21
okt
Seneste opdatering: 22/10-21 kl. 1738
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Du skal ikke eje noget fra 2030, men du vil vĂŠre lykkelig.”

Denne video supplerer artiklen nedenfor om Klaus Schwab. Det er ganske, ganske fĂ„ firmaer og personer, der ejer nĂŠsten alle tilgange i denne verden. De to mest magtfulde er Black Rock og Vanguard inc. Denne video gennemgĂ„r dem, og i anden halvdel indplacerer den “Covid-pandemien” i de store omvĂŠltninger, som pĂ„gĂ„r netop nu. Dem Schwab kalder “The Great reset”.

Det betyder: “Du skal ikke eje noget fra 2030, men du vil vĂŠre lykkelig.” De overtager nemlig dine vĂŠrdier. Det plejede vi at kalde “kommunisme.”

Ida Auken har ogsÄ selv sagt det og nÊsten samtlige verdens statsledere har  som abekatte citeret Klaus Schwabs aftenbÞn: Build back Better. Hvor meget Schwab og Black Rock ogsÄ ejer dem, skal jeg ikke kunne sige, men mon ikke deres magt og penge virker som en magnet pÄ dem? De mÄ kan ÞdelÊgge enhver politiker, som kampagnen mod Trump viste.

Deres magt kan gÞre al snak om vestligt demokrati til en illusion. Hvorfor ville Lars LÞkke til Marrakesh og holde det hemmeligt i over et Är, hvorfor blev Tony Blair og Fredrik Reinfeldt pludseligt sÄ hovedrige? Mon ikke LÞkke gerne ville i stald hos de formuer, der styrer denne verden? Men han var tilsyneladende for lille en fisk.

OmvĂŠltningen starter med en virus, der skaber kaos og angst, en ĂždelĂŠggelse af Ăžkonomierne, varemangel, stagflation, en forarmning af middelklasserne og en fallit for mindre virksomheder. Deres markeder overtages af de fire-fem investorfirmaer, der i forvejen ejer en knusende del af verdens tilgange, og det skal ende med, at de kontrollerer hver eneste sjĂŠl pĂ„ jorden  og ejer alt – ogsĂ„ den politiske magt. SĂ„ kan du stemme til Folketing og “EU Parlament” alt det, du vil. Din vilje sidder i deres lomme – via Covid passet. De giver dig points for din opfĂžrsel, og de kan lukke din bankkonto og forhindre dig i at arbejde eller kĂžbe mad.

En god film at fÄ overblik af. Alle dens oplysninger om ejerforhold kan umiddelbart kontrolleres via Yahoo Finance sÞgninger. Tak til tipperen. Lars Bern skriver idag:

Är mĂ„let att ruinera mĂ€nniskors immunförsvar? Bitten Kirsti Nielsen skriver i dag om Klaus Schwab: Skal vi vĂŠre betĂŠnkelige ved det pengelĂžse samfund? og om Schwab og co ‘s egentlige hensigter Vaccine Passports Will Create a ‘Global Digital Infrastructure of Surveillance’: Former Ontario Privacy Commissioner.

Dr.McCullough: “The Vaccine Is Failing In The UK And Israel”

5 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Det er desvÊrre en fejl hos Facebook, nÄr man ikke kan lÊse kommentarerne efter artiklerne i aviserne.
Det er mange kede af, men vi kan desvĂŠrre ikke gĂžre noget, siger aviserne, men en redaktion kan vel selv sĂŠtte lĂŠserbreve i avisen – uden at spĂžrge Facebook?

Henrik Sylvest
Henrik Sylvest
2 years ago

Velkommen til tilbage. HĂ„ber du har det godt.
Hilsen Henrik

Klodshans
Klodshans
2 years ago

Med ondt skal ondt fordrives. Gad vide hvor mennesker der er villig til at gÄ hele vejen for at redde stumperne, nÄr det gÄr lÞs!

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Uden sundhedsplejersker pÄ skole- og offentlige toiletter ingen hÄndvask og rent toiletpapir, men uden hÄndvask intet forhud og uden selvrensende japanske toiletter ingen rene hÊmorider.

Bjarne Brud
Bjarne Brud
2 years ago
Reply to  Arne Rud

Er du blevet ud til bens, Arne? Dit forrige indlĂŠg var helt fornuftigt?

Poul
Poul
2 years ago

Lidt andre interessante nyheder om hvem der ejer os, den fĂžrste handler om at facebook vil bygge et helt digitalt univers hvor man bevĂŠger sig rundt som en digital version af sig selv. (the matrix 1.0 ?) Artiklen her handler om at de vil skifte navn, men der er detaljer i teksten som man kan google videre pĂ„: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/medie-facebook-skifter-navn-i-naeste-uge/8919523 Bare tanken giver mig myrekryb
 Og sĂ„ kommer trump langt om lĂŠnge med sit modsvar, et nyt social medie som kommer til at hedde “truth social”: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/trump-loefter-sloeret-for-sit-nye-sociale-medie/8921051 DesvĂŠrre vil navnet alene nok 99% sikkert gĂžre det til et ekkokammer for Q-anon… Read more »

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  steen

Jeg tror de vil have fat i alle uanset alder sĂ„ de kan malke dem for penge og styre dem politisk osv osv. PrĂžv at gĂ„ ind pĂ„ youtube og sĂžg pĂ„ “facebook metaverse”. Det handler om at gĂžre folk til passive forstenede forbrugere som kan skubbes i den retning de Ăžnsker ved hjĂŠlp af pĂ„virkning fra algoritmer osv, dvs som facebook er i dag, men bare 1.000 gange vĂŠrre. Og de skal sĂ„mĂŠnd nok fĂ„ held med det da folk er nogle fĂ„r, og hĂžjreflĂžjen snorksover. “The matrix” er en realitet om fĂ„ Ă„rtier, og i modsĂŠtning til filmen… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Jeg sĂ„ Tim Gielen filmen sammen med den bedre halvdel for 3-5 dage siden jeg husker et par steder,hvor jeg tĂŠnkte,at han er lidt ved siden af sporet historisk set. Husker dem ikke nĂžjagtigt,jeg mĂ„ gense den. Men er nu optaget af “No Discernable Relationship” between vaccinated and cases og et interview af med Rainer Fuellmilch (swebbtv).
Er Peter Whittle i familie med Bill som havde/har programmet Afterburner pÄ censur tuben =jutjube.
Dr. Cris Martenson lyder som en jordbunden fyr.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x