31
mar
Seneste opdatering: 2/4-21 kl. 0550
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mindehøj og krigergrave fra Slaget på Rheden 2 april 1801, Holmens Kirkegård ( Skibskirkegården,) Østerbro © Snaphanen.dk. Berlingske skriver om Holmen et par dage efter. Bent Blüdnikow: København er fuld af overraskende gravsteder: Besøg revolutionære Bolette og krigshelten fra Helgoland.

Der er grænser for, hvor meget man kan lyve i USA. Forhåbentligt breder det sig til Danmark.

De danske mediers darling, Joe Biden, er netop blevet tildelt 4 pinnochioer af Trump-hadernes hovedorgan, Washington Post, for hans påstand om, at Georgias nye valglov vil forhindre arbejdervælgerne i at stemme.

Som man husker, voksede Pinnochios næse, hver gang han løj, og på Washington Posts skala fra én næse til fire er Biden altså topscorer.

Blandt præsidentens løgne er påstanden om, at Georgia vil lukke valgstederne, før arbejderne kan nå at komme fra arbejde, mens sandheden er, at staten som altid holder valgstederne åbne fra syv morgen til syv aften, og at vælgere, der har taget opstilling ved et valgsted før klokken 19, får lov at afgive deres stemme. Altså nogenlunde som ved danske valg.

Men det, der især synes at gå præsidenten på, er, at Georgia nu vil kræve legitimation af vælgerne, så de ikke kan komme direkte fra Mexico, stemme flere gange eller afgive stemmer for deres kat eller afdøde oldemor. Det vil berøve det demokratiske parti et yndet redskab.

Biden er ophidset og erklærer, at Georgias valglov er Jim Crow i det 21. århundrede.

Jim Crow er betegnelsen på de love, der i op mod et århundrede fratog de sorte deres demokratiske rettigheder, og som først blev afskaffet i 1960’erne af den demokratiske præsident Lyndon Johnson.

Demokraterne er nu vendt på en tallerken og betragter love beregnet på at sikre demokratiet som racistiske.

Men der er altså grænser for, hvor meget man kan slippe af sted med at lyve i USA. Forhåbentligt breder det sig Danmark.

Gravhøjen, østsiden med navnene på på de deltagende orlogsskibe i en krans rundtom, © Snaphanen.dk

4.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 day ago

https://www.youtube.com/watch?v=ClbVM0J_goE Ifølge CNN har Biden en 34% godkendelse i nogen US meningsmåling for sin grænse politik, det betyder i virkeligheden langt lavere i % når udmeldingen kommer fra CNN da de også tæller de døde vælgere med! Katastrofen ved grænsen er hvad der sker, når der ikke findes nogen grænsekontrol, et land er intet land uden grænser, det tragiske at Trump under præsidentdebatten advarede at alt dette ville ske! Kunne ingen i stedet spørge disse børn: “Ville I ikke hellere hjem?” I øvrigt (og dette er ikke 1 april) navnet: Kamala betyder : ‘forfærdelig’ på finsk, navnet passer godt til… Read more »

Voldposten
Voldposten
1 day ago

Præmatur aprilsnar? – Slaget på Rheden fandt sted den 2. april…