12
aug
Seneste opdatering: 14/8-21 kl. 1731
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tommy UlvnÀs er socionom og jurist, han har skrevet tre bÞger, og han begÄr her er meget interessant interview om Sveriges fatale tilstand, der er tilvejebragt af kundskabstabet siden 1968. Hvor galt er det gÄet, og hvordan kunne det gÄ sÄ galt: PÄ kun 30 minutter.

Jeg har desvĂŠrre ikke kunnet indlejre det, men I kan se det her. GĂ„ ikke glip af det, den elendige svenske presse har i det mindste skabt en omfattende, god alternativ presse.

“Vad har ni gjort med mitt land?”

Öppet brev till statsminister Löfven:  “Jag vill bara grĂ„ta”

En sygeplejerske sender dette brev til Löfven via Katarina Janousch. Hun grÊd i 2010, da SD blev valgt ind i Riksdagen. Nu indser hun, hvor kapitalt hun blev bedraget. Hun mister sit land uden at gÞre noget ved det:

Jag föddes pÄ landet i en mindre stad i vÀstra Sverige. En trygg smÄstad med god ekonomi. Jag var aldrig rÀdd. Jag visste tidigt vad jag ville bli, sjuksköterska. Jag ville hjÀlpa mÀnniskor, jag ville förÀndra, göra skillnad. Jag blev sjuksköterska och har jobbat i flera lÀnder vÀrlden över och Àlskat att fÄ möjlighet att göra skillnad. Jag har trÀffat hundratals könsstympade flickor och kvinnor, jag har trÀffat mÀngder av traumatiserade barn och vuxna jag har lyssnat pÄ deras berÀttelse, jag har lindrat och lagat och jag har grÄtit mig till sömns mÄnga nÀtter.

Vad har ni gjort? Vad har ni gjort med vĂ„rt land? Skall jag som född svensk, jobbat sedan jag var 12 Ă„r, slitit 30 Ă„r i vĂ„rden, behöva hĂ„lla mina döttrar inne pĂ„ kvĂ€llarna för att de skall slippa bli kallade “jĂ€vla Svennefitta” eller bli vĂ„ldtagna? Skall de Ă€ldre svenska paret som varit med och byggt upp detta land behöva gĂ„ omvĂ€gar för att slippa glĂ„pord och rĂ„n?

Skall svensken som knutit handen i fickan, jobbat och slitit hela sina liv, försörja kriminella invandrare? Skall den lilla somaliska flickan riskera att bli könsstympad hĂ€r i Sverige eller inte fĂ„ möjlighet att leka pĂ„ grund av att hennes klĂ€dsel sĂ€tter stopp för det? Skall den lilla somaliska flickan tvingas bli bortgift till en kusin? Hon har ocksĂ„ drömmar, kanske vill hon som jag en dag bli sjuksköterska och hjĂ€lpa andra mĂ€nniskor. Åbent brev til statsmnister Löfven lĂŠs det hele

5 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Exilenskalman
Exilenskalman
2 days ago

Sent ska syndaren vakna. För 25 Är sedan kallade de hÀr mÀnniskorna oss för rasister.
Nu Àr det dags för dem att smaka pÄ det de röstade för och tyckte var bra.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 days ago

Kvindemennesket spĂžrger “Vad har ni gjort med min stad ? Vad har ni gjort ? Vad har ni gjort med vĂ„rt land ?” Men hun skyr SD som pesten, stemte pĂ„ venstreflĂžjspartier de der Ăždelagde Sverige, se dig selv i spejlet og gys, jeg har aldrig set dig alligevel gyser jeg, selv nu du remser op alle de ulykker som har ramt det svenske folk; “PĂ„ min promenad igĂ„r mötte jag nĂ€stan ingen svensk” Alligevel bliver denne kvinde ved at propagandere for islam “mĂ„ngfald och lika vĂ€rde” “alltid sett mĂ€nniskors lika vĂ€rde, jag som Ă€lskat mĂ„ngfald och kultur” “Nu Ă€r… Read more »

No name
No name
1 day ago

Der bliver ingen til at rydde op, resten af Europa kommer til at lide samme skĂŠbne. 80 % af politikerne og befolkningen er gĂ„et i koma. Lige nu forsĂžger politikere og medier, at tvinge os alle sammen til at iklĂŠde os i regnbueflag, og elske den “berigende” mangfoldighed. Det fortsĂŠtter indtil Sharia bliver indfĂžrt, eller Europa eksploderer i ragnarok.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 day ago
Reply to  No name

Ja det bliver frygteligt for de der endnu gÄr rundt som i koma den dag de vÄgner op til virkeligheden, ser det vi andre ser, for Sverige for EU at vide de tog fejl, se denne helt unÞdvendige og totale ÞdelÊggelse og lidelse, dÞd og elendighed, ogsÄ en regning der skal betales!

Frygteligt for Sverige for EU den dag de vÄgner op fra denne deres massepsykose, hvis ellers de nogensinde vÄgner?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 day ago

Hvordan den hele befolkning gÄr i massepsykose:

https://www.youtube.com/watch?v=09maaUaRT4M

No name
No name
1 day ago

Jeg mener det var Joseph Goebbels, Hitler probaganda minister der sagde, hvis man gentager en lĂžgn ofte nok, sĂ„ begynder folket at tro pĂ„ det. Det er lige prĂŠcis det politikere og medier foretager sig. Det kaldes ogsĂ„ hjernevask. Det var det der skete i 30’ernes Tyskland, og det der sker nu i Danmark vedr. LGBT+++++++++, terrorist luderne i Syrien og deres terror afkom og afghanske tolke osv. Et godt eksempel er ogsĂ„ mediernes politiske standpunkt som flyder over i deres nyheds udsendelser. Da Trump var prĂŠsident, blev han rakket ned dagligt, af de danske medier fra morgen til aften.… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 day ago

“Jag vill bara grĂ„ta”
Det skal nok hjĂŠlpe…

Poul
Poul
1 day ago

– Og til nĂŠste valg stemmer hun som hun plejer..

Hun kan takke sin egen bekymring over “tonen i debatten” for svenskernes skrig om natten.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
2 days ago

Hun tĂžr ikke undlade at nĂŠvne den somaliske pige, sĂ„ ramt er hun og Sverige af den politiske korrekthed. Naturligvis er det skrĂŠkkelig synd for den lille somaliske pige at hun risikerer at blive omskĂ„ret og tvangsgift, men der er synd for rigtigt mange mennesker hele verden over, og vi kan ikke rede dem alle, og hvis vi forsĂžger sĂ„ gĂ„r det som Sverige, sĂ„ ĂždelĂŠgger vi vores land! For med den lille pige som det er synd for, fĂžlger en far og en mor, som finder det i orden at omskĂŠrer hende og mĂ„ske et halvt dusin brĂždre og… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 day ago
Reply to  Den NervĂžse

Da det er et Äbent brev til Löfven, som hans embedsmÊnd sandsynligvis pÄ et tidspunkt vil gennemlÊse, lur mig om ikke Löfven og med allerstÞrste glÊde tager bolden op, at der skal bevilges flere, langt flere penge til somaliske flygtningebÞrns ophold i Sverige, ogsÄ til de langskÊggede af slagsen.

Derimod det svenske folk, de svenske bĂžrn deres dage virker at vĂŠre talte!

No name
No name
2 days ago

Hun taler for dĂžve Ăžrer. Det gĂŠlder i hele Europa.

Byname
Byname
2 days ago

Det er svĂŠrt at forstĂ„ , det behĂžvede at tage SÅ lang tid at BEGYNDE AT OVERVEJE , at flytte sit kryds pĂ„ valgdagen. ( jeg indrĂžmmer det ER svĂŠrt at forstĂ„. SvĂŠrt.)

Arne Rud
Arne Rud
2 days ago

Kommunister sĂŠlger land og folk, men De Kulturradikale kĂžber Hus Forbi.

Christian Hansen
Christian Hansen
1 day ago

“Hej statsminister Stefan!” Ja, hej pĂ„ dig og hej pĂ„ mig.Hej for Sveriges land, Damen er tjekke, og det som hun grĂŠder over at have mistet, er ikke det Sverige de etniske svenskere skabte og fik andre til at holde af, men det land der med Palme Ă„bnede alle sluser og leflende tog imod alverdens pak. Jeg tillader mig at henvise til en bemĂŠrkning fra Jo Biden, der er kommet i krydsild, fordi han lader Taleban overtage Afghanistan. Dertil har Biden svaret, at afghanerne selv mĂ„ kĂŠmpe for deres land, og det har han da sĂ„ evigt ret i. Det mĂ„… Read more »

Exilenskalman
Exilenskalman
1 day ago
Reply to  steen

Ja Steen. Det er mig. Den samme Skalman som var der. Det er gĂ„et lang tid siden og samfundet har ikke direkte gĂ„et i en bedre retning for at udtrykke sig forsigtigt.
Det vil komme til frygteligt vold pÄ et tidspunkt eller et andet men det vil nok tage et stykke tid endnu. De mennesker der ikke kunne se den tidligere udvikling vil heller ikke se det komme den her gang. Det er pÄ den samme gang min sorg og mit hÄb.
Deres kommende chok og pine er en af de ting der holder mig oppe for tiden.