22
mar
Seneste opdatering: 23/3-21 kl. 1154
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

To søstre à la Richard Avedon, © Snaphanen.dk

Så har jeg fået tilbud om corona-vaccination og agter at tage imod tilbuddet. Ikke fordi jeg er overbevist om, at det hjælper, men mest af hensyn til mine børn, der lytter til regeringen og derfor presser på. Så får jeg i det mindste fred – især hvis jeg dør af en blodprop.

Nu skal man ikke tro, at restriktionerne, forbuddene og nedlukningerne bliver ophævet, eller at man kan smide maskerne, blot fordi folk bliver vaccineret. Dr. Anthony Fauci, som hele den amerikanske presse ligger på maven for, har allerede bebudet, at indgrebene vil fortsætte, uanset hvor mange der bliver vaccineret. For man kan jo aldrig vide, om virussen muterer, eller om der kommer en helt anden epidemi fra Kina.

Fauci får givetvis ret, for politikerne vil næppe opgive det vidunderlige instrument, som de nu har gennemprøvet i forbindelse med coronaen. De skal ikke længere stå til regnskab for politiske beslutninger i gammeldags forstand, for nu har de slået sig op med større opgaver, nemlig at være menneskehedens frelsere, som kun onde mennesker vover at kritisere.

Vi er således gået fra politik til religion, og det er en meget stærkere magtbase.

4.6 9 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sebastian
Sebastian
6 months ago

Hensynsløst og uansvarligt overfor dine børn, især hvis du dør af en blodprop.

Peter Buch
Peter Buch
6 months ago
Reply to  Sebastian

I udgangspunktet er jeg for ingen love nytter mod stofindtagelse. Du sætter foreteelsen i en social ramme, det ændrer ikke ved mit synspunkt.
https://www.businessinsider.com/milton-friedman-drugs-legal-2012-7?op=1&r=US&IR=T

Irene
Irene
6 months ago
Reply to  Sebastian

Hensynsløst, fejt og uansvarligt at lægge det endelige ansvar på børnene, og hvad har fotografiet med sagen at gøre?

Hedegaard er selv værktøj for nordmanden Hans Rustad, der nu er sprunget ud som vækkelsesprædikant med et mirakuløst kald fra Gud. Derfor opfordrer han på YouTube folk til at sende flere penge og lægger sine prædikener ud samme sted.

Torben Knudsen
Torben Knudsen
5 months ago
Reply to  Irene

Jeg har set det, Rustad fortæller om det på YouTube, men det har dine kritikere nok ikke set. Det er ellers nemt at finde frem til hans mange videoer både dem med diskussionerne og dem med hans prædikener. Jeg tør næsten ikke skrive, at jeg foretrækker Fleksnes.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
6 months ago

Du fortsätter dock att sprida smitta, om du väljer ett genmanipulerat vaccin. Alla västerländska alternativ är genmanipulerade virus. Det är tveksamt om vaccinerna ger skydd nĂĄgon längre tid. Sedan dags igen. Vaccinerna skyddar INTE eller pĂĄ sin höjd i lägre grad mot muterade virus. Och med vaccinering, sĂĄ hämmas kroppens egen förmĂĄga att bygga upp antikroppar mot muterade virus. Du kan t o m bidra till att en massa ytterligare individer möter sin död i Covid! Vaccinering är högst olämpligt mot Covid-virus p g a dess höga grad av muteringar. Skall du vaccinera dig sĂĄ bör det vara med icke… Read more »

Margrethe
Margrethe
6 months ago

Ja dø skal vi alle. SĂĄ hvorfor ikke dø for den Store Leders hĂĄnd, og der med donere en klink til Bill Gates slunkne kirkekasse…

Nej hvor vi trænger til en politisk reformation. Rygtet siger, at Donald Luther lancerer sit eget sociale medie om fĂĄ mĂĄneder. Den slags har jeg større tillid til, end velmenende børn…

Peter Buch
Peter Buch
6 months ago

Har Orbot https://en.wikipedia.org/wiki/Orbot pĂĄ min telefon. Bruger ikke apps ellers, bruger telefonen som en gammeldags fastnettelefon, der blot er flytbar.

Når jeg ikke ønsker at tage vacciner af aktuelt omtalte sygdomsbekæmpende art, og ikke ønsker vaccine-app, eller er villig til konstante tests vil jeg åbenbart være placeret uden for noget, andre med på bølgen er med til. Jeg overlever af en eller anden grund i en form for eksistens uden Nem Id indtil videre sammen med et par hundrede tusinde andre. Der ER mirakler til.

Jeg formoder det går. Det plejer lignende at gøre.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

Hvor er det vidunderligt, nu lukker Kina & Rusland døren til EU! Vidunderligt men hvilken endeløs tĂĄlmodighed bĂĄde Kina & Rusland har udvist ĂĄr ud og ĂĄr ind med EU, men nu er det SLUT! Ser man til EU’s wahnsinn, ser man bag dette lag af ydre wahnsinn er der endnu mere wahnsinn, i selve kernen af EU kun wahnsinn, alene det faktum at EU nu som et andet Auschwitz-Birkenau systematisk udrydder sin egen etniske befolkning, under ledelse af Von der Leyen, den samme Von der Leyen der i Tyskland ville udskifte den tyske hær med muhamedanere, et større wahnsinn… Read more »

Last edited 6 months ago by Jan Ulrik Friis
Mads
Mads
6 months ago

Alle “lande” er et hoax. Alle stater spiller os ud imod hinanden, men de er alle sammen i konspiration imod verdens befolkning, og har været det mindst siden afslutningen af 2. verdenskrig. Vi ved ikke engang, hvad de foretager sig, vi kontrollerer ikke deres regnskaber, og vi har ingen folkelig kontrolinstans, som har fuld transparens og evner at sætte dem pĂĄ plads, hvis de handler imod befolkningernes interesser. Alle staternes afdelinger, institutioner, virksomheder og magtdelinger er forlængst flydt sammen pĂĄ globalt plan til en skingrende skør psykopatisk magtklasse PĂĄ det seneste har de sĂĄ ogsĂĄ fusioneret med de 500 største… Read more »

Last edited 6 months ago by Mads
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago
Reply to  Mads

I Sverige at se polisens reaktion af panik imod deres eget folk, i weekend da det svenske folk diverse gammelsvenske fattigpensionærer der knap kunne gå var på gaden,oppe imod magteliten, i et fredeligt opråb for FRIHED!

https://www.youtube.com/watch?v=16QdlTRDEBM

Glædeligt at gense det svenske folk på gaden uden islam, om svenskerne alligevel er ved at vågne, findes endnu håbet at redde folket at redde Sverige, bedre sent end aldrig!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 months ago

Aha, nu nærmer vi os sagens kerne, men det kommer vi vel næppe til at høre mere om i de politisk korrekte danske medier 🙄

https://www.denverpost.com/2021/03/23/boulder-shooting-suspect-ahmad-al-aliwi-alissa/

Boulder shooting suspect Ahmad Al Aliwi Alissa (!!!) was short-tempered, violent, former teammates say
The 21-year-old Arvada man has been charged with 10 counts of first-degree murder

Torben Knudsen
Torben Knudsen
5 months ago

Der er ikke noget nyt i, at folk er skeptiske overfor at blive vaccineret, og heller ikke i at det kan være lovpligtigt. I 1810 indførtes tvungen koppevaccination i Danmark, og pĂĄ landet, hvor de fleste danskere boede, var det gerne præsten, der som den ofte eneste embedsmand stod for vaccinationen af de nyfødte børn og indførte den i kirkebogen. Man kunne heller ikke blive gift uden at vise koppevaccinationsattest. SĂĄ vi blev temmelig hurtigt fri for denne frygtede sygdom, der i det 20. ĂĄrh. kostede 300 millioner mennesker livet pĂĄ verdensplan. I 1978 ophørte denne vaccination i Danmark, men… Read more »

Irene
Irene
6 months ago

Steen, du har lukket diskussionen, sĂĄ at jeg ikke kan poste et svar til dig om Peder Jensen, hvor det hører hjemme. Hvad tænker du pĂĄ, hvilke mindre belyste forhold kastede Peder Jensen lys over i interviewet? Nordmændene tværer jo rundt i den sag uden at komme videre, Peder Jensen ligesĂĄ, og nu agter han endda at bruge det næste ĂĄr pĂĄ en oversættelse af bogen. SĂĄ er han oppe pĂĄ mindst 11 spildte ĂĄr plus ungdomsĂĄrene, hvor han skulle have etableret sig. Jeg tror sagtens, at Peder Jensen kan fĂĄ et ufaglært job i Danmark, hvis han begynder at… Read more »

Irene
Irene
6 months ago
Reply to  steen

Jeg har ikke læst Peder Jensens bog, skrev han ikke i den, at Breivik er sindslidende? For mig og førende danske psykiatere hersker der ikke tvivl om, at Breivik er skizofren paranoid, som han jo ogsĂĄ blev diagnostiseret, før end pressen overtog styringen, og politik blev hovedsagen. Peder Jensen er ikke fagmand pĂĄ det omrĂĄde, sĂĄ det bliver i givet fald ikke ham, der kommer til at overbevise landsmændene. De vil fortsætte med at dømme Peder Jensen pĂĄ hans stejle ensidighd, ĂĄbenbare manglende videnskabelighed og kvindehad, sidsvnænte kan vel føres tilbage til hans feministiske mor. I metoo sagen hører jeg… Read more »

Irene
Irene
6 months ago
Reply to  Irene

Der skulle have stĂĄet

“bruger artiklen i sin kamp mod islam og pga. slet skjulte kvindehad og mindreværdskomplekser”

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago
Reply to  Irene

Ingen der hader mere end islam, der hader alle “vantro” vestlige mænd- kvinder og børn!

Peter Buch
Peter Buch
6 months ago
Reply to  steen

Det lukkes i forhold til tidligere hurtigt for kommentering pĂĄ tidligere poster.

Det er heller ikke nemt at gĂĄ tilbage og se hjemmesidens “gamle” indhold, ikke kun fra dengang der var et større nedbrud, hvor noget ikke kunne bringes pĂĄ igen, men tidligere kunne man gĂĄ tilbage side for side. Den mulighed synes mig forsvundet.

Peter Buch
Peter Buch
6 months ago
Reply to  Peter Buch

Når jeg så vil se hvordan landet ligger kan jeg fortsætte med at køre ned af samme side, så ovennævnte passer ikke. Undskyld.

Irene
Irene
6 months ago
Reply to  Peter Buch

Peter Buch. Hvis man skal have noget ud af at debatere, blive klogere, handler det jo ikke om at slynge automatsvar ud. Sommetider vil man gerne gĂĄ og tænke lidt over, hvad man egentlig mener, om jeg har misset noget, og sĂĄ kan det hurtigt blive for sent at skrive det. Har tænkt i flere dage over Micha Fugledes artikel og nĂĄede frem til, at beg kækheden lurer der noget, som jeg tidligere ikke har villet være ved. Derfor ar det trist at se artiklen nedgjort pĂĄ Uriasposten, men heldigvis er der formuftige modsvar, selv om de er i mindretal.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
5 months ago
Reply to  Irene

Jeg tror stadig der for hurtigt lukkes for kommentarer til tidligere poster.

MĂĄ testes før jeg er sikker, navnlig nu nĂĄr det var muligt at “kunne gĂĄ tilbage i tid” pĂĄ anden mĂĄde end jeg tidligere havde observeret var tilfældet.

Peter Buch
Peter Buch
5 months ago
Reply to  steen

Commenting is closed!
Står der når jeg forsæger at kommentere på Lone Nørgaard-posten fra forleden.
PĂĄ dansk:
“Du er for langsom. Du skulle have brugt muligheden mens den var der.”
Optimalt var der et ur der talte ned for hver post, sĂĄ man kunne se hvor lang tid der er til muligheden for kommentering er lukket.

Last edited 5 months ago by Peter Buch
Peter Buch
Peter Buch
5 months ago
Reply to  steen

Kommentering er lukket- synes jeg er ny?

Peter Buch
Peter Buch
6 months ago

Ja, der er endnu et lidt frit valg. Det var mig en glæde Nye Borgerlige forlod forhandlingerne da de sagde nej til corona-pas. Det var en beroligelse at se der i politisk vedtaget forslag stĂĄr: …fikspunktet indtræder, ‘nĂĄr de ældste og sĂĄrbare borgere samt borgere over 50 ĂĄr, der ønsker det, er vaccineret med første stik’. Yderligere kommentarer kan for andet emne ses endnu pĂĄ: https://hodjasblog.one/lars-hedegaard-gaelder-ophavsretten-ogsaa-for-hoejreorienterede/ Jeg kom i kommentar pĂĄ Snaphanen til at skrive jeg ikke havde været fraværende fra jobbet hos Post Danmark 1987-2003, det er ikke sandt. Jeg var fraværende formelt sygemeldt en mĂĄned i 1991. Faldt… Read more »

Tomas.
Tomas.
6 months ago
Reply to  Peter Buch

“Faldt fatalt for en kvinde 1991 !” DĂĄ började ”Fallet Axel, 30 ĂĄr!” pĂĄ https://gidlöf.se
Beträffande vaccin så tycker jag att ni skall lyssna på Swebbtv.se Deras intervju av
Del 2. Docent Ralf Sundberg om vaccinerna mot Corona i Swebbtv Vetenskap nr 23.Publicerade 2021-03-21
MVH / Tomas.

Last edited 6 months ago by Tomas.
Peter Buch
Peter Buch
6 months ago
Reply to  Tomas.

Tak for det!

Peter Buch
Peter Buch
6 months ago

Et optimalt forsøg havde til rådighed flere grupper af hver 10.000 kloner der i deres aflukkede ens miljø blev udsat for dels forskellige former for corona for at se varianternes betydning, dels anvendelse af værnemidler, nedlukninger og restriktioner i forskelligt omfang. Følgegrupper der ikke blev udsat for noget bør naturligvis også eksistere.

Ville de overlevende, sĂĄfremt der var nogle fra smitsomste variant, ingen nedlukninger, ingen værnemidler, ingen afstand, ingen restriktioner pĂĄ sigt være samtlige andre mere livskraftig, eller…
Det ville jeg umiddelbart formode.
Men.
Eksperimenterne er vist endnu ikke tilladte…

Margrethe
Margrethe
6 months ago

For de, der stadig bekymrer sig mere end godt er (Ja selvfølgelig godt for fascisten Mette Forræderiksen) SĂĄ høre lige hvad Vibeke Manniche, læge og PhD har at sige og har sagt længe: It’s over! Slap nu af.

https://www.facebook.com/vibeke.manniche/videos/10160063556299367

Mads
Mads
6 months ago

Lyder som en løgn

Mads
Mads
6 months ago
Reply to  Mads

Lad mig uddybe. Prøver du at postulere, at det er ok, hvis serum fra Phizer, AstraZeneca og Moderna er skadelige? Hvis du dør af bivirkningerne så er det ok? Det var da en sær indstilling.

Mads
Mads
6 months ago
Reply to  Mads

Måske er det ironisk, for at understrege pointen i sidste sætning?