15
apr
Seneste opdatering: 15/4-21 kl. 2327
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Han fik sine bĂžrnebĂžrn hjem fra IS – og overlod dem til den svenske stat

En mand flygter fra Chile til Sverige, som venligst giver ham ly.Han gifter sig og fĂ„r mindst en datter, og pĂ„ et tidspunkt konverterer konen og datter til islam, den ortodokse slags. Datteren bliver gift med en stejl islamist, som hun end ikke kender. Datteren og islamisten drager i 2014 til Syrien for at oprette et kalifat og fĂ„r undervejs syv bĂžrn. Kvinden er altsĂ„ en del af det som journalist Lene Malacinski betegner massemordets husmĂždre og fĂždeklinik. Imidlertid gĂ„r det ikke som forventet for disse voksne svenske statsborgere i det nyudrĂ„bte kalifat, det Malacinski videre erkender er et massemyrdende, halshuggende, etniske udrensende regime – vi husker yazidiernes pinsler – for de omkommer begge. BĂžrnenes mor mister livet ved et syrisk bombardement og senere drĂŠbes ogsĂ„ bĂžrnenes etniske svenske far.

LĂŠs kulturpsykolog Kirsten Damgaards De hellige krigeres bĂžrn.

Vaccine: Alvorlige neurologiske bivirkninger

Tag under ingen omstÊndigheder Covid 19 vaccinen. Der foregÄr et uetisk, medicinsk eksperiment.

RĂŠdselsberetningerne om Covid vaccinen myldrer allerede pĂ„ dette tidlige stadie ind, skĂžnt de bivirkninger man frygter gerne forekommer i de 2-3 fĂžrste Ă„r op til 10 eller 20. Se om denne afdĂžde skĂ„nske kvinde Christina, 61, var fullt frisk – dog efter covid-vaccinet eller Robert F Kennedy jr, der mĂ„ anses som havende en hĂžj trovĂŠrdighed, Robert F. Kennedy Jr. WARNS: Don’t take a COVID-19 vaccine under any circumstances.  Endelig Woman says COVID-19 vaccine turned her into ‘Alien’ monster. Dette er blot tre eksempler fra idag.

HÞr om den canadiske doktor Charles Hoffes patienters forskellige meget alvorlige, invaliderende og antagelig permanente bivirkninger. Hans patienter har fÄet Modernas medicin.

“Mine patienter vidste ikke, at de deltog i et eksperiment”

Dr. Charles Hoffe bliver sandsynligvis slettet fra You Tube. HÞr bÄde del 1 og del 2 fra minut 7:33 pÄ Bit Chute

5 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 years ago

MĂ„ske er der lidt lys i dette coronanedlukningsvaccinemareridt. Den tysk/amerikanske stjerneadvokat Reiner Fuellmich( har blandt andet vundet retssager mod VW og Deutche Bank) er ved at samle et team af advokater fra hele verden til at fĂžre sag mod WHO for deres mange fupnumre i dette nedlukningsvanvid: PCR-test der ikke egner sig til diagnostisering, lĂžgnen om “asymptomatiske positive”, de skulle gĂ„ rundt som “Raske smittebĂŠrere, hvilket er en lodret lĂžgn, der blot skulle presse sĂ„ mange som muligt til at blive vaccineret – ja den totale smadren af mange landes Ăžkonomier, som en konsekvens af deres, betalte, inkompetence. I Danmark… Read more »

Tre danske familier
Tre danske familier
2 years ago

Der er nu advarsler mod vaccinerne fra flere seriĂžse kilder. Og det er pĂ„faldende at man intet hĂžrer om den medicin som kan helbrede covid sygdommen pĂ„ 2-3 dage. Det er nok rigtigt at pandemien findes, og at den har gjort mange syge. Men medicinsk behandling til dem som bliver smittet, er mĂ„ske bedre end den strategi som regeringen har valgt. Hvor tusinder af erhvervsdrivende ruineres og millioner af borgere tvangsstyres og skal lĂžbe en alvorlig risiko ved at lade sig vaccinere. Og hvor folkestyret og den personlige frihed ligesom undermineres og indskrĂŠnkes. Bruges sygdommen som pĂ„skud til at tilrive… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Jeg vil anbefale at lytte til James Corbetts grundige gennemgang af Bill Gates. jeg tror den hedder “Who is Bill Gates” og kan ses pĂ„ bitchute eller corbettreport punktum com

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Vi er besat af Nazisterne atter en gang

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x