31
jul
Seneste opdatering: 20/12-14 kl. 1420
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 Ali Esbati er  iraner og svensk Vänsterpartist – bor pt. i Norge som medarbejder  ved “Klassekampen.” (Vänsterpartiet kalder sig SF´s -søsterparti, men det er at pynte sig med lånte fjer. Danske  SF gjorde op med kommunismen i 1958. De er  snarere at ligne  med Enhedslisten. De hed VPK, Vänsterpartiet Kommunisterna til 1990 . Mange er ikke så meget ex-kommunister, at det gør  noget ) –  Tænk at Sveriges  rige  kusine  mod vest har brug for klassekamp!  Et skoleeksempel på de socialister Uhrskov nævner nedenfor. De påstår sig at være  “folkets talerør”, hvor  de ikke  bestiller andet end at underløbe børn, gamle, syge og fattige og på længere  sigt, hele lande. Alt selv at kunne føle sig gode. Dertil  er ingen pris for høj.

“Så sluter den traditionella högern upp bakom ett parti (FRP) som tänker minska flyktingströmmen till Norge till en tiondel och i princip stoppa möjligheten att få asyl. Kommuner ska få vetorätt mot byggandet av nya förläggningar. Asylsökande ska låsas in under mottagningsprocessen. För dem som fått stanna har man laborerat med möjligheter att dra in socialbidrag. Till arbetskraftsinvandring är dock partiet långt mer positivt.

Partiet verkar i ett växelspel med en allmän samhällsdebatt, som i tilltagande grad ”danmarkiseras”. Ett antal nyrasistiska fora har etablerat sig som referenspunkter i varje diskussion om invandring, islam eller integration. På sajter som document.no, HonestThinking och Human Rights Service (HRS) pumpas dagligen ut dubiösa siffror och försåtliga ”kopplingar”. Urval och tonfall påminner starkt om till exempel svenska Nationaldemokraternas eller andra aktiva rasistpartiers ”nyhetsservice”. HRS, som vill förbjuda bärande av muslimsk huvudduk och försvåra familjeåterförening, erhöll förra året närmare två miljoner kronor av den norska statens medel för att främja integration. Redaktören för HonestThinking har skaffat sig plats i den offentliga debatten genom att monomant återkomma till ”demografins” betydelse för ”islamiseringen” av Norge: Muslimerna är inte bara många – de får också barn! På senare tid har han börjat intressera sig för sambandet mellan ”ras” och intelligens. Denna smörja – vars intentioner torde vara uppenbara för varje normalbegåvad samhällsmedborgare – kan man få sig till livs i vanliga norska dagstidningar.”

Ali Esbati om Norges bästa partiapparat och en höger som öppnar dörren till regeringsmakten – Document.no svarer: “Samfundsdebat på svensk”  .  At sammenligne de  hæderlige  nordmænd med de svenske Nationaldemokrater, er et sølle trick beregnet på et forudsætningsløst Aftonblads-publikum.  – Ali Esbatis  hidtidige meritter kan studeres her. Honest Thinking er ikke de eneste der har regnet på norsk demografi, det har Norges (racistiske?) statistikere også.

»De dannede klassers nysprog og socialisternes svigt«

Morten Uhrskov :  Danmark afleverede en del af sin suverænitet, da Folketinget i 1983-2002 gav ret til familie- sammenføring  […]

For det fjerde er der den defamering (bagvaskelse, red.), der har fundet sted af de personer, der tillod sig at kritisere den førte politik op til 2001. Og lad mig lige indskyde, at skytset ligeledes har været rettet den anden vej, også i form af udtalelser, som jeg ikke ville lægge navn til. Det ændrer blot ikke en tøddel ved, at grovhedernes antal har været ekstremt ulige fordelt. Må jeg erindre om, at de dannede klasser i Danmark – og altså de, der har lettest adgang til medierne – i et forhold, der nærmer sig ti til en, har stået bag den liberale udlændingepolitik, der blev ført fra 1983 og frem til valget i 2001. De dannede klasser kunne nok skændes indbyrdes, men de kunne blive uniformt enige om at dømme indvandrerkritikere ude på stedet, og det ved hjælp af de mærkater, som er mest afskyelige, nemlig fascisme, nazisme og racisme. Med sprogets mest rædselsfulde gloser skulle modstanderne af masseindvandringen kules ned, og de skulle forstå, at de var hinsides menneskelig samtale. Denne tilsværtning er næsten særlig infam i et demokrati. I et diktatur ved man i det mindste, at man skal holde mund. Men i et demokrati, hvor synspunkter skal kunne høres, er det udtryk for en radikal omfortolkning af begrebet folkestyre, hvis bestemte meninger, som deles af en stor vælgergruppe, på forhånd dømmes ude. Så bliver demokratiet et spørgsmål om attitude, om at kunne vejre, hvilken vej vinden blæser, og først derefter formulere en holdning.

Denne grovhedernes parade har det til dato ikke været muligt at aftvinge den meningsdannende elites anerkendelse af. Formentlig af hjertets renhed har de ment og mener, at det kun var rimeligt, at de i deres oplysthed havde ret til tage midler i brug, der i enhver anden sammenhæng ville blive set som det, de var, nemlig totalitarisme in spe. Ikke totalitarismen i fuldt flor – det lykkedes nemlig aldrig – men forsøget på at skabe en anden virkelighed, en virkelighed, som ikke var et resultat af menneskers erfaringer, men i stedet var en idé om det gode, som ikke måtte anfægtes. Den faktisk stedfundne defamering af ens politiske modstandere og fornægtelsen heraf er den fjerde kendsgerning.

For det femte er der udblikket til det øvrige Europa. Man skal være udstyret med tunnelsyn for ikke at være i stand til at se, at en lang række europæiske lande i disse år gennemgår befolkningsmæssige og eksistentielle forandringer, forandringer, der først og fremmest rammer de dårligst stillede europæere. I Sverige er der, når forskellen i befolkningstal er indregnet, en voldtægtsrate, der er fem gange højere end den danske. Frankrig har ghettoer, der får de tilsvarende danske til at minde om hyggelige andelsboligforeninger. I Holland har det været nødvendigt igen at forstå, hvad politiske mord vil sige.

 Politikens kronik .  Apropos afgivelse af suverænitet – hør professor Hjalte Rasmussen i Orientering “Regeringen har selv skabt hul i loven ved at godkende direktivet fra 2004” – der  ganske vist fortolkes  yderst kreativt  af EF domstolen.

(Foto: en dejlig  cafe latte jeg nød igår. Jeg tog billedet til ære for Drude Dahlerup: “Jag blev uppriktigt förvånad då jag hörde att det nationalistiska partiet i Australien precis som Dansk Folkeparti kallar sina motståndare för kaffelatte-drickare! Nationalister i alla länder, förenen Eder!”  Jeg kunne  sagtens  være  “venstreorienteret” og slet ikke “nationalist” , det har jeg aldrig  tænkt over.)

 Skirbekk: »Velfærdsstaten forudsætter en nationalstat«

Af HENRIK GADE JENSEN

Velfærdsstaten forudsætter en nationalstat, argumenterer den norske sociolog Sigurd Skirbekk .

Mange forskellige teorier har de sidste årtier været lanceret omkring nationalstaten. Mange erklærede den for død og udlevet med globaliseringen. Mange anså den for moralsk kritisabel, fordi den utilsigtet virker ekskluderende.

Den norske sociolog, professor Sigurd Skirbekk bringer klarhed ind i debatten ved bl.a. at argumentere for, at det er selvmodsigende at gå imod nationalstaten og samtidig ville holde fast i velfærdsstaten.  Velfærdsstaten forudsætter nemlig en nationalstat.

Læs mere »



 31
jul
Seneste opdatering: 1/8-08 kl. 0351
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den artikel ventede  jeg bare  på. Alene af psykologiske  grunde måtte den komme, selom de er lidt  sent  ude. Det er jo sommer.  Flere vil følge. Nu har Danmark  været en svensk journalist-smerte et vist sted i syv år.  Men hvordan vi kan få regeringskrise, når  alle partier – minus  de Radikale, i det store  hele er enige, har jeg  svært ved at se. Det tangerer misinformation. Egentlig burde  de være ligeglade. Det er værre for Danmark i fremtiden af få et naboskab til Sverige, der  forholder sig som Israels til  Gaza. Den diskussion så jeg gerne introduceret, som Søren Espersen gjorde i februar 2007 og igen i oktober  samme år, men han er for langt fremme i skoen. Ingen ville diskutere det.  Lad  os nu se hvem,  der ler sidst:

Danmark har format en allt mer restriktiv invandrarpolitik. Det en politik som drivits fram av Dansk folkeparti, som i dagsläget agerar stödparti åt regeringen. Men nu håller lyckligtvis den restriktiva politiken på att falla samman. [..]

Det är glädjande att EU genom sin domstol slår fast att ett land, i detta fall Danmark, inte kan ställa upp egna och diskriminerande regler för hur invandrare ska bemötas.

Det kommer att förändra och förbättra deras situation i framtiden.En annan fråga är vad som händer i dansk politik till följd av de besked som nu har kommit från EU. Inom regeringspartiet Venstre finns det olika uppfattningar – från att ändra dansk lag till att Danmark ska strunta i EG-domstolens utslag. Det talar för att en regeringskris är under uppsegling. Påhejad av Dansk folkeparti.

EU underkänner dansk invandrarpolitik

Folkeafstemning om indvandringen? 
 

Næppe nogen enkelt påvirkning har ændret det danske samfund så meget i det seneste kvarte århundrede som indvandringen. Spørgsmålet om en folkeafstemning rejser sig efter EF-domstolens neutralisering af den danske udlændingelov. […]

Tidligere Århus-borgmester og senere indenrigsminister, Thorkild Simonsen (S), er ikke i tvivl om, at man holdt befolkningen i uvidenhed om, hvad man foretog sig.

»Man lukkede debatten uden at fortælle, hvad man rent faktisk foretog sig. Før var der kun kommet et meget begrænset antal flygtninge og indvandrere til landet, men det steg efter vedtagelsen af loven i 1983 til det ti- og tyvedobbelte. Jeg fik megen skældud for at sige, at der kom for mange. Ikke fordi jeg havde noget imod dem, men fordi kommunerne ikke kunne klare presset. Jeg ved ikke, om vi skulle have haft en folkeafstemning, men man skulle i hvert fald have fortalt befolkningen de reelle tal,« siger Thorkild Simonsen.   JP

»Hotel Sverige«

“You can checkout any time you like, But you can never leave! ” . Ikke så underligt med den standard svenske fængsler holder. Fængselsbyggeri er en branche med virkelig skub i. Jeg gad godt se en statistik der dækkede 30 år.

Utvisade interner på Hall och Håga vägrar uppge vilket land de kommer ifrån. De stannar hellre i fängelse än återvänder till sitt hemland efter att straffet är avtjänat.– Det kostar oerhörda pengar för staten, menar Peter Santner vid gränspolisen.
SÖDERTÄLJE Frigivna interner stannar kvar i fängelset Fängelset som radhus (rækkehus)

Luttwak: »George Bush – vor tids Truman«

Jeg har set amerikanske præsidenter nok til at vide, at der går en rum tid inden man har overblik og de kan bedømmes fair. Kennedy var ikke helt den engel, man troede (jeg stod ved hans grav på Arlington året efter mordet, da var han helgenkåret), og Reagan ikke ligefrem den djævel den europæiske venstrefløj var enige om at mene dengang. Og den onde Nixon tøede forholdet til Kina op, ellers helt utænkeligt på det tidspunkt. Det er interessant at Edward Luttwak, “der går ind for krige”, men var imod Irak-invasionen og formentlig havde ret, sammenligner Bush med den dengang forhadte Truman, – der i øvrigt var demokrat – hvis præsidenttid har positive eftervirkninger helt op i vor tid. Og så vil jeg også gerne kast lidt grus i maskineriet på den helt konforme, kanoniserede bedømmelse af Bush. Kan nogen virkelig være elendig og forfærdelig? (Steen)

Der er en anden kritisk tilgang til George W. Bush end den fladtrådte som er så velkendt fra venstrefløjen. At tale om at Bush har ført en “global counteroffensive against Islamist militancy” er absurd, når præsidenten og hans regering har stået på hovedet for ikke med så meget som et ord at nævne, at disse ‘islamistiske militante’ finder legitimation i mainstream-islam, i dennes historie, og i Muhammeds egen livsførelse og ord. Bush og hans regering står på hovedet for at bedyre, at islam er “a religion of peace” som – uden nogen som helst præcisering – er blevet “distorted” af ekstremister. En enkelt gang kom han for skade at bruge ordet “islamofascism”, men fik så mange lammetæv for det, at han aldrig vovede det igen. Hvor stor succes kan man forvente af en offensiv der ikke engang kan nævne fjendens egen motivation – dette er eksplicit blevet forbudt internt i administrationen? Luttwak bruger ordet “jihadists” – dette er en frihed som embedsmænd i Bush-administrationen ikke har. ‘Stealth jihad’, eller salamitaktikken samt demografisk ekspansion, fortsætter uantastet på hjemmefronten, og er formentlig et langt større problem på længere sigt (LFPC).

Yet the costly Iraq war must also be recognised as a sideshow in the Bush global counteroffensive against Islamist militancy, just as the far more costly Korean war was a sideshow to global cold war containment. For the Bush response to 9/11 was precisely that-a global attack against the ideology of Islamic militancy. […]

The received wisdom is that President Bush has been a foreign policy disaster, and that America is threatened by the rise of Asia. Both claims are wrong—Bush has successfully rolled back jihadism, and the US will benefit from Asian growth […]

Læs mere »



 30
jul
Seneste opdatering: 1/8-08 kl. 0200
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lidt mere  tyskundervisning til Per Øhrgaard. Om stærk, arabisk territoriebevidsthed i Ruhr.  Se videoerne “Islamische Invasion in Duisburg-Marxloh”  og  “Hier trauen sich Polizisten nicht mehr hin”  på Angantyr Blog . Imens  sætter Italien 4000 soldater ud i landet for at bekæmpe  kriminalitet,  illegal indvandring og vogte  terrorfølsomme mål.

Smuthuller

“Hvis Udlændingeservice skal oplyse om alle smuthuller for at omgå 24-årsreglen, forventer jeg også, at Skat oplyser mig om de fradragsmuligheder, jeg måtte have overset på min selvangivelse.”    Ernst Jessen,  Billum (JP)


Birthe Rønn Hornbech-interview from Kim Møller on Vimeo.

Uriasposten har uploadet interviewet med ministeren fra igår: Så sprang ballonen: EU vs Danmark – bølgerne  går højt, men den egentlige  tsunami er næppe  ankommet endnu: Over halvdelen af danskerne – eller 55 procent – mener, at det er urimeligt, at EF-domstolen kan sætte den danske udlændingepolitik ud af kraft. 29 % mener det ikke. Modviljen mod EU øget markant.

Drude Dahlerups tragedie: Fra xenofobi til islamofobi

Selv SF har svigtet hendes  idealer ved at tale tom dunder til HUT.  Hvorfor glæder hun sig ikke  bare over  at være  blevet svensker, og bo i et land hvor der ikke er nogen racister (andre end de tilvandrede, kunne man tilføje med de  seneste bøsseoverfald in mente)  og hvor den 3.  verden vælter  ind efter  behag ? Det er velkendt at indvandringen “rammer bunden” først, og den har ramt  hårdt i Sverige.  Det er svært at se professor  Dahlerup som andet end en forræder mod de svageste svenskere og en i virkeligheden afskyelig person. Hendes  høje moralske hest rider ikke mindst ovenpå ofrene  for den politik, hun er fortaler for. Om det  er kvindeforskeren eller hjemmehjælperen, der er den socialt bevidste, det ser almindelige mennesker med bind for øjnene:

En politisk tragedi-   DRUDE DAHLERUP om varför Danmark är mer främlingsfientligt än Sverige

……….De danska socialdemokraterna angrep i början DF skarpt. ”Ni blir aldrig rumsrena” dundrade den dåvarande socialdemokratiske statsministern, Poul Nyrup Rasmussen från folketingets talarstol. Men Dansk Folkeparti blev rumsrent! I dag är partiet det tredje största partiet och ger som fast stödparti den borgerliga regeringen dess majoritet. DF:s makt över lagstiftningen och hela samhällsdebatten är enorm. Man kan också uttrycka det så, att både socialdemokraterna och de flesta borgerliga partierna i Danmark har blivit mindre rumsrena, för inte att säga ganska ”smutsiga”.

Den främlingsfientliga retorik och politik, som har kännetecknat Danmark de senaste åren, är inte förbehållen Dansk Folkeparti, utan delas numera av både regeringen och socialdemokraterna. På senare tid har även Socialistisk Folkeparti börjat flirta med invandringsfientlig retorik. Det är här tragedin ligger.

Læs mere »



 29
jul
Seneste opdatering: 16/1-11 kl. 2141
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hvis tyskerne siden 1950 havde formeret sig som palestinenserne, ville vi have været 500 mio. tyskere idag i stedet for 80. ” Heinsohn om “The Youth Bulge”. Bulge betyder en “lomme”, en “udposning” og skal altså indikere en skævhed i verdens demografiske udvikling, præcis som den vigtige kronik “Vor tids største udfordring” forleden gjorde opmærksom på. (video på tysk)

Söhne für den Terror. An der Universität Bremen arbeitet ein Mann, der im Jahr 2003 ein Buch herausbrachte, dessen Inhalt ebenso erschütternd wie plausibel ist. Jenes Buch trägt den Titel: „Söhne und Weltmacht“ und beschäftigt sich thematisch mit dem Zusammenhang zwischen Demografie und Gewaltbereitschaft oder zugespitzt formuliert – mit dem sich weltweit ausbreitenden Terror. Fra Amadelio videoblog

Se også Lars Hedegaards interview med Heinsohn: A continent of losers, på dansk Tabernes kontinent

Dennegang må vi nok nøjes  med avisernes  version

havde det været “skinskalle-typer” havde det stået der, ergo er det tilvandrede fra  traumatiserende  kulturer med friheds- og sexualangst – sådan ræsonnerer en svensk læser og det passer som regel:

Två unga män kränktes med homofobiska kommentarer och blev sedan misshandlade på Klarabergsgatan i centrala Stockholm natten till onsdagen. Polisen ser det som ett hatbrott.

Ny hatattack mot homosexuella

Nordicofobi ?

För att få stopp på hot och våld vid brandkårsutryckningar i Rosengård i Malmö ska Räddningstjänsten Syd rekrytera brandmän med utomnordisk bakgrund. Idén kommer från Storbritannien och Holland

Hot och våld mot brandmän förebyggs

“Kvalme”

Den forhenværende VSér og skolelærer Inge Eriksen føler sig gennem en af Politikens stafetsamtaler. “Victoria og Verdensrevolutionen” er godt nok i det forrige århundrede. Det var tider dengang. Man kunne tage til Beirut og høre ægte, farverige, multikulturelle Kalashnikovs live. Jeg har selv gjort det. Nu lykkedes det kun halvvejs for Eriksen og co. at bringe Beirut til Danmark. O tempora, o mores! At blive gammel i så ussel en verden. Lad os alle skamme os sammen!

Det er det evindelige, daglige dryp af intolerance, der har formået at gøre danskerne bange for fremmede, mener forfatteren Inge Eriksen . Som sprogmenneske får hun »fysisk ondt« af at høre på tonen i udlændingedebatten, og hun sprutter af galde over, at den politiske debat er kvalt i følelser.

Læs mere »



 29
jul
Seneste opdatering: 30/7-08 kl. 0945
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

CBN, sendt den 24 juli 2008

»Danmark i offensiv mod EF-domstolen«

Ikke bare regeringen og DF, men heller ikke Socialemokraterne, mener en domstols ikke-folkevalgte jurister, skal diktere dansk fremmedpolitik. Selv Enhedslistens Per Clausen var fremme med kritik af EU i TV Avisen. Altså: EU og de Radikale mod resten af partierne og en majoritet af befolkningen. En interessant kampformation! Man siger “jura er stivnet politik”. En lov er altså kun en lov, til der kommer en ny politik, der stivner i jura. Det er ikke mærkværdigt at jurister vil udvide deres kompetenceområde ved at konservere så mange love som muligt. Det underlige er, at der er politikere (=Radikale) , der vil indskrænke deres, og gøre politik til jura. (*se nedenfor). Det kan måske underliggende skyldes en væmmelse ved politik og folkestyre, og nedenunder igen – en egentlig væmmelse ved “folket”. Et emne jeg gerne vil skrive mere om, da jeg selv forlod min sociale overklasseghetto tidligt, og derfor har så meget sværere ved at foragte andres mere eller mindre selvvalgte ghettoer, end jeg ellers ville have haft.

Efter flere ugers kritik af integrationsminister Birthe Rønn Hornbechs håndtering – eller mangel på samme – af sagen om Udlændingeservice, tager hun til genmæle i et 20 minutter langt interview med TV 2 NEWS.

Integrationsminister Birthe Rønn Hornbech lægger nu op til et opgør med EF-domstolen. Det skal ikke være muligt for en domstol at diktere dansk lov, mener ministeren. Åben strid mellem Danmark og EU

Underkastelse

DET MÅ FORBLØFFE, med hvilken iver visse kredse her i landet tilsyneladende arbejder for at underminere Folketingets greb om, hvad der er lov og ret i Danmark.
Leder: Dansk lov i Danmark

“Tag en sag og betal hvad det koster”

“Nu er vi nået dertil, hvor jeg vil anbefale at tage en testcase (prøvesag, red.). Altså at sige, at vi har læst EF-domstolens dom, og vi retter os ikke efter den, fordi den er afsagt uden for dens kompetence,” siger Hjalte Rasmussen.

“Grunden til, at Danmark meget klogt og besindigt kan sige til kommissionen, at vi betaler, hvad det koster, er, at vi forsvarer dét, som vi betragter som vores nationale egenart og selvstændighed. Vi er klar over, at det kan komme til at koste penge, men det er ingenting i forhold til de værdier, som vi forsvarer,” siger Hjalte Rasmussen. JP

Update: “I fjendeland – no- go zoner i Tyskland”

Hele Die Welt artiklen fra igår foreligger nu oversat til engelsk på Gates of Vienna.

Sir Salman Rushdie criticises Britain’s ‘air of appeasement’ toward extremists

The Booker Prize-winning author, whose novel the Satanic Verses incensed the Islamic world, told BBC’s Newsnight: “There’s no such thing as a perfect culture. I think sometimes there’s an air of appeasement in this country which I don’t like.”In an interview to promote his latest novel, The Enchantress of Florence, Sir Salman said Iran ‘might well be’ trying to make a nuclear bomb.The writer also spoke of how ‘soft power’ including the internet and websites such as YouTube can defeat global tyranny, by bringing people and cultures together. Telegraph , BBC Newsnight video min 7:41

»Why we fight«

OK, overskriften med dens WWII-reference er måske vel rigeligt bombastisk, men dette indlæg fra Lawrence Auster i kommentarerne til Gates of Viennas seneste tråd om ‘hvad vi kan gøre/hvad der er forsvarligt at gøre’ ift. jihad, opsummerer for mig meget præcist prioriteringen af værdier og mål. Det er ikke fordi traditionelle ‘liberale’ (i den amerikanske betydning hen i retning af kulturradikal) dyder som tolerance og pluralisme i sig selv må forkastes, det er snarere, at et samfunds overlevelse ikke kan garanteres af dem. Disse kernedyder er frugter af et samfund der faktisk er parat til at forsvare sig selv. ‘Liberalism’ i forhold til samfundets fjender er en selvmordspagt, og derfor meningsløs. Det er i dette spektrum vi må manøvrere. Som U-bådskaptajnen spillet af Gene Hackman siger i Crimson Tide, på vej til det der kan blive et atomart ragnarok: “We’re here to preserve democracy, not to practise it”. (LFPC)

Læs mere »



 28
jul
Seneste opdatering: 29/7-08 kl. 1806
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pressens eventyrfortællere beskriver det således. En ven af ofrene har en mindre  friseret og børnevenlig version:

“Nattens händelse var inte bara ett hatbrott mot homosexuella, utan även ett hatbrott mot svenskar. Det är ett utmärkt exempel på det hat och oprovocerade våld mot både svenskar och homosexuella, som utomeuropeisk invandring är ekvivalent med.

Självklart har ingen av de stora tidningarna eller nyhetskällorna avslöjat att det handlade om tre araber som utförde handlingen mot två svenskar, och inte heller hur dessa araber förnedrade de två männen och deras nationalitet, t.o.m. en lång stund efter att en av dem låg knivhuggen på marken. Detta trots att dessa tidningar mycket väl har delgivits alla dessa detaljer.

Under knivmisshandeln säger araberna bl.a. till offren att “alla svenskar är bögar”, medan de sticker kniven i den ena av dem, helt oprovocerat.”

Hatbrottet i Tantolunden – Ett tips har kommit in – læs det hele på Robsten blog. Samme  gamle  historie: svensk offentlighed og opinion beskytter ikke, som de  skryder med  hver dag, bøsser, kvinder, homoseksuelle, jøder og voldsofre af enhver art (sandsynlig flere hundredetusinde svenskere  hvert år, hvordan tallet fremkommer, se i kommentar nedenfor) – de beskytter voldsforbrydere, mordere og racister af værste skuffe. Intet under at de  er bredt forhadte. Bemærk, selvom de arabiske racister ikke er  fanget endnu, har pressen ikke  skyggen af et signalement. Det viser dens  dilemmma – og  hvilken side den vælger.

En islamisk (konspirations) tænker

Khaled er verdens rigeste, muslimske TV prædikant. Han tjener  2.5 mio. dollars om året og så kan han ikke regne. Prospect Magazine  har ham på listen over  “verdens ´mest indflydelsestige  intellektuelle”. Om det siger  mest om Prospect eller om intellektuelle, skal jeg lade være  usagt. Gå ikke  glip af video klippet  af den store tænker.

Egyptian Islamic Preacher ‘Amr Khaled: Within 20 Years, Muslims Will Be Majority in Europe; Muslims in Europe Should Be “Ambassadors for Islam”.

“The goal of the enemies of Islam is to drive the 20-30 million Muslims out of Europe, or to provoke them in a way that would lead to their banishment. If the Muslims remain in Europe, this will be dangerous, so they must leave.”

Interviewer: “So you are making a very important claim – that there are intentional and premeditated provocations in order to drive the Muslims out of their current home – Europe.”

Khaled: “Yes…………….   MEMRI

Uffe, Tyrkiets goodwill-ambassadør i Danmark: Nu med forblommede trusler

Hvad det helt præcist er der får Uffe Ellemann-Jensen til at tikke har jeg opgivet at finde ud af. Jeg må bare konstatere, at uanset motivationen, så bryder jeg mig absolut ikke om resultatet. Her kaster manden-der-aldrig-blev-statsminister alle tøjler overbord, og 1) kæder tyrkisk, kemalistisk begrænsning af tørklæderne i det offentlige sammen med modstanden her i Danmark, 2) på trods af landets, og Atatürks, viden om hvad tørklædet indebærer, insisterer på at det blot er “beklædning”, 3) bruger argumentation af typen ‘tu-quoque’, det-kan-du-selv-være, en afledningsmanøvre der forsøger at sende ‘fundamentalisme’-aben over på militæret, og 4), så får Uffe også lige luftet sit koleriske temperament med en dårligt indpakket trussel: Tyrkiet må hellere komme med i EU …. eller også …. Pyha! Hvem sagde at politik var kedeligt? I hvert fald ikke når det bedrives af en af fortidens mænd med en uforklarlig trang til at hjælpe tvivlsomme regimer og kulturer.

Læs mere »