22
mar
Seneste opdatering: 23/3-21 kl. 1154
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

To sÞstre à la Richard Avedon, © Snaphanen.dk

SĂ„ har jeg fĂ„et tilbud om corona-vaccination og agter at tage imod tilbuddet. Ikke fordi jeg er overbevist om, at det hjĂŠlper, men mest af hensyn til mine bĂžrn, der lytter til regeringen og derfor presser pĂ„. SĂ„ fĂ„r jeg i det mindste fred – isĂŠr hvis jeg dĂžr af en blodprop.

Nu skal man ikke tro, at restriktionerne, forbuddene og nedlukningerne bliver ophÊvet, eller at man kan smide maskerne, blot fordi folk bliver vaccineret. Dr. Anthony Fauci, som hele den amerikanske presse ligger pÄ maven for, har allerede bebudet, at indgrebene vil fortsÊtte, uanset hvor mange der bliver vaccineret. For man kan jo aldrig vide, om virussen muterer, eller om der kommer en helt anden epidemi fra Kina.

Fauci fÄr givetvis ret, for politikerne vil nÊppe opgive det vidunderlige instrument, som de nu har gennemprÞvet i forbindelse med coronaen. De skal ikke lÊngere stÄ til regnskab for politiske beslutninger i gammeldags forstand, for nu har de slÄet sig op med stÞrre opgaver, nemlig at vÊre menneskehedens frelsere, som kun onde mennesker vover at kritisere.

Vi er sÄledes gÄet fra politik til religion, og det er en meget stÊrkere magtbase.

4.6 9 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sebastian
3 years ago

HensynslĂžst og uansvarligt overfor dine bĂžrn, isĂŠr hvis du dĂžr af en blodprop.

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  Sebastian

I udgangspunktet er jeg for ingen love nytter mod stofindtagelse. Du sĂŠtter foreteelsen i en social ramme, det ĂŠndrer ikke ved mit synspunkt.
https://www.businessinsider.com/milton-friedman-drugs-legal-2012-7?op=1&r=US&IR=T

Irene
Irene
3 years ago
Reply to  Sebastian

HensynslÞst, fejt og uansvarligt at lÊgge det endelige ansvar pÄ bÞrnene, og hvad har fotografiet med sagen at gÞre?

Hedegaard er selv vÊrktÞj for nordmanden Hans Rustad, der nu er sprunget ud som vÊkkelsesprÊdikant med et mirakulÞst kald fra Gud. Derfor opfordrer han pÄ YouTube folk til at sende flere penge og lÊgger sine prÊdikener ud samme sted.

Torben Knudsen
Torben Knudsen
3 years ago
Reply to  Irene

Jeg har set det, Rustad fortÊller om det pÄ YouTube, men det har dine kritikere nok ikke set. Det er ellers nemt at finde frem til hans mange videoer bÄde dem med diskussionerne og dem med hans prÊdikener. Jeg tÞr nÊsten ikke skrive, at jeg foretrÊkker Fleksnes.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
3 years ago

Du fortsĂ€tter dock att sprida smitta, om du vĂ€ljer ett genmanipulerat vaccin. Alla vĂ€sterlĂ€ndska alternativ Ă€r genmanipulerade virus. Det Ă€r tveksamt om vaccinerna ger skydd nĂ„gon lĂ€ngre tid. Sedan dags igen. Vaccinerna skyddar INTE eller pĂ„ sin höjd i lĂ€gre grad mot muterade virus. Och med vaccinering, sĂ„ hĂ€mmas kroppens egen förmĂ„ga att bygga upp antikroppar mot muterade virus. Du kan t o m bidra till att en massa ytterligare individer möter sin död i Covid! Vaccinering Ă€r högst olĂ€mpligt mot Covid-virus p g a dess höga grad av muteringar. Skall du vaccinera dig sĂ„ bör det vara med icke… Read more »

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Ja dĂž skal vi alle. SĂ„ hvorfor ikke dĂž for den Store Leders hĂ„nd, og der med donere en klink til Bill Gates slunkne kirkekasse…

Nej hvor vi trĂŠnger til en politisk reformation. Rygtet siger, at Donald Luther lancerer sit eget sociale medie om fĂ„ mĂ„neder. Den slags har jeg stĂžrre tillid til, end velmenende bĂžrn…

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Har Orbot https://en.wikipedia.org/wiki/Orbot pÄ min telefon. Bruger ikke apps ellers, bruger telefonen som en gammeldags fastnettelefon, der blot er flytbar.

NÄr jeg ikke Þnsker at tage vacciner af aktuelt omtalte sygdomsbekÊmpende art, og ikke Þnsker vaccine-app, eller er villig til konstante tests vil jeg Äbenbart vÊre placeret uden for noget, andre med pÄ bÞlgen er med til. Jeg overlever af en eller anden grund i en form for eksistens uden Nem Id indtil videre sammen med et par hundrede tusinde andre. Der ER mirakler til.

Jeg formoder det gÄr. Det plejer lignende at gÞre.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Hvor er det vidunderligt, nu lukker Kina & Rusland dĂžren til EU! Vidunderligt men hvilken endelĂžs tĂ„lmodighed bĂ„de Kina & Rusland har udvist Ă„r ud og Ă„r ind med EU, men nu er det SLUT! Ser man til EU’s wahnsinn, ser man bag dette lag af ydre wahnsinn er der endnu mere wahnsinn, i selve kernen af EU kun wahnsinn, alene det faktum at EU nu som et andet Auschwitz-Birkenau systematisk udrydder sin egen etniske befolkning, under ledelse af Von der Leyen, den samme Von der Leyen der i Tyskland ville udskifte den tyske hĂŠr med muhamedanere, et stĂžrre wahnsinn… Read more »

Last edited 3 years ago by Jan Ulrik Friis
Mads
Mads
3 years ago

Alle “lande” er et hoax. Alle stater spiller os ud imod hinanden, men de er alle sammen i konspiration imod verdens befolkning, og har vĂŠret det mindst siden afslutningen af 2. verdenskrig. Vi ved ikke engang, hvad de foretager sig, vi kontrollerer ikke deres regnskaber, og vi har ingen folkelig kontrolinstans, som har fuld transparens og evner at sĂŠtte dem pĂ„ plads, hvis de handler imod befolkningernes interesser. Alle staternes afdelinger, institutioner, virksomheder og magtdelinger er forlĂŠngst flydt sammen pĂ„ globalt plan til en skingrende skĂžr psykopatisk magtklasse PĂ„ det seneste har de sĂ„ ogsĂ„ fusioneret med de 500 stĂžrste… Read more »

Last edited 3 years ago by Mads
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  Mads

I Sverige at se polisens reaktion af panik imod deres eget folk, i weekend da det svenske folk diverse gammelsvenske fattigpensionÊrer der knap kunne gÄ var pÄ gaden,oppe imod magteliten, i et fredeligt oprÄb for FRIHED!

https://www.youtube.com/watch?v=16QdlTRDEBM

GlÊdeligt at gense det svenske folk pÄ gaden uden islam, om svenskerne alligevel er ved at vÄgne, findes endnu hÄbet at redde folket at redde Sverige, bedre sent end aldrig!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Aha, nu nérmer vi os sagens kerne, men det kommer vi vel néppe til at hþre mere om i de politisk korrekte danske medier 🙄

https://www.denverpost.com/2021/03/23/boulder-shooting-suspect-ahmad-al-aliwi-alissa/

Boulder shooting suspect Ahmad Al Aliwi Alissa (!!!) was short-tempered, violent, former teammates say
The 21-year-old Arvada man has been charged with 10 counts of first-degree murder

Torben Knudsen
Torben Knudsen
3 years ago

Der er ikke noget nyt i, at folk er skeptiske overfor at blive vaccineret, og heller ikke i at det kan vĂŠre lovpligtigt. I 1810 indfĂžrtes tvungen koppevaccination i Danmark, og pĂ„ landet, hvor de fleste danskere boede, var det gerne prĂŠsten, der som den ofte eneste embedsmand stod for vaccinationen af de nyfĂždte bĂžrn og indfĂžrte den i kirkebogen. Man kunne heller ikke blive gift uden at vise koppevaccinationsattest. SĂ„ vi blev temmelig hurtigt fri for denne frygtede sygdom, der i det 20. Ă„rh. kostede 300 millioner mennesker livet pĂ„ verdensplan. I 1978 ophĂžrte denne vaccination i Danmark, men… Read more »

Irene
Irene
3 years ago

Steen, du har lukket diskussionen, sĂ„ at jeg ikke kan poste et svar til dig om Peder Jensen, hvor det hĂžrer hjemme. Hvad tĂŠnker du pĂ„, hvilke mindre belyste forhold kastede Peder Jensen lys over i interviewet? NordmĂŠndene tvĂŠrer jo rundt i den sag uden at komme videre, Peder Jensen ligesĂ„, og nu agter han endda at bruge det nĂŠste Ă„r pĂ„ en oversĂŠttelse af bogen. SĂ„ er han oppe pĂ„ mindst 11 spildte Ă„r plus ungdomsĂ„rene, hvor han skulle have etableret sig. Jeg tror sagtens, at Peder Jensen kan fĂ„ et ufaglĂŠrt job i Danmark, hvis han begynder at… Read more »

Irene
Irene
3 years ago
Reply to  steen

Jeg har ikke lĂŠst Peder Jensens bog, skrev han ikke i den, at Breivik er sindslidende? For mig og fĂžrende danske psykiatere hersker der ikke tvivl om, at Breivik er skizofren paranoid, som han jo ogsĂ„ blev diagnostiseret, fĂžr end pressen overtog styringen, og politik blev hovedsagen. Peder Jensen er ikke fagmand pĂ„ det omrĂ„de, sĂ„ det bliver i givet fald ikke ham, der kommer til at overbevise landsmĂŠndene. De vil fortsĂŠtte med at dĂžmme Peder Jensen pĂ„ hans stejle ensidighd, Ă„benbare manglende videnskabelighed og kvindehad, sidsvnĂŠnte kan vel fĂžres tilbage til hans feministiske mor. I metoo sagen hĂžrer jeg… Read more »

Irene
Irene
3 years ago
Reply to  Irene

Der skulle have stÄet

“bruger artiklen i sin kamp mod islam og pga. slet skjulte kvindehad og mindrevĂŠrdskomplekser”

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  Irene

Ingen der hader mere end islam, der hader alle “vantro” vestlige mĂŠnd- kvinder og bĂžrn!

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  steen

Det lukkes i forhold til tidligere hurtigt for kommentering pÄ tidligere poster.

Det er heller ikke nemt at gĂ„ tilbage og se hjemmesidens “gamle” indhold, ikke kun fra dengang der var et stĂžrre nedbrud, hvor noget ikke kunne bringes pĂ„ igen, men tidligere kunne man gĂ„ tilbage side for side. Den mulighed synes mig forsvundet.

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  Peter Buch

NÄr jeg sÄ vil se hvordan landet ligger kan jeg fortsÊtte med at kÞre ned af samme side, sÄ ovennÊvnte passer ikke. Undskyld.

Irene
Irene
3 years ago
Reply to  Peter Buch

Peter Buch. Hvis man skal have noget ud af at debatere, blive klogere, handler det jo ikke om at slynge automatsvar ud. Sommetider vil man gerne gĂ„ og tĂŠnke lidt over, hvad man egentlig mener, om jeg har misset noget, og sĂ„ kan det hurtigt blive for sent at skrive det. Har tĂŠnkt i flere dage over Micha Fugledes artikel og nĂ„ede frem til, at beg kĂŠkheden lurer der noget, som jeg tidligere ikke har villet vĂŠre ved. Derfor ar det trist at se artiklen nedgjort pĂ„ Uriasposten, men heldigvis er der formuftige modsvar, selv om de er i mindretal.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  Irene

Jeg tror stadig der for hurtigt lukkes for kommentarer til tidligere poster.

MĂ„ testes fĂžr jeg er sikker, navnlig nu nĂ„r det var muligt at “kunne gĂ„ tilbage i tid” pĂ„ anden mĂ„de end jeg tidligere havde observeret var tilfĂŠldet.

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  steen

Commenting is closed!
StÄr der nÄr jeg forsÊger at kommentere pÄ Lone NÞrgaard-posten fra forleden.
PĂ„ dansk:
“Du er for langsom. Du skulle have brugt muligheden mens den var der.”
Optimalt var der et ur der talte ned for hver post, sÄ man kunne se hvor lang tid der er til muligheden for kommentering er lukket.

Last edited 3 years ago by Peter Buch
Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  steen

Kommentering er lukket- synes jeg er ny?

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Ja, der er endnu et lidt frit valg. Det var mig en glĂŠde Nye Borgerlige forlod forhandlingerne da de sagde nej til corona-pas. Det var en beroligelse at se der i politisk vedtaget forslag stĂ„r: …fikspunktet indtrĂŠder, ‘nĂ„r de ĂŠldste og sĂ„rbare borgere samt borgere over 50 Ă„r, der Ăžnsker det, er vaccineret med fĂžrste stik’. Yderligere kommentarer kan for andet emne ses endnu pĂ„: https://hodjasblog.one/lars-hedegaard-gaelder-ophavsretten-ogsaa-for-hoejreorienterede/ Jeg kom i kommentar pĂ„ Snaphanen til at skrive jeg ikke havde vĂŠret fravĂŠrende fra jobbet hos Post Danmark 1987-2003, det er ikke sandt. Jeg var fravĂŠrende formelt sygemeldt en mĂ„ned i 1991. Faldt… Read more »

Tomas.
Tomas.
3 years ago
Reply to  Peter Buch

“Faldt fatalt for en kvinde 1991 !” DĂ„ började ”Fallet Axel, 30 Ă„r!” pĂ„ https://gidlöf.se
BetrÀffande vaccin sÄ tycker jag att ni skall lyssna pÄ Swebbtv.se Deras intervju av
Del 2. Docent Ralf Sundberg om vaccinerna mot Corona i Swebbtv Vetenskap nr 23.Publicerade 2021-03-21
MVH / Tomas.

Last edited 3 years ago by Tomas.
Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  Tomas.

Tak for det!

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Et optimalt forsÞg havde til rÄdighed flere grupper af hver 10.000 kloner der i deres aflukkede ens miljÞ blev udsat for dels forskellige former for corona for at se varianternes betydning, dels anvendelse af vÊrnemidler, nedlukninger og restriktioner i forskelligt omfang. FÞlgegrupper der ikke blev udsat for noget bÞr naturligvis ogsÄ eksistere.

Ville de overlevende, sĂ„fremt der var nogle fra smitsomste variant, ingen nedlukninger, ingen vĂŠrnemidler, ingen afstand, ingen restriktioner pĂ„ sigt vĂŠre samtlige andre mere livskraftig, eller…
Det ville jeg umiddelbart formode.
Men.
Eksperimenterne er vist endnu ikke tilladte…

Margrethe
Margrethe
3 years ago

For de, der stadig bekymrer sig mere end godt er (Ja selvfĂžlgelig godt for fascisten Mette ForrĂŠderiksen) SĂ„ hĂžre lige hvad Vibeke Manniche, lĂŠge og PhD har at sige og har sagt lĂŠnge: It’s over! Slap nu af.

https://www.facebook.com/vibeke.manniche/videos/10160063556299367

Mads
Mads
3 years ago

Lyder som en lĂžgn

Mads
Mads
3 years ago
Reply to  Mads

Lad mig uddybe. PrÞver du at postulere, at det er ok, hvis serum fra Phizer, AstraZeneca og Moderna er skadelige? Hvis du dÞr af bivirkningerne sÄ er det ok? Det var da en sÊr indstilling.

Mads
Mads
3 years ago
Reply to  Mads

MĂ„ske er det ironisk, for at understrege pointen i sidste sĂŠtning?

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x