28
mar
Seneste opdatering: 29/3-21 kl. 1748
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Journalistik ad omveje. ‚ÄúJag √§r beredd att g√• i f√§ngelse f√∂r yttrandefriheten‚Äú ‚Äď intervju med Ingrid Carlqvist

Jeg blev selv engang optaget p√• den i 1973 helt nye Journalisth√łjskole i √Örhus, betonhelvedet i Olof Palmes Gade af alle steder, der nu meget passende er DR’s lokaler.

Vi var 80 ud af 1000, der blev tilst√•et den n√•de, det var en meget popul√¶r uddannelse. Jeg befandt mig imidlertid p√• √ėK ‘s m.s. Arosia i det subtropiske Sydkinesiske Hav p√• tidspunktet, og begav mig ikke til en deprimerende √Örhus-forstad midt om vinteren. Det var en luksusattitude, og jeg vidste ikke, hvor glad jeg senere skulle blive for den.

Jeg har ikke haft anledning til at fortryde det, men lidet kune jeg ane at journalistikken under en form ville f√• mig i f√¶lden 30-40 √•r senere. S√• meget for karriereplanl√¶gning. Jeg slap for at tjene mine penge p√• at rakke Trump ned uden at forst√• hvorfor, og pushe klima og Corona og 28 k√łn og en profet, og jeg slap for at komme p√• hold med globalister og magtens skriverkarle. Ingrid, som jeg m√łdte f√łrste gang for 12 √•r siden, er Sveriges salt, det bedste ved den sk√•nske slettes solide, halvdanske b√łnder. Hun lider ikke af behagesyge, talebesv√¶r eller overdreven forsigtighed, s√• hun er en magnet p√• ballade. √Örhus uddanner vist ikke s√• mange af den slags mere.

Hedegaard: Hvorfor vil politikerne slå danskere ihjel?

Det er forbudt i Danmark at bringe andres liv og f√łrlighed i fare

Politikere der bringer borgernes liv i fare b√łr naturligvis retsforf√łlges for at v√¶re en fare for befolkningen. Ikke noget med standretter og lygtep√¶le. TO af mine venner og en fjernere bekendt (Kurt Westergaard) er fors√łgt myrdet af islam. I stedet er det mig, der hives i retten for ikke at have bragt nogen som helst i fare og have v√¶ret ustraffet i 68 √•r. Det er ikke en retsstat, jeg kan genkende. Oven i k√łbet har politiet omhyggeligt √łdelagt flere af mine computere, samt stj√•let en sprit ny Chromebook til 5.500 kr. under p√•skud, at der befinder sig en ulovlig video p√• den. Man downloader ikke store filer til en Chromebook, s√• det er en l√łgn.

Ritzau meddeler, at to m√¶nd p√• 27 og 32 √•r i n√¶ste uge skal p√• anklageb√¶nken i Odense for at have affyret skud mod en 13-√•rig pige i Vollsmose. Anklagen lyder bl.a. p√•, at de har bragt andres liv og f√łrlighed i fare. Det er forbudt i Danmark.

Hvorn√•r skal de politikere, der arbejder som besatte p√• at skaffe Islamisk Stats ankerb√łrn til Danmark, stilles for retten for at have bragt danskeres liv og f√łrlighed i fare? De kan i hvert fald ikke p√•ber√•be sig, at de ikke var advaret om konsekvenserne.

5 6 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nerv√łse
Den Nerv√łse
5 months ago

Journalist er i dag n√¶rmest et sk√¶ldsord, de har en trov√¶rdighed omtrent som brugtvognshandlere, politikere, bankr√•dgivere i Danske Bank og ejendomsm√¶glere og det er lavt! Vi beh√łver bare f√łlge med i den nuv√¶rende debat p√• DR, DR2 TV2 og specielt TV2 News, om jihadb√łrnene og deres jihadfor√¶ldre! Vi uds√¶ttes for et veritabelt bombardement af propaganda, hvor specielt udvalgte ‚Äúeksperter‚ÄĚ og h√•ndplukkede ansatte i efterretningsv√¶snet udtaler sig i overensstemmelse med hvad venstrefl√łjen √łnsker! Hvis nu de kommer til Danmark og det g√łr de jo nok, for politikernes vilje v√¶gter h√łjere end danskernes, s√• vil for√¶ldrene blive stillet for en dommer! Men… Read more »

Den Nerv√łse
Den Nerv√łse
5 months ago
Reply to  steen

I f√łlge en meningsm√•ling blandt journalister fra 2012 i journalisten.dk stemte journalister for 80% vedkommende r√łdt! Endda m√łrker√łdt Enhedslisten, SF. og RV. kunne danne flertalsregering! Siden har journalisten. dk ikke turdet lave en s√•dan unders√łgelse! Intet tyder p√• at det er anderledes i dag!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

Islam falder f√łrst, liges√• de folkevalgte deres hensigtserkl√¶ringer kun stjernest√łv der smuldrer imellem deres gr√•dige fingre, t√•ber at endnu h√¶nger fast i Merkels onde islamiske multi-kulti plan, EUs plan at fjerne nationalstaten, for i virkeligheden borgerkrigen den etniske udrensning af det europ√¶iske folk var planeret og forudsigelig fra start til slut! Vores folkevalgte s√• rigeligt advaret om konsekvensen af deres uh√¶mmede islamiske indvandring, Hedegaard har s√• evigt ret, vi har lidt tilstr√¶kkeligt under ond islamisk ideologi, diverse psykopater og volds tyrannisk politik, ogs√• den tager slut! √Ürgerligt som ogs√• Hedegaard inde p√• at vores allesammens redning lader vente p√• sig,… Read more »

Flemming
Flemming
5 months ago

Hvis kommunismen er hurtig liberalisme, s√• er liberalisme, kommunisme i slowmotion og Antifa kommunisme p√• steroider. Det er ved at g√• op for os at gr√¶nsel√łs liberalisme har omfavnet kommunismen p√• bekostning af nationalstaten, bare for billig arbejdskraft. David Rockefeller havde en kongstanke om EEn etisk verden uden gr√¶nser, √łkonomisk integreret og med en st√¶rk overnational styring. Det er jo demokraturet fra antikken med 10% der styrer 20% voldsmonopol til at holde 70% af slav …borgerne nede. Efter Wall Street krak, globalismens fallit, folkevandring og kinesisk virus eksperimenter p√• vores bekostning, m√• det v√¶re tid til besindelse. Domstolene og pressen… Read more »

Marina
Marina
5 months ago

Ingrid Carlquist er en sympatisk og dj√¶rv person. Jeg beundrer hende for,at hun involverede sig i de incestsager, der en overgang h√¶rgede i mange lande ikke mindst blandt emsige l√¶rere. p√¶dagoger, socialr√•dgivere og elendige psykologer. Det var frygteligt, hvad der skete. Familer blev √łdelagt og f√¶dre kriminaliseret p√• rene fantasigrundlag. Nu er b√łrnene blevet voksne og har fortalt, hvordan de blev intrueret til at sige ting, der sendte deres f√¶dre i f√¶ngsel uden grund. Forf√¶rdeligt, forf√¶rdeligt, og da den hetz var blevet udlevet, gik man over til at se “borderlinere” over alt og siden ADHD. Pt er det store hit… Read more »

Marina
Marina
5 months ago
Reply to  Marina

Faktisk n√¶vner Ingrid Carlquist selv nogle af de forhold, der begr√¶nser hendes kollegers arbejde. De skal jo betale deres regninger, de har forpligtelser overfor familie, l√•n osv., og det er sikkert de f√¶rreste, der ikke er n√łdt til at have dette i baghovedet. Hun st√•r sig ved at fremh√¶ve dette. Men journalistik skal jo heller ikke praktiseres som en standret .Det er nok at l√¶gge fakta frem og lade andre g√• videre med dem. De fleste af os kan vel blive enige om, at det, der foreg√•r p√• de sociale medier ofte overskrider gr√¶nserne for almindelig anst√¶ndighed. I √łjeblikket fors√łger… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 months ago
Reply to  Marina

“De fleste af os kan vel blive enige om, at det, der foreg√•r p√• de sociale medier ofte overskrider gr√¶nserne for almindelig anst√¶ndighed.”: Svar: Hvis anst√¶ndighed? Pointen med ytringsfrihed er netop, at det ikke er en “kjole med vidde og ynde”. Hvis flertallet betragter et udsagn som p√¶nt og anst√¶ndigt, er det som regel inderligt ligegyldigt. Hvis lugesaltet skal frem, hver gang du l√¶ser noget uanst√¶ndigt p√• nettet, s√• lad v√¶r og l√¶s det. “Jeg er glad for, at det ikke er mig, der skal tage den endelige beslutning, for her har vi en af de situationer, hvor ingen kan… Read more »

Last edited 5 months ago by Margrethe
himlens sendebud
himlens sendebud
5 months ago

‚ÄėMen alle dem, der tog imod ham, gav han ret til at blive Guds b√łrn, dem, der tror p√• hans navn; de er ikke f√łdt af blod, ikke af k√łds vilje, ikke af mands vilje, men af Gud.‚Äô ‚ÄėI er jordens salt. Men hvis saltet mister sin kraft, hvad skal det s√• saltes med? Det duer ikke til andet end at smides ud og trampes ned af mennesker.‚Äô ‚ÄėFor Gud har ikke givet os en fej √•nd, men en √•nd med kraft og k√¶rlighed og besindighed.‚Äô Som ‚Äė…ikke p√• nogen m√•de skr√¶mmes af modstanderne; det er et tegn for dem… Read more »

Jaw self
Jaw self
5 months ago

Den eneste journalist .. :
DEL BIGTREE SPEAKING IN OPPOSITION TO CT HB 5044
ÔĽŅbit chute hash oRnP1cT66l6A

Last edited 5 months ago by Jaw self