14
apr
Seneste opdatering: 14/4-21 kl. 2203
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man bĂžr ogsĂ„ se Ledaren nr 55 – Morden pĂ„ svenskarna – och pĂ„ Sverige. Den gjorde mig virkelig mĂžrkerĂŠd pĂ„ Sveriges vegne.

Om 45 Är Àr de etniska svenskarna i minoritet i Sverige

Svenskerne er med deres demokratiske kryds ved at udrydde sig selv. De befinder sig i en unik historisk situation. For fĂžrste gang informerer MSM dem om det.

Dette er fÞrste gang at svenskerne fÄr at vide i MSM, at de politikere de stemmer pÄ, er ved at udrydde dem. Det kunne de have vÊret advaret om for over ti Är siden, hvis utopistiske svenske journalister havde fundet det umagen vÊrd, men de gjorde de ikke. De troede ikke, det betÞd noget hvem der udgjorde flertallet i landet. Kultur er ingen faktor for dem, og desuden har de bifaldet udryddelsen af deres eget folk.

Jeg advarede dengang, og blev kaldt “nazist,” men noget mere vanvittigt og  forbryderisk end drabet pĂ„ Sverige, har vi ikke set. Demografisk er det nu meget sent at redde svenskerne fra, hvad der kun kan beskrives som et folkemord efter samtlige FN definitioner. De bĂžr dog forsĂžge at redde sig selv og drage de skyldige i dette til ansvar. Og det haster. Kyösti Tarvainen PhD skriver i Folkbladet:

Riksdagen beslutade enhÀlligt 1975 att Sverige Àr ett mÄngkulturellt land. Vid den tiden var mer Àn 40 procent av invandrarna mina landsmÀn, finlÀndare. Situationen har förÀndrats: Är 2019 var 88 procent av nettoinvandrarna icke-vÀsterlÀnningar och 52 procent var muslimer. SÄledes har en enorm kulturell förÀndring skett i den invandrade befolkningen, dÄ dess största grupp har förÀndrats frÄn att vara finlÀndare till att vara muslimer.

Jag har studerat den demografiska utvecklingen i Sverige, Norge, Danmark och Finland under tio Är och har anvÀnt en demografisk standardmetod, den sÄ kallade kohort-komponent-metoden. Enligt denna exakta metod kommer de etniska svenskarna att vara en minoritet 2065 med oförÀndrad invandring.

 Lika mÄnga muslimer som etniska svenskar Är 2100

Enligt de tvÄ demografiska metoderna kommer sÄledes de etniska svenskarna att bli en minoritet om 45 Är om den nuvarande invandringen fortsÀtter. Enligt berÀkningen med den exakta modellen kommer det att finnas lika mÄnga muslimer som etniska svenskar Är 2100.

Om de etniska svenskarna blir en minoritet kommer den demografiska förÀndringen sannolikt att öka ytterligare eftersom en majoritet av mÀnniskor med utlÀndsk bakgrund kommer att underlÀtta invandringen för den egna folkgruppen. FramstÄende svenska ingenjörer och affÀrsmÀn kommer att se till att den svenska ekonomin inte kollapsar. Men det svenska samhÀllet och kulturen kommer att förlora sin ledande stÀllning. Denna demografiska utveckling kan stoppas, men det kommer att krÀva radikala förÀndringar i invandringspolitiken. Vi befinner oss i en historiskt unik situation, och vi nordbor mÄste börja diskutera invandringen och bevarandet av vÄra nationalstater.Om 45 Är Àr de etniska svenskarna i minoritet i Sverige

Se ogsÄ Den massive innvandringen til Sverige fortsetter under koronakrisen

5 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
2 years ago

Her er en komplet liste over hvad svenskerne har tĂŠnkt sig at gĂžre ved det:

Den NervĂžse
Den NervĂžse
2 years ago

Her i Danmark skjuler MSM fortsat hvor alvorlig situationen er og hvor mange muslimer der er! Det hÊnger sammen med den fortvivlende definition pÄ at vÊre dansker. Hvis Fatima som har opnÄet dansk statsborgerskab bliver gift med fÊtter Ali og de sÄ fÄr bÞrn, sÄ er de bÞrn at regne fuldt ud som danske pÄ linje med du og jeg, og helt Êrligt den kÞber jeg ikke!

Peer Pedersen
Peer Pedersen
2 years ago

Det set sort ud for Sverige.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago

BĂ€st att hylla, eller Ă„tminstone inte kritisera, folkmordspolitikens befolkningsutbyte, eftersom man annars kan bli anklagad för rasism…

Stalltipset Ă€r att ‘mĂ„ngkulturen’ inte kommer att vara en hyllad (s)tatsideologi, nĂ€r svenskarna Ă€r i minoritet. Skall undergĂ„ngen ske, sĂ„ ska det ske med musik: GötterdĂ€mmerung.

Santor
Santor
2 years ago
Reply to  Jari Norvanto

Jeg hÄber sgu at svensken har mere hÄr pÄ brystet og selv klarer den situation og jeg er sikker pÄ at der er masser af EuropÊere der er villige til at hjÊlpe og yde opbakning i alle afskygninger selvom det er muligt at der skal sparkes rÞv.

Diskussionen har altid stÄet om det var Sverige eller Frankrig der fÞrst konverterede til islam og Frankrig har i mine Þjne altid ligget i spidsen men Sverige kan nemt gÞre dem rangen stridig.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Chris Forsne har helt klart för sig varför Sverige störtades ner i det socialistiska TRÄSKET.
Socialisterna köpte röstboskapen och vÀl genomfört blev hela svenska folket omyndigförklarat.
NÀr folket sÄ smÄningom slÀpps ur fÄngenskapen kommer de att yra runt i landet och knappt föda sig sjÀlva.
De har inte upplevt ofÀrdstider sedan ca 1810 dÄ Bernadotte trÀder in pÄ arenan och personligen med egna pengar, lite senare, rÀddar landet frÄn en sÀker undergÄng. Det verkar som om vi snart Àr dÀr igen.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x