21
okt
Seneste opdatering: 21/10-11 kl. 2257
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Reklamen her er kendt “sexistisk, skabeloniserende, stereotypiserende og degraderende for kvinder og mænd” af Reklamombudsmannens Opinionsnämnd, og det er ikke engang en vittighed, at de bor og holder i hånd på Jungfrugatan 10 i Stockholm. Det er jo rigtigt, som Huxley skriver i forordet til sin berømte bog, at hvor den politiske og økonomiske frihed mindsker, tenderer andre friheder af mindre samfundsmæssig betydning til at øge, men ikke engang denne samfundskontrol er i længden nok for den umættelige svenske, dybt neurotiske og kontrolbesatte stat. Det skal være sex på en måde, som staten selv kan blåstemple. Man skal være frisindet og erotiseret på dens måde, ikke på nogen måde man går rundt og finder på selv. Hvor sexet er det så?

As political and economic freedom diminishes, sexual freedom tends compensatingly to increase. And the dictator (unless he needs cannon fodder and families with which to colonize empty or conquered territories) will do well to encourage that freedom. In conjunction with the freedom to daydream under the influence of dope and movies and the radio, it will help to reconcile his subjects to the servitude which is their fate. Foreword to Aldous Huxley’s “Brave New World” (Sex as the Opiate of the People)

Allerslev vil kurere salafister med salafister

Der kræves ikke nogen professortitel for at tørre en dansk politiker igen, igen og igen. Uvidenheden, amatørismen og naiviteten falder tilbage på folk, der overhovedet stemmer på politikere som Allerslev og hendes parti. Men det tog også dansk journalistik et årti at opdage, at Abu Laban fyldte dem med løgn på løgn, og der skulle en fransk journalist til at infiltrere Islamisk Trossamfund med skjult kamera og få nogle facts på bordet.

Tirsdag kunne Jyllands-Posten fortælle, at salafister vil indføre sharia-zoner i Tingbjerg og andre dele af København.I samarbejde med flere muslimske foreninger vil Københavns radikale integrationsborgmester omvende salafister til en mere moderat udgave af islam. Men det er som at sætte ræven til at vogte gæs, lyder Venstre-kritik. Fremover vil salafisterne blive sagt imod, når de udbreder deres fundamentalistiske udgave af islam i hovedstaden. Københavns Kommune vil i samarbejde med to muslimske foreninger forsøge at omvende de yderligtgående salafister til en blødere udgave af islam, som bl.a. anerkender demokratiet.Det fortæller beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev (R).Hun havde i går inviteret Islamisk Trossamfund og Muslimernes Fællesråd ind på Københavns Rådhus for at finde ud af, hvordan man kan bekæmpe salafisterne.
»Begge organisationer pegede på, at man ikke skal sende etnisk danske eksperter ud for at belære og forsøge at omvende dem,« siger Anna Mee Allerslev. Det er meget bedre, at salafisterne mødes med »muslimer, der ligner dem selv, og som er moderate og fuldstændigt demokratiske. [..]

»Det er som at sætte ræven til at vogte gæs,« mener hun [Karen Jespersen].»Efter min mening er der rigtigt mange tegn på, at Islamisk Trossamfund er fundamentalistisk,« siger Karen Jespersen.»Blandt andet så man jo, at den tidligere talsmand Kassem Ahmad gik arm i arm med Hizb ut-Tahrir,« siger hun.Desuden var det trossamfundets ungdomsafdeling, Mudina, som tidligere i år inviterede den omdiskuterede prædikant Bilal Philips til Danmark.

»Jeg finder det meget kritisabelt, at man vil samarbejde med dem,« siger Karen Jespersen, som heller ikke bryder sig om samarbejdet med Muslimernes Fællesråd, der har imamen Abdul Wahid Pedersen i bestyrelsen. (Jyllands Posten: «Borgmester vil omvende salafister. ikke online)

‘Islamist’: – Vi er salafister. Muslimske brødre. Sifaoui (speak): Salafister, muslimske brødre. Denne mand bekræfter over for os, at Abu Labans trossamfund hører til de mest radikale islamiske bevægelser. Da vores undersøgelser er slut, er vi kun sikker på en enkelt ting: Denne gruppe imamer har brugt disse tegninger med det ene formål, at at forsøge at påtvinge de europæiske samfund deres love, regler og doktriner.” France 2-dokumentaren (Caricatures : les dessous de la colère / Vredens tegninger, 2006 – Abu Labans medarbejder til fransk journalist, skjult kamera.) – Jyllands Posten har to artikler om emnet i dag: Prædikanten på Amager, SALAFISTMILJØET I DANMARK -ikke online)

Da terrornetværket al-Qaedas leder Osama bin Laden blev dræbt 2. maj i år, gik der ikke mange timer før en blogger publicerede et indlæg på Kristeligt Dagblads hjemmeside med overskriften »Bin Laden er en moderne Jesus«.

Norsk islamforsker og konvertit hylder Bin Ladin og Hizb ut Tahrir på KrD

»De globale medier og Vestens militære propagandamaskiner har kun et par billeder af manden. På dem alle stråler han af ro, visdom og varme. Han ligner mere end noget andet en arketypisk Jesus-figur, en Buddha, en legende«, skrev skribenten bag bloggen ’barmhjertighedensprofet’ på www.eftertanke.dk, der er tilknyttet Kristeligt Dagblads hjemmeside. [..]

I et andet indlæg på bloggen under overskriften »Hizb ut Tahrir har jo ret!«, giver Kasper Mathiesen sin opbakning til organisationen Hizb ut-Tahrir i forbindelse med, at bevægelsen før et debatmøde i 2010 opfordrede til væbnet kamp mod vestlige styrker i Afghanistan»Afghanerne har ret til at modkæmpe besættelsen af deres land, ligesom danskerne havde ret til at modkæmpe den tyske besættelse«, skrev Kasper Mathiesen. Islamforsker hylder Osama bin Laden i anonym blog (Mats 2008: Konvertitten Kasper Mathiesen om “fascistiske og islamofobiske pattebørnsracister”.)

Den kvalmende lynchning af Gaddafi

Enhver kan til overflod se det barbariske, skuespil på You Tube, som man ikke har lyst til at gengive. Skueprocessen og henrettelsen af Nicolae og Elena Ceaușescu var jo nærmest civilliseret sammenlignet med den behandling vores nye demokratiske venner gav Gaddafi, uanset han måske fortjente en dødsdom. Den nye “retsstat” Libyen starter med en forbrydelse. Document.no skriver det, der skal skrives, men som ingen af vores involverede politikere siger: Som Il Duce. Vi skulle nødigt fornærme vores barbariske venner. Der er én, der har sagt, at “uanset hvilken klods vi bevæger i Mellemøsten, skaber den en uforudsigelig kædereaktion.” Man kunne også sige, “at ligegyldigt hvad vi gør, så bliver det forfærdeligt.” Havde det ikke været for olien, havde vi ignoreret alle andre end Israel, og intet havde været værre eller bedre af den grund, bortset fra at de måtte have undværet milliardhjælp fra den del af verden, der producerer andet end mennesker og konflikter. – Man bliver ikke bedre til mode, når man tænker på Vestens forhold til Gaddafi de senere år:

Timing is everything. Qaddafi was not killed in retaliation for his attacks on American servicemen in Berlin in 1986, or the downing of Pan Am 103 over Lockerbie in 1989. He was not killed for his central role in the USSR’s terror networks going back to the 1960s and 1970s. He was killed after coming over to our side of George Bush’s “war on terror” in the final phase of a civil war in Libya in which his regime fought al Qaeda affiliates.Horrific as it sounds, Qaddafi was killed because we and our NATO allies joined the other side — the al Qaeda affiliates. Lawrence Auster elaborates on why the event rankles: Diana West on Qaddafi’s Death


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Tim

Posted: 21 oktober 2011 - 12:12 - Svar

Allerslev fatter ikke en brik af noget som helst
JP viser her hvad de bliver oplært i hos salafisterne:
http://jp.dk/jptv/nyheder/indland/article2583467.ece

Hvorfor er der ikke nogle journalister der går undercover og dækker ALLE muslimske miljøer i Danmark.
De skal ind i alle samfund koste hvad det vil. De siger nemlig noget andet ud af til end de lærer indad til.
Det er ligesom mordet på Vesterbro hvor der var en der sagde at hvis han vidste noget så ville han heller ikke sige noget.

Tim

Posted: 21 oktober 2011 - 12:17 - Svar

Jeg gentager lige: Anna Mee Allerslev er farlig for vores land. Hun decideret totalt uvidende overfor islam og muslimer. Hun er nem at narre og overtale.

Her sidder Anna Mee Allerslev og siger der ikke er nogle ghettoer i København.

http://www.youtube.com/watch?v=LO9qpHa5Ano

Her snakker hun om ordet ghetto
http://www.youtube.com/watch?v=OD0AMalPWcc&feature=feedu

Her er en liste over alle Københavns ghettoer
København: Akacieparken, Aldersrogade, Bispeparken, Blågården, Gadelandet/Husumgård, Hørgården, Lundtoftegade, Mjølnerparken, Sjælør Boulevard og Tingbjerg/Utterslevhuse,

Kan man kalde hende andet end en løgner?
Måske en inkompetent IDIOT?

Det her har simpelthen taget et så forkert skridt der er utilgiveligt og nogle må råbe op

  Hilmar

  Posted: 21 oktober 2011 - 14:29 - Svar

  Hold kæft hun er styg! En professionel virkelighedsfornægter til et klokkeklart 12-tal (det er hun vist osse vant til fra PK-gymnasiet).
  Har lige kommenteret på youtube-videoen og stemt den ned.
  De totalitære pjanke-tøser med multikulti-bind for øjnene er nu rorgængere på det kuldsejlede Danmark. Held og lykke. Redde sig hvem der kan . . .

Tim

Posted: 21 oktober 2011 - 12:36 - Svar

Jep så giver de radikale også penge til terrorstaten pakistan
Minister sender 20 mio. til Afghanistan og Pakistan
http://www.b.dk/globalt/minister-sender-20-mio.-til-afghanistan-og-pak istan

Godt gået!

Limewoody

Posted: 21 oktober 2011 - 13:09 - Svar

Farvel Gadaffi.
Diktatoren er død.

Hvem vil savne dig? Dine børn og din(e) kone(r), din familie, din klan, din stamme?

Der var et eller andet aldeles middelalderligt over aflivningen af Gadaffi
og et eller andet ligeså barbarisk som symptomatisk over måden det blev gjort på
Man erindrer soldater der blev myrdet og parteret og deres involde flænset af en pøbel af udyr,
der tillader sig kalde deres religion for fredens og deres gud for barmhjertig.

Det arabiske “forår”, som det kaldes hos den blinde vestlige stamme kaldet juhufolket,
udvikler sig mere og mere i retning af en gentagelse af barbariet.
The old boss is the same as the new boss.
Allah u akbar

  steen

  Posted: 21 oktober 2011 - 14:02 - Svar

  Sønnen Hannibal – også en psykopat af Gud nåde og med forbindelser til Danmark – har fået samme skæbne, fanget levende og slået ihjel og udstilles nu på diverse You Tuber mishandlet og stendød. Sådan så han ud inden – den habit har været dyr:

   Jonny

   Posted: 21 oktober 2011 - 17:06 - Svar

   Och, se där, om det inte är häxan Clinton som står där och skakar hand. Vidriga människor, “våra” politiker:

   Secretary of State Hillary Clinton shared a laugh with a television news reporter moments after hearing deposed Libyan leader Muammar Qaddafi had been killed.

   “We came, we saw, he died,” she joked when told of news reports of Qaddafi’s death by an aide in between formal interviews.

  Peter Andersen

  Posted: 22 oktober 2011 - 02:57 - Svar

  Faktisk er jeg tilbøjelig til at give Diane West ret når hun siger, at vores kamp for vores ideoligi er endt i det rene forbandede svineri!!!

  Ghadaffi blev slagtet fordi han kom over på vores side!!!

  Vi tillod det – fordi vi troede på deres drøm om vores ideologi!!!

  Enten er vi totalt blanke eller osse er vi fuldstændig kolde i røven!!!

  Det der bliver aldrig noget der bare ligner demokrati. Islam har vundet og vi jubler over at vores allierede er tilintetgjort!!!

  Når det endeligt går op for os, må vi fjerne os fra de babarer – éen gang for alle!!!

jimmy brian jensen

Posted: 21 oktober 2011 - 13:16 - Svar

Gad vide om pigebarnet (Allerslev) har haft i tankerne
om disse her demokatiske og moderate muslimer ( gad vide hvor hun finder dem)
KUNNE omvendes til at blive salafister, når kontakten skabes.
Magen til himmelråbende naivitet skal man lede længe efter.

Thomas Nydahl

Posted: 21 oktober 2011 - 13:54 - Svar

Kaddafis sista timmar var som en spegelbild av hans regim under 42 år. Vem vet hur många tusen som torterats till döds, skjutits eller hängts? När jag var i Benghazi för många år sedan viskades det på universitetet att man alldeles nyligen hade hängt ett antal upproriska studenter inne på universitetsområdet. Hans folk – de som “älskade honom” – levde i ständig fruktan. Också långt hemifrån visste libyer att de kunde spåras av regimens säkerhetstjänst. Också i Malmös stora moské visste man det. Kaddafi och hans muslimska världsorganisation står ännu som ägare av moskén. Vem vet hur det kommer att gå med det ägarskapet.
Jag tror att det, vid sidan av lynchningen finns en annan aspekt.
Utrikesminister Clinton sa i onsdags att man skulle ta Kaddafi, död eller levande. Det måste ha varit klartecknet.
En rättegång – oavsett var den hölls – skulle röja så mycket obekväma fakta för diktatorns närmaste omgivning att den var otänkbar. Inte bara de som nu är höjdare i “räddningsfronten” – allt från islamister till panarabiska aktivister – har mycket att dölja. Vad hade Kaddafi kunnat berätta om Tony Blairs och Berlusconis smutsiga, libyska affärer? Vad hade han att haft att berätta om de amerikanska toppolitiker som gav honom frikort om de utan motargument kunde invadera Irak?
En död despot talar inte.
Lynchningen hade högre syften. Den hade med all säkerhet beordrats uppifrån. Men massans blodtörst blev sista ordet.
Nu väntar vi på att både Jemens och Syriens despoter ska vandra samma väg. Det behövs bara ett ord från Clinton.

  Olav

  Posted: 21 oktober 2011 - 14:55 - Svar

  Før den vestlige militære innsats mot Gadaffi, uttalte hans sønn at de (regimet) hadde vært med å betale valgkampen til den franske presidenten, noe de kunne føre bevis for.
  Ikke lenge etter insisterte Frankrike, ved presidenten, at de skulle gripe inn militært, hvilket de så gjorde.
  Hensikten (syftet) var å beskytte sivilbefolkningen, ble det sagt.
  Vel, – man må vel kunne si at aksjonen i så måte var heller mislykket. Svært mange sivile liv gikk med under Natos angrep.

Bjovulf

Posted: 21 oktober 2011 - 16:09 - Svar

Anna Mee Allerslev:

“Det vidste du ikke om mig:
Jeg tænker bedst, når jeg står på hænder… ”

http://www.radikale.net/anna-mee-allerslev

Så det sker altså ikke særligt ofte eller hvad? 😀

Det virker i hvert fald, som om hendes hjerne er sat på stand-by permanent, når hun kan komme med
så tåbelige og lallenaive forslag, som tydeligt demonstrerer for enhver selvstændigt tænkende, at hun
og hendes frelste PK-venner absolut INTET har fattet af situationens alvor. At hun bare kan få den
dødfødte ide at tro, at man kan omvende salafisterne til at blive moderate og demokratiske via kontakt
med såkaldt “moderate” kræfter, der så endog mener stort set det samme som dem selv, fortæller vist
alt om hendes og vennernes uvidenhed på dette felt. Det er jo lige inden, man begynder at savne Klaus Bundam.

Og hvad så når denne nye forkromede plan HELLER IKKE virker, AMA? Hvad nu, når det med usvigelig sikkerhed viser sig, at disse kredse overhovedet ikke er modtagelige over for fine dialogprojekter med kaffe og kage og kommen-hinanden- ved – eller “inklusion” som det så smukt hedder på nydansk PK-speak?

Hvad med dog for h. i stedet at opstille nogle skrappe og ufravigelige krav og grænser? Og kan man
så ikke leve op til vore rimelige betingelser, så er det øjeblikkelig hjemrejse til Abdullihstan med hele
familien, hvor man rigtigt kan få al det islam for fuld udblæsing, som man åbenbart så inderligt længes
imod i disse betændte islamist-, fascist- og salafistkredse.

Hvorfor f. har alle I totalnaivister i de frelstes selvgode kredse, AMA, aldrig nogensinde tænkt bare det mindste lille øjeblik over, hvem, hvad og hvor mange I lukkede ind i Danmark med barbariske middelalderlige
klannormer og stærkt fjendtlige holdninger over for alle vestlige og danske værdier, love, normer, omgangsformer og kulturer?

Glemte I mon helt at stå på hovedet og tænke seriøst over tingene og de meget alvorlige konsekvenser
af jeres uansvarlighed og jeres svigt imod det danske folk? 😉

Bjovulf

Posted: 21 oktober 2011 - 17:45 - Svar

Hør hvad salafisterne lærer

http://jp.dk/jptv/nyheder/indland/article2583467.ece

Af CARSTEN ELLEGAARD|MADS BONDE BROBERG|JENS EHLERS, Offentliggjort 21.10.11 kl. 11:45

I en stuelejlighed i Woltersgade 12 på Amager underviser den selvbestaltede imam Abu Ahmed hver lørdag en gruppe unge muslimer i sin – ganske hårde – udlægning af islam.

Nogle af hans undervisningsforløb er lagt ud på hjemmesiden islamiskundervisning.com og udpluk kan høres her på jp.dk.

Abu Ahmed er tidligere blevet beskrevet som inspirator for de unge i de to storkøbenhavnske terrorsager, Glasvejssagen og Glostrupsagen. [!!!]

….

Allan Hansen

Posted: 21 oktober 2011 - 18:05 - Svar

JP for 20 år siden.

” Terror og kampen er en obligatorisk religiøs pligt i alle lande , hvor muslimer udgøre ti procent af hele befolkningen. Når den den muslimske hær invadere et nyt land, må muslimerne kun give det ikke-muslimske folk tre muligheder: 1) De kan konvertere til den islamiske (tro) og opgive deres egen religion. 2) De kan acceptere at være indbyggere under islamisk styre. I dette tilfælde kan de beholde deres gamle tro, men de skal betale en stor årlig skat og vil blive betragtet som tredjerangsborgere, som ikke har menneskerettigheder overhovedet”
Den tilbageværende mulighed er, at alle mænd i den kampdygtige alder bliver halshugget, og alle kvinder og piger og unge drenge bliver solgt som slaver” Jyllandsposten, 15 September 1991.

Ole Burde

Posted: 21 oktober 2011 - 18:53 - Svar

Måske er tiden inde til at opgive nogen af de sidste illusioner ?
Hvad vil være VÆRST for vesteuropa , en gradvis GENEREL islamisering eller en anden model hvor ghettoernes voksende autonomi bliver til en magnet for mange af de mest utålelige muslimske gruperinger , og måske lidt af et skræmmebillde for andre , mere integrerlige grupper ?
Hvis man kan indrømme overfor sigselv , at der ikke bliver nogen happy end i VORES levetid , er det så ikke bedre at udnytte situationen uden nogen sentimentalitet ?
Danmark bliver aldrig hvad det var engang , glem det . I bedste tilfælde vil den mulimske kulturinvasions interne svagheder kunne UDNYTTES til at inddæmme den , og måske , hvis vi er heldige, på lang sigt rulle fronten tilbage .
Det mest relevante spørgsmål er derfor HVORDAN ghettoiseringen kan udnyttes…

sebastian

Posted: 21 oktober 2011 - 21:17 - Svar

Skabeloniserende…

Det udtryk må bare være det nye sort indenfor svensk sociologi, og vil garanteret brede sig til RUC indenfor få uger, og vi vil kunne høre det fra Allerslev inden der er gået 3 måneder.

En søgning på Google af ordet skabeloniserende gav kun 2 hits, begge Snaphanen, men bare vent.

Stirner

Posted: 21 oktober 2011 - 21:53 - Svar

Endnu et nyt abeord, man kan se det for sig:

Dette medfører en stereotyp skabeloniserende generalisering, der positionerer [Indsæt offergruppe efter eget valg] i en normativ diskurs, som faciliterer en undertrykkende selvovervågning, der rammesætter deres italesættelse af identitet. Dette panoptikonske selvforhold, hvor selvet konstituerer sig selv gennem en autopoeisisk selvundertrykkelse, medfører det paradoks, at identitet er en skabelon skabt gennem en skabeloniserende diskurs, hvorfor individet bliver en kliche i den sociale tekst, der udgør verden. Grunden til dette er, at vestens ideer bygger på et essentialistisk sprog og en fundamentalistisk grammatik, der medfører uanede mængder af social elendighed, hvorfor løsningen er at dekonstruere det essentialistiske vesten og dets patriarkalske struktur.

  Hilmar

  Posted: 21 oktober 2011 - 22:57 - Svar

  Hahaha. Lige akkurat. De snakker og de snakker i tomme floskler. Og jo mere virkeligheden trænger sig på – jo mere indviklede og akrobatiske bliver ordkonstruktionerne.
  Nogle gange er virkelighedsfornægtelsen dog ret kategorisk udtrykt i multikulti-nysproget. Her ved Allerslev:

  “Vi har ikke parallelsamfund i Danmark, og heldigvis for det. Det er en myte, og det er en skadelig myte.”

  Og her mere Allerslev, som talt direkte ud af ministeriet for sandhed i Orwell’s Oceania:

  ” . . . så vil jeg også forpligte mig på, at bruge sproget aktivt til at skabe en ny og bedre virkelighed . . .”

  Ja, Allerslev, det er bare slemme skadelige myter når vi hører om æresdrab og gruppevoldtægter. Det er sikkert også bare en islamofobisk myte at visse muslimer gerne vil indføre sharia-zoner i Danmark.
  Så lad os straks implementere “mangfoldighedsprogrammet” og beslutte os for aldrig mere at bruge de fordomsfulde og diskriminerende ord voldtægt, æresdrab og sharia-zoner – så skal problemerne nok forsvinde og en ny og bedre virkelighed vil opstå. København skulle jo gerne vinde prisen for Europas, og jeg citerer, “mest inkluderende og mangfoldige storby”.

  Hu-raaah for nysprogets virkelighedsforbedrende kvaliteter og multikulti-paradisets snarlige implementering!

  Bjovulf

  Posted: 21 oktober 2011 - 23:25 - Svar

  😀 😀 😀

  Lige i øjet, Stirner – det rene pesudointellektuelle ævle-bævle om ingenting –
  umuligt at skelne fra den ægte vare fra de humanistiske pseudovidenskaber –
  du gør sandelig Alan Sokal stor ære 😉

  http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Sokal

  Transgressing the Boundaries: Towards a Transformative Hermeneutics of Quantum Gravity
  http://www.physics.nyu.edu/faculty/sokal/transgress_v2/transgress_v2_s inglefile.html 😀 😀 😀

  Der findes en endda en internetside med et program, der automatisk kan generere tilsvarende
  postmodernistiske “intellektuelle” vrøvletekster med alle de rigtige plusord og rundhåndede
  kildehenvisninger, der skal give indtryk af stor indsigt og den rette postmodernistike PK-tankegang,
  men jeg har lige i øjeblikket glemt, hvad den hedder. Nogen her der kan hjælpe?

  Resultatet er yderst morsom læsning – og de minder påfaldende meget om den ægte vare.

gren

Posted: 23 oktober 2011 - 20:56 - Svar

@ Stirner

Det er humor på højt plan, du leverer.

Leave a Comment