30
mar
Seneste opdatering: 1/4-21 kl. 0208
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Holdningsmassage og vores mediemanipulerede livsopfattelse. Den “normale verden” er sindssyg eller senil. Og om et år får Biden overrakt Nobelprisen på et old folks home.

Det er satiren Welcome Mr. Chance (1979 fra roman Being There) med Peter Sellers. Instruktøren Hal Ashby turde dog ikke gøre rigmandens gartner mr. Chance til præsident, det var FOR langt ude. Ikke mere.

Nu er Chance Gardener præsident og globalismens marionet. Det er ikke for tosset for det selvfede Vesten i 2021. Globalismens egne medier fik kuppet til at glide ned, næsten ingen opdagede det. Bortset fra medierne, der får deres løn for at opvise ‘willful ignorance.’ – (Læs handlingen her.)

40 år efter er det ikke for langt ude. Alle de skinhellige propagandister på P1 og Politiken ved, de har fået valgt en nær ved imbecil, svært reduceret nullitet som verdens mægtigste mand, de tør bare ikke udtale det højt, at de virkelig har iscenesat dette teaterstykke, der handler om vor alles skæbne. Det siges, at hans bagmænd i det mindste har taget atomkoderne fra ham. Det har jeg heller ikke læst i Politiken, for hvordan vil de “progressive” forklare, at den mest magtfulde mand er totalt afmægtig?

Joe Biden er gartneren Mr. Chance, og de har fået ham valgt med deres underlødige, politiserende journalistik. Disse fem linjer ville aldrig komme i Østerbros provinspamflet Politiken. Læserne, kvindelige akademikere og offentligt ansatte SF’-er og Radikale omkring de 40, vil have deres  illusioner om virkeligheden i fred, de vil have bekræftelse og Politikens reklameafdeling ved det.

Jeg skal se Mr. Chance igen for at se efter, om der er noget punkt hvor satiren adskiller sig fra virkeligheden, for vi taler ikke om det. Sandheden og virkeligheden vejer ikke tungt nok i vores mediemodellerede selvopfattelse. Jeg så det ved selvsyn på seneste valgaften på Christiansborg –  rødmossede fadbamsetyllere, lårbasser, ladvogn, disco og Kirsten Birgit.

Jeg genså den i aften onsdag. Det er et mesterværk. Joe Biden Nearly Falls Again Walking up the Stairs to Air Force One.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lars S
Lars S
1 day ago

Brilliant film! Mange så dét årtier inden det skete – vestens forfald ind i ren idioti og galskab: George Orwell, Jean Raspail, Enoch Powell og mange andre kloge, hvide mænd. De kendte til historien, vidste at alt gentager sig, alt! Vi er blot et usselt spejlbillede af det romerske riges undergang. Nå, men nu er vi her! Vi skal vaccineres skal vi, vi skal have et pas for at gå ud i den store, vide verden som de “frie borgere” vi er for at nyde en øl, blive studset af frisøren og se en fodboldkamp eller en klassisk koncert. Når… Read more »

Santor
Santor
1 day ago

Joe Bidens præsidentskab overgår al komik helt ud i det absurte. Der er ingen anden måde at beskrive det på.

Håber virkelig at de rygter om at Trump kun venter på et come back og smider hele det anti-demokratiske cirkus på porten er sande!

Steffen Richter Nielsen
Steffen Richter Nielsen
1 day ago

“Being There” er vel nu blevet til “Biden There”

Margrethe
Margrethe
1 day ago

Ja man er nødt til at bedøve sig i fiktionen. Virkeligheden er ubærlig. Afstanden er mindre end Øresund, når det gælder mentaliteten hos den lovgivende, dømmende og udøvende magt:

“Efter tortyrnatten på kyrkogården – nu sänks straffen”

https://www.youtube.com/watch?v=OeCS6tL9eSY

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 day ago

USA under Biden har noget som Danmark under Dronning Margrethe d. ll mangler mest af alt, og som Dronning Thyra frem til Kong Valdemar Atterdag og Dronning Margrethe d. l, i sin tid med held lykkedes at opføre en mur imod Tyskland, Dannevirke blev Danmark det danske folk vores redning. Danmark har det Biden mangler mest af alt: migration, helt unika chance for Danmark at bytte alt vores islamiske migration til allersidste muhamedaner ‘ALL IN’ i bytte med Trumps mur, som Biden hader mest af alt, i bytte for muhamedanere som vi danske hader mest af alt, og som Biden… Read more »

Rainer
Rainer
1 day ago

OT – Her er oprøret og menneskeheden, som rejser sig imod verdensregeringen:
DR. RAINER FUELLMICH INTERVIEW AT THE KASSEL CENTRAL RALLY FOR GERMANY (ENGLISH SUBS) 20TH MARCH 21
bit chute hash llobvt6QCB0m

Last edited 1 day ago by Rainer