16
apr
Seneste opdatering: 15/4-21 kl. 2233
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Racistisk h√¶rv√¶rksgrafitti i Classensgade p√• √ėsterbro. Foto Henrik M. Jensen

….skal hakkes til medister!

af Henrik M. Jensen

S√•ledes skreg de autonome gadek√¶mpere i 80’erne og 90’erne, da sovjet-kommunismen var p√• vej mod sit totale nederlag, og en desillusioneret venstrefl√łj skulle finde noget nyt at samles om.

Og i mangel af noget at kæmpe for, fandt man noget at kæmpe imod. Og hvad var mere taknemmeligt end fascismen og især racismen, der godt nok aldrig har spillet nogen rolle i Danmark, men man kunne vel altid finde eller opfinde en eller anden, der så skulle hakkes til medister.

Men p√• det seneste er der fra amerikanske universiteter kommet hj√¶lp til den betr√¶ngte venstrefl√łj i form af “wokeisme”, “cancelculturalisme” og “identitetspolitik”, et miskmask af ideologier, som is√¶r bliver b√•ret frem af sorte racister og hvide masochister.

Undertrykkelse på amerikanske universiteter

Og denne bev√¶gelse er iflg. den afroamerikanske lingvistprofessor ved Columbia University i New York, John McWhorter, en slags ny-religi√łs bev√¶gelse, der ikke kun truer ytringsfriheden, men tillige alle Oplysningstidens landvindinger.

I et interview med Der Spiegel 13.3.21 forklarer han hvordan “woke-ismen”, der for nogle √•r siden blot betegnede nogen, der bedre end andre gennemskuede magthaverne, er blevet til “cancel culture”, der handler om at bandlyse debatt√łrer fra offentligheden. Og han n√¶vner grelle eksempler, som Leslie Neal-Boylan, en dekan ved sygeplejeruddannelsen ved Lowell Universitet i Massachusett. Hun havde i en mail beklaget, at sorte blev ofre for politivold, og sluttet med at skrive, at sorte liv betyder noget, og at “alle liv betyder noget”.

Det sidste var nok til at denne person, hvis opgave, det er at redde andres liv, blev fyret fra sit arbejde.. Men er det ikke en sygeplejerskes opgave at redde alles liv?

Dette tilf√¶lde er blot et af mange, og McWhorter kalder den “cancel-kulturelle” identitetspolitik en “ideologi for de udvalgte”, som man kender det fra fundamentalistiske religioner, bl.a. calvinismen.

“Historisk har mange bev√¶gelser, der mente at besidde endegyldige sandheder, nedkaldt mange ulykker over menneskeheden. Og jeg taler ikke om klassiske venstreorienterede, der k√¶mper for mindstel√łn og sygeforsikringer, men om identitetspolitiske tropper, der patruljerer p√• internettet og beskylder alle, der taler dem imod, for racisme og sl√•r dem ned med √•ndelige baseball-k√łller.

Hvid skyldf√łlelse

Og det er ikke et tilf√¶lde,at “De udvalgtes ideologi” dukker op, da marxismen endegyldigt oph√łrte med at v√¶re venstrefl√łjens store verdensforklaring. “Ideologier er for de intellektuelle som narkotika, fordi de s√łger efter en model, som har svar p√• alt. Nu har vi denne nye l√¶re med en model om et hvidt overherred√łmme, der kan forklare alt. Slutter man sig til den, f√łler man sig som et godt menneske. Det vestlige menneskes grundf√łlelse er skyld, og denne l√¶re hj√¶lper til at lindre skylden.”

McWhorter har for nylig udgivet “The Elect”, Den udvalgte, om neo-racister, der poserer som antiracister og er en trussel mod det progressive Amerika.

Had til de hvide

I Frankrig har Macron advaret mod den venstreorienterede dogmatisme, som fra USA skvulper ind over Europa.

Og i dagbladet Le Monde har islamforsker Gilles Kepel sammen med 100 professorer efter mordet p√• Samuel Paty advaret mod den amerikanske totalitarisme. Den er farlig, fordi den ant√¶nder et had mod hvide og samtidig underst√łtter jihadismen.

Og Kepel advarer is√¶r mod islamo-kommunismen, som vil forbyde enhver kritik af islam, fordi “muslimerne blev undertrykt af af europ√¶erne. Derfor m√• man ikke kritisere eller bare analysere islam.”
I Europa har muslimerne i nogen grad overtaget de amerikanske sortes rolle, som dem, “det er synd for”.

Fascismen og racismen står til venstre

Det bliver mere og mere tydeligt, at de fascister og racister, som de autonome voldsdyrkere r√•bte og skreg om engang, i vor tid udg√•r fra de venstreradikale milj√łer p√• universiteterne.

I disse √•r indg√•r de i en alliance med islamismen, og tilsammen skaber de en “islamo-kommunisme”, som er begyndt at h√¶rge Frankrig. Den er ogs√• p√• vej hertil, og den er en trussel mod universiteterne og p√• sigt hele det vestlige samfund, hvis den ikke bliver sl√•et ned.

5 2 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
16 hours ago

De fjolser som √łnsker et kommunistisk samfund,skal v√¶re glade for at de ikke har oplevet et s√•dant p√• deres egen krop. S√• ville de nok v√¶re mere ydmyge overfor deres f√¶dreland.

Margrethe
Margrethe
12 hours ago

Ak ja. De fire ryttere kommer bl√¶sende i fuld galop, skal jeg love for. Som om, der ikke var nok at sl√•s med i forvejen i kraft af den muslimske invasion, som 90 procent af en underfrankeret befolkning ikke evner at se, som hvad det er, en regul√¶r invasion, ja s√• har vi f√•et et coronafascistisk verdensdiktatur oven i. De, der tror “coronapas” og deslige bare er “midlertidige” f√¶nomener, har krav p√• at f√• sine skolepenge retur og det i en ruf. Alt sammen er s√• st√łttet og puslet om af et lige s√• fascistoidt wokevanvid. Enden p√• det hele… Read more »

Last edited 12 hours ago by Margrethe
Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
14 hours ago

Tænk, jeg troede universiteter var steder, hvor man lærte noget, der vil berige mennesker
ikke “be-hade” dem. Det er ufatteligt, n√•r man ogs√• bet√¶nker
ungdom er noget, hvorom mange t√¶nker at nu g√•r noget fremad….
På den anden side, så ser vi jo, hvad ungdom kan finde på af rædsler, det seneste er
Islamist stat. De har ogs√• marcheret i gaderne f√łr hos os i EUROPA, lokket til at hade, befale og h√¶vne sig p√• mennesker i massevis. Millioner af lig. Det er gerne resultatet.

Preben Nielsen
Preben Nielsen
4 hours ago

Universiteterne har altid v√¶ret den vigtigste kampplads, n√•r de totalit√¶re fors√łgte at p√•begynde nye korstog. De tyske nazisters tumlepladser var universiteterne i T√ľbingen, Heidelberg og Mannheim, der allerede i midten af af 1920erne – 8 √•r f√łr selve magtovertagelsen blev overtaget af NDSStB, de tyske nazisters studenterorganisation. Nazierne sad p√• n√¶sten alle universiteter og rekrutterede massivt iblandt de kommende akademikere i Riget. Efter krigen var det specielt r√łdfascisterne, der havde st√łrst fremgang. Som r√łdgarde-maoister i Kina og som studenter-opr√łrere ved samtlige af klodens universiteter omkr. 1968. Selv i K√łbenhavn h√¶rgedes universitets-verdenen af folk som stud-psych. Finn Einar Madsen, en lille… Read more »

Anders Chr.
Anders Chr.
4 hours ago
Reply to  Preben Nielsen

Af to omgange havde jeg det h√•rdt p√• universitetet, blev fors√łgt dumpet og andet infantilt hokus pokus, som jeg foragtede. Jeg opdagede hurtigt, at nogle l√¶rere var meget svage i det faglige, og hvad man skulle skrive og mene i sine projekter for at f√• gode karakterer. Det gjorde jeg s√• ikke og badede mine s√•r i enrum uden at vise dem. Det mest tragiske ved situationen var flertallets vilje til at underkaste sig. Hold k√¶ft, hvor jeg foragtede dem. Det er nyt for mig, at det allerede s√• tidligt var galt p√• tyske universiteter, og det kommer ogs√• bag… Read more »

Anders
Anders
8 hours ago

“Den danske arbejdsmarkedsordning” er blot et andet ord for slaveri. Kun antallet af stavelser g√łr forskellen.

De eneste slaver i Danmark, er de hvide trælle. Sådan har det altid været.
Skaffedyr og kanonf√łde for den politiske adels utopier.

Den Nerv√łse
Den Nerv√łse
10 hours ago

Nu bebrejdes vi hvide i stor stil slaveriet, det var da også en grum ting, men hvorfor anklages araberne og de sorte selv ikke, deres slaveri var da også en grum ting.
De hvide gjorde op med slaveriet i for 2-3 hundrede √•r siden, mens araberne ikke helt har gjort op med det! De hvide slaveejere er d√łde og som hvid har jeg aldrig haft slaver, s√• hvorfor skal jeg bebrejdes at nogle mennesker som er d√łde begik en forbrydelse? Var det ikke mere p√• sin plads at araberne skulle bebrejdes? Nogen af deres slaveejere lever s√•m√¶nd endnu!

Santor
Santor
11 hours ago

Tvivler p√• at nogen bliver “omvendt” af religi√łs t√•gesnak. Tv√¶rt imod, I lyder lige s√• t√•belig og fatalistiske som dem Vi pr√łver at bek√¶mpe.

Religion er som en pik. Man skal holde den for sig selv og undgå at klaske andre folk i hovedet med den!

Margrethe
Margrethe
10 hours ago
Reply to  Santor

Santor: Jeg kan forst√•, du er en af de genier, der √łnsker dig et “religionsfrit samfund”. At denne dawkinske vison, er den grundl√¶ggende √•rsag til, at vi netop st√•r i muslimsk-religi√łs lort til halsen – ja det indeholder s√• sin egen muntre ironi. De kulturradikale og venstrefl√łjsere ville afskaffe religion og indf√łre ligestilling mellem k√łn, racer homoer og alt det midt imellem og langt ude – den totale frihed fra alle sn√¶rende religi√łse b√•nd og bindsler. Og hvad har vi s√• f√•et ud af dette kulturradikale overfl√łdighedshorn af lutter s√łde ord og godter? En ensporet motorvej, der f√łrer os lige… Read more »

Last edited 10 hours ago by Margrethe
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
14 hours ago

Ikke bare Danmark, ogs√• udsigten til Sverige en anden end den vi f√łrhen var vant til at se!!!
https://www.youtube.com/watch?v=SZ6MVP1b3Z0

Last edited 14 hours ago by Jan Ulrik Friis
himlens sendebud
himlens sendebud
14 hours ago

Da l√łgnen kom, kastede den sandheden i vanry. Derefter fulgte l√łgn p√• l√łgn; l√łgne blev efterfulgt af l√łgne, indtil alt var vanr√łgtet. Can’t you see this is a land of confusion? Fasces best√•r af et knippe af stokke til at prygle med. S√•ledes ogs√• med Fandens pumpestok, som svinges truende i det ytrede ords l√łgn og bedrag. De sidste tiders kulturoph√¶velse har i sandhed til form√•l, at oph√¶ve den sidste rest af gudelig kultur. P√• panden var der skrevet et navn, en hemmelighed: ¬ĽDet store Babylon, moder til sk√łgerne og jordens afskyeligheder.¬ę Kaosteori, relativitetsteori, tyngdekraftsteori, Big Bang-teori, atomteori, evolutionsteori, genteori…… Read more »

Poul
Poul
10 hours ago

Ja det er sådan det starter og ender, når mennesker uden en selvstændig tanke i livet istedet vælger at abonnere på andres ideer, og udbreder dem som den endegyldige sandhed. Godt eksempel du gav der.

Og tag s√• 1.000 armb√łjninger, fordi gud siger det. Hvis du fejler er du en synder, og skylden skal du b√¶re p√• dine skuldre til evig tid. S√¶t i gang.

Flemming
Flemming
3 minutes ago
Reply to  Poul

Det er ret “flot” at have form√łblet 1000 √•rs j√łdisk kristen kultur p√• 50 √•r. Da vi smed arvesynden p√• den historiske m√łdding, fulgte det personlige ansvar og n√¶stek√¶rlighed med. Vi fl√¶nser 15 000 ur√łrte b√łrn √•rligt. 50% af √¶gteskaberne forliser og vi har 37 forskellige samlivs former. Jeg forst√•r at det er sv√¶rt at kapere at Gud gik i √łjenh√łjde med skabningen, der bar vor synd og skyld s√• vi kan leve et frimodigt liv i fred, til gavn for n√¶sten og f√• denne til at skinne inden vi himler. Vi fuldfede danskere er s√• m√¶tte af Guds velsignelser… Read more »

Marina
Marina
8 hours ago

Fint opl√¶g. Tak. M√•ske er det s√•dan, at enten har vi det og kan ikke frig√łre os fra det, eller ogs√• har vi det ikke i os. Jeg t√¶nker p√• skyld og skam, som pt. er et hot emne med talrige udgreninger og if√łlge mange et menneskeligt grundvilk√•r. Selvf√łlgelig har jeg taget katastrofale valg, men jeg f√łler ikke nogen tung skyld overfor andre end mig selv og slet ikke skam i n√¶vnev√¶rdig grad. N√•r jeg t√¶nker tilbage p√• de situationer, hvor de d√•rlige valg blev taget og fors√łger at huske alle parametrene. kan jeg ikke se andet, end at de… Read more »

Poul
Poul
11 hours ago

Det er en meget rigtig beskrivelse af dem, men den slags mennesker vil uundg√•eligt kaste sig over hinanden f√łr eller siden som i enhver anden sekt baseret p√• skyld. A hilser feks normalt p√• sorte, imens B bukker sig for dem. S√• g√•r der ikke l√¶nge f√łr nogen sp√łrger ‚Äúhvorfor bukker A sig aldrig, er han racist??‚ÄĚ Og s√•dan bliver de som regel ved og ved, indtil de er fuldst√¶ndigt √łdelagte af paranoia og intern splittelse. Det er pr√¶cist det samme som n√•r kristne eller muslimer angriber hinanden for ikke at v√¶re troende nok, bare vent og se. Tim pool… Read more »

Poul
Poul
11 hours ago
Reply to  Poul

Udover det, s√• er det EKSTREMT racistisk at behandle sorte og muslimer som nogen der beh√łver andre til at t√¶nke og tale p√• deres vegne, men held og lykke med at forklare det til woke-sekten.. S√• som sagt, bare ignorer dem, og lad dem rive sig selv fra hinanden. S√• kan vi andre (som et par hundrede gange tidligere i verdenshistorien) bruge tiden p√• at finde ud af hvordan vi igen-igen skal f√• ryddet op efter venstrefl√łjens ideer. Er det ikke tankev√¶kkende som det m√łnster syntes at gentage sig i det uendelige? Man skulle tro at vi ville l√¶re noget… Read more »

Fnord73
Fnord73
7 hours ago

Som forbipasserende venstreradikal, m√• man h√łflig f√• p√•peke at rasistisk vold, alts√• angrep p√• en person kun p√• utseende, er et hakk blindere en politisk vold, som er en interessekonflikt i den abstrakte milit√¶re modell. Og det utvidede rasismebegrepet er lov i Norge, at det gjelder subgrupper. Siden vi deporterte j√łdene, v√•r evige skam.

Jeg leser Document og ser deres TV show, og fulgte deres dekning av “The Big Steal”. Det var ikke overbevisende. Hva skjedde med den serveren i Frankfurt? CIA vs. Special Forces, lol?

Last edited 7 hours ago by Fnord73
Anders Chr.
Anders Chr.
5 hours ago
Reply to  Fnord73

Foretrækker Fleksnes og finder showet anstrengende og ligegyldigt.

Vedr. serveren, forstår jeg ikke, hvad du mener. Document plejer i modsætning til Snaphanen at holde til i EU, mere præcist i Frankfurt am Main. Det er klart, at de må undgå USA.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x