4
aug
Seneste opdatering: 6/8-21 kl. 1616
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

GUNNAR SANDELIN: Ny dansk migrationspolitik?

Voldens triumf

Kurt Westergaard gravlagt i al hast på ukendt sted

En historie der taler sit tydelige sprog om den politikerskabte situation i Vesten, er helt fortiet af dansk presse, og man kan jo sp√łrge sig hvorfor. Har de haft bes√łg af PET, eller vil de ikke give danske politikere den ‘√¶re’, der tilkommer dem?

Selv ikke i d√łden fik Kurt Westergaard fred for islam. En god ven af Danmark og af Westergaard, Hege Storhaug, har den efter at have v√¶ret i kontakt med Westergaards n√¶rmeste

Mannen bak verdens viktigste og mest ber√łmte tegning, Kurt Westergaard, d√łde 14. juli. F√łrst 18. juli, fire dager senere, ble hans d√łdsfall annonsert. Da var allerede Westergaard stedt til hvile, forteller galleristen hans, Erik Guldager, til HRS.

‚Äď Selv ikke jeg vet hvor han er gravlagt. Alt foregikk i stillhet og i h√łyt tempo og kun med de aller n√¶rmeste til stede under begravelsen, sier Guldager til HRS.Etter det HRS forst√•r, ble Westergaard stedt til hvile allerede f√łr hans d√łd ble annonsert.

S√• viser det seg at selv etter at Westergaard trakk sitt siste √•ndedrag f√•r hedersmannen og hele Danmarks Kurt ikke fred. En gravst√łtte p√• en alminnelig kirkeg√•rd i √Örhus (eller andre danske byer) ville etter alle solemerker bli utsatt for vandalisme. Derfor tar galleristen som fulgte Westergaard siden Muhammed-krisen grep. Se det hele: Han f√•r ikke en offisiell grav grunnet forventet vandalisme

Se også Kurt Westergaard begravet på ukendt sted af frygt for vandalisering

Van Gogh 2.11.2014, II 008

4.8 4 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
S√łren Jakobsen
S√łren Jakobsen
2 days ago

landsforr√¶derne i folketinget, fake news medierne fra TV2, DR, aviser, venligboere og andre venstreorienterede t√•ber burde dingle i lygtep√¶le. Parasitterne fra stormellem√łsten og Afrika burde derefter smides ud af Danmark p√• r√łv og albuer, ingen n√•de.
Jeg opfordrer selvf√łlgelig ikke til selvt√¶gt :-/

S√łren Jakobsen
S√łren Jakobsen
2 days ago

Man kunne selvf√łlgelig ogs√• landsforvise landsforr√¶dderne istedet. De elsker jo den mellem√łstlige mentalitet. T√¶nk p√• hvor meget ‚Äúk√¶rlighed‚ÄĚ de kvindelige landsforr√¶dere ville f√• at f√łle i Mellem√łsten og Afrika, n√•r de dagligt skulle st√• til r√•dighed for parasitterne s
gruppevoldtægter.

Santor
Santor
2 days ago

Ja, en d√łdsdom er jo, for delinkventen, ret beset rimelig konsekvensl√łs bagefter.

Jeg mener også at de skal smage grundigt på den ret de tilberedte Danskerne. Så det er da en ide jeg vil sekundere.

Last edited 2 days ago by Santor
John doe
John doe
1 day ago

F√łrst frembringer Tyskland Hitler som √łdel√¶gger Europa. Dern√¶st den √łsttyske luderso Merkel.

Santor
Santor
2 days ago

Til geng√¶ld kan Vi jo som Borgere forlange at staten rejser en statue af ham et centralt sted i Danmark. Det er vel inden for vores demokratiske rettigheder – endnu? Lav den i massiv rustfrit st√•l, 10 meter h√łj, p√• en 5 meter h√łj glat granit piedestal s√• er det vel begr√¶nset hvor meget h√¶rv√¶rk selve statuen kan blive udsat for. Hvis man s√• oven i k√łbet lader bev√¶bnet milit√¶r st√• vagt omkring den 24/7 burde den jo v√¶re i sikkerhed og hans bidrag vil ikke blive glemt i en overskuelig fremtid. Alternativt kun man lave den som en lille… Read more »

Bastardo
Bastardo
2 days ago

Er det ikke kun muhamedanister, der forf√łlger folk selv efter d√łden?
Er dette et udtryk for Islams s√¶rligt oph√łjede og forfinede kultur?

aase dunker
aase dunker
2 days ago

Kurt Westergaard har fået en grav, der mest af alt minder om Jens Vejmands
“Hans liv var fuldt af sten, men p√• hans grav i d√łden, man gav ham aldrig √©n.”
Til geng√¶ld har en SKAMST√ėTTE rejst sig i mange danskeres sind.

Ære Være Kurt Westergaards Minde.

Christian Hansen
Christian Hansen
2 days ago
Reply to  aase dunker

Sentimentalt vr√łvl. Sp√łrg dronning Marrgrethe om hun synes, at prins Henrik er begravet som Jens Vejmand, og at det er “Voldens triumf”.

Træt
Træt
1 day ago

Hej Simon Hother

Den Nerv√łse
Den Nerv√łse
1 day ago

Hvor er det trist, at vores bestemmende klasse har bragt vores land s√• langt ud. Ikke alene har de bragt landet i uf√łre, de har ogs√• svigtet Kurt Westergaard i en uhyggelig grad, da krisen for alvor rasede, undsagde det meste af den ‚Äúkreative‚ÄĚ klasse ham, de stod ynkeligt p√• ytringsfrihedens fjenders side, og det til trods for at netop de, levede og lever af netop ytringsfriheden! Politikerne kr√łb ligeledes for den muslimske verden, det var kun Pia Kj√¶rsgaard, der havde mod og anst√¶ndighed til at henvende sig til ham, for at sp√łrge ind til hvordan han havde og talte… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
2 days ago

Lad fare i Guds navn, dem bringer det ej gavn, Guds rige vi beholder.

Margrethe
Margrethe
1 day ago

Ubærligt at tænke på, det er kommet så vidt. Hvordan er her om bare 10 år?

Arne Rud
Arne Rud
2 days ago

Foreningsh√łjskolen KFUM har idr√¶tsh√łjskoler i hvert stift, der underviser kommende l√¶rere, tr√¶nere og ledere i foreninger, klubber og erhvervsliv.
Esbjerg H√łjskole er velegnet som Foreningsh√łjskole, der underviser tr√¶nere i foreninger og klubber som vicev√¶rter med boligkvarterer som h√łjskoler og sognebetjente som pedeller og f√¶rdselsl√¶rere i for√¶ldreskoler, der ogs√• er husholdnings-, idr√¶ts- og v√¶rkstedsskoler efter almindelig skoletid.

nielsen
nielsen
2 days ago
Reply to  steen

Jeg har da nogle p√¶rer,som tr√¶nger til at blive udskiftet og nogle trapper der skal fejes ūüėČ

Christian Hansen
Christian Hansen
2 days ago

Mere usmagelige sladder fra Norge.

M√• jeg minde om, at selv dronningens mand blev kremeret og asken dels spredt ud over havet og dels begravet et ukendt sted, og at dette ikke var et udslag af “Voldens trium” men afd√łdes √łnske og ganske almindeligt i vor tid i Danmark, hvor der ogs√• er stor eftersp√łrgsel efter nye skovkirkeg√•rde.

Erik Guldager får lidt publicity, men man kan ikke bebrejde pressen, hvis den ikke omtaler det.

Christian Hansen
Christian Hansen
1 day ago
Reply to  steen

Det er almindeligt kendt, og du beh√łver ikke at bruge fede typer. Det er den sladderagtige fremstilling, der er usmagelig.

Forresten. Tillykke med, at dit n√¶sten daglige slid for at skr√¶mme folk har b√•ret frugt. De v√¶lter ind p√• skadestuerne og tror, at de fejler alt muligt pga. vaccinen mod corona virus. Det g√łr de ikke, og det koster dyrt og er med til at forsinke behandlingen af de rigtigt og ikke indbildt syge.

Christian Hansen
Christian Hansen
1 day ago
Reply to  steen

Det er usandt, at emnet ikke dækkes af medierne, det sker hver dag.

I DK er alligevel 95 procemt af alle over 50 år vaccineret, og det er ikke, fordi de er dummere og dårligere orienteret end dig. Eller har en dårligere moral end du har.

Cat Girl
Cat Girl
1 day ago

De markedsf√łres som “vacciner”, men er genterapi, som s√¶tter cellerne til at producere det s√•kaldte n√•le-protein, som p√• sigt sl√•r dig ihjel. Enhver med en smule sund fornuft,, som har sat sig ind i, hvad disse genterapier indeholder, og hvordan de virker ved, at det er overlagt mord at spr√łjte denne gift ind i mennesker. Ingen der f√•r disse spr√łjter kommer til at leve s√¶rlig l√¶nge og kun fordi du sluger alt, hvad de fuldst√¶ndig korrupte danske medier skriver og ikke er i stand til at orientere dig selv, og fordi du ingen logisk sans har og er blevet hjernevasket… Read more »