5
jun
Seneste opdatering: 8/6-21 kl. 1928
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

National IQ er et brandfarligt omrĂĄde. Dette fuldstændigt legitime, anerkendte forskningsfelt er f.eks. egenhændigt blevet afskaffet af dansk retspleje i dets racismedomdom over Rasmus Paludan i 2019. Man burde snarere retsforfølge forskerne Lynn og Vanhanen, og hvorfor ikke professor Nyborg? Der er mange ting man skal tage højde for, inden man vover sig ind i en retssal i dag. F.eks. politikere og juristers manglende almendannelse. Den kan fĂĄ dig dømt. – Se ogsĂĄ Tribalism and the Fall of the West.

Før havde vi en grundlov, nu har vi gøgeunge-effekten

Af Lars Hedegaard

Folketinget har vedtaget lov nr. L 227, der giver dansk statsborgerskab til atter et par tusinde fremmede. Senere i 2021 kommer der atter en lov om endnu flere statsborgerskaber. Tingets flertal mener åbenbart, at det er til gavn for landet, hvis den danske befolkning fortyndes med en masse mennesker af anden etnisk herkomst. Det er i hvert fald til gavn for venstrefløjen og De Radikale, for det altovervejende flertal af de nye borgere stemmer erfaringsmæssigt på dem.

Hvis de unge i Folketinget havde haft historie i skolen, ville de vide, hvad en sådan politik fører til. Da Romerriget lakkede mod enden og fik svært ved at modstå presset fra germanske stammer, gik man over til at give nogle af barbarerne jord inden for rigets grænser i håb om, at de ville bidrage til forsvaret mod andre barbarer. Det gik godt en kort overgang, indtil barbarerne fandt ud af, at de ligeså godt selv kunne tage magten – hvad de så også gjorde.

Det samme i Britannien, som havde svært ved at klare sig mod barbariske skotter og pictere, og derfor inviterede saksere, angler og jyder til at hjælpe med forsvaret. Efter et par århundreder havde det angelsaksiske herrefolk sat sig på det meste af landet og fortrængt den oprindelige keltiske befolkning til yderområder som Wales og Cornwall.

Sammenligningen er dog ikke perfekt, for i modsætning til romerne og briterne er det svært at se, hvilke ydre trusler, Danmark skal forsvare sig imod. Ingen tror på angreb fra Sverige, Tyskland eller Rusland, men i fraværet at ydre fjender har politikerne besluttet at importere indre fjender. Årsagen vil blive diskuteret langt ud i fremtiden – hvis der bliver en fremtid.

Når det gælder terrorister fra Islamisk Stat, er det mere ligefremt: Politikerne er enige om, at terrorismen udgør en akut fare for Danmark – og har derfor besluttet at lade terroristerne slå sig ned her.

5 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
2 years ago

Danskerne har en grundlov, men ingen ret.
Terrorister og alverdens umulige afskum, har til gengæld menneskerettigheder – her.
Herre Jemini.

Marina
Marina
2 years ago

England betyder “Anglernes land”, og om de erhvervede det pĂĄ den ene eller anden mĂĄde, hersker der jo forskellige teorier. Men at De britiske øers befolkning, som Lars Hedegaard beskriver, er sammensat af forskellige etniciteter, viser sig stadig bĂĄde pĂĄ godt og ondt. Og her tænker jeg ikke pĂĄ den ulykkeligt store tilstrømning efter kolonitiden. Dette faktum om forskellighed tror jeg, at mange danskere som jeg vil falde over, hvis de fĂĄr foretaget en DNA-test. Jeg har godt styr pĂĄ anerne tilbage til ca. 1650 og for hele bundtet. Med undtagelse af en enkelt officer fra Slesvig-Holsten er alle danske… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

https://www.youtube.com/watch?v=ByU1ZtXhtzg Om NSA vil vide besked og ned i allermindste detalje, slet slet ingen grund til at aflytte noget som helst, kun at læse Snaphanen, her er Sverige – Danmark alt beskrevet sort pĂĄ hvidt fra start til slut, islamiseringen folkets ydmygende fornægtelse og fornedring, nationalstatens undergang, i det hele taget underlødigt at USA med Danmarks hjælp spionere pĂĄ nationalstater sĂĄsom Sverige og Danmark der snart ikke længere findes, men ved at bukke under for islam! Kun at konstatere at om USA om NATO ville redde det svenske det danske folk sĂĄ var det allerede sket, sĂĄ ville Sverige og… Read more »

Marina
Marina
2 years ago

Lars Hedegaard skriver om ”reden” med gøgeunger, og den metafor var tidligere hyppigt i brug i indvandringsdebatten. I øjeblikket er det absolut tabu at nærme sig denne rede og begrebet ”et folk”, og hvad dette indebærer. Folk findes ikke i den i den fremadmasende woke-verden, og nĂĄr 15.000 mere eller mindre ”sorte” stĂĄr i det offentlige danske rum og skriger og skrĂĄler om racisme og kræver ”hvide” sympatisører bagerst i flokken, bliver der ikke sat ord pĂĄ, hvad ”redens” egentlige ejere tænker og føler, det er ligegyldigt og upassende. Er man ægte woke, har alle ret til alt alle steder,… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Genialt skriv, især det sidste afsnit

Peter Jensen
Peter Jensen
2 years ago

Uddrag af ansøgerne pĂĄ L 227, som fundet pĂĄ Facebook: 265) Mahmut Akol, født 1970 i Republikken Tyrkiet  Liker Erdogan pĂĄ Facebook og har tyrkisk flag pĂĄ profil. (https://www.facebook.com/100006578433094) 275) Sara Al-Ameri, født 1997 i Republikken Tyrkiet Alt er pĂĄ arabisk pĂĄ profilen, herunder irakiske flag. Coverbilledet viser kamphandlinger i Irak, hvor nogen slĂĄs om et eller andet. (https://www.facebook.com/100004348962810) 386) Taslima Bayankhail, født 1986 i Den Islamiske Republik Afghanistan Liker Hizb ut-Tahrir pĂĄ Facebook. (https://www.facebook.com/1142388376) 652) Musa Ercan, født 1980 i Republikken Tyrkiet Tyrkiske flag over alt pĂĄ Facebook. Alt er pĂĄ tyrkisk. (https://www.facebook.com/1465697173) 1288) Wahid Nabiyar, født 1996 i Den… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x