26
sep
Seneste opdatering: 27/9-21 kl. 1018
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Efter klanbrĂ„ket i Lund kommer en lyssnarkommentar om problemet nĂ€r man som svensk hamnar i dispyt med utlĂ€nningar frĂ„n klankulturer, och Dan, Magnus och Björn talar om behovet av svenska klaner. Detta Ă€r ett urklipp frĂ„n KMS Livestream frĂ„n den 6 september. Se hela programmet pĂ„ Den Stora Återkomsten.

Et par svenskere diskuterer hvordan civilisationen klarer sig mod klanmentalitet pĂ„ det helt elementĂŠre plan – tilkaldelsen af forstĂŠrkninger i fysisk gadekamp? Hvordan klarer de sig i den overlevelseskamp, deres ofte kvindelige politikere har sendt dem ud i?

Klan kontra civilisation var iÞvrigt titlen pÄ en kronik historikeren Torben Hansen (I Krigens Hus) havde i Berlingske Tidende den 3 maj 2001. Den titel skulle vise sig at vÊre profetisk. Her er kronikken oversat for undertegnede til svensk af RÀknenissen dengang for ikke sÄ lÊnge siden, da den var den vÊrst tÊnkelige undergrundslitteratur i Sverige, der kunne gÞre ens liv til en social Þrken. Ingen lagde deres rigtige navn til sÄdanne betragtninger.

Alle kan ikke bo i Europa

Nissen flytter med, diktatur og borgerkrig

Af: Kirsten Damgaard, kulturpsykolog

Jeg fik en mail fra en militérmand – en kender af muslimsk psyke, der gerne vil vére anonym. I uddrag lyder den:

“Men det allervigtigste er at sikre, at de folk, som þnsker at flygte fra shithole countries, (lés: Muhammedanien) har et sted at flygte hen, – og det sted skal ikke vére Europa.

Tyrkiet er ved at vÊre trÊt af alle de indvandrere, sÄ vi kan ikke lÊsse flere af dér. Libanon kan heller ikke rumme flere. Libyen er totalt kaos og helvede pÄ jord.

SÄ til syvende og sidst er der ikke andet for end at gÄ ind i de dysfunktionelle lande og klippe en stor del af deres territorium ud med den helt store militÊre saks og her etablere en slags sÊrlig beskyttelseszone for alle dem, der har brug for beskyttelse imod deres egne landes bloddryppende regimer.

Det vil koste de rige lande en hel del penge; men det vil vÊre smÄskillinger sammenlignet med omkostningerne ved fejlslagen integration.

For nu lige at dryppe lidt malurt i bÊgeret, mÄ jeg hellere lige afslÞre, hvad fremtiden har at byde pÄ i disse ellers sÄ velindrettede zoner med infrastruktur, hospitaler, skoler universiteter og alt det Þvrige til faget hÞrende


Efter nogle fÄ Är vil ogsÄ disse nysselige smÄ fredszoner gÄ skrÄt op i diktatur og borgerkrig, fordi de befolkningsmasser, som nu er blevet bosat dér, har taget deres egen forkvaklede samfundsforstÄelse med sig hjemmefra.

Nissen flytter altsÄ med.

IS vil fĂ„ solidt fodfĂŠste i alle disse fredszoner, og sĂ„ er vi tilbage ved nulpunktet igen.”

Kirsten Damgaard

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Helt bevidst import af vold og terror alt relateret til islam! Der burde oprettes en elitestyrke en myndighed med den fulde myndighed at stiller de ansvarlige til ansvar for deres onde handlinger imod deres eget folk, problemerne relateret til islam bare vokser og vokser ind i en dĂždelige en helt unĂždvendig konflikt, at vi tvinges ud i ren overlevelse os imod islam! Den EuropĂŠiske Menneskerettigheds Konvention har ingen indsigelse uanset, de folkevalgte er helt bevidst skyldige i at ulykken bare vokser time for time forudseeligt vil ende i regulĂŠr borgerkrig! Det er ikke den EuropĂŠiske Menneskerettigheds Konvention der forhindrer os… Read more »

Klodshans
Klodshans
2 years ago

HĂžrt!!!

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Den myndighed som skal stille ans varlige til ansvar er dig. Start med at stille fremmedministeren for domstolen.

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Nielsen

ans varlige skal vĂŠre Ă©t ord

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Vi kommer ingen vegne. Vi udviser ikke fremmede pÄ egen hÄnd. Og justitsen er tonedÞv.
Vi kommer nok ikke uden om at nĂŠste (planlagte) krig bliver mellem hvide og farvede. Men planlĂŠggerne af krigen (de som deler os) sidder i deres huler og skummer flĂžden fra deres krigsproduktion.
Europa stÄr til fals.

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  Nielsen

Vi kommer i hvert fald ingen vegne fÞr alle mennesker har erkendt at at adlyde autoriteterne kun medfÞrer at det hele bliver vÊrre og vÊrre, og der er vi ogsÄ meget snart

Klodshans
Klodshans
2 years ago
Reply to  Nielsen

Enig!!!

Limewoody
Limewoody
2 years ago

Hvor lang tid gÄr der inden Sverige og Frankrig vil krÊve en to-statslÞsning pÄ eget omrÄde?

Den NervĂžse
Den NervĂžse
2 years ago

Et Muhammeddanien er en rigtig god ide. Men det er rigtigt, at det sikkert hurtigt vil bryde sammen. Men helt Êrligt er det ikke ogsÄ bedre end at vores lande bryder sammen?
SpÞrgsmÄlet er hvor meget kan man forvente, at vi ofre for at rede folk som dybest set ikke vil redes?

john m
john m
2 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Fri social national.
HISTORIE . 1400 Ă„r . penge !! hvem bruger dine skatte penge pĂ„ : badeland i maracco ? red barnet NGO skibe i middelhavet – der fragter millioner af vilde analfabetiske han afrikanere til lĂžn dumping ,som kan leve som narko pushere til syd europa.,voldtĂŠgt op 1000% , eller blive udnyttet til 1 euro job i den spanske tomat industri .
KØB DANSK
https://www.youtube.com/results?search_query=tomaten+spanien+
ps. fuck dig kim mĂžller radikale svin

Andreas
Andreas
2 years ago

Tesfaye har allerede demonstreret, at regeringens tanker om deponering af de uĂžnskede indvandrere handler om lande udenfor Europa. Men han er naturligvis ikke fremmed for tanken om, hvor destruerende dette kan blive for vĂŠrtslande, og det samme gĂŠlder potentielle vĂŠrtslande. Derfor er der kun Ă«n lĂžsning, og det er et gennemgribenden opgĂžr med islam og offentlig udhĂŠngning af islamiske kulturerers destruktive krĂŠfter. Samt veto mod indvandring fra Afrika, Asien og muslimer i almindelighed vestlige lande imellem. Da det ikke lader sig gĂžre pĂ„ den foregĂ„ende trĂ„d, hvor det hĂžrer hjemme, vil jeg tilfĂžje, at like-systemet forekommer mig at vĂŠre infantilt… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

FÄr klanerna 21 mandat vid nÀsta riksdagsval i Sverige?

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Hvorfor forsvandt denne video fra bloggen lige sÄ hurtigt som den var lagt pÄ?

https://odysee.com/@Palaestra:4/Why-is-Sweden-multicultural:7

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

En ting er sikkert: MilitĂŠret kommer ikke til at lĂžse nogen problemer overhovedet, siden de ER problemet og centrum for den magtanvendelse, der gĂžr det muligt at destruere den vestlige verden og alle andre steder, som du nĂŠvner:

IT’S A COUP, AND IT’S A BIG ONE
ï»żhttps://www.bitchute.com/video/wQ6MDO8LF5cc/

Last edited 2 years ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Her forsvandt min kommentar med link til militariseret politi som angriber almindelige borgere pÄ gaderne i Melbourne lige nu. Hvorfor forsvandt den kommentar?

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Kunne ogsÄ have indsat links til Barcelona i forgÄrs, som er i borgerkrig. Igen med militariseret politi, som tÊsker lÞs pÄ demonstranterne, eller Schweitz hvor borgerne ogsÄ gÞr oprÞr, af alle steder osv og mange mange andre steder overalt pÄ kloden og specielt i den vestlige verden

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Den vestjyske LĂŠngdebane har kolonihaver og skolehaver ved stationsbyer og trinbrĂŠt med Gods Ekspedition til friske fisk fra Thorsminde til gavn og glĂŠde for Den vestjyske Skoleordning som Husholdning- og IdrĂŠtsskole efter almindelig skoletid.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x