29
aug
Seneste opdatering: 29/8-05 kl. 1939
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

foto © webmaster

eller 2 måneders:
“Frankofil petit-journalistik”
“Afdanket hippe-vrøvl”
Tøger Seidenfadens, reklamedrengene og Richard Floradia tilhører samme “segment”.
Morsomheden ligger muligvis i det dyre skud i foden.Hvad siger Politikens målgruppe ? Sygeplejersken på Bispebjerg hospital, socialrådgiveren på Nørrebro ? Skolelæreren på Amager? – Har reklamebureauet bestilt plads som nabo til Dansk folkepartis ledelse?
(Eks. på Politikens selvmål: der gik over en uge efter terrorangrebene i London, inden Politikens engang berømte kronik under Harald Mogensen, kunne bekvemme sig til at handle om andet end litterære spidsfindigheder, strapudemaj og samlivsproblemer)

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.