29
mar
Seneste opdatering: 30/3-21 kl. 1615
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Harry & Meghan: A Grotesque & Disgusting Spectacle

40 mio amerikanere har mistet deres jobs det seneste år, og “Meghan har mistet lysten til at leve.” Peter Whittle var i København i Trykkefrihedsselskabet i 2009 sammen med Melanie Phillips.

Lars Hedegaard: Ordene skaber virkeligheden

Børnevennernes ømme omsorg

Hvad har Martin Lidegaard, Gitte Seeberg, Isabella Ahrendt, Rosa Lund og Per Stig Møller tilfælles? Bl.a. det, at de lægger sig i selen for at hente IS-børnene til Danmark. Men der er også noget andet, nemlig at de aldrig har forstået, hvad islam går ud på. Eller i det mindste lader de som om, de ikke har. De har derfor ikke kunnet se noget galt i den muslimske masseindvandring.

Ligesom deres talrige meningsfæller tilhører de tonekunstnernes selskab, der har det skidt med debatten, og er ligeglade med, hvad debatten drejer sig om. For dem forsvinder islamiseringen, hvis vi lærer at tale respektfuldt om islam. Pist væk er folkeudskiftningen, ghettoerne, parallelsamfundene, voldtægterne, fornedringsoverfaldene, terroren, mordforsøgene og de 90 milliarder til “integrationen”.

Islam fordufter som problem, hvis vi taler pænt om profeten og hans følgere.

Sikkert uden at vide det, er de med i den filosofiske skole, der hævder, at ordene skaber virkeligheden, og at der derfor ikke findes anden virkelighed, end den vi selv opfinder. Islam fordufter som problem, hvis vi taler pænt om profeten og hans følgere.

Så hvis vi kan lære at sige “synd for børnene”, bliver det ikke noget problem at få dem til Danmark.

Andre tilhører den realistiske retning, som mener, at virkeligheden findes, og at vi bør studere effekterne af 1400 års islam, før vi byder velkommen til mere.

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
5 months ago

Har man en tone i livet ved man de krænkedes kor lyder af h til.
De er ikke værd at høre på. Repetoiret elendigt, udførslen en lidelse at overvære.
Virkeligheden var lettere uden deres optræden, og al tonekunst bedre stillet uden sådanne bidrag.

Christian Sørensen
Christian Sørensen
5 months ago

Så er det mærkeligt, at Islam fylder så meget på alle fronter i feks. Sverige, for der er de om nogen, blevet strøget med hårene de sidste 40 år.
Ifølge godhedsindustrien , ville alle problemer med Islam og dens støtter forsvinde, hvis vi undlader at omtale deres forpestning af alle de lande Islam begår sig i, men virkeligheden er 180 grader modsat…

sussebassa
sussebassa
5 months ago

Klart synd om barnen, men på lengre sikt synd om danskene, nordmenn svenskene..barnbarns fremtid når disse har formert seg..familie igjenforening blir 1 barn til 300 iløpet av kort tid.så nei,la de som er alvorlig sjuk få behandling, så tilbaka. De mødre som har dansk tilknytning har valgt for sine barn ikke å bo i Danmark..det var de som reiste frivillig til et muslim/IS land.

Marina
Marina
5 months ago
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

Intet for Sverige og Danmark at betænke sig på, selv sådanne som Meghan og Harry kan få asyl og ophold i USA, bedre chance kommer der aldrig for det nordiske folk, at sende alle u integrerede muhamedanere samme vej ud af landet via USA, de er velkomne i USA det er forskellen, her er og var de aldrig velkomne, kun ulykke, ødelægger endda vores land vores kultur ligger landet øde, USA går i forvejen efter laveste fællesnævner, har i forvejen ingen kultur, er i forvejen en ødemark! Biden og Harris har åbnet helvedes sluser slipper alverdens migration ind i USA,… Read more »

Marina
Marina
5 months ago

Da der er lukket for kommentarer på den side, hvor Margrete overfuser mig, poster jeg mit svar her. Margrethe, dit “lugtesalt” er at overfuse andre, så at trykket letter,og der er mange af din slags på de sociale medier, hvor de af samme grund kører helt løbsk og mere og mere kommer til at ligne religiøse muslimer i debat. Muslimerne er jo ikke ene om at fostre “hellige krigere”. Alligevel siger jeg tak for din kommentar, fordi den netop på glimrende vis demonstrerer, hvad jeg mente, da jeg som kommentar til Ingrid Carlquists lidt bastante ord om at servere “sandheden”… Read more »