22
apr
Seneste opdatering: 22/4-21 kl. 1346
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

I forbindelse med det netop indgÄede forlig om tildeling af dansk statsborgerskab, er der nogen, der skriver, at politikerne sidder ved magten, fordi vÊlgerne ikke er sÊrligt kloge, men gang pÄ gang lader sig tage ved nÊsen af professionelle fupmagere. AltsÄ dem, der fÞr valget bedyrer, at de vil fÞre en stram udlÊndingepolitik, og gÞr det modsatte dagen efter valget. SÄdan har det stÄet pÄ i Ärtier, og det er derfor vÊrd at overveje, hvordan politikerne slipper af sted med deres bondefangeri.

Det gÞr de ved at have taget ved lÊre af tryllekunstnerne, som benytter sig af et trick, der pÄ engelsk kaldes misdirection. Fidusen er at narre publikum til at koncentrere opmÊrksomheden pÄ noget, der IKKE foregÄr, mens tryllekunstneren gÞr noget helt andet.

SÄdan ogsÄ i dansk politik. Op til valgene fortÊller politikerne, med hjÊlp fra medierne, at valgets hovedtemaer er omsorg for de udsatte, pension til Arne, udfasning af fossile brÊndstoffer, verdensmÄl, ligestilling, og hvad de ellers finder pÄ. Det eneste, politikerne og medierne ikke nÊvner, er det, der er vigtigst for danskerne, nemlig at kunne leve sikkert i vores eget land. Derfor har de heller ikke noget at sige om den fare, der truer vores eksistens, nemlig islam.

Stadigt flere danskere stifter bekendtskab med indvandringens konsekvenser – vold, lemlĂŠstelse, voldtĂŠgter, fornedringsvold, terroranslag – sĂ„ det bliver mĂ„ske svĂŠrere for politikerne at bilde vĂŠlgerne ind, at politik drejer sig om skatter, pensioner, miljĂž og flere penge til uddannelserne. Som alt sammen kan vĂŠre ligegyldigt, hvis vi ikke tĂžr gĂ„ uden for en dĂžr af frygt for at blive slĂ„et ned.

Det eneste, vi kan hÄbe pÄ, er, at de dansksindede partier, DF og NB, holder fast i det afgÞrende valgtema: Vores ret til at kunne leve sikkert i vores eget land.

3 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
18 hours ago

Dagens gode grin / skratt 😂 https://www.facebook.com/groups/263839004071979/permalink/1261159424339927/ SVT GÖR OM: SALTKRÅKAN BLIR SALAFISTKRÅKAN đŸŠ„đŸ§•đŸŒđŸ‡žđŸ‡Ș😂 DĂ„ upprörda muslimer hört av sig till SVT med anledning av att Bolibompa ej i tillrĂ€cklig omfattning uppmĂ€rksammar Ramadan, vill SVT nu kompensera den krĂ€nkta majoritetsminoriteten. Man har dĂ€rför beslutat att göra en nyinspelning av ”Vi pĂ„ SaltkrĂ„kan” – som anses ”lite daterad”. IstĂ€llet ska Astrid Lindgrens Ă€lskade skĂ€rgĂ„rdsserie frĂ„n 1964 flyttas till 2020 och göras ”mer samtida” lovar Hanna StjĂ€rne. OriginalberĂ€ttelsen handlar om flickan Tjorven som bor pĂ„ ön SaltkrĂ„kan i Stockholms skĂ€rgĂ„rd tillsammans med sin familj och hunden BĂ„tsman. NĂ€r det blir sommar anlĂ€nder… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
18 hours ago

Aftonbladets ledarskribent krĂ€ver att Volvo byter logotyp: ”Manlighetssymbol” 😂

https://samnytt.se/aftonbladets-ledarskribent-kraver-att-volvo-byter-logotyp-manlighetssymbol/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 hours ago

HA, det mĂ„tte jo bare komme 😂😂😂

https://www.facebook.com/groups/1064008413756604/permalink/1959495977541172/

FB_IMG_1619138215000.jpg
Poul
Poul
21 hours ago

Den kortere version er at flertallet af danskerne er idioter. Lige nu kÊmper de eksempelvis for at fÄ den islamisk stat-stÞttende kone til manden som forsÞgte at drÊbe dig til danmark, selvom hverken hun eller deres fÊlles barn nogensinde har vÊret i danmark.. Danskere tÊnker kun sÄ langt som deres tv tillader dem at gÞre, og det er meget meget kort.

Poul
Poul
20 hours ago
Reply to  Poul

Med et dansk “fox news” pĂ„ tv kunne rĂŠkkevidden af deres tankevirksomhed mĂ„ske udvides, men nĂŠvn bare 1 hĂžjreorienteret der har motivationen og ambitionerne til at lave mere end blogs og youtube videoer. Nej jeg kan heller ikke komme i tanke om nogen.

SÄ lÊnge vi lader venstreflÞjen bestemme hvad stÞrstedelen af befolkningen skal tÊnke og stemme, sÄ er det prÊcist det de gÞr. Dette foto illustrerer min pointe perfekt, hvis man tÊnker pÄ farverne i baggrunden som parti farver:

50722FD2-F987-4543-851F-432B68053B32.jpeg
Den NervĂžse
Den NervĂžse
16 hours ago

Det krĂŠver en del at stille sig op og sige at vĂŠlgerne er dumme! Jeg er dog optimist, for du kan narre nogle i lang tid, men du kan ikke narre alle altid. Men flertallet bor langt vĂŠk fra hvor indvandrene bor og hĂŠrger, men efterhĂ„nden som de bliver flere og bliver spredt af politikerne, sĂ„ vil flere og flere danskere blive berĂžrt af bandekriminalitet, af at piger ikke lĂŠngere kan gĂ„ alene hjem, af at drengene fĂ„r tĂŠv, af at det i det hele taget er utrygt at bevĂŠge sig ned til det lokale supermarked, af at der skydes… Read more »

Poul
Poul
16 hours ago
Reply to  Den NervĂžse

Hvis man skal have de positive briller pÄ, sÄ offentligjorde pernille vermund for nyligt en meningsmÄling pÄ hendes facebookside, hvor nye borgerlige er stÞrre end de radikale.

DesvÊrre er enhedslisten lige sÄ store, og danskerne forlod ikke de radikale pÄ grund af hvad de har gjort imod danmark og tusindvis af danske ofre for importeret kriminalitet, men fordi deres tidligere leder tog en kvinde pÄ lÄret.. Men man kan da irritere dem lidt ved at dele den meningsmÄling, mere kan man vel ikke hÄbe pÄ i dansk politik.

T. Snorrason
T. Snorrason
1 minute ago

tja, sÄdan kan det ogsÄ siges.

FB-IMG-1562577681580.jpg
Marina
Marina
2 hours ago

Det virker noget selvmodsigende at skrive hĂ„nligt om “Christiansborgs professionelle fupmagere” og derefter at anbefale at stemme pĂ„ DF, som efter alt at dĂžmme har fuppet med EU-midler vha. en falsk underskrift. Og kom ikke og tortĂŠl mig, at dette alt sammen er Morten Messerschmidts ansvar. Dette er sandsynligvis hele DF-toppen klar over, at det ikke er, og har hele tiden vĂŠret det. Ang. vores pĂ„stĂ„ede ret til at leve sikkert i eget land, sĂ„ har en sĂ„an ret aldrig eksisteret andre steder end pĂ„ papiret og i folks hoveder. Kvinder ved det og har altid vidst det, fordi vi… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 hours ago

Jeg har meldt mig til det netvĂŠrk som “FrihedsbevĂŠgelsens FĂŠllesrĂ„d”, har oprettet. De arrangerer demoer, laver informative podcasts mm. mod coronanedlukninger, testvanviddet og alt hvad der vedrĂžrer det fascistoide samfund, vi pludselig er havnet i, mens flertallet stadig snorksover og tror, det hele handler om at redde dem fra en virus. NetvĂŠrket er apolitisk, men i praksis domineret af dem til venstre for midten. Og meget kan man mene om dem. Men deres evne til at sĂŠtte deres netvĂŠrk i sving, marchere i takt og dermed genere energi, og handlekraft, ja det kan man ikke andet end beundre dem for.… Read more »

Last edited 5 hours ago by Margrethe
Den NervĂžse
Den NervĂžse
1 hour ago
Reply to  Margrethe

Helt ĂŠrligt Corona er en helt reel sygdom, en af mine venner blev ramt, og han blev meget meget syg, var dĂžden nĂŠr og efter tre mĂ„neder var succeskriteriet, at kunne gĂ„ ned af trappen og ud i kĂžkkenet for at spise, nu et Ă„r efter er han stadig ikke pĂ„ toppen, sĂ„ glem konspirationsteorien og pas pĂ„! At sĂ„ vores regering har holdt landet i et jerngreb, og ikke ser ud til st give slip frivilligt er en anden sag! Mette Frederiksen og hendes stĂžttepartier har tydelige totalitĂŠre trĂŠk, og bekĂŠmpelsen af dem deltager jeg gerne i! I ly… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x