4
sep
Seneste opdatering: 5/9-08 kl. 0232
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

(forresten én af grundene til, at jeg betragter Danmark som mere  civilliseret end Sverige,” if you pardon my swedish”. ) Vi har med andre ord mere at miste end de  fleste,  i vores mere  eller mindre frivillige  ægteskab med  EU, FN og Islam.

Condell: “Islam’s war on freedom”

Så er ordet dit, Trine Pertou Mach

Onde Danmark, onde Trykkefrihedsselskabet. Det er kun en uges tid siden at Uriasposten og Snaphanen citerede cand. scient. pol. Trine Pertou Mach for denne perle af akademisk analyse:

Danmark har ikke brug for endnu en ‘Muhammed’-krise. Vi har ikke brug for, at ekstremister på begge sider igen overtager dagsorden. Det er meget svært ikke at se Trykkefrihedsselskabets beslutning om at ville udgive en bog, der ikke bliver udgivet i USA som andet end en religiøs beslutning, som på ingen måder ser på nødvendigheden….Men måske skal hele forklaringen på Trykkefrihedsselskabets iver findes i det meget banale: At de som de neo-konservative i USAs magtcirkler er optændt af den hellige flamme mod en helt bestemt Mission, som de selv mener at være Guds udvalgte til at føre. Lidt à la Ruth Evensen og Faderhuset, iøvrigt. Så optagede af Missionen er de, at de er villige til at bruge alverdens midler for at fuldføre den.

Nu ser det ud til at Medinas Juvel bliver udgivet i Storbritannien og i Tyskland. Trine Pertou Mach har med sin svulstige retorik – i ‘anstændighedens’ navn – bundet sig til at indpasse denne nye udvikling i sin analyse, der jo tog udgangspunkt i den velkendte fortælling om det fremmedfjendske, lukkede, og uanstændige Danmark. Hvad er forklaringen nu, Trine, er de tyske og britiske forlags motiver en “religiøs beslutning”, der udspringer af “neo-konservative” strømninger i den angelsaksiske og germanske forlagsverden? Er forlaget Gibson Square og det endnu ukendte tyske forlag “optændt af den hellige flamme mod en helt bestemt Mission, som de selv mener at være Guds udvalgte til at føre”? Du må kunne se at bordet fanger nu, Trine. Sagt lidt mindre venligt, ‘put up or shut up’ (LFPC)

Svenskar och danskar är genetiskt olika

Forskning handler  i vid  udstrækning om, at verificere det, vi allerede ved. Danskere er simpelthen en slags  pseudotyskere.  Når man har fotograferet (portrætter) i mange  år, har man noteret sig, at vi ser anderledes ud. Det mest slående  ved  svenske kvinder, som jeg mest har observeret,  er  øjnenes udformning og placering i hovedet.  Det er en tommelfingerregel, og ikke  absolut  gældende  Men nu er den svenske  fysiognomi selvfølgelig under stærk forandring. Den svenske urtype a la  Rolf Lassgård, er under udfasning. Sort  hår dominerer genetisk over det sjældne blonde og  røde. Kun  fem procent  af verdens  befolkning, er ikke  sorthårede. Og  finnerne er  et kapitel for sig. Det ved  jeg fra min finske ex kone.

Svenskar och danskar är inte särskilt lika varandra. Den slutsatsen har forskare från bland annat Köpenhamns universitet dragit efter att ha jämfört 2 500 européers gener.Danskarna är närmast släkt med nordtyskar, norrmän och holländare. Kartläggningen kommer från ett forskarsteam som gått igenom arvsmassan hos 2 500 personer från 23 olika ställen i Europa.

– Svenskarna skiljer däremot ut sig lite från de andra skandinaverna, men har å andra sidan många genetiska likheter med nordtyskarna. Europas genetiska outsiders är finländarna och italienarna, som verkar vara något helt för sig själva, konstaterar forskningschef Thomas Werge på Köpenhamns universitet till sajten videnskap.dk.

Forskningen har resulterat i en ny karta där släktskapen över kontinenten ritats upp.
– Djupt fascinerande är att den genetiska Europakartan liknar den geografiska. Det visar att människor som bor nära varandra är mer lika genetiskt än de som bor långt ifrån varandra. . Svenskar och danskar är genetiskt olika , Videnskab dk: Genetisk Europakort: finner og italienere er outsidere


En svensk reklamofob i EU

Et flertal i EU-parlamentet besluttede onsdag, at såkaldt diskriminerende tv-reklame skal forbydes. Flertallet ønsker regler, der skal sætte en stopper for reklamer, der viser kvinder i husmoderrollen. Det vil for eksempel sige reklamer, der viser kvinden ved komfuret eller ved vaskemaskinen. Forslaget blev fremsat af den svenske medlem af parlamentet Eva-Britt Svensson, der talte om ”kønsspecifikke klicheer i reklamer” der anbringer mennesker i ”forudgivne, kunstige kønsroller.”  Europa-parlamentet vil censurere reklamer

Eva -Britt  er naturligvis medlem for Sverige (ex?) kommunister, Vänsterpartiet. Hun er  havnet i sit rette element.

Bæreudygtighed: England  for  brug  for ti nye  storbyer

Our approach to immigration is unsustainable. We must either cap numbers or introduce a tough guest worker scheme.
I came back from holiday in the vast calm of Burgundy to find that the UK will have the largest population in Europe by 2060, on half the land area of France. …….We have become completely contradictory about migration. We are alarmed by the numbers of people reaching these shores, yet suddenly afraid that they might pack up and leave. Can we afford to lose energetic people who have helped to drive the economy? Can we afford to keep them? How many is too many?…….I believe we face a choice: between open borders and guest workers, or closed borders and fewer workers. To continue to pretend that we do not, as recession looms, may prove politically dangerous. The immigration issue is now spatial, not racial.
Britain 2028: we need ten new cities, please

Lene Kattrup: Lad os få en saglig debat

Det er svært at forsvare EU’s ensretning og overstatlighed, som landene skal afgive suverænitet til, når man undlader at holde folkeafstemninger, fordi man frygter folkenes reaktioner
Er det ikke udemokratisk, at man undlader at høre folkene i så vigtig en sag, skriver Lene Kattrup i dette indlæg i EU-debatten.

DA JEG LÆSTE Asger Baunsbak-Jensens indlæg den 30. august: ”Søren Krarups dyrkelse af nationalstaten er enøjet og farlig” synes jeg, det var tydeligt, han undgik at gå dybt ind i substansen af problematikken eller det saglige i debatten.

Lene Kattrup,dyrlæge, i Kristeligt Dagblad

“Uoverstigelige uenigheder

FESTEN FRA SIDEN

Af Uwe Max Jensen Kunstner,  Klumme fra MetroXpress om samtalen i Århus Kunstbygning mellem kulturredaktør Flemming Rose fra Jyllands-Posten og den islamiske tænker, Tariq Ramadan.

Århus Festuge er som forandret under den ny direktør Jens Folmer Jepsen. Forgængeren Martin Lumbye evnede primært at få overfladisk gang i mediemaskineriet, men kunstnerisk satte Lumbye sig ikke mange varige spor.
Festugeprogrammet under Jens Folmer Jepsens ledelse har dybde og tyngde, og det er tiltrængt efter årene med Lumbyes sæbebobleagtige provokationer, der kortvarigt var flotte at se på, men som forsvandt akkurat så hurtigt, som Lumbye og medierne fik pustet dem op. Et af årets tiltag er de såkaldte Århussamtaler.
De var en succes sidste år, og når man kaster et blik på dette års deltagere – blandt andre statsminister Anders Fogh Rasmussen – tyder meget på, at de bliver det igen. Den første samtale i år var mellem kulturredaktør Flemming Rose og den islamiske tænker Tariq Ramadan. Samtalen var pro gram sat til søndag aften klokken 19.30, men Ramadans fly fra Paris var forsinket, og klokken fem minutter over ti bekendt gjorde en med – arbejder fra festugen, at Ramadan be fandt sig 20 kilometer fra Århus, så seancen endte med at blive noget nær en midnatsforestilling.
Tidligere DR2- vært journalist Martin Krasnik skulle styre samtalen mellem de to kombattanter, der mildest talt repræsenterer hver deres syn på Muhammedtegningerne, og det slap Krasnik ikke ensidigt heldigt fra.
Han lagde ud med at sige, at Danmark er et konfliktsky land. Og det kan muligvis have sin rigtighed, hvis man ser igennem fingre med de seneste års aktivistiske udenrigspolitik. Men lige netop hvad angår religionskritik, som Muhammedtegningerne alt andet lige også er et udtryk for, er Danmark nærmere et foregangsland, og allerede i 1970′ erne var Danmark i forlængelse af Jens Jørgen Thorsens planer om en film om Jesu sexliv genstand for nogle af de samme reaktioner, som Muhammedtegningerne har fremkaldt.
Samtalen mellem Rose og Ramadan var præget af en høflig tone, og begge advokerede for, at de faktisk spillede på samme hold.
Men det var ikke andet end retorisk glasur over en uoverstigelig uenighed: Hvor Rose mener, at blasfemiparagraffen skal ophæves, ser Ramadan gerne samme paragraf skærpet.
Efter samtalen talte Rose videre ind i det ny døgn til et par gamle kolleger fra Jyllands-Posten, mens Ramadan forlod stedet i selskab med en yngre kvinde.”

metroXpress Århus | 03.09.2008:

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 4 september 2008 - 18:05 - Svar

@Steen

Pyt være med gammel-stalinisten Eva-Britt Svensson. Jeg har netop erfaret at Sverier er reddet!!! Det Svenske Socialdemokrati har netop taget en 180 graders vending i udlængepolitiken, og vil nu gerne støtte migrationsminister Tobias Billströms forslag om statslig anvisningsret til asylansøgere:

http://svt.se/svttext/web/pages/118.html

Sossernes integrationsordfører Veronica Palm havde ellers sammenlignet Billströms forslag med “extrema högerns”. Det er noget af et ryk til højre i Svensk politik skal jeg ellers love for. Der er selvfølgelig stadig ikke noget om at bremse tilstrømningen, men med den udvikling Svensk politik oplever i disse dage, så kommer det vel på dagsordenen i 2020. Så der er altså håb forude.

steen

Posted: 4 september 2008 - 18:08 - Svar

Ja, det er klart der er et minikapløp igang. Forslaget dog meget blødt, og handler ikke om at begrænse mængden, da den “betyder jo ikke noget”.

Jeg ved ikke hvor meget man skal lægge i det – ihukommende Folkpartiets fup sprogkrav fra forrige valg. Jeg haR mere fidus til at Stoltenberg har indset alvoren. Den hedder kort og godt: Fremskrittspartiet har overhalet Stoltenbergs arbejderparti.

Norge strammer asylregler
På et år er antallet af asylansøgere i Norge mere end fordoblet, og nu strammer regeringen asylreglerne. Ændringen kommer et år før næste valg .
http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/296592:Udland–Norge-strammer- asylregler

Janne

Posted: 4 september 2008 - 18:24 - Svar

Rigtig god artikel, Lene Kattrup har skrevet.

Tænk hvis der var samme respekt for vores glæde ved landet Danmark og de traditioner og skikke som er en del af Danmark, som mange multikulturalister har respekt for kulturer og religioner der er importeret til Danmark.

Se blot hvilken høj status mange andre landes nationaldage og skikke efterhånden har for Københavns Kommune. Gå ind på Københavns Kommunes hjemmeside og se hvor der kredses for andre kulturer. Den danske er i lav kurs. Ingen af de indvandrere der er kommet til Danmark og dyrker egen kultur og nationaldag – bliver dæmoniseret af multikulturalister for den kulturdyrkelse de har.

Kun danskere der synes godt om eget land, kultur og historie. Mærkeligt at det lige er den danske kultur og glæden ved Danmark der skal kanøfles. Men hvordan multikultur uden plads til også at glæde sig over Danmark i Danmark?

Mærkeligt at det lige netop er i Danmark at det danske skal nedlægges af multikulturalisterne.

Daniel Eriksson

Posted: 4 september 2008 - 18:42 - Svar

Nja, det är knappast nån 180 graders sväng av sossarna. Läs denna artikel av en som är verkligt initierad:

http://integrationsbloggen.blogspot.com/2008/09/inga-nyheter-alls.html

JensH

Posted: 4 september 2008 - 18:49 - Svar

@Steen

“Forslaget dog meget blødt, og handler ikke om at begrænse mængden”

Nej, det er ren symbolpolitik, som skal give udseende af “man gør noget” for at løse problemerne. Nu står de Svenske politkere jo heller ikke overfor den samme ‘trussel’ som Stoltenberg gør i Norge, hvor menningsmålinger har vist at Fremskridtspartiet står til over 30 % af stemmerne. Det er jo et noget andet tal end de forkølede 3-4 % Sverigesdemokraterne står til i Sverige.

I det hele taget forekommer det mig, at der lidt mere vilje til national overlevelse i Norge end i Sverige, selvom man skal passe på med direkte sammenligninger. Den Amerikansk-fødte Svenske forsker Jonathan Friedmann, (medforfatter til Exit Folkhemssverige), udtalte i et Dansk TV-interview, at Danskere og Svenskere ligner hinanden meget, bortset fra når det kommer til politisk kultur. Der er vi som nat og dag, og det forekommer mig altså, at den Svenske politiske kultur er helt unik i den vestlige verden, (hvis man da stadig kan kalde Sverige et vestligt land).

Men for at vende tilbage til Jens Stoltenberg, så vil jeg godt vædde med, at selvom han skulle indføre en eksakt kopi af den Danske udlændingepolitik, så ville han og Norge ikke blive prügelknabe på samme måde som Danmark, Fogh og Kjærsgård har været det siden 2001. Stoltenberg er trods alt Socialdemokrat, og som sådan i Svensk medieoptik en af ‘de gode’, hvorimod den Danske regeringen baserer på det “främlingsfientligw” Dansk Folkeparti. De Svenske skriverkarle er jo først og fremmest moralister med et totalt fastlåst verdensbillede.

Hvis det derimod bliver Siw Jensen der gennemfører en stram udlændingepolitik i Norge, så tror jeg de Svenske medier lader Danmark i fred for stund 🙂

steen

Posted: 4 september 2008 - 18:58 - Svar

@ Daniel – tack. Når sosserne nu ikke længere kalder alliancen for “brun extremhöger”, er det selvfølgelig fordi forlsaget er så blødt og ubestemt, at de selv kunne have fremsat det. I så videoen – det er kun fire dage siden det var “ren SD retorik”

morlille

Posted: 4 september 2008 - 20:07 - Svar

Gad vide, om mænd så heller ikke må stå i køkkenet, eller om mænd ikke må stå med en boremaskine eller fiskestang. Gad vide, når det nu forholder sig sådan, at der genetisk er forskel på kvinder, og når nu kvinder i det mindste må formodes at tage mindst een halvpart af husholdningen, hvorfor må dette så ikke afspejles i reklamer? Hvad med bare at give alle en burka på, altså både mænd og kvinder. Så skulle problemerne da være løst endda i samtlige menneskelige relationer. O.K. Det er vel også en sådan tilstand de tossede svenskere (hvem vi iøvrigt slet ikke ligner) ønsker som endemål.
Det er jo det rene vanvid, der foregår i EU.

Johansen

Posted: 4 september 2008 - 21:41 - Svar

Ang. forbud mod “diskriminerende” reklamer

Den venstreorienterede svensker talte om ”kønsspecifikke klicheer i reklamer” der anbringer mennesker i ”forudgivne, kunstige kønsroller.”

Så må vi heller ikke se mænd i reklamer, der står med en græsslåmaskine eller en mand, der maler carport o.l.? Hvad pokker skulle der være i vejen med at vise en sådan reklame? Eller at en kvinde afbildes i en reklame i færd med madlavning?

Jeg fatter det simpelthen ikke. I mine øjne er dette stupide EU regelsæt totalt misforstået ligestilling. Tag nu at falde ned, vores mænd kan altså godt finde ud af at lave mad, selv om det er en kvinde, der er afbildet i køkkenet i en reklame. Og vi andre kan også godt finde ud af at male carporten eller andre udendørs gøremål.
Det er flueknepperi!

JP

Posted: 4 september 2008 - 23:08 - Svar

Ang. “Svenskar och danskar är genetiskt olika”. Där skrivs: “Den svenske urtype a la Rolf Lassgård, er under udfasning.” Värt att notera är att Rolf Lassgård är jämte och således av norsk härstamning. Fast jag har aldrig noterat någon skillnad i utseende mellan medborgare i de skandinaviska områden som råkat bli de moderna nationalstaterna Danmark, Norge och Sverige. (Däremot vissa skillnader inom Norge och inom Sverige pga dessa länders utdragna geografi.)

andreas

Posted: 4 september 2008 - 23:54 - Svar

Ang. det der med de “diskrimenerende” reklamer.

Det næste vil formentlig blive et forbud mod at antyde i tekst eller grafik, at det er kvinderne, der føder børnene. Her er der for pokker da tale om noget virkeligt “kønsspecifikt!
Jeg forstår ikke, hvorfor visse kvinder advokerer for kvindernes totale emancipiering, som om de mandlige værdier er universelle.
Det burde ikke dreje sig så meget om ligestilling, men om ligeværd. Naturligvis også på arbejdsmarkedet.

Robin_Shadowes

Posted: 5 september 2008 - 00:40 - Svar

Bryr mig inte om vare sig Sossarnas eller moderaternas utspel. Kommer inte Sd in i riksdagen efter nästa val kan vi se fram emot en tsunami av mohamedaner.

narhval

Posted: 5 september 2008 - 01:16 - Svar

“Du må kunne se at bordet fanger nu, Trine.”

Det føler jeg mig slet ikke overbevist om , at Trine kan. Hun har effektive fortrængningsmekanismer mod virkeligheden, når den ikke passer ind i hendes simplistiske verdensbillede.

Robin_Shadowes

Posted: 5 september 2008 - 03:39 - Svar

Det är tydligen många som konkurrerar om titeln Årets Dhimwit bl.a. Gordon Brown och Fredrik Reinfeldt.

Bjovulf

Posted: 5 september 2008 - 06:21 - Svar

OT – Dagens griner fra et af de lokale pizzariaer :

http://www.geocities.com/henrikdk01/Skinke_og_bacon_a_la_halal.jpg

Jeg og mange andre er blevet taget ved groft ved næsen
af “kulturberigerne. Det må da lige være en sag for forbrugerombudsmanden eller hva’ ? 😉

Janne

Posted: 5 september 2008 - 07:45 - Svar

Gad vide om det er en hellig mission for SF at boykotte Israel?

Janne

Posted: 5 september 2008 - 10:04 - Svar

Samtidig med at SF er med til at indføre halal dogmer i offentligt regi i det danske samfund så vi partiet skære ned på støtten til folkekirken med 13 millioner.

“I dag modtager kirken 650 millioner kroner årligt fra staten som tilskud. De penge skal fremover reduceres med to procent, så der kommer en besparelse på 13 millioner kroner årligt.”

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/296686:Kirke—tro–SF-vil-spare -paa-folkekirken

Emeritus

Posted: 5 september 2008 - 14:21 - Svar

Til Andreas.

Tak for distinktionen: ‘…Det burde ikke dreje sig så meget om ligestilling, men om ligeværd…’
Du har helt ret i, at der er er gået svamp i begreberne.

Der kan være en særlig rejsning over visse personligheder af begge køn, men mandens er trods alt af en helt særlig statur.

Dit tænkte tabu om kvinder, der føder børn, sætter fingeren præcist på, at ‘korrekt’ tænkemåde er helt til grin som erstatning for frisat tænkemåde.

Med venlig hilsen
Emeritus

Janne

Posted: 5 september 2008 - 16:10 - Svar

Så er der igen hjælp fra Al Qaeda til ytringsfrihedskritikerne og frihedsbekæmperne i Danmark.

“Al-Qaeda-kommandant advarer i ny video om flere angreb på danske mål på grund af fornærmelsen af islam.”

http://www.bt.dk/article/20080905/nyheder/809050346/

Janne

Posted: 5 september 2008 - 16:11 - Svar

Emeritus

Hvad hjælper det med ligeværd hvis der ikke er samme muligheder og rettigheder.

li

Posted: 7 september 2008 - 14:37 - Svar

Ang. det der med de “diskrimenerende” reklamer.

Så må vi vel også forvente, at den muslimske kvindeundertrykker-uniform! hovedaffaldssækken, bliver forbudt på alle offentlige arbejdspladser og i folkeskolen.

Alt andet vil være diskrimenerende.

Idelogien iSLAM, skal ikke igen-igen slippe afsted med et “særkrav” hvor deres reklamerende kondom-hovedindpakkede kvinder fritages.

Leave a Comment