5
jun
Seneste opdatering: 5/6-21 kl. 1210
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

In a hard-hitting interview, Peter Hitchens argues that through Covid we have surrendered our liberty to the state, perhaps irretrievably.

Hitchens var i Trykkefrihedsselskabet i januar 2018. Se og hør En dødsdømt kulturs klummeskriver og Video: Peter Hitchens in Copenhagen, 2018.

Mattias Tesfaye interviewet af SVT

Danmarks seneste asylforslag og Folketingets vedtagelse har vakt den yderste opsigt i Sverige, som jo i min optik nĂĄede at ødelægge tusind ĂĄrs “samfundsbyggeri” med ‘multikultur’ inden det nĂĄede at vĂĄgne op og se hvilken katastrofe den regerende elite havde sendt dem ud i. Regningen for det ankommer først de næste tyve ĂĄr, og om de ansvarlige ogsĂĄ modtager den, har man lov at tvivle pĂĄ. Herregud, at ødelægge et land og gøre et folk hjemløst.

Hvor imponeret skal man være af danske politikere, der efter 38 års torpedering af et uerstatteligt tillids- og velfærdssamfund, først nu vil nedsætte den hastighed landet ødelægges med. Var de tillidsvækkede, skulle de være langt inde i en omfattende repatriering af personer, der aldrig bliver andet end en byrde for os.

FN og EU, der ikke åbent vil være ved, at deres mål er opløsningen af de europæiske nationalstater, lader den gamle kommunist Ylva Johansson tordne imod det danske forslag. Først da Sovjet kollapsede, blev Johansson socialdemokrat, hvilket antyder hvor hendes hjerte befinder sig. Med EU og kommissærjobbet har hun fundet hjem. Herfra kan hun ødelægge vores land, hvis Folketinget tillader det.

Vår tanke är att om man söker asyl i Danmark så ska man uppehålla sig utanför Europa medan asylansökan behandlas. Om man har ett skyddsbehov så ska man få asyl utanför Europa, säger invandrings- och integrationsminister Mattias Tesfaye (S).

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
17 hours ago

Americas Frontline Doctors udgav for nogle mĂĄneder siden en rapport med deres samlede kritik og bekymringer angĂĄende covidvaccinerne. Et af kritikpunkterne var netop den risiko for livslang sterilitet, hvor de henviser til andre kilder end dem Lars Bern benytter i opslaget neden for. Det gør det ikke bedre, men blot mere sandsynligt.  “Sundheds”-styrelsen er ude med massive reklamekampagner, mĂĄlrettet vores unge i gymnasiealderen, med budskabet, at hvis du lader dig vaccinere er vi nærmere en genĂĄbning. Hvis det ikke er afpresning, og sĂĄ med tanke pĂĄ de mulige bivirkninger som sterilitet og fosterskader…. Jeg kan næsten ikke være i mig… Read more »

Margrethe
Margrethe
16 hours ago
Reply to  steen

Den gode Lars Bern var lukket for kommentarer.

Margrethe
Margrethe
14 hours ago
Reply to  steen

Det er nok Bill Gates, der sidder og piller. Noget skal hans tid vel gĂĄ med efter konen var klog nok til at skride…

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
14 hours ago

https://www.youtube.com/watch?v=9JDXXebsz8E Danmark har i disse sidste mange ĂĄr i tavshed i den allerdybeste tavshed hjulpet USA/NSA med at spionere pĂĄ ikke mindst sig selv og pĂĄ Sverige!!! Hvad har NSA sĂĄ fĂĄet af nye af vigtige informationer, der mest af alt ligner en fornægtelse af det nordiske folk, en nedtælling den totale opløsning af nationalstaten: Man mĂĄ beundre sossernes foretagsomhed, deres adfærd ligner en plan, og tiden arbejder for den med renters rente, familiesammenføring og hele svineriet. I løbet af de seneste 30 ĂĄr er der i Sverige blevet udstedt mere end 2 mio. opholdstilladelser. Der vil komme flere, mange… Read more »

Margrethe
Margrethe
12 hours ago

Det mest rablende ved det hele er, at den dybt debile magtklasse i Europa er i stand til at bilde sig selv ind, at forbenede klanmennesker, som ikke tøver med at slĂĄ egne familiemedlemmer ihjel, hvis de vover at danse uden for rækken, ja de mennesker skulle villigt lade sig lede og styre, at en flok blegfesne, hvide, klanfremmede, europæiske bøver. De masseimporterer nye vælgere for at “fĂĄ og beholde magten”. Men magten til hvad og over hvem??? Ja ind til videre kan magten selvfølgelig bruges pĂĄ at tømme lommerne pĂĄ europas oprindelige beboere, og fylde de samme penge i… Read more »

Last edited 12 hours ago by Margrethe
Cat Girl
Cat Girl
2 minutes ago
Reply to  Margrethe

Nej, det er der ikke

Jari Norvanto
Jari Norvanto
15 hours ago

Peter Hitchens är väl alltjämt, som hans bror Christopher var, en marxistromantiker.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x