31
aug
Seneste opdatering: 1/9-24 kl. 2137
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hvorfor er der ingen politikere man kan stemme på for at modarbejde globalisternes dagsorden?”

Altså de ting, tidligere Pfizer medarbejder Mike Yeadon nævner på dette halvandet minut. Han kunne også have nævnt Bill Gates, der har udtalt at vi alle om ti år skal spise insekter og laboratorifremstillet kød. Skal han bestemme det blot fordi han har mange penge, kunne man spørge? Han har også en ny mRNA vaccine, han vil have afsat, Replicon vaccinen.Corona-vaccinen har med hans egne ord, “været hans bedste investering nogensinde,” skønt den måske har kostet 17 mio. mennesker livet.

Jeg har tit tænkt det samme – hvor er de politikere i Folketinget, der sætter sig op i mod denne globalistiske dagsorden? Er de købt allesammen? Frygter de for karrieren? Eller hvor er de politikere, der bare nævner denne dagsorden? Hvorfor er der ingen dissens på Christiansborg? Den berører dog os allesammen på nære ting som vores helbred og hvad vi skal spise.

Medierne har forladt egentlig journalistik

Og uden frie medier, intet demokrti. Indvandringen er kun en ganske lille, men meget synlig del af globalisternes opløsningsværktøj af nationerne og dermed af demokratierne. Medierne tier lydigt, de er åbenlyst købt. De har forladt egentlig journalistik. Der er ingen ærlig journalistik om vaccinedrabene, som Yeadon her kalder “bare begyndelsen til en ti-årig revolution.” De er fulde af lutter løgnagtig propaganda om Ukraine¨krigen, som er globalisternes kllerig for at berige sig selv. Der er milliardrigdomme i Rusland, som Black Rock savler for at få fat i. Det kræver at Putin fjernes, og det tror de stadig på. De ejer nu halvdelen af Ukraines landbrugsjord og Blackrock gets half a trillion dollar deal to rebuild Ukraine.

Lutter propaganda mod nationalt sindede ledere som Trump og Putin. Ergo – så hvor er de politikere henne jeg kunne stemme på, for at vise min modstand mod denne udvikling? Hvem vil forsvare et ægte folkestyre på Christiansborg? Hvor er forsvarerne for demokratiet?  Jeg har derfor langt om længe draget min egen konklusion: De er medsammensvorne med internationale pengekræfter i at afskaffe folkestyret, og jeg er derfor holdt op med at stemme i protest. Jeg vi ikke legitimere et teater, der snyder mig.

Helmuth Nyborg: The suicide of the European peoples

Dette er titlen på professor Nyborgs vistnok seneste bog.

Jeg vil gøre noget, jeg sjældent gør. Nemlig bringe en fire år gammel samtale mellem Nyborg og Stefan Molyneux. Det er  to saglige og højt begavede herrer, og samtalen handler om intelligens og de følger for Europa masseimporten af mennesker fra lav-IQ lande uvægerligt vil få i løbet af relativt kort tid. Den er vigtig og nødvendig.

I Sverige kan det allerede måles, at den gennemsnitlige IQ er dalet. Nogle siger, det samme er tilfældet for Danmark, men jeg har ikke set beviset. Den lavere begavelse er sikkert noget af grunden til, at så mange af dem er fjendtlige eller ligefrem voldelige over for værtsnationernes indfødte, for når man mangler ord og indsigt, er der ofte kun vold tilbage.

Jeg tror ikke, indvandringen er en ide nationale, europæiske politikere selv har fået. De er blevet påduttet den nogenlunde samtidig i begyndelsen af 1980′ erne af de globalister, der styrer verden, og gennem organisationer de har taget magten i, f.eks. FN. Jeg mener efter mange års studier af “multikulturen,” at der let kan være tale om Danmarkshistoriens værste landsforræderi, og mit ønske er at alle de værste “multikulturalister” retsforfølges mens de lever. Bare i nær fortid som mine forældres tid, vil ingen danskere have været i tvivl om, at der her foreligger et eklatant  landsforræderi.

Dette gælder naturligvis også for de hovedskyldige i vaccinedrabene.  Sker det ikke, kan vi ikke kalde os et retssamfund. Det sker selvfølgelig ikke foreløbig, men i en mere ideel verden, ville det ske. På et tidspunkt sker det dog, for følgerne af deres handlinger er allerede så grelle, at vi i Europa ser en revolution mod magten nærme sig mere og mere i lande som England og Frankrig. Sverige nærmer sig stille og roligt kogepunktet, det er tydeligt for enhver, der følger det tæt. I Danmark vil de skyldige poltikere desværre formentlig nå at dø inden.  Men hør nu selv Nyborg og Molyneux:

Race, Genetics and Intelligence

Forskare: IQ-nivån faller i Skandinavien

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
15 days ago

Efterhånden så mange der står i kø for at udrydde og udplyndre os, fjender der allerede har udråbt sig selv til vindere over folk og nationalstaten Danmark, allerede har planeret vores fremtid ned i mindste detalje og håner vores kultur, uden at tage det danske folk med på råd, hvorfor skulle de også det da en væsentlig del af fjendens plan går ud på at etnisk udrense os. Vores egne folkevalgte har vist sig loyale ikke med folket, men med alt og alle der erklærer sig som fjender af os etniske danske, loyale med alt og alle der vil udrydde… Read more »

Liberale Leif
Liberale Leif
15 days ago

“Om ti år er det liberale demokrati forsvundet.” Lover du det? Og har det ikke allerede været røget i nogle årtier nu? Vores politikere tror da i hvert fald ikke på skidtet. Det viser den måde de har sat EU og helliggjorte konventioner op som guddommelige og uomgængelige autoriteter hugget i granit til verdens ende. Et andet godt eksempel er det moderne demokratis fædreland Amerika. Her kan man reelt kun vælge mellem to nærmest identiske partier, der oven i købet begge er ejet af de selv samme milliardær-donorer. Og det samtidig med at amerikanske regeringer fører blodige krige verden over… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
15 days ago
Reply to  steen

Stem blankt, da bliver ens stemme ikke tvangsfordelt mellem de deltagende partier efter deres stemmeandel.
Stemmer +50% blankt har folketinget ingen legitimitet og kan ikke kalde sig for folkestyre.

Anders
Anders
15 days ago
Reply to  Peer Pedersen

Puds hellere næse i stemmesedlen, så ikke de valgtilforordnede sætter et kryds.

ino
ino
15 days ago
Reply to  Anders

Den gør ingen gavn som lommetørklæde. Skriv hellere lidt på sedlen så den er klart ugyldig.

Anders
Anders
15 days ago
Reply to  ino

Men næsen bliver ren, hvilket er det bedste man kan håbe på ved et “valg”.

Nielsen
Nielsen
15 days ago
Reply to  Peer Pedersen

Jeg tror s’gu’ du har ret som du skriver Peer Pedersen. I virkeligheden stammer vi jo på os selv, når vi siger nej til de tyveknægte som befolker galeanstalten Christiansborg. Jeg indrømmer jeg stemte Martin Henriksen, da han jo havde skrevet, at Danmark skal udmeldes af nEUropa. Så kan vi håbe på, at han kan levere varen og ikke bare lader sig købe, som Per Hækkerup blev købt, da han vendte på en toøre, når vi skulle stemme om indmeldelse i Det galemandsværk EFTA, som de professionelle lurendrejere kaldte Ursula von der Lügeners cashcow dengang.

Preben Møller Jacobsen
Preben Møller Jacobsen
15 days ago
Reply to  Peer Pedersen

Stemmetællerne udfylder de blanke stemmesedler. Mette Fup og medfølgende teknikere besøgte den amerikanske præsident 2024 for at få info vedr. vælgersnyd. Jo, hun er skam nu i stand til at videreudvikle og sikre globalismens kommunistisk totalitære tyranni 4 år mere – hvert år fremover.

Politik-kvinderne vil udskifte kultur med barbari
Politik-kvinderne vil udskifte kultur med barbari
14 days ago
Reply to  Liberale Leif

Politiserende kvinder, hysteriske feminister og woke pladder-humanister findes der millioner af, og efter de fik stemmeret har de fået alle de politiske balancer til at tippe over, til fordel for navlepilleri, følelser, tåbeligheder, fråseri og kortsynet og risikabel politik. Samt konstant egoistisk konspiration mod egne landsmænd, medsøstre,familierne, børnene, demokratiet og nationen selv. Mediernes hetz og evige nedrakning og mistænkeliggørelse af mændene er kommet efter at politiserende kvinder i stort antal vandt indpas i medierne og partierne. I længden bliver det Vestens, mændenes børnenes og civilisationens død. Politik-kvinderne fore- trækker jo helt åbenlyst barbari, krig og kaos fremfor kultur, fred og… Read more »

Liberale Leif
Liberale Leif
13 days ago

Jeg er sgu ikke enig du! Din analyse er alt for demokratisk anlagt. Forstået på den måde at du tror de nuværende tilstande er noget folk (ifølge dig primært kvinderne) har stemt sig til. Og det er det simpelthen ikke! Ikke fordi folk bevidst har stemt imod det. Men fordi det bare ikke er op til os små søde stemme-får. Det skal vi tro det er, men det er vitterligt ikke! Masseindvandringen, globalistiske krige, etc. er besluttet af en relativt snæver elite (bestående også af kvinder – men det er underordnet), komplet uden hensyn til noget som helst folkeligt mandat.… Read more »

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
15 days ago

Vi har ikke haft et ægte demokrati i mange år. Hvis I tror de såkaldt folkevalgte tjener folket så er I forkert på den. De nepotistiske tyveknægte vi har siddende på borgen, samt de ministre, som ikke er blevet valgt ind endnu, tjener kun sig selv og WEF. De er bedøvende ligeglade med folk og fædreland.

Jeg har stemt for sidste gang. Jeg stemte sidst på NB og blev (som forventet) snydt.

Det der teater har intet med demokrati at gøre.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
14 days ago

Helt ude af sammenhæng, det undskylder jeg, men prøv at læse om denne musikers meget mærkelige sygdomsforløb:

https://ekstrabladet.dk/musik/dkmusiknyt/danser-med-drenge-guitarist-steffen-qwist-er-doed/10352493

Fra rask og rørig til død med flere forskellige kræftsygdomme indenfor 7 dage.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
14 days ago
Reply to  steen

Jeg kunne forestille mig, at det sidste ord ikke er sagt i denne sag når chokket lægger sig.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
15 days ago

Att INTE rösta är att gynna globalismen mm folkfiender.

Rösta, men välj bland sådana politiker som står längst bak i kandidatlistan. Åtminstone bör de politiker som är köpta bytas ut regelmässigt.

ino
ino
15 days ago

Jeg har også lovet mig selv ikke at stemme oftere; min kone synes jeg er barnlig, så jeg følges med hende og stemmer blankt.

H.P.
H.P.
15 days ago
Reply to  ino

Undskyld, men du er et skvat. Hvad med at spørge din kone hvad i alverden hun bilder sig ind at tale sådan til dig ? Som en tidligere kollega sagde om en blød mand, spænd dine nosser på og fortæl hende hvem der bestemmer.Det er netop pga. vestlige mænds manglende træden i karakter at kvinderne har fået alt for meget magt. Kvinder stemmer typisk for at de stakkels flygtninge skal have lov at invadere de vestlige lande. Kvinder er følelsesstyrede og netop derfor lette at manipulere, magthaverne skal bare komme med en eller anden tudehistorie så er kvinderne solgt. Der… Read more »

Last edited 15 days ago by H.P.
ino
ino
15 days ago
Reply to  H.P.

Jeg lever med det. Det er ikke min kone der stemmer Mellemøsten ind i landet.

H.P.
H.P.
15 days ago
Reply to  ino

Du må undskylde mit hårde ordvalg. Det er bare så deprimerende at de sidste 2 generationer af ikke mindst danske mænd er blevet gennemfeminiserede. Virkeligheden er at langt de fleste vestlige kvinder er ekstremt manipulerende. Jeg oplever det feks. i min nærmeste omgangskreds. Kvinderne snor mændene om deres lillefinger. Konen skal bare gøre sig umulig ,sur, kværulere og blive tøsefornærmet og indtage offerrollen så bøjer manden af for “husfredens”skyld. Der er en god grund til at vestlige kvinder ikke har nogen respekt for vestlige mænd. Det kommer også klart til udtryk når der kommer nogle selvbevidste mænd fra mellemøsten og… Read more »

ino
ino
15 days ago
Reply to  H.P.

Helt i orden; det er godt at blive kaldt et skvat i ny og næ. I weekenden blev jeg ålet af andre familiemedlemmer fordi jeg foretrak Trump for Kamala. Medierne fører godt nok samstemmende kampagne for kamelen. Seks stemmer mod min ene!

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
14 days ago
Reply to  ino

Så er der i det mindste et klogt medlem af familien. I mange familier står det væsentligt værre til.

Fru Olsen
Fru Olsen
14 days ago
Reply to  ino

Så vis ignoranterne denne video og spørg, om de vil se sådan en amoralsk personage styre USA, og dermed vesten? Desværre bestemmer USA for meget over os, og det er dem, der driver børn til selvmord og sindssygdom, fordi de begynder at tænke over det med de “69 køn”. Så får de hakket klunker eller patter af og får hormon tabletter, og mange har begået selvmord – efter gentagne indlæggelser på både kirurgisk og psykiatrisk pga smerter fra kirurgi osv. Her tager kamelen mod en tranz i det hvide hus. Det er sygt!
https://youtu.be/_5Xnj19jjp8?si=6MuEThtHEZC2OIWI

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
15 days ago
Reply to  ino

Kvinder skulle aldrig have haft stemmeret.

Politik-kvinderne vil udskifte kultur med barbari
Politik-kvinderne vil udskifte kultur med barbari
14 days ago

Nu har de ihvertfald trængt mændene i defensiven,
og de har destabiliseret hele Europa og USA. Og
Vestens befolkninger er skubbet ud i forringet økonomi,
forringet sundhed og velfærd, fascistisk familiepolitik,
masseindvandring, mangedoblet kriminalitet og farlige
konflikter. Se kommentar højt oppe i tråden.

Fru Olsen
Fru Olsen
14 days ago

Naaah, nu ER det altså ikke kun kvindernes skyld, vel? Vi har en lad type som Løkke, og vi har generelt haft en masse uslinge, både mænd og kvinder, i regeringen. Mammon- og madglade idioter, der tror, at de kan stille noget op over for Kina og Rusland. De tror på, at USA, som ledes af WEF og Soros, vil redde Europa igen…. 🙄 Det er dog en fadæse af de helt store, at vi har et fruentimmer som Mette Fupriksen, der rundhåndet langer 50-60 mia dkk henover bordet til kæledæggen fra Ukraine! Hvorfor hopper DF med på det her?!… Read more »

trackback

[…] “Om ti år er det liberale demokrati forsvundet” […]

trackback

[…] han oppfatter den utviklingen som nå er på gang over hele vesten. Under videoen har vi Snaphanens egen redaktør sin bemerkning om det som skjer. Jeg finner begge deler, både Yeadons bemerkninger og de fra […]

trackback

[…] han oppfatter den utviklingen som nå er på gang over hele vesten. Under videoen har vi Snaphanens egen redaktør sin bemerkning om det som skjer. Jeg finner begge deler, både Yeadons bemerkninger og de fra […]

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x