10
jul
Seneste opdatering: 12/7-21 kl. 1536
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den svenske elites interesse for landets anseelse i udlandet er sĂ„ betydelig, at “Sverigebilden” har sin egen Wikipedia. Almindelige svenskeres interesse er knapt sĂ„ stor, for de lever hver dag med hvor krakeleret ikke bare billedet, men ogsĂ„ landet er.

For tyve Ă„r siden skrev jeg, at Sverige har kurs mod en maksimal indvandrerandel af befolkningen og en maksimal modvilje mod de importerede “svenskere.” Og nu er vi der sĂ„, tyve Ă„rs advarsler er spildt. SprĂŠkkerne i dĂŠmningen bliver stĂžrre og stĂžrre og vandet fosser igennem dem. Nu kan ingen kan tilsyneladende stoppe en accelererende ulykke.

I Danmark er Sverigebilden ikke nÊr det, det var engang. Hvis man altsÄ ikke lÊser Politiken og hÞrer P1. Forleden havde Jyllands Posten en yderst kras og skarp leder, der ligner noget jeg kunne have skrevet i 2005. Berlingske har opgraderet dÊkningen og Morten Uhrskov og Jespersen-Pittelkow har ogsÄ gjort deres for at polere billedet gennem Ärene, sÄ danskerne kunne se deres egen eventuelle fremtid tydeligere.

Det stÄr nogenlunde klart, hvad det hele vil ende med, dog ikke prÊcis hvornÄr. Kun at regnskabets time tydeligt nÊrmer sig. NÄr det kommer til det prÊventive, er min tid helt afgjort forbi. (Den svenske lÊsning af danske aviser kan ses her og her.)

og sĂ„ MÅ denne lige med. Man valgte sosserne demokratisk, men det er ikke sĂ„dan at komme af med dem igen. Man tĂŠnker pĂ„ Erdogan, Putin, Hamas og sĂ„ videre. “Demokratiet er en stige vi kravler op af, og nĂ„r vi er oppe, smider vi den vĂŠk.” SĂ„dan har nogle det med Löfven.

5 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Svenskerne er de stĂžrste idioter i galaksen. Resultatet af at lade kvinder styre noget som helst vil altid vĂŠre katastrofalt

Santor
Santor
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Ikke helt ved siden af!

Snabelsatan
Snabelsatan
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Gi bare frie tĂžyler til et vesen som fra naturen hverken har tukt eller tĂžyler,
-Tror dere virkelig at dette vesen vet Ă„ sette grenser for egen tĂžyleslĂžshet.
                                                                              Marcus Porcius Cato. Ca. 300 fĂžr vĂ„r tidsregning

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Det er en mĂŠrkelig dobbelt-tilstand i Sverige. De svenske “bonderĂžve”, jeg instagrammer den med, lĂŠgger billeder og tekster ud af deres hĂžns, kĂžer, andre husdyr (og sĂ„ er de vilde med at lĂŠgge billeder ud af deres kirker! SpĂžjs adfĂŠrd, det gĂžr ingen danske, landlige typer) og skriver om deres frustrationer over at lossen, ulven, eller hvem det nu var, der har drĂŠbt en kalv, mens kalvens mor render brĂžlende rundt og leder efter sin dĂžde kalv. De lĂŠnges tilbage til de gode gamle dage, hvor man bare skĂžd skidtet, der gjorde indhug i husdyrbestanden. Og sĂ„ var der det… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Nu stĂ„r vi der hvor ikke mindst Steen Raaschou igennem alle Ă„r fra dag 1′ viste sig at manden havde ret. Vi stĂ„r alle her pĂ„ Snaphanen kan sige “hvad sagde vi”, velvidende at dagen ville komme, nu kommer dagen hver dag, hver eneste dag hvor Sverige fornedres i dĂžd i ulykke, for hvad sagde vi her pĂ„ Snaphanen igennem alle Ă„r at ulykkerne ville komme over Sverige som perler pĂ„ snor, forudsagt igennem alle Ă„r af Snaphanen Sveriges totale katastrofekurs totale ulykke! Alligevel siger vi nu at det skal blive langt – langt vĂŠrre, det svenske folk kommer helt… Read more »

Marina
Marina
2 years ago

https://www.berlingske.dk/opinion/nogen-maatte-have-meldt-thomas-hoffmann-til-dekanen-og-pilen-peger-mod Og hvad sĂ„ deroppe i det selvforelskede Norge? Det ser grangiveligt ud, som om et norsk forskningsmiljĂž er en rĂ„dden salafist rede. Findes der overhovedet en nordmand, der tĂžr sig fra i denne sag, hvor selvglĂŠden har fĂžrt til, at en dansk professor meldes for pĂ„stĂ„et urent trav til sin dekan? Findes der et eneste hĂŠderligt og modigt menneske i den norske universitetsverden, der tĂžr melde ud til fordel for den urimelige behandling af en hĂŠderlig dansk mand? NĂŠppe, de har travlt med at gemme sig og pudse glorien og skam fĂ„ dem. Herfra al mulig stĂžtte til professoer… Read more »

Marina
Marina
2 years ago
Reply to  Marina

Salafist-sagen fra TromsÞ mÄ vÊre Gefundenes Fressen for Christian Skaug, Documents trofaste intellektuelle skribent, universitetsmand bosat i Italien og med rÞdderne i Nordnorge.

Marinary
Marinary
2 years ago
Reply to  steen

Tak, der er meget mere stof pÄ nettet, og hvis den mokke tror, at hun bestemmer, hvad Thomas Hoffmann mÄ sige og skrive, sÄ fÄr hun sig en overrsskelse. Hun ser skrÊkkelig frelst ud.

Marina
Marina
2 years ago
Reply to  Marina

https://www.duo.uio.no/bitstream/handle/10852/49703/LKG-Islam-Nets-norske-salafisme.pdf?sequence=1

En oprigtig undskyldning til Lasse Kristoffer Grotdal, der i sin masteropgave til Oslo Universitet i efterÄret 2015 modigt beskrev den snigende salafismes taktik.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
2 years ago

Allerede i middelalderens Firenze skrev Niccolo Machiavelli: Et problem erkendes fĂžrst nĂ„r det ikke lĂŠngere er muligt at lĂžse det! Kloge ord der desvĂŠrre udstiller demokratiets svaghed! Vores problem i Danmark er at vi fĂžler for meget og ved for lidt! Vores politikere lider i den grad af mangel pĂ„ livserfaring, ikke fordi de er unge, men fordi de aldrig har set verden andre steder fra end fra skolebĂŠnken! De har aldrig arbejdet, de har aldrig skulle beskĂŠftige sig med hvor pengene kommer fra, de lider af ungdommens tendens til at ville redde verden, jo lĂŠngere vĂŠk problemerne er, jo… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

1975 manipulerade socialisterna borgerliga politiker och frĂ„ntog definitivt makten ifrĂ„n folket. (ny grundlag med “ALLEMANSRÄTT”)
2018 genomförde socialisterna en röstrÀkningskupp och svensken gick förlorad för lÄng tid framöver kanske för alltid.
Tack till Danmark som hÄller styr pÄ lÀget.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x