21
mar
Seneste opdatering: 21/3-21 kl. 1645
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sweden: Jesus, Mohammed — Same Thing

Socialdemokraterne fusionerede kirken og partiet og bundtede alle religioner sammen

Jeg husker at selv Skånelandene fra 60 erne helt op i 70 erne var voldsomt religiøst præget.  Jeg anede, når jeg var der, ikke at jeg bevidnede et land i brat og brutal afkristning. Socialdemokraterne, der havde regeret uafbrudt i 70 år, brød sig ikke om religion.

Helst ville de afskaffe den, men de landede på strategien at fortynde den med islam og politik, og omfavne den ihjel. Svenska Kyrkan blev til en mere ‘spirituel’ udgave af Vänsterpartiet og en socialdemokratiets forlængede arm. Ganske smart.

Ledende i bestræbelserne var dialogforetagendet Socialdemokrater för tro och solidaritet og adskillelsen af stat og kirke i 1999/2000. Hundredetusinder har følgelig  forladt kirken med en takt af 40-90.000 medlemmer om året.

Selv fhv. statsminister Göran Persson fortrød kort efter adskillelsen og kristenhedens opløsning. Sverige befandt sig langt inde i sit andet “galna kvartsekel,” krigen mod familie, kirke, arkitektur, tradition og nation. Hvad bliver der tilbage engang?

Can Islam’s foremost prophet, Mohammed, also be a prophet for Christians? Yes, believes Jakob Wirén, who is one of the Swedish Church’s foremost theologians.

That is in a newly-published book entitled, “To make a place for the other?”, in which Wirén devotes a chapter to Mohammed and the role he can have for Christian people. Wirén is a theologian and is on the archbishop’s staff in the Swedish Church.

Wirén claims that Christians may well also consider Mohammed as a prophet for Christians, if not only because he was a “defender of monotheism.”

“As for the concept of prophet, it is quite open. There are prophets and prophesies even after Jesus’ resurrection, not the least of which in the New Testament,” he tells the Christian newspaper, Dagen.

Wirén believes that Christians can think of Mohammed as a Christian prophet out of “respect” for Muslims. In a follow-up debate article, he regrets that so many Christians reject Mohammed and that “the public conversation on Islam is often poisoned by extremism and hate.”

However, claiming that Mohammed can be considered as a Christian prophet meets with opposition from, among others, Dagen’s lead writer, Frederik Wenell.

“The idea that Mohammed can also be a prophet in Christian tradition goes both against Christian and against Muslim tradition,” he writes among other things.  GoV og Svenska kyrkan-topp: Kristna kan ha Muhammed som profet

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

Kirken i Sverige udfører sit undergravende arbejde ved hjælp af en masse underorganisationer herunder SVT, i Danmark DR, som nærmest er kirkens flagskib fortaler for ren djævelskab i form af islam og globalismen! Regeringen Löfven er ondskabens lakajer, fylder systematisk landet op med regulær djævelskab falsk og ond islamisk ideologi, holder befolkningen hen i løgn i pladder, underdrejet i våben i godhedsindustri, folket lagt ud som skatteslaver af islam! Havde Sverige i timen gjort som Kong Salomon der lagde hele magten hele æren i den sande Guds hånd, i tro holdt Guds bud, er det forbundet med et løfte fra… Read more »

Last edited 5 months ago by Jan Ulrik Friis
Torben Knudsen
Torben Knudsen
5 months ago

Hvis der overhovedet er en grænse mellem religion og ideologi, er den hårfin og usynlig for mange.

Det forekommer mig, at ideologisk troende socialdemokrater tit optræder som religiøse, når de fejrer sig selv. Fx mindede Anker Jørgensens begravelse om et religiøst ritual, selv om det for udenforstående var umuligt at få øje på andet end en rar gammel mand, der hverken havde intellekt eller evner til at reagere et land, som han førte til afgrunden.

Torben Knudsen
Torben Knudsen
5 months ago
Reply to  Torben Knudsen

regere

Peter Buch
Peter Buch
5 months ago

https://rumble.com/vderzj-dr.-bhakdi-sucharit-covid-19-mrna-vaccine-as-unethical-as-the-nazis-human-e.html
Er personlig ikke vaccinemodstander, men tager ikke mod tilbud om covid-vaccinering aktuelt.
Fik stivkrampevaccinen gentaget for få år siden. Arbejdede 1987-2003 i klodsafdelingen på Postterminalen hvor man uden handsker kunne få fingrene på en del forskelligt.
Jeg var i ansættelsesperioden aldrig syg.

Poul
Poul
5 months ago

Hvis jeg var en af de kristne som rent faktisk ved hvad koranen siger om kristne, så ville jeg frygte de mangfoldigheds-typer langt mere end nogen muslim.

ino
ino
5 months ago

De er jo bindegale i Svenska Kyrkan, men de har også store besiddelser i form af skovejendomme og andet, og blandt det andet er Hallands Väderö. Hvis man vil overnatte på Hallands Väderö, skal man være medlem af kirken. Bare en lille pudsig sidebemærkning.

Irene
Irene
5 months ago

Nej, er er ikke meget i denne verden, der er sikkert, og Lone Nørgaard og andre kan glæde sig over, at langt de fleste danskere og også læger lader sig vaccinere mod covid-19, så at der i hvert fald for en tid bliver færre til at holde gang i sygdommen. Derefter kan hun og ligesindede i ro og mag konstatere, hvilke bivirkninger vi får, og om de selv vil udsætte sig for dem. Egentlig bør de vel være taknemmelige over, hvor stor risikovillighed, vi udviser, men det opfattes sikkert som dumhed. Tilhage bliver spørgsmålet: Hvorfor er det så meget at… Read more »

Mads
Mads
5 months ago
Reply to  Irene

Danskerne har for få dage siden modtaget en udmelding fra den danske stat om, at de vil blive tvunget, som den første befolkning i verden, til sommer til at blive “vaccineret”. Kun pfizer og moderna er extremt farlige, og opfylder ikke kriterierne for at kunne kaldes vacciner, AstraZeneca er en lille distraktion, imens Phizer er kendt for at starte den spanske syge efter først verdenskrig, såvidt vides, men prøv selv at læse indholdsfortegnelsen på de to genterapier fra den helt store producent, 64 på Forbes500. Hvis du ikke åbner døren for tvangs”vaccinen”, så bliver den sparket op, såvidt jeg kan… Read more »

Last edited 5 months ago by Mads
Mads
Mads
5 months ago
Reply to  Mads

Et skakbræt har 64 felter, har ikke talt dem på kasketten af the Met M-Police fra Serco

Peter Buch
Peter Buch
5 months ago
Reply to  Mads

Jeg har ikke modtaget meldingen. Uden Nem Id sender myndighederne til tider gammeldags brev for at give mig besked.
Bortset fra det er det vist en overtrædelse af Nyrnberg-code at ville tvinge folk til sådan noget når vacciner stadig er i testfasen.
https://www.factcheck.org/2020/06/nuremberg-code-addresses-experimentation-not-vaccines/

Peter Buch
Peter Buch
5 months ago
Reply to  Irene

Omend jeg er medlem af Trykkefrihedsselskabet ville jeg uanset dette have samme holdning. Tilbageholdende i udgangsdpunktet med at få vaccine. Kritiserende nedlukning og restriktioner uanset det kan have reddet 35.000 liv i følge nogle forskere, antallet var vist anslået uden hyroclorcyn- eller hvordan det end staves. Det er i min tolkning ikke tale om negative meldinger men mere om et oprigtigt ønske om politikere er mere tilbageholdne med allokering af magtudøvelse, given lovgivning, når den nås at blive givet jvf. minks skæbne, offentlig gældsstiftelse, vidende gæld vokser enormt forn en del borgere, erhvervsnedlæggfelse, arbejdsløshedsskabelse og lignende. Med du er selvfølgelig… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
5 months ago
Reply to  Peter Buch

Afsæt hystader og magtfuldkomne.
At et politisk flertal har set indgreb og restriktioner som mulige er
beklageligt og viser der i den grad mangler grænser for politikeres
udfoldelse.
Tvangslukninger, fyringer, konkurser, gældsstiftelse og økonomisk
nedtur for tusinder i et omfang og størrelsesorden der ikke er set.
Som under sidste besættelse er politikere flest ansvarsfrie støttende udvalgte.
Minkbrancens likvidering, tilskud til diverse betales i den sidste ende
alle af skatteyderne, hvoraf en del forhindres i deres arbejde.
Kun et andet flertal vil kunne lave lovene om.
Stem venligst disse andre ind.
Tak.