29
aug
Seneste opdatering: 30/8-24 kl. 0012
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“I stedet for at forebygge skal de til at behandle meget mere. Sverige er »permanent Ăždelagt”

I en artikel i Berlingske i forgÄrs, kommer Mads Fuglede med nogle meget dystre forudsigelser for Sverige. Han har Äbenbart et bedre kendskab til Sverige end de fleste politikere, sÄ advarslen til Sveriges naboer er velkommen. Det er usÊdvanligt at hÞre den slags sandheder fra politikere. Dels er de uvidende, dels er de feje.

Personligt kunne jeg da Þnske, han havde sagt dette for 23 Är siden, da jeg og fÄ andre i Danmark gjorde det, men heller sent end aldrig. Det er jo sikrest at sige det, nÄr det ikke lÊngere kan benÊgtes, men nÄr det ikke lÊngere er en forebyggende advarsel.

Demografien er alt, og ser vi pĂ„ Sverige voldsomt ĂŠndrede demografi i dag, har Mads Fuglede formentlig ret. Den millionudvisning af fremmede, der skal til for at bevare et svensk Sverige, “har politikerne sikkert ikke appetit pĂ„,” som han siger. “Det er for sent,” som han siger. Hvad siger han da blandt andet?:

Siden den borgerlige regering tiltrĂ„dte med stĂžtte fra Sverigedemokraterna, har man indfĂžrt den ene stramning efter den anden pĂ„ udlĂŠndingeomrĂ„det. Og Sverige skal ifĂžlge sin justitsminister vĂŠre et foregangsland, nĂ„r banderne skal bekĂŠmpes. Men det er for sent. Det Sverige, vi kender og husker, er for evigt tabt……Sverige er »permanent Ăždelagt«, som Mads Fuglede formulerer det.

Justitsminister Gunnar Strömmers store armbevÊgelser til trods mener Mads Fuglede nemlig ikke, at de politisk er klar til at gÞre det, der skal til, for at lÞse problemerne. »Jeg tror ikke, der er appetit pÄ det i Sverige,« siger han over telefonen.

»Jeg elsker falukorv, Janssons fristelse, Folkhemmet, Saab, ABBA, Emil fra LĂžnneberg, Anders Zorn, Astrid Lindgren, Pippi, de lyse nĂŠtter og SkĂŠrgĂ„rden,« skrev Mads Fuglede i 2018 i sin kronik. Folkhemmet – det abstrakte begreb, der metaforisk kendetegner det harmoniske svenske velfĂŠrdssamfund, hvor sammenhĂŠngskraften er hĂžj – kan man i dag skyde en hvid pind efter, mener Mads Fuglede.

»Jeg frygter, at de ikke tager tyren ved hornene. Men jeg hÄber, at de vil trÊffe de svÊre beslutninger. Ellers vil de skulle trÊffe endnu voldsommere beslutninger senere,« siger han.

»Vi var gode til at lave stramninger med et forebyggende sigte. Det gjorde man ikke i Sverige, sÄ i stedet for at forebygge skal de til at behandle meget mere. Og det krÊver nok, at de skal trÊde endnu lÊngere ned ad vejen, end det nogensinde var nÞdvendigt i Danmark.«

For seks Är siden skrev han, at »Sverige er tabt«. I dag ser Mads Fuglede ingen vej tilbage

PĂ„ “Kulturbilder” skriver de blandt andet i dag

Tidöregeringen, SD och invandringens paradox

Trots att Sverige under senare Ă„r haft regeringar som pĂ„ papperet stĂ„tt för en stramare migrationspolitik, fortsĂ€tter antalet personer med invandrarbakgrund att öka i landet. Till och med under Tidöregeringen och med Sverigedemokraterna som ett stödjande parti, har antalet inte minskat – det har ökat. Det har aldrig bott sĂ„ mĂ„nga med invandrarbakgrund i Sverige som det gör nu under deras styre. Detta leder till en paradoxal situation dĂ€r politikerna sĂ€ger en sak, men verkligheten visar nĂ„got helt annat. Kritiker ser detta som ytterligare ett bevis pĂ„ att den politiska eliten bedrar folket och inte Ă€r intresserade av att genomföra de förĂ€ndringar de lovat.

En vÀg mot katastrof?

Om denna utveckling fortsĂ€tter Ă€r det mĂ„nga som varnar för att Sverige Ă€r pĂ„ vĂ€g mot en katastrof. Ett samhĂ€lle kan inte fungera om det Ă€r djupt splittrat, om medborgarna inte kĂ€nner förtroende för sina politiker och om det finns en kĂ€nsla av att landet inte lĂ€ngre styrs i folkets intresse. NĂ€r fler mĂ€nniskor kĂ€nner sig alienerade och frustrerade, finns risken att det sociala kontraktet – det tysta överenskommelsen mellan stat och medborgare – bryter samman.

Om inte nÄgot drastiskt görs för att Àndra kursen, kan vi stÄ inför en framtid med kraftigt ökade sociala spÀnningar, ekonomisk instabilitet och en utbredd kÀnsla av hopplöshet. För att undvika denna dystra framtid, menar kritiker att det krÀvs en radikal omvÀrdering av Sveriges politik och en ÄtergÄng till en politik som sÀtter svenska folkets intressen först. Vi mÄste ÄtergÄ till en nationalistisk politik som sÀtter svenska folket först i alla lÀgen.

Slutsats

Den pĂ„stĂ„dda konspirationen mellan makteliten och media för att upprĂ€tthĂ„lla ett ruttet system Ă€r en allvarlig anklagelse som krĂ€ver djupare granskning. Oavsett var man stĂ„r i denna frĂ„ga, Ă€r det tydligt att Sverige och mĂ„nga andra lĂ€nder stĂ„r inför stora utmaningar i en tid av snabb förĂ€ndring. För att hitta vĂ€gen framĂ„t krĂ€vs det en öppen och Ă€rlig debatt om vilka vĂ€rden och prioriteringar som ska ligga till grund för vĂ„rt samhĂ€lle. Annars riskerar vi att förlora mer Ă€n bara vĂ„rt vĂ€lstĂ„nd – vi riskerar att förlora vĂ„r identitet och sammanhĂ„llning. Vi riskerar att förlora vĂ„rt land!

Makteliten vill upprÀtthÄlla ett ruttet system

Den skÄnske forfatter Thomas Nydahl skriver: Vad Àr det för ett Sverige som gÄtt förlorat?

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
20 days ago

Jeg elsker simpelthen de her overskrifter fra MSM, i dette tilfĂŠlde fra DR:

“Dansk dreng skal evakueres fra syrisk fangelejr sammen med sin mor”.

Det er nok danske Birthe og sþnnen Jan, som under en ferie ved en fejl endte i en flygtningelejr 😂

DavidK
DavidK
20 days ago

Ja, Danmark har nok fĂŠrre bander, men hele samfundsideen er under oplĂžsning. Et mĂ„ske plat, ubetydeligt eksempel, men i gĂ„r var jeg nede i den lokale Coop365. Den bruges som en slags indslusningsarbejdsplads for “unge”, med en enorm udskiftningsrate. En ung herre ved kassen highfiver med andre lokale, ligeledes unge af hashhandlertypen (de er ret genkendelige, med deres elcykler og firkantede tasker) og den ene skal have cigaretter, den anden red bull (naturligvis). SĂ„ bliver det min tur, og jeg undrer mig lidt over belĂžbet (gĂ„r altid og regner det ud i hovedet) – kassemanden insisterer, og til sidst mĂ„… Read more »

Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
20 days ago
Reply to  steen

Ja det er sgu farligt at vĂŠre indlagt.

DavidK
DavidK
20 days ago
Reply to  steen

Min far fik (endnu) en hjerneblĂždning her i januar. Jeg tror ikke jeg sĂ„ een eneste dansk lĂŠge eller sygeplejerske pĂ„ sygehuset. Gangene flyder over af snik snak pĂ„ fjernkulturelle sprog, og de bliver fornĂŠrmede og irriterede hvis man har et spĂžrgsmĂ„l, eller undrer sig over at ingen reagerer pĂ„ en alarm. Den bedste lĂŠge, som i hvert fald var til at forstĂ„ og som virkede engageret, kom fra RumĂŠnien. Det var til gengĂŠld ogsĂ„ imponerende hvor hurtigt hun havde lĂŠrt at tale dansk. Og ja, den demografiske slagside blandt patienterne er ogsĂ„ forblĂžffende. Det var i Slagelse, man har… Read more »

Ole
Ole
20 days ago
Reply to  DavidK

Derfor foretrÊkker jeg at bruge deres scan-selv app pÄ min telefon. Jeg magter ikke at stÄ i kÞ.

Ole
Ole
20 days ago
Reply to  Ole

Dybt seriĂžst minus

Bastardo
Bastardo
20 days ago
Reply to  DavidK

Man behÞver ikke bon, hvis det er en dansker, der sidder ved kassen. Dem kan man stole pÄ.
(NĂ„r jeg skriver ‘dansker’, mener jeg selvfĂžlgelig Dansker, ikke ‘dansker’).

Mads Fuglerede (og redningsfuglen er flĂžjet)
Mads Fuglerede (og redningsfuglen er flĂžjet)
20 days ago

“Vi var gode til at lave stramninger med et forebyggende sigte.” Hihi, hvaforn-sigtebrĂžd? Dansk politiker-onani nĂ„r det er vĂŠrst! Hele det danske stramningsshow er simpelthen en joke. Vi laver intet andet end at fĂžlge den svenske rute, blot i vores eget blĂŠvrede luntetrav i stedet for svenskernes stolte galop. At danske politikere i disse dage er meget villige til at pege fingre at svenske tilstande er netop for at dĂŠkke deres egen rĂžv og alle de ulykker der er skudt ud af den i godt og vel 40 Ă„r. Det er en velkommen og aldeles gratis omgang. Yderligere lever DF… Read more »

H.P.
H.P.
20 days ago

Kunne ikke vÊre mere enig. Der findes INGEN danske klienter pÄ overfÞrselsindkomst kaldet politikere, der interesserer sig det ringeste for det danske folks ve og vel.
Deres absolutte fĂžrsteprioritet er at rage til sig af skatteslavernes penge.

ino
ino
20 days ago

I Ăžvrigt lĂŠste jeg andetsteds at SVT er ved at genindspille Astrid Lindgrens “Vi pĂ„ SaltkrĂ„kan”. Denne gang med en masse “fremmede” i hovedrollerne. Jeg ved ikke hvad der foregĂ„r i hovederne inde pĂ„ SVT, muligvis ingenting, for enten er de virkelig dumme eller ogsĂ„ er de virkelig venstreorienterede antiracister og tĂŠnker: Nu skal vi fandeme give racisterne noget at brokke sig over, sĂ„ de Ă©n gang for alle afslĂžrer sig selv. Det er bĂ„de en barnlig og en diabolsk tankegang, typisk svensk, tror jeg, men Astrid Lindgrens fortĂŠllinger handler altsĂ„ ikke om andengenerationsindvandrere; det skal fremtidens tv-seere dog Ă„benbart… Read more »

Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
20 days ago
Reply to  ino

SĂ„dan er de ogsĂ„ i DR, men i fĂžrste omgang kan vi se frem til: Emir fra LĂžnneberg, Alle vi bĂžrn i Ghettoby, Pippi LangskĂžrte, Alfonso Åberg og meget mere, det handler om at vĂŠre inkluderende og derved ekskludere den oprindelige befolkning.

DR pĂžnser pĂ„ en ny udgave af Matador. Navnet vil bestĂ„, men den nye og mere korrekte udgave handler om en ung “flygtning”, Muhammed, som kommer til Danmark i 90′ erne og straks gĂ„r i gang med at opbygge sin forretning indenfor narkohandel, afpresning og bedrageri.

Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
20 days ago

Hele vesten er Þdelagt. Se hvad der sker i Storbritannien, Tyskland osv. Vi er langt forbi det punkt hvor der kan gÞres noget ved det. Jeg er sÄ heldig, at jeg har mange kontakter og bekendte i Østeuropa sÄ der skal jeg nyde mit otium nÄr den tid kommer. Helst i Rusland, men der har jeg dog desvÊrre ingen forbindelse til. Vesteuropa er simpelthen for farligt at opholde sig i, sÊrligt for Êldre og andre nemne ofre.

Margrethe
Margrethe
20 days ago

Hverken Sverige, Danmark eller andre sande, hvide nationer er tabte. Med mindre vi vĂŠlger, de skal vĂŠre det. Mads Fuglede er en tvetunget, korrupt giftslange, som al det andet ragelse, pĂ„ Christiansborg. NĂŠsten lige sĂ„ slem, som de vĂŠrste landsforrĂŠdere af dem alle, Nye Borgerlige, DF og andre pĂ„stĂ„ede strammere, som holder danskerne hen med falsk tale i kostbare Ă„r, sĂ„ den kommende oprydning bliver endnu vĂŠrre, nĂ„r det gĂ„r op for selv de tungeste, at “strammerne” i virkeligheden var de stĂžrste lĂžgnere. Stram Kurs er det eneste parti, der mener, hvad de siger. Derfor kom de ikke ind. Heldigvis,… Read more »

Skaermbillede-2024-08-29-232101
ino
ino
20 days ago

Skrev han virkelig at han elskede falukorv?
Vi har prÞvet det en enkelt gang, og det var mere en rigeligt. Det meste af pÞlsen rÞg ud, men det er da muligt, man kan fÄ det til at smage nogenlunde. Vi kunne ikke.

Nils
Nils
14 days ago

Masseinnvandring er kun mulig i land der man kan leve av andres arbeid.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x