10
apr
Seneste opdatering: 11/4-21 kl. 0103
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det drejer sig om overstatslig og kooporativ, politisk magt. Der er ingen ‘klimakrise’

Sverige er vĂŠrst i verden, og de der taler mest om “fake news,” er de vĂŠrste producenter af dem. For SVT er klimaet en ny afladsreligion. Vi har ingen ‘klimakrise.’ Vi har hele tiden “ti Ă„r tilbage”, og det har vi nu haft i halvtreds Ă„r. Hvorfor?

Globalister (og deres organisationer f.eks. EU og FN) vil have selvstÊndige nationalstater bort. Det er ogsÄ grunden til den irrationelle, lÞgnagtige masseindvandring af det allerede overbefolkede Europa. Det hele drejer sig om, at overstatslig og kooporativ, politisk magt skal erstatte demokratierne. Vi der er demokrater, kan ikke tie overfor disse stenrige personers krav pÄ vore lande, der endda lyver for at tvinge deres vilje igennem. Det er vores underprivilligerede, det gÄr ud over.

Vi har aldrig fĂ„et sandheden om koloniseringen af vores land fra mislykkede klansamfund. De allerfleste er kommet under lĂžgnagtige forudsĂŠtninger og bĂžr sendes hjem, inden vores skĂŠbne – som Frankrig og Sveriges –  er evig balkanisering og libanisering.

De fleste – men nĂŠppe alle – politikere fatter slet ikke, at der bliver trillet bĂŠ med dem. Befolkningen overhovedet  ikke. Der er politikere, som gĂžr, og de beriger sig selv pĂ„ det. PĂ„ den mĂ„de er det betimeligt at tale om landsforrĂŠderi hvad angĂ„r de sĂ„kaldte ‘flygtninge’, for penge har altid vĂŠret forrĂŠderes motiv siden de fĂžrste bystater for 3.500 Ă„r siden. Ikke ideologisk overbevisning.

En uge i Sverige: 8 mord, 9 mordforsĂžg

ØdelĂŠggelsen af Sverige er langt foran den af Danmark og Norge. De nĂžgne tal taler deres ubarmhjertige sprog om uduelighed, fejhed og Ă„relangt forrĂŠderi fra den svenske “elite.” NĂ„r den er tilendebragt, er Sverige ikke lĂŠngere et hĂžjtillidssamfund. I processen dĂžr tusinder af uskyldige mennesker. I samme periode er der antagelig nul mord i resten af Norden.

Her i weekenden skal de udkomme en podcast pÄ Trykkefrihedsselskabet, hvor jeg taler om Sverige og et livs erfaringer. Ikke mindst det sidste halve liv, for lÊngere har det ikke taget tankelÞse personer at rasere et af verdens mest vellykkede lande. Nu er kun tilbage at hÄbe, de bliver draget til ansvar. Selv det er sikkert for optimistisk. Sverige dÞde fordi tÄber og forbrydere tog livet af det.

Podcasten er kulsort, er jeg ked af at sige, men den er pÄ linje med virkeligheden og f.eks. en Gunnar Sandelins bedÞmmelse. Jeg er ikke heller ikke her for at Þnske og hÄbe, det overlader jeg til mine svenske venner. Ens eget land omfatter man jo med fÞlelser, der kan vÊre hinsides rimelighed, og Sverige er ikke mit land lÊngere. Jeg beskriver, hvad jeg opfatter som virkeligheden. Det er ogsÄ det, jeg nu skal i retten for, og tro mig, og jeg bliver dÞmt af en dansk stat, jeg ikke lÊngere har megen tillid til.

Imens strĂžmmer nye dĂžde lĂžbende ind: . Man slaktades pĂ„ spĂ„rvagn i Göteborg – dog av knivskadorDer er en omhyggelig, medieskjult vrede og bekymring i Sverige. Svenske medier er det dige, der i disse Ă„r redder politikere fra meget alvorlige konsekvenser. : Var tionde ung kvinna gĂ„r pĂ„ antidepressiva

5 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
2 years ago

Holy Shit.

Den statistik er ikke et billede pÄ kriminalitet. Det er et billede pÄ lavintensiv krig!

Og, JÞnsson har ikke en skid at skulle have sagt. Den svenske regering fÞrer krig mod sin egen befolkning nÄr de vil importerer endnu flere af fjendens soldater. Det kan ikke udlÊgges pÄ andre mÄder!

Marina
Marina
2 years ago
Reply to  Santor

Ja, det er et billede pÄ lavintensiv krig!

I anledningen af den 9. april var Carl Bildt pÄ twitter for at hÊvde, at hvis Hitler havde angrebet Sverige, var der blevet krig. Dette har vakt et stort raseri i Norge, men Sverige kunne formodentlig have Êndret verdenshistorien.

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  Marina

Definitionen pÄ krig er at to parter slÄs. I sverige er der kun dem der angriber, og dem der tager imod.

Marina
Marina
2 years ago
Reply to  Poul

Ikke altid. Ordbogen siger: situation hvor nogen forsĂžger at bekĂŠmpe et ubehageligt eller uĂžnsket fĂŠnomen. SĂ„ Santor har ret.

Muslimer har jo netop deres egne infame mĂ„det at bekĂŠmpe anderledes tĂŠnkende vha. fx vold og trusler om vold, Det handler altid om territorium og i Sverige om at vĂŠre i “krigens hus”, dvs. i gang med at erobre. Metoderne intensiveres lĂžbende, og det er jo det, denne blog handler om.

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  Marina

Ok fair nok, pointen var mere at man tilsyneladende kan gĂžre hvad man vil imod svenskere uden at de slĂ„r igen. Det er mig en daglig gĂ„de med alle de vĂ„ben de har derovre samt alle de svenske hillbilly typer, men det er nok ligesom herhjemme et storby fĂŠnomen hvor tyndarmede hen’er bor side om side med ali og muhammed, og derfor ikke skal have noget klinket. Jeg hĂ„ber ihvertfald pĂ„ at den ikke ville gĂ„ ude pĂ„ landet derovre.

john M
john M
2 years ago
Reply to  Santor

DANMARK statistik er vĂŠrerer . I liberale kĂžrer Danmark i sĂŠnk.

DER BLIVER INTET BORGERLIGT DANMARK UDEN MASSIVE HJEMSENDELSER af FUP flygtninge.

DUMP lĂžnninger

EU kommissionen bliver din dĂžd idiot
Hvad med de Tyske BKA statistiker eller Holland osv. osv.

samme billede overalt

IDIOTER

Last edited 2 years ago by john M
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Det gĂžr ondt at se Sverige (anno 2020) mit fiskested fra gammel tid i Nordsverige i gammel svensk urskov urgammel uberĂžrt i generationer, sidst i 2020 jeg var forbi et chok at se nyopfĂžrte vindmĂžller overalt sĂ„ langt Ăžjet rĂŠkker kroner gigantiske vindmĂžller over urskovens ellers sĂ„ hĂžje trĂŠer, fra gammel tid helt urĂžrt urskov men i dag i “klimakrisens navn” i Greta Trunbergs navn har et vindmĂžllefirma Ăždelagt urskoven med gigantiske vindmĂžller, bulldozere har plĂžjet sig igennem skoven som Ă„bne uhelbredelige sĂ„r i landskabet, veje af importerede uhyggeligt skarpe sten som kom de ind fra Helvede, et frygteligt fremmedelement… Read more »

Last edited 2 years ago by Jan Ulrik Friis
Poul
Poul
2 years ago

Det er vel mere end 8 mord og 9 mordforsĂžg som der stĂ„r i overskriften, der stĂ„r ogsĂ„ 12 mordbrande pĂ„ listen. Ikke at det gĂžr det bedre…

Men de mÄ jo kunne lide det derovre siden ingen protesterer, eller stemmer for noget andet. Jeg betragter svenskerne som de fÞrste og stÞrste gerningsmÊnd af samme grund.

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  Poul

Og nej, et lÊserbrev her og der tÊller ikke som en protest nÄr modparten voldtager og drÊber ens bÞrn.

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  steen

SpĂžjst sprog, sĂ„ hvis “mordbrĂ€nd” betyder pyromanbrand, betyder det sĂ„ at nogen forsĂžgte at sĂŠtte ild til de to betjente pĂ„ listen da de blev udsat for “mordförsök”? Du har sikkert ret, men uanset nuancerne i sproget, sĂ„ er svenskernes mangel pĂ„ handling problemet. Jeg ved ikke hvorfor olof palme blev skudt i sin tid, men det var 100% sikkert for langt mindre. Jeg siger ikke at svenskerne skal til at skyde nogen nu, jeg siger bare at de virker EKSTREMT apatiske overfor mennesker der bĂ„de indirekte og direkte har slĂ„et bĂ„de dem, deres bĂžrn, og deres land ihjel. Det… Read more »

Last edited 2 years ago by Poul
Poul
Poul
2 years ago
Reply to  steen

“MordbrĂ€nd” ved ordbogen ikke hvad er, men en “mordbrĂ€nnere” er en der brĂŠnder folk inde. “Mordförsök” betyder mordforsĂžg. Jeg oversĂŠtter bare det hele til “et stort svensk shit show”, det betyder alligevel det samme i praksis uanset hvem eller hvad kulturberigerne derovre sĂŠtter ild i.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
2 years ago
Reply to  Poul

I Norge heter det ogsĂ„ mordbrann, definert som: «pĂ„satt brann som lett kan medfĂžre personskade inkludert dĂždsfall…»

ino
ino
2 years ago
Reply to  steen

En glimrende svensk-dansk ordbog er “sprogbro.org” med over 70.000 svenske ord, og savner du en oversĂŠttelse skriver du bare til redaktĂžren.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  Poul

Steen har ret – der er adskillige “uvidende” danske politikere, der gennem Ă„rene har misforstĂ„et dette mĂŠrkelige svenske ord og taget det helt bogstaveligt, nĂ„r de lige skulle udnytte nyheder af denne type fra stakkels Sverige i deres politiske agendaer – fx. nĂ„r det gik ud over kommende, men stadig ubeboede flygtningecentre mv.

TrĂŠt
TrĂŠt
2 years ago

Det hjÊlper nok pÄ resultaterne at stave mordbrand korrekt, og det staves ens pÄ dansk og svensk. Det oversÊttes 1:1 til arson pÄ engelsk.

JournalystlÞgnernes (bevidst) manglende viden har de brugt til at sprede lÞgne om dÞde asylinvasorer, nÄr det blot er kommende asylcentre, der er blevet stukket ild pÄ.

Last edited 2 years ago by TrĂŠt
john M
john M
2 years ago

Der er ingen debat , der er indoktrinering. Google er no1 FJENDE Hvor kan Tommy Robinson ytre sig ? snart er det ogsĂ„ DIG. eller ogsĂ„ MIG, dette er sidste bastion peace love alle muslimer er mennesker kun mennesker , fuck 1400 Ă„rs historie. ja BRO , de racist svin Hvide mĂŠnd er nogle svin alle ved det , de knepper grise . girl power . FN enpower women . vi skal alle vĂŠre kommunister. IDIOTER GODT vi bruger 143 milliarder pĂ„ muslimer . de er vores fremtid. De unge , de har virkelig taget DDR tv til dig ,… Read more »

Last edited 2 years ago by john M
john M
john M
2 years ago
Reply to  john M

143 milliarder ÅRLIG ! hvert Ă„r , kun stigende , men de er jo de nye danske .
20-30 Är er DE i flertal, sÄ din gameboy eller din humanisme ? game over

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

“Vi tvinges trĂŠkke os tilbage til sidste forsvarslinje!”
https://www.youtube.com/watch?v=E7LA8bEMQdU

https://www.youtube.com/watch?v=768nW9WOXfQ
Samme forsvarslinje Steen modigt tvinges at forsvare den 10 maj!

himlens sendebud
himlens sendebud
2 years ago

Som i det smĂ„, hvor meget desto mere i det stĂžrre ‘…enhver, som Ăžver ondt, hader lyset og kommer ikke til lyset, for at hans gerninger ikke skal afslĂžres.’ NĂ„r muslimer og alskens ĂždelĂŠggere findes i landet, skyldes det, at de hĂžrer hjemme her, blandt folk og fĂŠ og deres afgudsskikke. Religions- og ytringsfrihed; Fanden og hans pumpestok. ‘Fugle af samme slags slĂ„r sig ned sammen, og sandheden sĂžger hen til dem, der Ăžver den.’ ‘Se derfor til, hvordan I hĂžrer! For den, der har, til ham skal der gives; og den, der ikke har, fra ham skal selv det… Read more »

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x