10
jul
Seneste opdatering: 12/7-21 kl. 1536
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den svenske elites interesse for landets anseelse i udlandet er sĂĄ betydelig, at “Sverigebilden” har sin egen Wikipedia. Almindelige svenskeres interesse er knapt sĂĄ stor, for de lever hver dag med hvor krakeleret ikke bare billedet, men ogsĂĄ landet er.

For tyve ĂĄr siden skrev jeg, at Sverige har kurs mod en maksimal indvandrerandel af befolkningen og en maksimal modvilje mod de importerede “svenskere.” Og nu er vi der sĂĄ, tyve ĂĄrs advarsler er spildt. Sprækkerne i dæmningen bliver større og større og vandet fosser igennem dem. Nu kan ingen kan tilsyneladende stoppe en accelererende ulykke.

I Danmark er Sverigebilden ikke nær det, det var engang. Hvis man altså ikke læser Politiken og hører P1. Forleden havde Jyllands Posten en yderst kras og skarp leder, der ligner noget jeg kunne have skrevet i 2005. Berlingske har opgraderet dækningen og Morten Uhrskov og Jespersen-Pittelkow har også gjort deres for at polere billedet gennem årene, så danskerne kunne se deres egen eventuelle fremtid tydeligere.

Det står nogenlunde klart, hvad det hele vil ende med, dog ikke præcis hvornår. Kun at regnskabets time tydeligt nærmer sig. Når det kommer til det præventive, er min tid helt afgjort forbi. (Den svenske læsning af danske aviser kan ses her og her.)

og sĂĄ MĂ… denne lige med. Man valgte sosserne demokratisk, men det er ikke sĂĄdan at komme af med dem igen. Man tænker pĂĄ Erdogan, Putin, Hamas og sĂĄ videre. “Demokratiet er en stige vi kravler op af, og nĂĄr vi er oppe, smider vi den væk.” SĂĄdan har nogle det med Löfven.

5 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Svenskerne er de største idioter i galaksen. Resultatet af at lade kvinder styre noget som helst vil altid være katastrofalt

Santor
Santor
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Ikke helt ved siden af!

Snabelsatan
Snabelsatan
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Gi bare frie tøyler til et vesen som fra naturen hverken har tukt eller tøyler,
-Tror dere virkelig at dette vesen vet å sette grenser for egen tøylesløshet.
                                                                              Marcus Porcius Cato. Ca. 300 før vĂĄr tidsregning

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Det er en mærkelig dobbelt-tilstand i Sverige. De svenske “bonderøve”, jeg instagrammer den med, lægger billeder og tekster ud af deres høns, køer, andre husdyr (og sĂĄ er de vilde med at lægge billeder ud af deres kirker! Spøjs adfærd, det gør ingen danske, landlige typer) og skriver om deres frustrationer over at lossen, ulven, eller hvem det nu var, der har dræbt en kalv, mens kalvens mor render brølende rundt og leder efter sin døde kalv. De længes tilbage til de gode gamle dage, hvor man bare skød skidtet, der gjorde indhug i husdyrbestanden. Og sĂĄ var der det… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Nu stĂĄr vi der hvor ikke mindst Steen Raaschou igennem alle ĂĄr fra dag 1′ viste sig at manden havde ret. Vi stĂĄr alle her pĂĄ Snaphanen kan sige “hvad sagde vi”, velvidende at dagen ville komme, nu kommer dagen hver dag, hver eneste dag hvor Sverige fornedres i død i ulykke, for hvad sagde vi her pĂĄ Snaphanen igennem alle ĂĄr at ulykkerne ville komme over Sverige som perler pĂĄ snor, forudsagt igennem alle ĂĄr af Snaphanen Sveriges totale katastrofekurs totale ulykke! Alligevel siger vi nu at det skal blive langt – langt værre, det svenske folk kommer helt… Read more »

Marina
Marina
2 years ago

https://www.berlingske.dk/opinion/nogen-maatte-have-meldt-thomas-hoffmann-til-dekanen-og-pilen-peger-mod Og hvad sĂĄ deroppe i det selvforelskede Norge? Det ser grangiveligt ud, som om et norsk forskningsmiljø er en rĂĄdden salafist rede. Findes der overhovedet en nordmand, der tør sig fra i denne sag, hvor selvglæden har ført til, at en dansk professor meldes for pĂĄstĂĄet urent trav til sin dekan? Findes der et eneste hæderligt og modigt menneske i den norske universitetsverden, der tør melde ud til fordel for den urimelige behandling af en hæderlig dansk mand? Næppe, de har travlt med at gemme sig og pudse glorien og skam fĂĄ dem. Herfra al mulig støtte til professoer… Read more »

Marina
Marina
2 years ago
Reply to  Marina

Salafist-sagen fra Tromsø må være Gefundenes Fressen for Christian Skaug, Documents trofaste intellektuelle skribent, universitetsmand bosat i Italien og med rødderne i Nordnorge.

Marinary
Marinary
2 years ago
Reply to  steen

Tak, der er meget mere stof på nettet, og hvis den mokke tror, at hun bestemmer, hvad Thomas Hoffmann må sige og skrive, så får hun sig en overrsskelse. Hun ser skrækkelig frelst ud.

Marina
Marina
2 years ago
Reply to  Marina

https://www.duo.uio.no/bitstream/handle/10852/49703/LKG-Islam-Nets-norske-salafisme.pdf?sequence=1

En oprigtig undskyldning til Lasse Kristoffer Grotdal, der i sin masteropgave til Oslo Universitet i efterĂĄret 2015 modigt beskrev den snigende salafismes taktik.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Allerede i middelalderens Firenze skrev Niccolo Machiavelli: Et problem erkendes først nĂĄr det ikke længere er muligt at løse det! Kloge ord der desværre udstiller demokratiets svaghed! Vores problem i Danmark er at vi føler for meget og ved for lidt! Vores politikere lider i den grad af mangel pĂĄ livserfaring, ikke fordi de er unge, men fordi de aldrig har set verden andre steder fra end fra skolebænken! De har aldrig arbejdet, de har aldrig skulle beskæftige sig med hvor pengene kommer fra, de lider af ungdommens tendens til at ville redde verden, jo længere væk problemerne er, jo… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

1975 manipulerade socialisterna borgerliga politiker och frĂĄntog definitivt makten ifrĂĄn folket. (ny grundlag med “ALLEMANSRĂ„TT”)
2018 genomförde socialisterna en rösträkningskupp och svensken gick förlorad för lång tid framöver kanske för alltid.
Tack till Danmark som håller styr på läget.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x