2
sep
Seneste opdatering: 4/9-24 kl. 1325
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I alt er cirka 6000 flere danskere døde (graf 2.)

Jeg har tit tænkt på, hvor mange danskere Covid vaccinerne indtil videre har  berøvet livet, og nu begynder vi at nærme os tal for det. Der er jo ikke så mange andre, der interesserer sig for det andet end de efterladte og de invaliderede. Ganske vist er “Danmark holdt op med at rapportere om de daglige dødsfald og er gået over til at rapportere om dødsfaldene kvartalsvis,” og i Norge holdt de helt op “på grund af budgetunderskud.”

Steve Kirsch har set  på dansk, norsk og finsk statistik, og resultatet kan læses i US, UK, Denmark, Finland, Norway: cumulative excess deaths kept rising after the shots rolled out, Hvis man hellere vil læse den på norsk, har Steigan oversat den: Dødeligheten i Norge, Danmark og Finland økte voldsomt etter vaksinering.

Man kan se på graferne, at dødeligheden stiger nærmest pr. minuttet, at Mette Frederiksen og Magnus Heunicke begynder at for os vaccineret med for skellige former for pression. Jeg siger – glem minkene, husk menneskerne. Mette Frederiksen et. al. må forklare de mange døde i en retssal. De tier, for de ved godt, hvad de har gjort, men lad dem vide, at vi ikke glemmer dem.

Hvor mange mennesker er blevet skadet af mRNA-baserede såkaldte coronavacciner?

Af: Peder Jensen

Efter min mening er det nu meget sandsynligt, at mRNA-baserede såkaldte coronavacciner er den primære drivkraft bag flere års international overdødelighed. Dette har været en ledende hypotese i lang tid.

Myndighederne og medierne har ikke villet anerkende det. Men beviserne for, at indsprøjtningerne kan forårsage alvorlige helbredsskader eller død for mange mennesker, begynder at vokse sig ubehageligt store.

Hvis sundhedsmyndighederne mener, at noget andet har forårsaget overdødeligheden, er det deres opgave at fremlægge beviser for det. På nuværende tidspunkt er det svært at se, hvilken alternativ hypotese der kan forklare, hvad der sker.

Den amerikanske teknologiiværksætter Steve Kirsch har i flere år været kritisk over for de såkaldte coronavirus-vacciner og hævdet, at de hverken er sikre eller effektive. Baseret på værdifulde og detaljerede tjekkiske data, der blev frigivet i 2024, indikerede Kirsch i juli 2024, at vaccinen fra Moderna er endnu mere dødelig end den fra Pfizer-BioNTech, som allerede var meget farlig. Steve Kirsch konkluderer i sit nyhedsbrev på Substack-platformen, at et nærmere kig på de tjekkiske data bekræfter, at mRNA-vaccinerne »er for dødelige til at blive brugt«.

De mRNA-baserede produkter fra Moderna og Pfizer har meget til fælles. Faktisk har de så meget til fælles, at Moderna har sagsøgt Pfizer og deres partner BioNTech for patentkrænkelse i forbindelse med udviklingen af deres COVID-19-vacciner. Patolog Clare Craig påpeger dog, at en dosis Moderna er tre gange så koncentreret som en dosis Pfizer.

De mRNA-baserede indsprøjtninger ser ud til at virke på en måde, som er almindelig for giftstoffer: Jo mere du udsættes for dem, jo større er den potentielle skade på din krop. Tre indsprøjtninger betyder større risiko for skade eller død end én indsprøjtning, og én koncentreret dosis Moderna er endnu farligere end én dosis fra Pfizer.

Steve Kirsch skrev i august 2024, at »Mit skøn er, at COVID-19-indsprøjtningerne dræbte ca. 1 person pr. 1.000 doser. Så omkring 650.000 amerikanere mistede livet på grund af indsprøjtningerne. Kuren var værre end sygdommen.«

Det er ganske vist et kvalificeret gæt fra én person, men tallene er på ingen måde umulige. Indsprøjtningerne kan have dræbt flere hundrede tusinde mennesker alene i USA. Derudover er der mindst lige så mange mennesker, der lever med alvorlige helbredsproblemer efter indsprøjtningerne. Desuden er der fortsat uforklarlige dødsfald i mange lande.

Der er blevet givet milliarder af doser på verdensplan siden 2021. Hvis COVID-19-injektionerne dræbte omkring 1 person pr. 1.000 doser, som Kirsch foreslår, svarer det til millioner af dødsfald på verdensplan. Det stemmer godt overens med den internationale overdødelighed, vi har set siden 2021. Desuden har mange mennesker fået mere end én dosis mRNA-produkter, hvilket øger deres risiko yderligere.

At antyde, at en million mennesker kan være blevet dræbt af mRNA-baserede såkaldte coronavacciner på verdensplan mellem 2021 og 2024, er et konservativt skøn. Tallet er sandsynligvis højere, måske betydeligt højere.

Nogle har antydet, at mRNA-baserede såkaldte vacciner kan have bidraget til 10 millioner eller helt op til 20 millioner dødsfald på verdensplan. Man må selvfølgelig håbe, at sådanne skøn er for høje. Jeg er ikke i stand til hverken at bekræfte eller afkræfte dem. Hvis man tænker på, at der er blevet givet milliarder af doser til mennesker i store dele af verden, er selv så høje skøn desværre ikke helt utænkelige.

Hvis indsprøjtningerne forårsagede 10 millioner dødsfald, ville det overgå antallet af dræbte soldater i Første Verdenskrig, en fireårig nedslagtning, der involverede skyttegrave og giftgas. Hvis de har forårsaget så mange som 20 millioner dødsfald, kan det overgå det samlede antal militære og civile dødsfald under Første Verdenskrig.

Ganske vist er verdens befolkning vokset med milliarder af mennesker siden 1914. Ikke desto mindre er sådanne sammenligninger tankevækkende.

Lægemidlet thalidomid skadede eller dræbte tusindvis af børn i slutningen af 1950’erne. De fleste kilder antyder dog, at antallet af ofre var højst 20.000 mennesker, sandsynligvis med mindre end 10.000 dødsfald. Dette omtales nu i historiebøgerne som en medicinsk skandale.

Men i løbet af tre eller fire år kan mRNA-baserede såkaldte coronavacciner have dræbt hundrede gange flere mennesker, måske tusind gange flere. Hvis man søger i den historiske litteratur efter medicinske skandaler, er det svært at finde noget andet i denne størrelsesorden.

Samtidig vokser antallet af ofre stadig. Antallet af mennesker, der stadig er i live, men som har fået alvorlige skader som følge af vaccinationerne, er sandsynligvis mindst lige så højt som antallet af dødsfald.

Ud over en øget risiko for hjertesvigt er der nu troværdige indikationer på, at mRNA-injektionerne kan bidrage til aggressiv kræft. En undersøgelse fra Sydkorea forbinder mRNA-baserede vacciner med en øget risiko for demens.

Hvilke andre sundhedsproblemer forårsager de? Nedsat fertilitet og evne til at få sunde børn? Vi ved det stadig ikke med sikkerhed, men der er data nok til at give anledning til alvorlig bekymring.

Det virker mere og mere sandsynligt, at vi vil se store konsekvenser af mRNA-baserede såkaldte coronavirusvacciner i mange år fremover.

Det er ikke let at definere, hvad der er den mest skadelige medicinske behandling i historien. Hvis vi begrænser os til den periode, som vi har skriftlige kilder fra, strækker medicinhistorien sig mindst 5.000 år tilbage til civilisationerne i det gamle Mesopotamien og Egypten.

Fra de kilder, vi har, ved vi, at disse gamle kulturer praktiserede helbredelse og behandling af sygdomme med forskellige metoder. Nogle af deres urter kan have haft nyttige virkninger. Men de var også stærkt afhængige af det, vi kan kalde magi, med brug af amuletter og besværgelser til at fordrive onde ånder.

Det samme kan siges om kulturerne i Kina, Indien, Mesoamerika og andre civilisationer. Noget af det, de brugte, kunne have en positiv effekt, men ikke al behandling var rationel eller videnskabelig.

Den største medicinske skandale i verdenshistorien.

Der er mange mærkelige ting i medicinhistorien. Heksedoktorer er aktive i nogle dele af verden selv i dag.

I Europa praktiserede læger åreladning i århundreder. I dag er denne praksis ophørt, simpelthen fordi der ikke er bevis for, at den er gavnlig i de fleste tilfælde.

Det er meget sandsynligt, at nogle af de helbredelsesmetoder, der blev brugt i antikken, gjorde mere skade end gavn. Det er dog ekstremt svært at vurdere, hvor mange mennesker det kan have påvirket. Det skete også på et tidspunkt, hvor verdens befolkning var meget mindre, end den er i dag. I praksis er vi derfor nødt til at se på udviklingen i moderne tid, hvor vi har mere pålidelige data.

Personligt kender jeg ikke til nogen anden offentligt godkendt vaccine eller medicin, som har dræbt mere end en million mennesker. I lyset af antallet af ofre, der er blevet dræbt eller alvorligt såret, kan de mRNA-baserede såkaldte coronavacciner derfor være det mest skadelige lægemiddel i historien. Store dele af menneskeheden er blevet udsat for potentiel skade.

Med hensyn til antallet af mennesker, der aktivt har bidraget til dødsfaldene, er dette næsten helt sikkert den største medicinske skandale i verdenshistorien.

Milliarder af doser af eksperimentel genterapi er blevet indsprøjtet i mennesker over næsten hele verden. Blandt de involverede er Verdenssundhedsorganisationen (WHO), store medicinalfirmaer, nationale regeringer, politikere og bureaukrater, massemedier, mange læger og sygeplejersker og mange andre.

Omfanget er svimlende. Regeringer på flere kontinenter har presset på for at få deres befolkninger til at tage disse farlige indsprøjtninger. Det betyder, at de samme regeringer er delvist ansvarlige for tusindvis af deres egne borgeres død.

Den skade, som mRNA-indsprøjtningerne sandsynligvis har påført millioner af mennesker, er så stor, at mange regeringer i mange forskellige lande potentielt kunne falde over dette spørgsmål. De herskende eliter i hele den vestlige verden, herunder massemedierne, kan blive udsat for et enormt fald i tilliden på grund af denne skandale.

 

4.6 10 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
13 days ago

Vestens befolkninger forventes at kæmpe og leve for bøsseparader, “pandemier”, censur, uhæmmet indvandring, grænseløst selvhad og selvudslettende “dialog” med alverdens importerede afskum.
Fortsæt selv listen. Den er lang.

Imens myrder politikerne til gengæld løs på den europæiske befolkning, moraliserer, holder selvforherligende skåltaler og begaver sig selv til overflod.

Hvor længe vil vi finde os i det?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
13 days ago

Resultatet af Mettes handlinger resulterer i at folk dør, som også ulykken i sidste uge i Ukraine viser, den døde pilot – det nedskudte F-16 jetfly, samtidigt en kæmpe formue sat over styr, alt forsvinder ud i blå luft i død i ulykke, men gør ikke sønderligt indtryk på Mette, selv om altsammen er hendes egen ide, Mette tror hun er et stort militært geni, en for verden ukendt stor strateg en stor heksedoktor, men hendes mRNA-indsprøjtninger ender i død og ulykke. Mette udtaler sig nys med stor stolthed fra konference i Prag, hvor hun ikke kan skjule sin begejstring,… Read more »

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
13 days ago

1. Der var ingen pandemi covid findes ikke der er tale om forkølelse
2. “Vaccinerne” var opfundet før de markedsførte pandemien
3. “Vaccinerne” er ekstremt farlige, ikke effektive og nedbryder det naturlige immunforsvar
4. Covidtestene var svindel og fungerer ikke, hvornår en test er negativ eller positiv er politisk bestemt

Bastardo
Bastardo
13 days ago

Med denne overdødelighed in mente, er der måske 10-100 gange så mange, der er blevet mere eller mindre invaliderede, uden at dø (endnu?), og derfor uden at være registrerede.
Fremtidens tal for overdødelighed vil måske afsløre dette.

Anders Bo
Anders Bo
13 days ago

OT

Er jeg den eneste, der undrer mig over total mangelfuld dækning fra danske MSM vedr søndagens 2 tyske delstatsvalg?

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
13 days ago
Reply to  Anders Bo

Der er kommet et par artikler nu, det handler om hvor højreradikale AFD er.

Du behøver ikke at læse dem, det er det samme vrøvl igen og igen.

Anders Bo
Anders Bo
13 days ago

Jeg kender over 10 døde og over 10 invaliderede .
Yderligere er der en del, der ikke vil tale med mig, for de er bange for det, der sker i deres krop

Dragen
Dragen
13 days ago
Reply to  steen

Vi er NØDT til at se sandheden i øjnene . Ja , det er vi . Man kan intet stille op , med problemer man ikke har . Hvis ikke vi “owner” problemet , – vaccinedrabene mm – kan vi ikke komme til at GØRE noget . Herunder tage os af alle de meget syge og skadet endnu levende . Men også skaffe indsigt, så vi kan begynde , at stille noget op med evt kommende eller potentielle skader der kan udvikle sig affødt af sprøjterne senere . Den “forebyggende”/ dæmpende indsats der kan sættes ind med nu. De børn… Read more »

Nielsen
Nielsen
11 days ago

Hvis man er så uforskammet, at gøre nogen opmærksom på at vaccinerne er giftige, er der temmelig stor sandsynlighed for, at man bliver kaldt for en konspirationsteoretiker. Pyh ha det er gået slemt tilbage for danskeres evne til at være logiske. Hvis det rapper som en and, går som en and og flyver som en and, er sandsynligheden for at det er en and meget stor.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x