27
okt
Seneste opdatering: 27/10-08 kl. 1921
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Armin Laschet (CDU) : “Bygning af repræsentative moskeer i Tyskland er “indlysende”. Moskeer, som mødesteder, bidrager de også til større åbenhed og forståelse.” Det er alle de andre politikere, kirkelige repræsentanter og bestyrelsen for moskeen samfund er enige om. “Moskéen er et positivt eksempel på integration.” Ministerpræsident Jürgen Rüttgers (CDU) opfordrer fra talerstolen :

“Vi har brug for flere moskeer i dette land, men ikke i baggårde, men synlige, let genkendelige.”

Spiegel fotoserie fra Duisburg (det må være konerne, kællingerne, madammerne der sidder oppe i galleriet og bivåner Their Masters Behind. klik)

FAZ Net, PI, Deutsche Welle, “Åbenhed og forståelse”, det var også hvad Blair og Brown troede om Englands vigtigste “main-stream moské”, Regents Park: Video -“UnderCover Mosque The Return.”

Europas fremtid set fra Tyskland. Bemærk det filmede gadeoverfald fra Stockholm min. 3:07

Er der en ikke-racist til stede?

Vi bringer her en  appetitvækker på en artikel af “El Inglés”, en ung  engelsk forfatter . Han kommer i morgen til Danmark. Snaphanen og Hodja planlægger et længere interview med ham, som evt. vil blive offentliggjort på de to blogs. Racists ’R’ Us  by El Inglés på Gates of Vienna

“Utilpassede” bag massakrer på Iraks kristne?

Berøringsangsten i forhold til en ganske bestemt gruppes eksplosive voldspotentiale og koleriske temperamenter er et globalt fænomen. I “dialogens” eller frygtens navn skubbes uløselige og hastigt voksende problemer ind under gulvtæppet. Så skal det nok gå alt sammen. Selv ikke Kirkernes Verdensråd kan få sig selv til at sætte navn på egne trosfællers bødler, men tager tilflugt i sproglige afglidninger som vi kun kender alt for godt fra mainstreammedierne herhjemme (LFPC).

At least 14 Christians were targeted for killing in Mosul, about 260 miles north of Baghdad, earlier this month, prompting more than 1,300 Christian families to flee what had previously been a safe haven. The Geneva-based World Council of Churches has declared it is against the killings…but cannot bring itself to identify the killers.

“Of course, al Qaeda elements are behind this campaign against Christians,” said Nineveh provincial governor Mohammed Kashmoula, who relayed the obvious to the Associated Press. But the World Council of Churches (WCC), in a nearly 500-word public statement, seemed to imply the Christians were slaughtered by anonymous forces. “We have heard that people are being killed, houses bombed, thousands are fleeing their homes, and churches and church properties are being destroyed,” fretted the WCC, pronouncing all of this news in the passive voice, unwilling to add a noun to such verbs as “killed,” “bombed,” and “destroyed.”

For the WCC to express specific concern about persecuted Christians is progress of sorts. But naming radical Islam as a persecutor remains taboo for the politically correct and highly multiculturalist WCC, for whom interfaith dialogue is more important than solidarity with besieged Christians. […] Who’s Killing Christians in Iraq?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Janne

Posted: 27 oktober 2008 - 14:51 - Svar

Fint billede Snaphanen har valgt at vise.

Jævnfør billedet af bøn i en moske, så er det den form for systematiseret religiøs sexisme og kønsapartheid og stuven kvinder af vejen oppe under loftet eller ude bagved, som den odenseanske borgmester (K) nu fremstår som en blåstempler af ved at deltage i bøn i en moske.

Det gør at den konservative (nu også i religiøs forstand) borgmester har mistet min tillid. For mig at se er han nu primært mænds borgmester og særligt religiøse, reaktionære mænds og macho kulturs borgmester. Han er ikke mere en sekulær og moderne borgmester men har rodet sig ind i et meget reaktionært sexistisk religiøst overdrev der ikke er en nutidig og vestlig borgmester værdig.

Odense har en macho borgmester der med sin adfærd fremstår som en der har blåstemplet religiøs sexisme.

steen

Posted: 27 oktober 2008 - 15:09 - Svar

Man ser det jo faktisk også delvis i Krystalgade synagogen. Men i dele af islam, er apartheiden gennemført. Det ser man f.eks. ved de fleste muslimske gade demonstrationer i Danmark. Til en HUT demo måtte jeg ikke engang bevæge mig ind blandt kvinderne for at fotografere – selvom HUT ikke burde bestemme en dyt på danske gader og stræder, så tager man jo ikke kampen op imod fem HUT gorillaer.

G.Johnsen

Posted: 27 oktober 2008 - 15:45 - Svar

Må jeg anbefale den lille bog, som “Dansk Kultur” netop har udgivet om “Moskéen og dens rolle i Samfundet”.
Her er introduktionen: “For den, der opfatter islam som blot et trossystem, har denne bog, skrevet af forhenværende muslimer, afgørende nyt, der giver en helt ny forståelse af islams og moskéens funktion.
Her kan du læse om det islamiske syn på liv og religion, om moskéens funktion og betydning, og hvordan den kan påvirke alle i samfund, hvor islamiske institutioner og moskéer etableres. Bogen er detaljeret og grundigt dokumenteret og viser detaljer i islam, som de fleste i Vesten ikke kender til.
Derfor bør denne bog læses og tages alvorligt af muslimer såvel som ikke-muslimer.”

Pølsen

Posted: 27 oktober 2008 - 16:09 - Svar

De kristne er ikke meget værd i kampen mod islamisterne.

JensH

Posted: 27 oktober 2008 - 16:28 - Svar

@Pølsen

“De kristne er ikke meget værd i kampen mod islamisterne”

De kristne generelt og Folkekirken i særdeleshed er desværre meget ofte en del af problemet i stedet for en del af løsningen. Hvis de så endda bare kunne blande sig uden om ‘integrations-spørgsmål’, og bare passe deres egne religiøse aktiviteter, så kunne vi i det mindste bare kalde dem harmløse. Men specielt Folkekirken har fået den sære ide, at den kan spille en rolle mht. at “integrere islam i vores samfund”.

speed

Posted: 27 oktober 2008 - 16:34 - Svar

En FUCKING god nyhed. Terror-Said skal udstå hele straffen:

“Terrordømt boghandler skal udstå hele straffen

Offentliggjort 27.10.08 kl. 14:09

Said Mansour må afsone hele den dom på tre et halvt års fængsel, som den tidligere boghandler blev idømt i april i fjor for at opfordre til terror.”

http://jp.dk/indland/krimi/article1496462.ece

steen

Posted: 27 oktober 2008 - 17:14 - Svar

Folkekirken repræsenterer noget af det værste, og noget afdet bedste i modstanden mod islamiseringen. I cirka forholdet 3 : 1 (hvor de 3 er alle SF érne, der er gode til at bygge samfund, men uduelige til at forsvare dem – for nu at sige det mildt. Og apropos Gadegaard, jeg holdt af at komme i Domkirken af og til, men hvis han bliver biskop, holder jeg en pause på en 15-16 år.)

Janne

Posted: 27 oktober 2008 - 17:29 - Svar

steen

Nemlig. Den er striks og systematisk gennemført. Den religiøse kønsapartheid, kønssegregering og sexisme. Den ses som jeg har skrevet også i offentlige institutioner som svømmehaller, klubber etc. Hvilket viser mig at den trænger til kritik. Vores samfund skal bestemt ikke indrettes og reguleres efter gammel religiøs macho kultur, hvor kvinder bare kan tage tørklæde på, sætte sig bagved eller i et andet rum, mens der tages beslutninger etc. Og hvis hun ikke tager tørklæde på så er hun billig og selv ude om det hvis hun bliver forulempet.

Den religiøse sexisme forekommer også når der bedes bøn på gader og stræder både i Danmark og i andre lande. Hvilket Snaphanen også har billeder af. Den rigide religiøse sexisme forekommer også i bederum som deles af forskellige trosretninger f.eks. på universiteter og på sygehuse. Alle disse steder ses desuden den sexistiske og kønssegregerende og klonende kvindebeklædning; hijab.

Det ses mere og mere at kvinder skal fjerne håret (via tørklæde) ikke bare i hellige huse men også i det offentlige rum og i offentlige embeder. Det skal understreges at det ikke er kvinderne der er noget i vejen med – det er den reaktionære og religiøse og diskriminerende sexisme som vokser ildevarslende i det offentlige rum i Danmark – i skoler, på sygehuse, i klubber, i svømmehaller, på arbejdspladser etc. – primært via intolerante og ensrettende beklædningsregler kun for kvinder og regler om kønsapartheid – der er noget i vejen med.

Jeg bryder mig ikke om religiøs sexistisk macho kultur uanset hvor den forekommer og praktiseres. Og ansatte i offentlige embeder skal bestemt ikke skilte med den slags bagstræberiske og diskriminerende kultur på job. Danmark skal ikke have sexistisk tørklæde på. Det er i den grad at gøre grin med og nedgøre kvinder.

Problemet er, for mig at se, at den religiøse kultur som forekommer i f.eks. moskeer (kønsapartheid og krav til kvinder om at fjerne deres helt naturlige hår med tørklæde og at kvinder ikke har lige så meget at skulle have sagt som mænd) bare ikke kan nøjes med at blive dér, men breder sig nu desværre til offentlige institutioner og embeder (med hjælp fra bl.a. lokal- og landspolitikere), hvor jeg ikke mener at den hører til, da vi er et samfund bestående af både mænd og kvinder og at vi har ligestilling. Religiøs macho kultur fremmer ikke ligestilling og kvinders frihedsrettigheder og ej heller sekulære værdier og ytringsfrihed. Religiøs machokultur har et kvindesyn der simpelthen ikke hører hjemme i et moderne samfund som det danske.

Religiøs og reaktionær sexisme og machokultur burde høre fortiden til. Det gør den dog desværre ikke mere – heller ikke i Danmark. Vi har nu igennem snart mange år af godhed og humanitet importeret en stor portion religiøs rigid machokultur og sexisme og derfor må vi få tilflyttere, deres efterkommere og tilhængere af religiøs macho kultur til at forstå, at netop religiøs machokultur ikke er velkommen her og at den ikke er god for hverken vores samfund, for kvinder eller for moderne mænd, eller vores fælles frihedsrettigheder. Religiøs machokultur gavner ikke et moderne og dynamisk samfund som vores. Tværtimod. Religiøs machokultur skaber, som jeg ser det, parallelsamfund, apartheid kultur, rigiditet og det modsatte af frisind og åbenhed. Det burde en borgmester i Odense kunne se og københavnske politikere ligeså. I stedet for ser vi altså at disse venstrefløjs og konservative politikere smisker upassende og ukritisk for religion og bøn som ikke set i mange år. For mig at se mangler der et religionskritisk midterparti i Danmark. Det har vi ikke. Dansk Folkeparti er et sådan når det glæder islam, men partiet er ikke 100 % religionskritisk. At der også er brug for religionskritik hvad kristendomtilhængere eller folkekirken angår, påpeger ’Pølsen’:

”De kristne er ikke meget værd i kampen mod islamisterne.”

Det synes jeg at du har ret i. Flere af de kristne præster m/k (særligt flere venstreorienterede af slagsen) fremstår som personer der med en vis tilfredshed spreder religiøs macho kultur pr. stedfortræder. Det går ikke at de bruger kristendommen til det, for den er en del af staten, men så kan de bruge en anden; den der ikke gør noget for at skjule sin rigide macho kultur, men tværtimod gladelig viser den frem på gader og stræder, i offentlige embeder og i offentlige institutioner.

Jeg håber derfor at stat og kirke bliver skilt ad på et tidspunkt – hvis der altså ikke sker bedringer til sekularismens og ligestillingens favør. En adskillelse af kirke og stat bør også overvejes fordi folkekirken har en biskop som f.eks. Anders Gadegaard. Han skulle holde sine private holdninger for sig selv. Eller forlade folkekirken og stille op for et parti.

Janne

Posted: 27 oktober 2008 - 17:34 - Svar

Det her bruges folkekirken bl.a. til nu:

“Korantekster blev læst op i norsk domkirke”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/302284:Kirke—tro–Korantekster-bl ev-laest-op-i-norsk-domkirke

Janne

Posted: 27 oktober 2008 - 17:57 - Svar

Jeg kan virkelig godt lide Hans Hauge (JP) som her giver religiøse miljøforkæmpere (bl.a. præster) en kærlig omgang (natur)gas:

h t t p://www.religion.dk/artikel/302057:Synspunkt–Fri-os-fra-kirkelige-klim agrupper

LP

Posted: 27 oktober 2008 - 19:59 - Svar

Det behövs flera kyrkor i Saudiarabien. Kan inte EU finansiera en representativa storkyrka i Mecka. Vilken fantastisk möteplats för öst och väst det skulle bli! Jag är säker på att representanterna för kärlekens religion islam är positiva till detta.

Halleluja!

HelgeD-H

Posted: 27 oktober 2008 - 22:50 - Svar

Ren religions imperialisme med opførelse af Stormoské i Duisburg-Maxloh, samt i andre storbyer i Europa.
Nu ejer muslimerne Duisburg.

Victor

Posted: 28 oktober 2008 - 01:11 - Svar

“Nu ejer muslimerne Duisburg”.

Mon ikke de snarere ejer Marxloh, hvor der er meget få tyske tyskere fra Tyskland.

At CDU gør knæfald på denne måde, kan da vel for pokker ikke undre nogen: Partiets udgangspunkt er jo religiøst (kristeligt) og det har i årtier blandet religion og politik sammen på den mest usmagelige måde. (De hidsede sig f.eks. op over at Schröder, da han blev indsat som kansler, ikke sagde “So wahr mir Gott helfe” eller over, at Gregor Gysi fra PDS ikke skjuler, at han er ateist).

For nogle år siden gjorde socialdemokraterne og reformkommunisterne i Berlin faktisk noget fornuftigt: De lukkede for den konfessionelle undervisning på byens kommunale skoler og smækkede døren i for både præster og imamer. (De havde ikke noget vald – forfatningsdomstolen havde givet fundamentalistiske imamer de samme rettigheder som kirkerne).

Så lige nu kæmper CDU så sammen med katolikkerne, protestanterne og de muslimske organisationer om at få religionen tilbage i hovedstadens folkeskoler.

Anna Lyttiger

Posted: 28 oktober 2008 - 03:42 - Svar

Link til min blog, Steen.

Janne

Posted: 28 oktober 2008 - 09:40 - Svar

EU støtter byggeri af flere moskeer i europæiske lande. Hellige huse hvor kvinder parkeres bag ved, oppe under loftet eller ude bag ved mens mænd taler.

Mænd taler og agerer og kvinder ser på (gemt væk) og lytter. Grotesk at den form for religiøs kultur er i vækst i EU i 2008.

Det er den religiøse kultur EU har givet og giver støtte til. Det synes jeg er uhyrligt. Kvinder skal ikke pakkes af vejen på den måde – heller ikke i hellige huse. Religion skal ikke være en undskyldning for at behandle kvinder på den uværdige måde – som om kvinder er møbler. Men det er religion åbenbart for EU, for vi ser flere og flere at den slags hellige huse skyde op i netop EU og som sagt støttet af EU.

Måske der sidder for mange (religiøse) mænd i toppen af EU. Måske er der for mange repræsentanter der går ind for systematisk kønsapartheid og at kvinder ikke skal have samme frihed og rettigheder som mænd – men behandles som møbler. Hvorfor tillader EU ellers at kvinder opmagasineres og parkeres på den måde i hellige huse?

HelgeD-H

Posted: 28 oktober 2008 - 12:06 - Svar

@Janne
-Ja! Der er en skændsel, at EU(rabia) af egen drift giver støtte til Moskébyggerier rundt om i Europa, hvor muslimerne er mange nok.

Politisk Korrekthed styrer også EU. Det er blevet til, at man er ond, hvis man siger fra og protesterer mod Moskébyggeri.

Jamen, det er jo alle de fatale aftaler EU har indgået med den
islamiske verden, siden de Gaulle lavede den første aftale i 1962,
efter Frankrig blev smidt ud af Algeriet.
Aftaler EU forpligter sig til at overholde, og med glæde gennemfører, senest i form af Euro-Med.
Noget Vivi Andersen og jeg har skrevet om i både snaphanen.dk og
urias.net .
Og en af aftalerne må være, at EU også skal støtte og tilskynde til Moskébyggeri i Europa.
Jeg havde gerne set en pdf-fil dokument på min PC,
som viser Statsministerens og Udenrigsministerens underskrift
på Euro-Med aftalen. Men dette er for klassificeret materiale
til at komme til befolkningernes kundskab før det er for sent.
Hvad motivet er til at være nærmest ligeglad med europas oprindelige nationers befolkninger til fordel for muslimer
kan være svært at kapere, men Penge kan gøre meget.
Måske er den billigere olie og benzin vi brænder af i motorer
noget europæerne får på “kredit”, og det er noget vi kommer til
at “skylde” araberne for i forhold til hvad de forlangte,
og at europæerne skal betale prisen med massiv Moskébyggeri,
og massiv muslimsk indvandring.
Tidligere tiders europæiske statsmænd må vende sig i deres grav,
når de ser hvordan Europa har udviklet sig til, at kapitulere
overfor islams fremmarch.

Prøv at få fat i Lone Nørregaards kronik i Jyllands-Posten
søndag d.8.juni. Jeg har desværre ikke den tilhørende URL-link.
Kan du finde dette link er jeg dig taknemmelig.

johansen

Posted: 28 oktober 2008 - 18:24 - Svar

Fyens Stiftstidendes lederskribenter fortsætter med at propagandere for en moskébyggeri i Odense:

http://www.fyens.dk/article/1105148:Leder–Dansen-om-moskeen

Jeg siger bare nej tak til islamiske kaserner. Islam er en trebenet ideologi, som indeholder en religiøs del, en samfundsmæssig del (kalifatet) og en lovmæssig del (shariaen).
Det må vi hele tiden holde os for øje og derfor utvetydigt afvise opførelsen af fæstninger til at fremme islams sag.

Leave a Comment