18
jun
Seneste opdatering: 19/6-21 kl. 1419
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Mere om de farlige spikproteiner og de mange hjertehindenflammationer hos unge m√¶nd, der er observeret i USA og Israel: Var Christian Eriksen vaccineret inden sit hjertestop? Der foreg√•r en politiseret debat om det. Vi ved det kort sagt ikke. Inter director says Eriksen did not have COVID and was not vaccinated. Se ogs√• Ivermectin Could Have Saved ‚ÄėMillions‚Äô of Lives ‚ÄĒ But Doctors Were Told Not to Use It.

I Berlingske kan man f√• bekr√¶ftet en tendens, man ikke har tvivlet meget p√•: De lovede, det var et ¬Ľpersonligt valg¬ę. Men nu kommer de tvungne vacciner ‚Äď og tendensen breder sig. Desv√¶rre betalingsartikel.

Bidenland

Lars Hedegaard: Danske medier elsker Biden ‚Äď i USA kniber det med k√¶rligheden

Joe Bidens nylige tur til Europa blev en udstilling af præsidentens hastigt svindende åndsevner. Han kunne knapt formulere en sammenhængende sætning, forvekslede gentagne gange Syrien med Libyen og så ikke ud til at ane, hvor han befandt sig.

De europ√¶iske ledere var imidlertid godt tilfredse, for, som Frankrigs pr√¶sident Macron bem√¶rkede, har USA atter en leder, som man kan samarbejde med. Hvad han mener, er, at USA har en leder, man kan koste rundt med efter de uhyggelige √•r med Donald Trump, der bl.a. forlangte, at de europ√¶iske NATO-medlemmer betalte deres skyldige bidrag til alliancen, ikke ville h√łre p√• klimavr√łvl og satte Rusland og Kina stolen for d√łren. Biden genoptager nu Barack Obamas udenrigspolitik, der bestod i at bukke og skabe til alle sider og sige undskyld for USA’s eksistens.

Biden har bel√łnnet Rusland, der efter al sandsynlighed st√•r bag flere cyberangreb p√• USA, med at acceptere f√¶rdigg√łrelsen af Nord Stream-ledningen, der vil give Putin kontrol over Tysklands energiforsyning. Han l√¶gger op til en bl√łd linje over for mullaherne i Teheran, s√• de i fred og ro kan udvikle kernev√•ben (med mindre Israel griber ind).

Forud for sit m√łde med Putin bekendtgjorde Biden, at han ville g√łre det klart, hvor gr√¶nsen (the red lines) g√•r. Det samme sagde Obama om Syrien, hvorefter han intet foretog sig, s√• Putin sover roligt.

De amerikanske v√¶lgere interesserer sig m√•ske ikke voldsomt for storpolitik. Til geng√¶ld g√•r de op i indenrigspolitik, og her er Biden-administrationen allerede kommet i modvind. Det viser sig, at demokraternes m√¶rkesager v√¶kker begr√¶nset begejstring i folkedybet. S√•ledes vender et stort flertal af amerikanerne sig mod den ‚ÄĚkritiske raceteori‚ÄĚ, som den nye administration energisk pr√łver at p√•tvinge alle f√łderale institutioner, bl.a. milit√¶ret og NASA.

Stadigt flere kommentatorer bem√¶rker, at den kritiske raceteoris fors√łg p√• at opdele befolkningen efter race, i sig selv er udtryk for racisme af v√¶rste skuffe. Det er atter kommet p√• mode at citere Martin Luther Kings ber√łmte vision om et land, hvor mennesker ikke bliver bed√łmt efter deres hudfarve, men efter deres karakter. En af Unionens mest fremgangsrige stater, Florida, har da ogs√• forbudt den nye racisme i skolerne og statens institutioner.

Opr√łret mod det demokratiske tyranni ulmer ogs√• andre steder. Sherifferne i to af Nevadas counties her netop meddelt, at de vil overholde forfatningens ‚ÄĚBill of Rights‚ÄĚ ‚Äď der bl.a. andet garanterer ytringsfriheden og retten til at eje og b√¶re v√•ben ‚Äď selvom de f√łderale myndigheder skulle beslutte at overtr√¶de forfatningen. Det forventes, at andre f√łlger efter.

Da Donald Trump m√•tte forlade Det Hvide Hus, var der i alt v√¶sentligt styr p√• asylkrisen ved USA’s gr√¶nse til Mexico. Det har Biden og vicepr√¶sident Kamala Harris forpurret ved at √•bne USA for enhver, der vil ind, bl.a. menneskesmuglere, der s√¶lger b√łrn til prostitution, og narkokarteller, der atter har kronede dage. Adspurgt om han mener, at det er demokraternes bevidste politik at undergrave USA ved at importere kriminalitet, svarer Floridas guvern√łr, Ron DeSantis, bekr√¶ftende.

Da den f√łrerale regering ikke vil beskytte landets sydgr√¶nse, har Florida lovet at sende dele at sit eget politi til hj√¶lp for Texas, hvis indbyggere i s√¶rlig grad lider under invasionen.

Joe Biden ‚Äď hvis det er ham, der har fundet p√• det ‚Äď regner med at kunne holde det folkelige mismod fra d√łren ved at pumpe billioner af dollars ud i √łkonomien for p√• denne m√•de at give indtryk af √łkonomisk v√¶kst. Teorien er, at en s√•dan for√łgelse af pengem√¶ngden vil skabe arbejdspladser og give amerikanerne penge p√• lommen. Desv√¶rre viser de nyeste arbejdsl√łshedstal, at besk√¶ftigelsen ikke vokser. Det g√łr til geng√¶ld inflationen, som betyder, at amerikanernes l√łnninger bliver mindre v√¶rd.

Der skal være midtvejsvalg til næste år, så Biden må hellere skynde sig at finde på noget. Og de danske mediers hyldest vil næppe hjælpe.

*********************

Affektudbrud er et af de tidligere symtomer p√• demens. Man kan observere dem alle hos Joe Biden, s√• MSM forn√¶rmer vores almindelige intelligens, n√•r de lader som ingenting og tror at almindelige mennesker ikke har √łjne i hovedet. Vi skal tro, “at alt er normalt.” Det har aldrig v√¶ret mindre normalt i USA.

Kamala Harris regner da ogs√• med, at Biden kun holder en perioder eller kortere. Biden’s angry response to CNN reporter is latest in pattern of snapping at questions he doesn’t like og Now we know why Biden was afraid of a joint presser with Putin.

H√łr Hans Rustads analyse af Biden p√• Doc-TV: Vesten er ikke lenger Vesten

Snaphanen

5 1 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
57 seconds ago

Til de, der stadig ikke har trukket sig selv ved h√•ret ud af massepsykosen. Slap af! I d√łr ikke af den virus. De, der d√łr med den, ville v√¶re d√łde alligevel. D√łden kan dette galopperende vaccinevanvid ikke redde noget levende p√• kloden fra. Men stadig mere tyder p√•, at det omvendt kan sende mange i d√łden. Jeg har lavet vedh√¶ftede graf ud fra tal hentet fra Danmarks Statistik og SSI. I 2020 har MSM hver evigt eneste dag h√¶ldt af sig med “tusindvis af nye smittede” – dag efter dag efter dag. Godt s√•. Det endte i mere end en… Read more »

D√łdstalprocent2016.2021.png
 
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x