25
mar
Seneste opdatering: 28/3-21 kl. 0929
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Der er kun én gud, og det er Allah. Tawhid er islams essens, der findes derfor ikke nogen verdslig sfære i henhold til islam. Alt er religionens område.”

At taleren vælger dette billede er naturligvis for at signalere til sine landsmænd, at invasionsprojektet er gået helt til tops i lille, dumme Danmark. “Der er kun én gud i det danske Folkting, og det tolereres, ja anerkendes af de forhenværende magthavere, man aner i horisonten.”

Dette er signalet, der højst tænkeligt er undsluppet det meste af forsamlingen, der hvad islam angår ikke aner hvad de har foretaget sig i 37 år. Men hvad pokker, i dansk politik kan man overleve alt undtagen at tage Radikale donna’er på lårene. De mister ikke deres job for lidt forræderi, og iøvrigt går alle deres bestræbelser for tiden ud på at give nogle andre skylden – budbringerne f.eks.: Tawhid:

Tawhid (Arabic: توحيد‎, tawḥīd, meaning “unification or oneness of God as per Islam (Arabic: الله Allāh)”; also romanized as Tawheed, Touheed, Tauheed or Tevhid[2]) is the indivisible oneness concept of monotheism in Islam

” I 2004 diskuterede jeg medborgerskab med den libanesisk-amerikanske tidligere Princeton University professor Farhat J. Ziadeh. Han forklarer, at den første af islams fem søjler (dogmer) er princippet om Tawhid, al tings enhed, at alt hænger sammen og der derfor ikke findes nogen verdslig sfære i henhold til islam. Alt er simpelthen religionens område og alle felter hvor mennesker råder kan derfor potentielt af de retslærde og teologerne siges at krænke deres udlægning af religionen. Tawhid er begrundelsen for at islam ikke kan og ikke skal skilles fra politik. Professor Ziadeh fastholder at Tawhid er islams essens. Derfor ser vi også sharia søgt indopereret i ‘Forårets’ nye grundlove i Mellemøsten foruden i Afghanistans.” Grundloven er stor!  af kulturpsykolog Kirsten Damgaard

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torben Knudsen
Torben Knudsen
5 months ago

Idioten stritter med fingeren, men snart er hans optræden i Folketinget fortid.

Udmærket artikel af Kirsten Damgaard. Indholdet er ikke nyt for mig men er endnu ikke sivet ud til alle. For os, der har bekæmpet islam i mange år, er det trivielt med de mange gentagelser, men de er nødvendige.

Charles
Charles
5 months ago
Reply to  Torben Knudsen

jo før des bedre

Den Nervøse
Den Nervøse
5 months ago
Reply to  Torben Knudsen

Jeg håber du har ret, men der er 300.000 muslimer i Danmark (sikkert langt flere, men dette er det halvofficielle tal), deraf er ca. 200.000 stemmeberettiget, det betyder ca. 10 mandater i folketinget, og vi ved at hvis Imamen henne i moskeen siger stem på Frie Grønne, så slipper vi ikke af med ham!

Anders
Anders
5 months ago

Han bruger sin venstre hånd, så han er en dårlig og uren muslim.