26
mar
Seneste opdatering: 26/3-05 kl. 0428
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

det er svært at forestille sig andre aviser hvor en redaktør turde lade disse linjer passere (svensk pressestøtte er på 500.000 mio kroner, dikrete – ikke i form af moms fritagelse som i DK). Nationaløkonomen Åke Sundström:
http://www.varldenidag.se/?aid=1888&sessId=qxJ00V6l

Priset för vår kravlösa asylpolitik, som även haft kyrkans och kd:s stöd, är skrämmande högt. Många ungdomar har mördats, mångdubbelt fler har rånats, våldtagits eller misshandlats. Om tillnyktringen skett snabbare vore Fadime troligen vid liv i dag, men hennes far och bröder sedan länge utvisade. Och Sverige hade haft en utrikesminister med namnet Anna Lindh.

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.