3
sep
Seneste opdatering: 13/11-12 kl. 1457
1 kommentar - Tryk for at kommentere!
Del...

(tv.) Journalist, muslim, demokrat, kendt for denne dyrtkøbte indsigt: “Jeg taler ikke med ekstremister, jeg bekæmper dem” . Sifaoui var i Danmark i marts 2006 og filmede “undercover” i Islamisk Trossamfund, bla. Ahmed Akkaris humoristiske bombefantasier (“Vredens tegninger“). Han vendte tilbage  i september samme år, og deltog i Demokratiske Muslimers konference  på Christiansborg. Nu lever han under maksimal beskyttelse i Frankrig. Dokumentar fra ARTE tv sendt den  28. august 2007.  Tre dele af 16 minutter. Kan forstås  med et mådeligt gymnasiefransk. Anbefales!   Del 1       Del 2      Del 3    Foto fra venstre: Mohammed Sifaoui, Wafa Sultan, Irshad Manji, Christiansborg, maj 2006. © Snaphanen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?