1
sep
Seneste opdatering: 1/9-24 kl. 2151
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Når sådan en som Trump kan blive valgt og Brexit ske, kan demokrati kun være af det onde.” Sådan ræsonnerer “Censurkolalitionen,” siger den superskarpe Mike Benz de kræfter, demokratiet er oppe imod i disse år. Ordet kan kun være  uforståeligt for de fleste danskere og vesterlændinge, fordi deres medier slet ikke diskuterer det. De er en part i mørklægningen af, hvad der virkelig foregår i verden og de er med til at afskaffe ytringsfriheden og demokratiet.

Efter det der skete Telegrams Pavel Durov, forlod ejeren af den ucencurerede videokanal Rumble Europa med ordene. “Her er ikke sikkert længere.” Hør Mike Benz analysere sit lands sygdom hos Tucker. “Derfor har vi ikke ytringsfrihed længere.”

Det gælder din frihed

Af Lars Hedegaard

Den radikale brasilianske højesteretsdommer Alexandre de Moraes forbød i går Elon Musks X – tidligere Twitter – at operere i Brasilien.

En talsmand for X siger, at dommerens handling skyldes, at X nægter at censurere regimets politiske modstandere. ”Da vi forsøgte at forsvare os i retten, truede de Moraes med at fængsle vores brasilianske repræsentant”, siger talsmanden.

Elon Musk har reageret på dommerens afgørelse ved at kalde ham en ”ond diktator”. Han advarer også om, at der ikke længere vil være ytringsfrihed i USA, hvis Kamala Harris ”vinder” præsidentvalget.

“Censur er en given ting, hvis demokraterne vinder”, udtaler Musk, som tilføjer, at det ikke vil overraske ham, hvis X bliver suspenderet i USA i tilfælde af en demokratisk sejr.

Kamala Harris og hendes vicepræsidentkandidat Tim Walz har gentagne gange angrebet ytringsfriheden. Som Walz udtrykker det, ”er der ingen garanti for frihed til at udbrede misinformation eller hadetale og særligt, når det gælder vores demokrati”. Der står ganske vist noget andet i forfatningens første tillæg, men hvem vil eller kan håndhæve forfatningen, hvis Kamala og Walz sidder i Det Hvide Hus?

De fleste medier, som er agenturer for det demokratiske parti, vil i hvert fald ikke.

”Ytringsfriheden er under massivt angreb over hele verden”, siger Elon Musk. Han tænker utvivlsomt på EU, der har truet X med gigantiske bøder, hvis Musk ikke censurerer posteringer, hvis indhold byder magthaverne i Bruxelles imod.

Friheden står formentlig kun til at redde, hvis Donald Trump vinder så stort, at det overvinder demokratisk valgsvindel.

Det gælder også Danmarks frihed.

4 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Limewood
Limewood
14 days ago

Som Walz udtrykker det, ”er der ingen garanti for frihed til at udbrede misinformation eller hadetale og særligt, når det gælder vores demokrati”.

“Vores demokrati”! Altså “demokrati” som demokraterne forstår ordet “demokrati”. Der var også demokrati i Sovjet Unionen i følge kommunisternes forståelse af ordet – dog med den tilføjelse at kommunistpartiet var “den ledende kraft”. Ytringsfriheden var underlagt “det fælles bedste” som “vores demokratis” apparatjiker til enhver tid definerede det.

Det politiske udsagn om” begrænsninger af friheden til at udbrede misinformation og hadetale” er i “vores demokrati” at ligne med at sælge elastik i metermål.

flinke
flinke
14 days ago

“Må jeres børn leve i interessante tider”
Nogen må have sagt det til vores forældre og ment det.

Brasiliens seneste angreb på Musk og ytringsfriheden er i en særlig klasse. Glen Greenwald har særlig indsigt i det og redergør for det i sin kanal på Rumble.
Lidt særlig er han, fordi han bor I Brasilien, som godt nok passede på hans ytringsfrihed efter Snowden, men længe har haft lukket for Rumble, som er hans primære sendekanal.

Anders
Anders
14 days ago

Politikerne censurerer kun sandheden. Ikke deres egne (utallige) løgne.

Den lille kriger-trold Zelensky, har netop fyret kommandøren for det ukrainske luftvåben, fordi han vovede at afsløre, at Ukraine skød deres eget F16-fly ned med et amerikansk patriot-missil.
Flyet var doneret af Danmark og piloten trænet herhjemme.

Hvil i fred arme stakkel.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
14 days ago
Reply to  steen

Nej Steen, det står der ikke noget om, men Jyllands Posten havde en artikel om at uanset hvad så skulle sandheden om nedskydningen frem, det var på det tidspunkt at jeg konkluderede at når MSM skriver det så får vi netop aldrig sandheden. Sagen har været omtalt på Military Summary på YouTube, Dima er utrolig dygtig i sine analyser og han har gode kilder. Dima er dog meget tilbageholdende med, at konkludere, at det er egne Patriots, som skød flyet ned, men han afviser det ikke, da det kan skyldes at flyene ikke er integreret korrekt i luftforsvarssystemerne. Dima er… Read more »

Last edited 14 days ago by Den Europæiske Dårekiste
Anders
Anders
14 days ago

F-16 crash: Ukrainian MP Mariana Bezuhla exposed Zelensky?
https://www.youtube.com/watch?v=yjJiB9QCZXo

Russia-Ukraine war: F-16 crashed: Russian expert analyses
https://www.youtube.com/watch?v=Vzy4UAsXGTE

Last edited 14 days ago by Anders
Aner ikke hvem dårekisten taler om
Aner ikke hvem dårekisten taler om
14 days ago

Hvem er Dima??

Anders
Anders
14 days ago
Reply to  steen

Jeg tror ikke at danske medier er med på noderne.
Men Breitbart har den her:

https://www.breitbart.com/europe/2024/08/31/zelensky-fires-air-force-commander-after-f-16-crash/

“The dismissal came on the same day that Oleshchuk directed scathing criticism at a lawmaker who is deputy head of the Ukrainian parliament´s defense committee for her claims that the F-16 was downed by a Patriot air-defense system. Ukraine has received an unspecified number of the U.S.-made systems.”

Last edited 14 days ago by Anders
Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
14 days ago
Reply to  Anders

Et enkelt Patriot-missil koster 27 mio. DKK og et F16 koster 87 mio. DKK hvis vi ser på hvad Danmark fik for de 24 fly vi har solgt til Argentina. Træning af en pilot til flyvning med F16 ligger på ca. 40 mio. DKK pr. pilot. Alt i alt har fadæsen kostet 154 mio. DKK for 5 minutters kamphandling. Dette er endda blot de rene minimumsomkostninger. Det undrer mig, at vi slet ikke har en diskussion i medierne om hvor mange af vores gode skattekroner, der skal gå til dette vanvittige cirkus. Moonfish var endda deres bedste pilot og som… Read more »

Skatteborgerne betaler gildet
Skatteborgerne betaler gildet
14 days ago

En moderne jetjager koster i dag mindst en milliard. Og i nutidspenge har F-16 kostet noget lignende. Men Mette, Troels og Lars synes vel at det er ok at sende dyrt indkøbt materiel ud af landet, så krige kan forlænges og gøres voldsommere. De sendte jo også splinternye og topmoderne kanoner ud til fjerne fronter, så der nærmest intet forsvar er tilbage i Danmark. Da slet ikke civil-forsvar. Efter to års krig er intet sket for at beskytte danskerne. Og nu presser USA på for at få DK til at hindre eller hæmme russiske krigsskibe i at sejle gennem Storebælt.… Read more »

Michael T
Michael T
14 days ago
Reply to  Anders

Er der en kilde?

Anders
Anders
14 days ago
Reply to  Michael T

https://www.breitbart.com/europe/2024/08/31/zelensky-fires-air-force-commander-after-f-16-crash/

“Mariana Bezuhla cited unnamed sources for her claim and demanded punishment for those responsible for the error.
Oleshchuk accused Bezuhla of defaming the air force and discrediting U.S. arms manufacturers and said that he hoped she would face legal consequences for her claims.
“The truth will win,” Bezuhla posted on X shortly after the dismissal order was published.”

Fru Olsen
Fru Olsen
13 days ago

Se denne liste over free speech going Down the drain, Colin Rugg on X https://x.com/CollinRugg/status/1829662850677424326- eksemplet med nogle på en podcast i Tyskland, der ikke kaldte en skaldet trans ved rette ‘kaldenavn’, står til fængsel og en bøde på 250.000 euro. Er VERDEN SYG, ELLER HVAD?! Hvem skal bestemme, hvad jeg skal kalde en person? INGEN! (Papua New Guinea lyder mere og mere tillokkende som adresseskift, for the pervos i Europa er decideret farlige!) Nu forsøger jeg at sætte teksten ind, men måske funker det ikke. visegrad 24 citerer nu Peter Hummelgaard for at sige, at man kan tage telegram… Read more »

Last edited 13 days ago by Fru Olsen
Peer Pedersen
Peer Pedersen
13 days ago

Det finns 8 partier i Sveriges Riksdag, den enda skillnaden är färgen på slipsen.
Det är säkerligen likadant i Danmark.
När någon yngre idealist kommer in i politiken är det enbart en fråga om tid innan kampen om den bästa plats vid gröttråget tar över alla fina löften, personen har utlovat i kampanjen.
Demokrati är enbart et ord.

Fru Olsen
Fru Olsen
14 days ago

OT! Har I set dette?? Nu er det børn, de forpulede muslimer går efter!! Som i UK og Tyskland. Men bemærk: disse terrorister er blevet løsladt igen! Hvad fejler de idioter, at de løslader dem? Hvis det var en dansker, der havde gjort dette foran en moske, så ville vedkommende være blevet buret inde på livstid. Lovløse møgsamfund!
https://nyheder.tv2.dk/krimi/2024-09-01-20-til-30-boern-truet-paa-livet-paa-jysk-legeplads

Nielsen
Nielsen
14 days ago

Vi har forhåbentlig haft denne https://swebbtv.se/w/u2UrdJ3pDKEkNmJMwX8iwn interessante samtale mellem Vilgert og Torssell på bloggen (?) ellers er den her i kommentaren. God eftermiddag.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x