2
maj
Seneste opdatering: 2/5-21 kl. 1309
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Henrik M.Jensen

Ligesom sidste år forhindrede de pandemiske omstændigheder, at rød-grønne kolonner trampede rundt på det grønne græs og efterlod Fælledparken som en losseplads.

Der var enkelte demonstranter, en del politifolk og mange, der benyttede dagen til at fĂĄ sig en coro-kinatest i de kommunale kvik-telte.

Og foran isboden ved siden af den gamle musikpavillon havde var der ophængt flag med de gode gamle sovjetsymboler, men der var ingen leninister eller stalinister at se. SĂĄ mĂĄske var det manifestets berømte “kommunismens spøgelse”, der havde været pĂĄ spil.

Dagens humoristiske højdepunkt var nogle klæbemærker, der var en parafrase over symbolet pĂĄ den kommunistiske organisation fra 1932 “Antifascistisk Aktion” med de røde og sorte faner.

Her var fanerne udskiftet med Dannebrog og navnet forvandlet til “Patriotisk Aktion..

Jo, pandemien har været godt for noget, og det var en fredelig og humoristisk første maj oven på den urolige Valborgs Aften, hvor heksene flyver rundt og laver ugerninger.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
20 hours ago

Når jeg har en sort tusch med i tasken i kbh, plejer jeg at overstrege de 4 første bogstaver på “antifascistisk aktion” klistermærkerne der hænger rundt omkring. Det burde alle gøre.
Man kan jo ligeså godt hjælpe dem der har det lidt svært med at stave til hvad de faktisk er:

C5907170-C5FE-449D-A65D-214E5C3AB162.jpeg
Last edited 20 hours ago by Poul
Den Nervøse
Den Nervøse
5 hours ago

Det minder mig om min ungdom, da vi gik pĂĄ gymnasiet og alle lærerne var kommunister, mĂĄske med en enkelt undtagelse – historelæreren! Mogens Glistrup sagde for vel efterhĂĄnden 50 ĂĄr siden at de venstreorienterede har atombomben, de har magten over massemedierne. Det var og er sandt, men det er ikke den fuldstændige sandhed, for de har ikke atombomben, de har et arsenal! De har magten over børneinstitutionerne, de har magten over folkeskolen, de har magten over gymnasierne, og de har gud hjælpe min ogsĂĄ magten pĂĄ de højere læreranstalter! Resultatet er som forventligt at de ogsĂĄ har magten i… Read more »

john M
john M
9 hours ago

jo mere virkeligheden trænger sig på jo mere censur.
Det er fuldstændig vanvittig hvad der foregår , specielt i Frankrig.
Borgerkrigen er startet.
ALLE ! amerikanske / google ! platforme sletter alt . alt manipuleres. youtube har slettet 9 millioner vids senest . ALLE anti islam konservativ og alt højre politisk. neo liberale bestĂĄr……….
Min kontakt i forstad Paris, kan intet uploade, vores ip samtaler er overgĂĄet til burner tlf. pĂĄ under 3 min.
Hør nu her , hvad helvede foregår der.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 hour ago

Venstrefløjen engang så stolte værdier fra start et forsvar for folket, alt sammen glemt og borte forsvandt som dug for solen, nu åbenlyst foragter venstrefløjen det etniske danske folk, i stedet er venstrefløjen nu ene og alene ude i et forsvar for islam!

Den Nervøse
Den Nervøse
28 seconds ago

Venstrefløjen’s værdier har fra starten været forkerte, det er simpelthen menneskesynet det er galt med! Som Søren Kirkegaard skrev: Solidaritet er når egoismen er social!
Klassekampen har aldrig været andet end at udskifte en herskende med en anden herskende klasse! Og den danske venstrefløj vil med sikkerhed frabede sig at den nye herskende klasse bliver arbejderklassen, for arbejderklassen stemmer nationalkonservativt.

Preben Nielsen
Preben Nielsen
3 hours ago

Det mest interessante billede der tegnede sig ved at læse referaterne fra 1. maj demonstrationer i hele Europa, var den store forskel fra tidligere tider. I ĂĄrtier havde de forskellige røde fraktioner fra trotskister til socialdemokrater monopol pĂĄ dagen i særdeleshed herhjemme. Kun en enkelt gang forsøgte FRP og Glistrup at møde og i Fællesparken. Glistrup endte som bekendt i mudderpølen bedækket af mel og maling. Dette ĂĄr var alt anderledes. Stadig ikke i København, som er sĂĄ knaldrød, at det gør ondt helt ind i sjælen. Men i Berlin var den demonstration som de sĂĄkaldte Querdenker (en bevægelse ligesom… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x