8
sep
Seneste opdatering: 8/9-21 kl. 2203
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Er et statskup snart det eneste, der kan redde Sverige?

(minut 12:40) Forfatteren og bankmanden Magnus Stenlund trÊkker Sveriges tiloversblevne muligheder hÄrdt op. Demokratiske bliver de ikke, det har Sverige tÞvet med to Ärtier for lÊnge.

Det vÀrsta Àr framför oss

“VĂ„r vĂ„ldsamma framtid”

Her de senere Är, mens fortroppen af svensk samfundsbeskrivelses retorik bliver mere og mere hÄrdkogt, er det som min egen dÊmper sig. Det er muligvis Ärs slid tilsat resignation. Anders Leion advarer om den tid, som kommer. Du ser den ikke i MSM endnu, men det vil du komme til:

[…] SĂ„ smĂ„ningom kommer ocksĂ„ politiken att Ă€ndras. DĂ„ kommer de verkliga, brutala svĂ„righeterna. De skjutningar, sprĂ€ngningar och andra vĂ„ldsdĂ„d Ă€gnade att eliminera rivaler och skrĂ€mma grannskapet till lydnad, som vi nu ser Ă€r bara början. En anledning till ytterligare ökat vĂ„ld och annan kriminalitet Ă€r rent demografisk. Men dessutom tillkommer alltsĂ„ reaktionerna frĂ„n den invandrarkriminella miljön.

Hur tror ni gangstrarna i gettona kommer att reagera om de tvingas avbryta sin lönande verksamhet?

Hur tror ni den brutale mobbaren i klassen kommer att stÀlla sig till en situation dÀr det Äterigen Àr lÀraren som skall leda lektionerna, och inte han?

Hur tror ni shariapoliserna kommer att reagera nÀr de inte lÀngre kan hota, misshandla och pÄ dessa och andra sÀtt stÀnga ute andra religioner?

Hur tror ni de djupt troende, av klanen styrda familjerna, kommer att stĂ€lla sig till att de – ocksĂ„ i praktiken –hindras frĂ„n att tvinga dottern till ett giftermĂ„l med kusinen i hemlandet?

Hur tror ni rapparna kommer att reagera pÄ att deras texter förklaras olagliga dÀrför att de uppmanar till brott?

Hur tror ni assistensbedragarna och deras slÀktingar kommer att reagera nÀr lagen inte lÀngre tillÄter deras lönande bedrÀgeri, dvs nÀr det inte lÀngre blir möjligt att ens försöka?Ur tror ni Hur

Och sÄ vidare.

De kommer givetvis att sĂ€tta sig till motvĂ€rn. Deras hot och vĂ„ld kommer dĂ„ inte lĂ€ngre att riktas mot allmĂ€nheten och mot dess företrĂ€dare – lĂ€rare, socialpersonal, poliser och andra. Hoten kommer att riktas mot de politiker som vill Ă€ndra de lagar i vilkas skydd de hittills kunnat verka. Och de har sedan lĂ€nge femtekolonnare bland politiker och deras understödjare inom massmedia. Vet jag det? Nej, men hur skulle frĂ€mst lokalpolitiker kunnat hĂ„lla sig fria frĂ„n olaglig pĂ„verkan nĂ€r, som Johan Westerholm och andra visat, samverkan mellan islamister och rikspolitiker Ă€r vĂ€l utvecklad. Och pĂ„ lokal nivĂ„ Ă€r frĂ€mst socialdemokratiska politiker direkt beroende av muslimernas blockröstande.

Femtekolonnare Ă„terfinns ocksĂ„ inom massmedia. Även om det folkliga opinionstrycket har börjat fĂ„ viss inverkan pĂ„ dessas verklighetsskildring, finns alla de verklighetsförfalskare kvar som under Ă„rtionden beljugit verkligheten, eller Ă„tminstone valt att titta bort nĂ€r deras fördomar hotas av obehagliga hĂ€ndelser.

Se det hele ANDERS LEION: VÄr vÄldsamma framtid. Mere? Ivar Arpi skriver idag. Jag har tappat tron pÄ svenska staten

5 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den NervĂžse
Den NervĂžse
6 hours ago

Hvor er det trist at bare en til halvanden generation kan ĂždelĂŠgge tusind Ă„rs arbejde, med at skabe et trygt og velfungerende land!

Poul
Poul
15 hours ago

Jeg kan dĂ„rligt forestille mig en befolkning der rimer mindre pĂ„ “statskup” end svenskerne.

Vi taler altsÄ om mennesker som ikke engang tÞr at flytte en blyant pÄ en stemmeseddel 2 centimeter hvert 4 Är for ikke bare at redde deres land, men ogsÄ deres egne bÞrns liv og fremtid. Udover samtlige dyrearter pÄ jorden, sÄ findes der ogsÄ planter der beskytter deres afkom bedre!

Che guevara laver et statskup i sverige fÞr svenskerne gÞr, men det er da interessant at drÞmme om. SÄ gÄr tiden da med det imens de udskifter os.

Poul
Poul
6 hours ago
Reply to  Poul

Arne rud fĂ„r likes for sit post-demente vanvid, jeg fĂ„r minusser for at pĂ„pege virkeligheden.. Hvad er det med hĂžjreflĂžjen og trangen til at leve i de her absurde ekkokamre hvor man intet udretter men istedet brokker sig over alt, imens man hĂ„ber at andre gĂžr noget for en? “NĂ„r holger danske vĂ„gner, sĂ„ skal i se” eller “nĂ„r der kommer et statskup i sverige, sĂ„ skal i se” er jo 2 sider af samme mĂžnt, men det sker jo IKKE. HvornĂ„r forstĂ„r i det? HĂžjreflĂžjen i danmark anno 2021 er som at gĂ„ ind pĂ„ et vĂŠrtshus i 1985,… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
1 hour ago
Reply to  Poul

Holger er flyttet til Skjern, hvor en helt er en fisk i RingkjĂžbing Fjord.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 hours ago

Sverige endnu ikke tabt, nu kom svensk politi op i gear, endnu et 7 tommer’ sĂžm til egen ligkiste, de af os der troede lavpunktet var nĂ„et, svensk politi tager nu personligt kontakt til alle islamiske kriminelle ghettoer klanledere spredt rundt i hele Sverige, politiet ude i en ny kampagne har fĂ„et den “geniale” ide at bede muhamedanerne holde op med at skyde!!! Svensk politi siger om sin egen “genialitet”, at om klanerne holder op med at skyde, vil samtidigt spare mange skattekroner!!! Svensk politi virker ikke at forstĂ„ at de forlĂŠngst er kĂžrt ud pĂ„ et sidespor (schnee von… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 hours ago

😂 😂 😂

Arne Rud
Arne Rud
20 hours ago

En kirkegÄrd er en skolebotanisk have med gravsten som mindesten i kirkegÄrdsdiget som familie- og slÊgtshistorie.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
51 minutes ago

Universitetsstudenter i Karlstad larmar om vĂ„ld och hot UPPDATERAD 7 SEPTEMBER 2021PUBLICERAD 6 SEPTEMBER 2021 StudentkĂ„ren pĂ„ Karlstads universitet uppger att hot och misshandel har förekommit pĂ„ campus. – Vi uppmanar nu alla studenter att inte gĂ„ hem ensamma frĂ„n campus, sĂ€ger vice ordförande Barsha Yilmaz. ï»ż Enligt Barsha Yilmaz har studenter blivit nedslagna, de erbjuds att köpa narkotika och det har Ă€ven förekommit situationer dĂ€r gĂ€ng försökt tvinga in kvinnliga studenter i bilar. – Det har blivit allt vĂ€rre sedan förra veckan och vi Ă€r oroliga för att nĂ„got ska hĂ€nda, sĂ€ger vice ordförande Barsha Yilmaz som uppger att hĂ€ndelserna inte… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 hours ago

Selv det ellers sĂ„ politisk korrekte og ekstremt flygtninge- og indvandringsvenlige SVT er nu begyndt at fortĂŠlle sandheden – i hvert fald delvis 😉 – om klanoptĂžjerne og de voldsomme slagsmĂ„l i Lund forleden.

https://www.facebook.com/1407397204/posts/10226891796066734/

Arne Rud
Arne Rud
3 hours ago

Arnes Pension gĂ„r til seniorer i erhvervslivet som praktiklĂŠrere for raske svende med lĂŠrlinge. 

Margrethe
Margrethe
9 hours ago

Hvis nogen laver statskup i Sverige, bliver det Taliban. Svenskerne har ikke kun fĂ„ importeret nok afghanere. Nu hvor Bidens administration “kom til” at efterlade mere militĂŠrt isenkram i skĂždet pĂ„ en bondemilits fra middelalderen, end hvad svensk militĂŠr over hovedet er i nĂŠrheden af at rĂ„de over, ja sĂ„ er vinderen udrĂ„bt pĂ„ forhĂ„nd.

https://www.youtube.com/watch?v=t5xp25JK5CE

Last edited 8 hours ago by Margrethe
Jari Norvanto
Jari Norvanto
9 hours ago

Fra (s)tatsfup til statskup.

Nielsen
Nielsen
14 hours ago

Han er god til at udtrykke hvad mange af os tÊnker ham Magnus Stenlund. Katarina Janousch kan ogsÄ,men hun har svÊrt ved at lade andre tale. Det seneste fra Stig Berglund er nÊsten som at hÞre radio i halvtredserne.

Arne Rud
Arne Rud
20 hours ago

Politiorkestret spiller i en halvleg i IdrĂŠtsparken, men en sognebetjent er pedel og fĂŠrdselslĂŠrer med Torontolys ved fodgĂŠngerovergange, dirigent og bĂŠkkenslager i skoleorkestret og idrĂŠtslĂŠrer i Forenings- og IdrĂŠtsskolen efter almindelig skoletid.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
20 hours ago

Joakim Lamotte i Lund

LIVEREPORTAGE OM KLANKRIGET I LUND

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=374103090863011&id=100044391070790

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 minute ago

Stenlund och Leion Ă€r förmodligen listade för avrĂ€ttning av vĂ€nsteretremismen i Sverige. Att sĂ€ga sanningar i Sverige Ă€r förenat med livsfara. NĂ€r attentatet kommer, sĂ„ kommer nĂ„gon invandrare att utföra det och sĂ€ttas dit för det, medan de verkliga bakmĂ€nnen finns hos de kultur-marxistiska kadrerna, inte osannolikt upp till RegeringsnivĂ„. Sveriges armĂ©. tillsammans med polis Ă€r t ex fĂ€rre och sĂ€mre bevĂ€pnade Ă€r grupperingar ur Islam. Det Ă€r dĂ€rför S startat förutsĂ€ttningar för att avvĂ€pna vapeninnehavare med legala vapen (jĂ€garna). Även EU kansliet har agerat hĂ€r. Detta gĂ€ller Ă€ven danska jĂ€gare! Kom ihĂ„g att kulturmarxismen Ă€r en vidareutveckling av Nazismen,… Read more »

Den NervĂžse
Den NervĂžse
1 minute ago

Nu er det langt fra sikkert at et statskup vil komme fra hÞjre, jeg kunne godt forestille mig et venstreradikale/islamisk statskup, hvis SD fik et rigtigt godt valg! I sÄ fald vil destruktionen af Sverige vÊre fuldbyrdet!

Cat Girl
Cat Girl
13 hours ago

Sverige og alle andre lande kan reddes, som de gĂžr i Brasilien:
10 Million March with Bolsonaro Against ‘Globalist Communist Tyranny’
https://banned.video/watch?id=613932d492973d1364395a5d

Last edited 13 hours ago by Cat Girl
Margrethe
Margrethe
8 hours ago
Reply to  Cat Girl

Larm og mange mennesker samlet, ser godt ud og giver en god fornemmelse i maven. Men hvordan afsÊtter du en hel politisk herskerklasse, der alle som én er kÞbt og betalt af big Pharma til at begÄ massemord pÄ deres egen befolkning med dÞdssprÞjten?

Jeg ser frem til det fĂžrste land, hvor en stĂ„lsat gruppering tager det sidste, men desvĂŠrre nĂždvendige skridt for at fĂ„ det psykopatiske affald afsat…

Cat Girl
Cat Girl
2 hours ago
Reply to  Margrethe

Det er jo det fÞrste skridt at nÄ kritisk masse, men selvfÞlgelig hvis man hellere vil vÊre slave-zombie, og tro at der nogensinde er nogle almindelige fredelige mennesker, som vil risikere en lillefingernegl i vores politistater er jo absurd

Cat Girl
Cat Girl
2 hours ago
Reply to  Cat Girl

NÄr store dele af politi og militÊr og store dele af den offentlige sektor er pÄ den samme side, som den vÊkkede befolkning, og en leder taler klart og adresserer psykopaterne og virkeligheden, sÄ falder hele parnasset

USA er IKKE svagt. Det konsoliderer sin globale magt

Last edited 2 hours ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
2 hours ago
Reply to  Margrethe

5,000 Protestors Shouting ‘LibertĂ© My Body, My Choice’ in Bern Switzerland Against Vaccination pass
https://www.youtube.com/watch?v=vR7YBju8mrI

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x