11
jun
Seneste opdatering: 12/6-21 kl. 1529
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En fortættet optakt til tre fascinerende interviews med ambassadør, professor og folkeretsekspert Bo Theutenberg, der var nær og betroet medarbejder til Olof Palme i hans senere år. Han var ikke en af Palmes drenge, han var ikke sosse, han befandt sig i indercirklen af kompetencegrunde.

Theutenberg ved godt, at Palme ikke var  kommunist, men han ved ogsĂĄ, at nogle af hans “drenge” var, og at Palme ‘stod i spagat’ for at gøre uforenelige gruppertilpas. Han ved, at Palme gik ind for samarbejdet med USA og NATO, der gjorde hele neutraliteten til et bedrag. Endelig mener Theutenberg, at Sovjet skaffede Palme af vejen da han var blevet for løs en kanon.

Find alle tre dele her Sverige infiltrerat av KGB – del 1Sverige infiltrerat av KGB – del 2Palme hotades av mĂĄnga stater..

Whistleblower Dr Astrid Stuckelberger om organisationer og penge bag ‘vaccinen’

Den norskfødte forsker ved Geneve Universitet, der hidtil har været højt anset, lægger ikke fingrene imellem overfor den ‘medicinske skandale’ hun mener verden er pĂĄ vej ind i, og som man udenfor MSM ser stærke stemmer tale for bliver stoppet sĂĄ hurtigt som muligt.

Hun taler om en NĂĽrnberglignende retssag mod de hovedansvarlige for den ‘vaccine’ vi pt ser hele Danmark stĂĄ i kø for at pĂĄføre sig selv uden at de har andre garantier, end big pharmas, der ikke tør tage ansvaret for den, men har væltet eventuelle erstatninger over pĂĄ de nationalstater, de ellers undergraver, og hvis politikere de har udsat for et historisk, økonomisk bedrag. Se det endelig.

Se ogsĂĄ tidligere Pfizer-ansatte Michael Yeadon, undertekstet pĂĄ svensk.

Se også Varning för de nya vaccinerna – kan vara mer dödliga än covid-19

5 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
1 day ago

BTW Steen.

Min normale kanal til dig via netbank er tilsyneladende fjernet – ved ikke af hvem – men kan du ikke opdatere sĂĄ jeg kan bidrage til dit meget nødvendige arbejde.

Bare IKKE paypal!

Santor
Santor
1 day ago

Jeg hælder mere og mere til den teori at det var Svensk militær og efterretningstjeneste der myrdede forræderen Kvalme/palme.

Ikke at jeg bifalder det. Jeg havde hellere set at de afslørede svinet men det har de nok set som umuligt – derfor afskydningen af den syge del.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 day ago

Det var faktisk en nyhed, ikke voldsomt overraskende, men en nyhed der, hvis vi havde kendt den for mange ĂĄr siden, kunne have forandret meget til det bedre!

Marina
Marina
1 day ago

Tak, det er en meget interessant “optakt”, og jeg glæder mig til at høre professor Theutenbergs version. Mordet pĂĄ Palme er for mig som for mange andre fortsat en uafsluttet sag, og jeg husker stadig det chok, jeg fik, da jeg hørte, at han var blevet myrdet. Ingen af de mange forklaringer, jeg siden er fulgt med i, har virket plausible. Anderledes med Anna Lindh, hvor vi fik en forklaring. Men tragedien rullede videre for hendes ægtefælle, som jeg havde meget ondt af. Han fik en forfærdelig behandling, mens sosserne greb lejligheden til at fejre sig selv med et stort… Read more »

Marina
Marina
15 hours ago

Man bliver klogere af at lytte til Bo Theutenberg, og i sidste afsnit handlede det meget om efterretningstjenester, Bofors og fjender hele kompasset rundt. Samt om en statsminister med et Janus ansigt, og om svenske socialdemokrater i agentroller med stor sympati for kommunismen. Der var flere overraskelser, fx fik vi at vide, at der længe har været kernevĂĄben strategisk placeret i Norge, og det var vel dem, Jo Bden havde i tankerne, da Norge for nylig sagde ja til permanent amerikansk militær i Nordnorge. Vi fik ogsĂĄ at vide, at Sverige i virkeligheden længe har haft en hemmelig aftale med… Read more »

Nielsen
Nielsen
18 hours ago

Jeps og vi fulgte med på venstrefløjen. Skam være med os.

Margrethe
Margrethe
1 day ago

Det blev forĂĄr i Sverige, da palmen fik to skud…