17
mar
Seneste opdatering: 19/3-21 kl. 1243
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I denna video sammanfattar Lars Bern vad som hänt på det medicinska området angående coronapandemin, farliga vaccin, rena forskningsfalsarier och naturliga billiga botemedel. Han tar först upp det beprövade läkemedlet hydroxoklorokin som tidigare varit verkningsfullt mot malaria i kombination med ett antibiotika och zink. Men trots att detta läkemedel visade sig fungera mot Covid 19 under våren 2020 ,så kritiserades användningen snabbt och hårt av några forskare vid ett ytterst suspekt företag.

“Svensk imam”: Sådan ser sekularisme ud

En HUT imam instruerer trosfæller i Järva nors for Stockholm

Hör hur det låter när radikala islamisterna rekryterar i Järva

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 day ago

WHO og Svenske Lægemiddelsværket går ud med fejl information, henviser til fejlagtig forskning, det er så her hvor Lars Bern kommer ind og retter til. Vi befinder os i Forbudslandet Sverige, hvor end ikke svenske læger tør at udtale sig, et Sverige med sindssygt store dødstal, et Sverige med systematisk import 24/7 af massemordere islamiske voldtægtsmænd, et Sverige der helt bevidst udrenser Sverige for etnisk svenske, et Sverige hvor Stefan Löfven – Anders Tegnell & Døden går hånd i hånd, Døden så og sige havnet i det dårlige selskab! Lars Bern siger vedrørende covid-19 behandling, at give Hydroxiklorokin på et… Read more »

Last edited 1 day ago by Jan Ulrik Friis
sussebassa
sussebassa
1 day ago

Nå sier Per Andre Holmen, overlege i Norge at det er en klar sammenhegn med Astra zenecan og blodproppene..mener han har beviser..Expressen. Alikevel fortsatte man denne vaksinen i Sverige..flere tusen allerede vaksinert..man stoppet den først igår..13300 allerede døde og stigende. Så foreslår Ygemann..minister hos sosserna et spesielt visa for de som er vaksinert. Mine tanker går da til WW2..”gule stjernen” typ..svenskene blir rangert..i de som er med sossene, de lydiga, kontra imot. Så “kollapset” Løfven igår i et tv intervju..Uten sosialdemokratene forsvinner demokratiet..meget følelsesladdet..han selv trodde iallefall på det. Virker ikke som vi andre gjør det ifht diskusjonene på FB..han… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 day ago
Reply to  sussebassa

Fremtiden for Sverige forudsigelig, islam = undergang – vold – anarki – kaos – død for det svenske folk!

Løfven/sossernas alliance satser alt på islam og folket taber alt, en nedsmeltning som i Aleppo som i Frankrig i Belgien i Tyskland i Rwanda………

Bilafbrændinger helt ude af kontrol, ekstreme radikale muslimer taler naturligvis sammen, planerer deres magtovertagelse af Sverige skridt for skridt, ikke hemmeligt at islam at jihadisterne i krig, at Sverige helt og aldeles gået i zombie!

Jeg så helst ALLE muhamedanere hjemsend, Sverige står i en alt eller intet situation!

sussebassa
sussebassa
23 hours ago

Enig..
Som vi begge også er enige om..
Valget 2022 blir ødevalget for Sverige.
Det positive er at Løfven er helt på tuppene som hans uttalelser tyder på.
Han truer egentlig svenskene.
Hvis dere ikke stemmer på meg, vil demokratiet forsvinne.
Han virker helt mentalt forstyrret..helt utav balanse..som er bra..verre blir det nok nærmere valget.
Svenskene trenger en ny sterk leder hvis de skal overleve som folk.
Det er Åkesson SD..fingrene krysset her.

Jacob den lille
Jacob den lille
23 hours ago
Reply to  sussebassa

sussebassa, sidste valg i Sverige var så åbenlyst svindel, så jeg fatter ikke, hvordan du kan tro på fremtidige “valg” i det totalkorrupte land

Jacob den lille
Jacob den lille
23 hours ago

Det der sker på hele kloden er en forbrydelse mod menneskeheden. Herhjemme er de fleste plejehjemsbeboere lige blevet myrdet, og du mener at Dannmark er bedre end Sverige?

Jacob den lille
Jacob den lille
23 hours ago

OT Police terrorists
IT’S ALL BULLSHIT FOLKS!! -MAX IGAN
bit chute hash 1mZQNbrtGAg4

Last edited 23 hours ago by Jacob den lille
Peter Buch
Peter Buch
1 day ago

However, NK cell-based vaccines will primarily enable our natural immunity to be better prepared (memory!) and to induce herd immunity (which is exactly the opposite of what current COVID-19 vaccines do as those increasingly turn vaccine recipients into asymptomatic carriers who are shedding virus..
https://uncoverdc.com/2021/03/16/expert-virologist-warns-covid-19-vaccine-is-creating-a-global-catastrophe/

Peter Buch
Peter Buch
1 day ago

Another avenue is to destroy people from the inside out, as now is happening with the mRNA vaccines to inactivate the human immune system in order to promote the growth of cancer cells. Mode-RNA effectively hacks the human life-software. It destroys the body’s healing process.
http://finalwakeupcall.info/en/2021/03/17/the-truth-on-hidden-human-history-3-3/