13
apr
Seneste opdatering: 13/4-23 kl. 0853
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gunnar Sandelin: Vi sidder på en tidsindstillet befolkningsbombe

Andelen “udenlandsk baggrund” er nu noget over 30 procent, men den er i virkeligheden højere, for 3 generationsindvandrere er talt med som rene svenskere, så Sverige er nærmere 50 procent af befolkningen, end vi aner. Blandt 15-44-årige er “udenlandsk baggrund” 38 % af befolkningen, og sådan stiger det med stadig yngre aldre. Man ser også, at muslimer de sidste ti år har været den største del af de nytilkomne.

2023 går imod samme indvandring som sidste år – omkring 100.000, så meget for den borgerlige regerings systemskrifte. Gunnar Sandelin bliver regelmæssig gæst på Riks.tv, så alt er ikke kulsort. – Se også skuespilleren Ulf Brunnberg: Sverige är som ett korthus – Snart brakar det ihop

Chris Forsne: Vi har fått en cancelkultur som hindrar debatt

Chris Forsne (74) er en erfaren journalist fra SVT, der tilbragte mange af sine aktive år i Frankrig, hvad der har præget hende og gjort hende i stand til at sammenligne Sverige og Frankrig, der har en del til fælles – blandt andet en uholdbar, indvandret demografi og ustabilitet. Islamiseringen er den samme, men på ikke så lang sigt, overhaler Sverige Frankrig. En af de helt store forskelle er, at Sverige er et konsensus-land.

Hun fik en søn med præsident Mitterand, og kom således i 15 år til at færdes i kredse, hvor hun kunne gøre mange interessante iagttagelser. Hun stod ikke langt fra hans kone, Danielle, til begravelsen, så man ser ikke helt så protestantisk på den slags som i Sverige. Man hører, at hun har blanke pletter på grund af sit lange fravær, men der er absolut meget interessant at høre her:

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Desværre er situationen den samme her hjemme. Befolkningsudskiftningen er en realitet. Den er oven i købet en eksponentiel udvikling, da folk fra mellemøsten, nord Afrika Og pakistan yngler som rotter, for nnu at bruge et Mogens Camresk udtryk.

Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
1 year ago
Reply to  steen

Vi er ikke langt bedre stillet. Vores regering og folketing følger blindt befalingerne fra EU og EU ønsker flere muslimer. At vi er et par år “bagud” i forhold til Sverige spiller ingen rolle, vi ender samme sted.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  steen

Mon ikke “kollapsen”, er selve formålet med degraderingen og udslettelsen af den nordiske kultur, det nordiske folk og vores fælles historie.
Politikerne vil hellere regere en sæk lopper, end frie skandinaver.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Overskrift i Kristeligt dagblad i dag: “EU står over for et stigende antal migranter: Før eller siden kommer de til Danmark”: Italienerne må have bang i kysen! Denne ukristeligt katastrofale nyhed stammer fra Italiens undtagelsestilstand, som skal give regeringen større handlerum og forkorter sagsbehandlingen på migranternes ansøgninger om asyl eller opholdstilladelser. Myndighederne kan hurtigere sende de migranter hjem, der ikke får opholdstilladelse, fortæller en anonym regeringskilde. Så er det man undrer sig? Italienerne kunne demonstrere vilje til at redde sig selv, ved i stedet at transportere migranterne direkte og omgående tilbage til Afrika’s kyst. Bådmigranterne skal alle søge om asyl… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

I virkeligheden har Sverige intet problemer den dag islam helt forsvinder fra svensk jord. Co2 afgifterne som i sig selv er et kæmpe problem kan Sverige dags dato helt droppe, helt slutte med at sælge el til Tyskland fra på mandag. I virkeligheden har Sverige intet problemer den dag alle muhamedanerne er væk, det kræver naturligvis at Sverige påbegynder en effektiv udrensning af Sverige en massiv återvandring, det kunne gøres nu hen over weekenden, for som det er nu er hele verden i frygt for en dag selv at ende ligesom Sverige, det skal Sverige ikke finde sig i at… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

….de dunkle grunde….karriere-flugtruten/ mulugheden?.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  steen

Sverige om der var bare den mindste viljen kunne landet helt selv løse alle sine egne problemer, alt det kræver er en återvandring. NATO har intet positivt overhovedet at bidrage med, tværtimod NATO er den totale katastrofe, om bare Sverige havde viljen at redde sig selv, ville alt igen blive lyst og lykkeligt. Steen om du bare vidste for ny svensk opinionsundersökning viser at om der var valg i Sverige den dag idag ville Socialdemokratiet gå frem med hele 33 mandater, katastrofen virker at være total (Så er der end ikke taget højde for at det islamiske parti: Nuans sandsynligt… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Problemet består også i at vi i NATO stadig slæber rundt på Tyrkiet som medlem. Jeg kan slet ikke se hvorfor Tyrkiet skal være medlem af NATO. Det stammer fra dengang, man åbenbart mente at landet kunne være bufferzone overfor Sovjetunionen, med NATO-baser i landet. Nutidens situation er helt anderledes. Idag agerer Tyrkiet mere som fjendtlig operatør, både i NATO og overfor Vesteuropa, samt naturligvis mod Israel, som de jo er med til at prøve at undergrave på daglig basis. De truer jævnligt Grækenlands territorium og har bistået Azerbaijan i krigen mod Armenien (!!). En hjælp, der åbenbart har givet… Read more »

Last edited 1 year ago by Fordrukken Taber
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Middagsradioavisen meddelte i dag, at folketinget skam arbejder ihærdigt med “den hårde udlændingelinje”, som påstås at gå ud på en gennemførelse af princippet “flygtninge hjem når der er fred i hjemlandet”. Samtidig lægger man ansvaret for den forfejlede gennemførelse af princippet på de internationale aftaler og konventioner – altså rituel håndvask af første grad. Politikerne glemmer behændigt, at Lars Ulykke rejste til Marrakech og underskrev “Global Compact for Migration” den 10. december 2018. Han Engell skrev i xtrahørmeren om traktaten, at den “POLITISK FORPLIGTER DANMARK TIL EN TEKST, SOM PÅ ADSKILLIGE VIGTIGE PUNKTER ER LODRET IMOD DEN UDLÆNDINGEPOLITIK, LØKKES REGERING… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Det næste mareridt i den religiøse verdenskrig: Danmark får det som Israel, der med “Gaza striben” som ubehagelig nabo har et ustabilt voldeligt teokrati og parasitokrati. Snart bliver Sverige det første kalifat i verden med protestantiske dhimmier som underklasse. Danmark bør som minimum gøre som Israel; oprette et DFF – Denmark Defence Forces – anskaffe flere Patriot forsvarssystemer rettet mod raketangreb fra kalifatet Swedistan. Broen over Øresund skal forsynes med en høj mur med masser af pigtråd på midten. Alle etniske svenskere, som flygter til Danmark, skal indlemmes i et “Svenske Befrielseshær”, der invaderer Skåne og befrier det fra det… Read more »

Der var engang et yndigt land...for 50 år siden!
Der var engang et yndigt land...for 50 år siden!
1 year ago
Reply to  steen

Med de hårdkogte politikere og med de naive og glemsomme vælgere
vi har herhjemme, ser det mørkt ud. Hverdags-terroren er her allerede,
og nu er også WEF og WHO på vej med “decimering” af befolkningen.

Socialdemokratiet er efterhånden domineret af marxister, europater og
globalister, som med glæde udskifter danskerne med arabere og afrikanere,
og som er ivrige efter at smadre landbruget og mindre virksomheder samt, middelklassen, for klima-religionens skyld.

Har vælgerne opdaget at det sociale og demokratiske er forsvundet fra
A-partiet? Som påvist af Rossmann, Ewald, Rudaizky, Aamund og andre.

S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago

Folk taler om en befolknings-udskiftning, tror ikke på det! Den muslimske befolkning vil være umulig at styre for politikerne.
Politikerne ønsker at skabe et bevidst kaos, og når kaos er max, så kan politikerne “legitimt” gribe ind.
Afskaffe religion som de hader, og indføre et globalt styre.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago

Angående Mitterands gravferd i 1996: ektefellen og elskerinnen gikk faktisk hånd i hånd bak kisten, spesielt amerikanske medier gikk helt bananas over dette.

trackback

[…] er jo sikrest at sige det, når det ikke længere kan benægtes. Demografien er alt, og ser vi på Sverige voldsomt ændrede demografi i dag, har Mads Fuglede formentlig ret. Den millionudvisning af fremmede, der skal til for at […]

JHS
JHS
1 year ago

Der er en del franske officerer, som har skrevet et åbent brev omkring situationen i Frankrig! En del af dem mener, at små 80.000 socialister (læs: kommunister!) skal skaffes af vejen! Jeg er HELT sikker på, at de har glemt mindst ET nul! Da vi mistede lysten og viljen til at dræbe for selv at overleve, underskrev vi i princippet vores egen dødsdom! https://www.wsws.org/en/articles/2021/04/29/fran-a29.html

Søren Laugesen
Søren Laugesen
1 year ago

Har nogen herinde set videoen med Barbara Spectre? isåfald kan ingen længere undre sig over hvem og hvad der forandrer vores vestlige verden længere.

Last edited 1 year ago by Søren Laugesen
Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Bare fordi der også findes multikulturelle woke-hoveder blandt jøderne, betyder det ikke at det hele er en stor jødisk plan for at undergrave Europa. Du finder jo et kolossalt antal hvide, såkaldt “kristne” europæere, der prædiker “multikulturalisme”, “inklusion” og “antiracisme” her i landet og i Europa. Deres antal og den skade, de gør, er voldsomt meget større end personer som Spectres. Men selvfølgelig skal en jøde udvælges til at være helt exceptionelt indflydelsrig indenfor undergravelsen af Europa. Som om det ikke er europæerne selv, der står for det! Og mange af de europæere, der arbejder for “multikulturalismen” i Europa er… Read more »

Last edited 1 year ago by Fordrukken Taber
Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago

Hmm, du bør nok heller se på Pamela Geller…

Søren Laugesen
Søren Laugesen
1 year ago

Steen, håber din syvarmede lysestage giver dig ro.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x