29
okt
Seneste opdatering: 30/10-08 kl. 1617
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Set nordfra fra Kronborgs bastioner mod syd. Tv. Helsingborg og th. Hveen midt i Sundet. Har man en engelsk gæst, er Kronborg “ett måste”. (foto © Snaphanen, klik f. helbillede.)

En glædens dag for Vesten

Enten trækker Organisationen af Islamiske Lande (OIC) forslaget om, at religionskritik er det samme som racisme af bordet, eller også bliver de vestlige lande hjemme fra FN’s racismekonference, Durban 2.”Jeg har forklaret det danske synspunkt, som er, at vi ikke vil acceptere, at religion inddrages i racisme. Man kan være muslim uanset race,” sagde Per Stig Møller. Per Stig truer med boykot af Durban 2, Denmark the Model… Again, Støt Durban 2 initiativet.

Jeg har ikke set emnet diskuteret i Norge eller Sverige.

Den demografiske hvepserede

Polinos skriver dette i en kommentar til min post i går om Danmarks Statistik:  (foto © Snaphanen, klik f. helbillede)

[…] Jeg bor selv i det yderste Vestjylland, og kan bekræfte, at familier med fire, fem, ja endog seks- syv eller flere børn ikke er noget særsyn. Går man ind på Danmarks Statistik, og tjekker kommunevis, vil man også se, at det er “udkantskommunerne”, især i Vest- og Sønderjylland, der har den højeste fertilitetsrate, mens storbyer, hvor indvandrerne især bor, har lav fertilitetsrate.
Dette skal sammenholdes med, at tal fra Danmarks Statistik viser, at fødselshyppigheden for ikke-vestlige indvandrere kun er marginalt højere end for danske kvinder.
[…] Noget kunne dog – igen – tyde på, at Danmark demografisk er noget heldigere stillet end vore nabolande.

Emnet er fantastisk vigtigt, og derfor en selvstændig post værd. Hvor jeg selvfølgelig ikke er i stand til at fremlægge eller analysere demografiske data og evt. komme med debunking af DSs talmateriale, er det alligevel muligt at indkredse de spørgsmål der har betydning for vores fremtid – herunder vores fysiske og økonomiske sikkerhed. Her er det jeg mener at Danmarks Statistik og medierne vildleder og undlader at oplyse os. Således stejler jeg umiddelbart over denne historie om de danske storfamilier, fordi den til forveksling ligner de solstrålehistorier vi før er blevet fodret med om indvandrerfertiliteten – som nu bekræftes at bygge på manipulation. Den aktuelle historie kæder nu – meget pædagogisk – danskere sammen med stort antal børn: ‘Se, vi er ikke så forskellige’. Iagttagelserne fra randområderne er utvivlsomt korrekte, men er ikke af en størrelsesorden der vil ændre demografien på længere sigt. Hvorfor får vi historien nu? Colour me sceptical.

Dernæst må jeg personligt tage udgangspunkt i det jeg ofte fremhæver: At klap- og barnevogne på gaderne i højst iøjnefaldende grad skubbes af somaliere og arabere. Fremtiden er født – de flokke af etageklippede drenge der har vundet indpas i gadebilledet i de sidste 10 år vil blive langt flere om et par årtier. Er der nogen måde dette kan gå godt?

Dernæst må vores udgangspunkt være det stabile, velstående og fredelige samfund vi er vokset op i. Det er målestokken. Hvor meget kan demografien tåle at blive skævvredet af førmoderne kulturer før dette samfund er havareret totalt? Vi taler i dag om 5-10% tredjeverdensborgere. Vil Danmark i nogen tålelig form kunne eksistere ved 25-33% islæt af førmoderne kulturer? Vi taler om langt lavere tærskler end blot ‘muslimsk flertal’ før det går rigtig galt.

Endelig, selv om fertiliteten er faldende i den tredje verden og blandt indvandrerne, vil vi stadig kunne komme op på muslimsk flertal på sigt, alene i kraft af let forhøjet fertilitet, eller ved indvandring fra lande med store befolkninger – Tyrkiet eller EU-partnerne i Nordafrika, Euromedpartnerne som medierne ikke fortæller os om. Dertil skal strømmen af bådflygtninge over Middelhavet ikke forglemmes.

Et slag på tasken: Andelen af førmoderne kulturer må ikke komme op over 10% hvis vi skal undgå vold, kaos og økonomisk kollaps. Med alle de variable jeg her har opremset, er der nogen som helst måde dette mål kunne opretholdes 50-100 år ude i fremtiden? (LFPC)

Dialog, dawa eller både og ?

Der er etableret fem venskabsforhold mellem folkekirkemenigheder og moskéer på Nørrebro.
Formålet med kontakten er følgende:
– at skabe venskaber og fællesskaber på tværs af religiøs og kulturel forskellighed (både blandt unge og blandt de lidt ældre)
– gennem mødet ansigt til ansigt og dermed øget kendskab til hinanden at modvirke fordomme og negative holdninger.
– gennem det ligeværdige møde og inddragelse af minoriteter i et fællesskab og en samtale om den dagligdag de lever i, at skabe mere selvtillid og overskud til at være aktive i samfundet.
Der er oprettet kontakt mellem
Lundehus Kirke og Imam Ali moskéen, Vibevej 27.Samuels Kirke og den shiittiske Jaffaria moské i Rådmandsgade 56. ,Bethlehemskirken og Dansk Tyrkisk-Islamisk Stiftelse, H.C Ørstedsvej 31.
I starten af 2008 etableres kontakt mellem Brorsons kirke og unge muslimer fra forskellige moskeer og foreninger på Nørrebro. Projektleder: Cand.theol. Eva Bernhagen, Islamisk-Kristenst studiecenter

Jeg troede faktisk det center var afgået ved en nådig død. Vi må hellere forklare hvad dawa er:

Purposes of Da‘wah: In Islamic theology, the purpose of Da‘wah is to invite people, both Muslims and non-Muslims, to understand the worship of God as expressed in the Qur’ān, as well as to inform them about Muhammad. As directed to non-Muslims, it consists of explaining Islam through acts, discussions and dialogue. (kilde)

Inden nogen overvejer overhovedet at modtage denne “invitation” skulle de dog betænke at et nej legitimerer mere hårdhændede overtalelsesmetoder – ‘an offer you can’t refuse’ (kristne er vist nok her regnet blandt polyteister p.g.a. islams afvisning af treenighedslæren):

Fight in the name of Allah and in the way of Allah. Fight against those who disbelieve in Allah. Make a holy war…When you meet your enemies who are polytheists, invite them to three courses of action. If they respond to any one of these, you also accept it and withhold yourself from doing them any harm. Invite them to (accept) Islam; if they respond to you, accept it from them and desist from fighting against them….If they refuse to accept Islam, demand from them the Jizya [the tax on non-Muslims specified in Qur’an 9:29]. If they agree to pay, accept it from them and hold off your hands. If they refuse to pay the tax, seek Allah’s help and fight them. (Sahih Muslim 4294) Ahmadinejad’s letter a call to accept Islam?

Gellerups unævnelige problem

Rundt og rundt om den varme grød, som ikke bliver spor koldere med tiden. Interviewet her hvor den måbende journalist fedter rundt om problemet og undlader at stille ubehagelige, men vigtige spørgsmål, og “integrationskonsulenten” væver og siger ting der måske er halvt rigtige, og så alligevel falder tilbage på den refleksmæssige offerrolledyrkelse, demonstrerer nok en blindgyde som vi ikke nogensinde kommer ud over, før Ragnarok. Det er så pokkers, pokkers svært at stille de spørgsmål vi stiller her i blogosfæren. Dette må bare køre ud efter sin egen dynamik – forhåbentlig ikke i min levetid. Hvis journalisten ellers var motiveret kunne man give ham et papskilt med som guide: “It’s the culture/religion, stupid. Og det er danskerne der betaler festen”. Så ville han kunne komme langt (LFPC).

[…] Integrationskonsulent Mehmet Yüksekkaya tager brandene som udtryk for, at noget er gået helt galt i den århusianske bydel.

»Når man først begynder at sætte ild til sin brors børnehave eller sin søsters vuggestue, er man virkelig langt ude.«

Yüksekkaya var tidligere på regeringens udrykningshold, der rådgav bl.a. kommuner om utilpassede unge – for det meste indvandrere. Han har besøgt langt de fleste ghetto-områder i Danmark, herunder Gellerup. […]

»Der er tit tale om mødre og fædre, der ikke kan tale dansk, og som har en meget begrænset arbejdsmarkedserfaring. Børn har ikke respekt for forældrene, når forældrene ikke kan følge med i børnenes undervisning og ikke på nogen måde har været i stand til f.eks. at hjælpe dem med lektierne,« siger Mehmet Yüksekkaya , der om de svage forældre tilføjer.[…]

Forældrene forstår ikke, at det er til børnenes bedste, at de sætter grænser, mener Yükseskkaya.

»Hvis det ender med, at deres sønner får en uren straffeattest, tænker forældrene. herregud. Det er ikke forældre, der har ambitioner på deres børns vegne. Der er generelt tale om forældre, der har en mislykket integrationshistorie bag sig.« […]

De keder sig, og de har opdaget, hvor meget tumult og medieopmærksomhed de kan skabe ved at sætte ild til en container. Der er ikke noget budskab bag, det er bare en dum handling,« forklarer Yükseskkaya.

Der er rent praktiske årsager til, at ildspåsættelserne fandt sted i de unges eget kvarter.[…]

»Vi har skabt os ghettoer i dette land, men jeg tror ikke længere, at vi kan afskaffe ghettoerne, altså sprede beboerne. […] [mine fremhævelser, LFPC] Et spørgsmål om opdragelse (JP 29.10.08, siten er nede p.t., link følger senere)

Også frustration i Stockholm

Där är inte här
Frustrationen över utanförskapet växer bland Stockholms förortsungdomar. I Husby och Kista attackeras brandkår och polis. Mordet på en 23-årig svensksomalier tros ha bidragit till oron.
När en ung kille blir mördad på Kungsholmen i Stockholms innerstad reagerar till och med Sveriges statsminister. Men när någon av oss i förorten sticks ihjäl, då är det som om ingenting har hänt.

Jämförelserna mellan dödsmisshandeln av Riccardo Campogiani förra oktober och knivmordet på svensksomaliern Ahmed Ibrahim Ali för 10 dagar sedan gjordes i P4 Radio Stockholm i går. Så går tongångarna i Stockholmsförorterna Husby och Kista, menade närpolisen Mustafa Alshawi, som varnade för att en ungdomsrevolt kan vara på väg att torna upp. Känslan av att stå utanför det svenska samhället påminner om reaktionerna i samband med diskoteksbranden i Göteborg för tio år sedan. Då var misstron mot polis och brandkår stor bland de anhöriga. Vid olycksplatsen spreds ryktet att sjukvårdspersonal medvetet lät invandrarungdomar dö.

I det här fallet har ungdomarna tagit ut sin frustration genom att kasta sten mot brandkår och polis. I söndags attackerades och vandaliserades två polisbilar med meterlånga järnstänger. Det är tydligt att åtminstone vissa ungdomar ser polisen mindre som ett stöd och mer som en fiende. Aggressiviteten bottnar också i rädsla.

De frågar sig om någon kommer att bry sig om det som hände Ahmed skulle hända dem, berättar föreståndaren för ett lokalt ungdomshus för Svenska Dagbladet, eller om de kan dö här ute utan att samhället engagerar sig, eller ens märker det.

Det går inte att komma ifrån att ungdomarnas misstankar i viss mån verkar vara befogade. Skillnaden i bevakning är markant, trots att det nu liksom förra hösten handlar om en ung man som fallit offer för det onödiga gatuvåldet. Båda händelseförloppen kännetecknas av en chockerande brutalitet. Riccardo sparkades till döds på öppen gata. Ahmed knivskars svårt och dumpades sedan utanför Karolinska universitetssjukhuset. […]

Ett massivt begravningståg på omkring tusen personer följde i måndags Ahmed till den sista vilan. Vännerna planerar nu en fotbollsturnering och en manifestation mot våld till hans minne. Efterspelet till mordet på Ahmed Ibrahim Ali tycks ändå som en lokal affär. Inga politiker har ansett det nödvändigt att kommentera hans död. Skulle det ske nu, snart två veckor efter mordet, är ändå bristen på omedelbara reaktioner talande.

Även Riccardo Campogiani hade utländskt påbrå. Men det är svårt att inte fundera över om skillnaden i hudfärg och trostillhörighet ändå inte har spelat en avgörande roll. “Det hade kunnat vara min son”. Det tankeexperimentet är troligtvis mer effektivt för majoriteten av landets politiker och journalister när det handlar om ljushyllta Riccardo, än om en svart muslim från Husby.

Att avståndet mellan innerstadens maktinstitutioner och de segregerade förorterna inte skulle vara mycket längre än ett par tunnelbanestationer, det är tyvärr fortfarande bara en illusion. DN.SE

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Ivan

Posted: 29 oktober 2008 - 10:20 - Svar

Det var dog en stor nyhed. FN blev oprettet i 1948 på ruinerne af et ødelagt Europa. Fra at være et forum for menneskerettigheder er FN blevet kidnappet af 3. verdenslande, der forsøger at begrænse vestlige landes frihedsidealer og ytringsfrihed. Det er stort, hvis Per Stig Møller endelig har indset hvilken vej vinden blæser. Næste skridt må være at forlade samlingen af galninge i New York.

HelgeD-H

Posted: 29 oktober 2008 - 10:47 - Svar

Hvor havde Jørgen Granum Jensen sørgeligt ret for 20 år siden:
>> FN fungerer ikke med alle de 3.verdenslande, som styrer i FN <<.
Studenterne morede sig over Lektor Granum’s udtalelse,
som blev indskrevet i Blå Bog -87 til stor moro.

Man ser nu den grumme virkelighed, at IOC vil bestemme i FN
i form af Durban II.
De vestlige lande må sige fra dette tiltag; Durban II skal tages
af bordet.
En gentagelse af historien kan ske:
Folkeforbundet led skibbrud, det samme kan ske for FN.
Vesten vil blive mere presset, og desværre svækket, de kommende år.

Ivan

Posted: 29 oktober 2008 - 11:04 - Svar

Enhver sejr starter med et lille skridt, Helge. Durban2 initiativet er vores chance for at sige stop. Hertil og ikke længere. Det er ikke vores eneste mulighed for at slå tilbage. Det bliver heller ikke vores sidste. Cand. Polit. regimet får sin første næsestyver gennem Durban2. Må de tildeles mange flere 🙂

Janne

Posted: 29 oktober 2008 - 11:44 - Svar

“Der er etableret fem venskabsforhold mellem folkekirkemenigheder og moskéer på Nørrebro.”

Disse grupper bliver nødt til at forholde sig til hellige bøgers nedgørelse af anderledes troende og ikke-troende. Det gør politikere i øvrigt også.

Hvis religiøse tilhængere og hellige bøger skal kunne fremstå som troværdige og rimelige og ikke mindst humane, så skal der gøres op med at anderledes troende og ikke-troende nedladende kaldes for vantro. Disse passager i hellige bøger må der tages afstand fra. Og de må evt. udelades.

Ivan

Posted: 29 oktober 2008 - 12:36 - Svar

Kan man glæde sig til at møde flerkulturelheden i fuldt flor ?
Hidtil har mine børn ikke haft den store succes med det flerkulturelle møde. Et knivrøveri, et røveri af Buffalostøvler og en gang gennembankning af min søn, fordi han har blå øjne.

Det flerkulturelle har jeg fravalgt. Retten sidder ikke hos de politikere, der bor langt væk fra kaos. Desillusioneret og fortabt hos nogle politikere, der ikke fatter hvad der sker omkring dem.

Multikulti må være noget Gud opfandt en dag hvor han var sur.

Johansen

Posted: 29 oktober 2008 - 19:37 - Svar

Janne

“Hvis religiøse tilhængere og hellige bøger skal kunne fremstå som troværdige og rimelige og ikke mindst humane, så skal der gøres op med at anderledes troende og ikke-troende nedladende kaldes for vantro.”

Ja, men der skal mere til.
Alle de vers hvor kvinder gøres til mindre værd end mænd og diskrimineres skal fjernes.
Alle de vers der opfordrer til vold/at dræbe anderledes troende og opfordringer til erobring skal fjernes.
Alle de vers der tilsiger barbariske shariastraffe skal fjernes.

Hvad der er tilbage af den gamle bog, der kaldes koranen, kan ikke være andet end hvad der svarer til et hæfte med gudgivne leveregler/adfærdskontrol med mennesker. Leveregler, som vil trælbinde mennesker og kontrollere deres gøren og laden helt ind i soveværelset.

Janne

Posted: 29 oktober 2008 - 19:49 - Svar

Johansen

Jeg kan kun give dig ret. Det er ignorant og krænkende at politikere og religiøse personer fra folkekirken og fra islam ikke helt klart går ind og tager afstand fra nedgørelse af ikke-troende og anderledes troende og kvinder etc. i hellige bøger.

Uden den vilje er dialog blot udtryk for dekadent eskapisme og det ligner ligegyldighed overfor dem nedgørelsen går ud over.

polinos

Posted: 30 oktober 2008 - 11:55 - Svar

-> LFPC

Jeg giver dig helt ret i, at demografien er en “hvepserede”.
Lad mig tage en dyb indånding, og skrive min ærlige mening: Vi har ikke noget betydende “indvandringsproblem” i Danmark. Men vi har – som de fleste andre vestlige lande – et problem med islam. Det er så banalt, at jeg næsten kvier mig ved at skrive det. Men sådan forholder det sig, og vi ved det allesammen. Selv multikulturalisterne erkender implicit dette, selv om de kaster et slør over erkendelsen ved at tale om “indvandrere”, “utilpassede unge” o.s.v. når de reelt mener “muslimer”.
Derfor er det dybt utilfredsstillende, at vi ikke har en statistik, der viser, hvor mange muslimer, der bor her i landet, for der er en åbenlys sammenhæng mellem dette tal og samfundsmæssig dysfunktionalitet og et generelt øget konfliktniveau.
Jeg har set indvandrings-kritikere operere med rent ud forbløffende tal – en halv million, trekvart million, ja endda flere muslimer – selv om det åbenlyst er usandsynligt, for var der så mange, ville det fremgå åbenlyst i gadebilledet.
De to mest kvalificerede gæt, jeg har set, er leveret for et par år siden af Lars Hedegaard, der simpelthen talte muslimske drengenavne op, og – så vidt jeg husker – nåede frem til godt 200.000. Dette tal faldt sammen med en mere videnskabelig undersøgelse (jeg kan ikke lige i skrivende stund huske, hvem der foretog den), der nåede frem til 210.000 muslimer ved at tælle op, hvorfra de forskellige indvandrergrupper kom, hvor stor en andel af befolkningen i hjemlandene, der var muslimer, og hvor mange efterkommere, de havde.
At man med to vidt forskellige metoder når frem til nogenlunde samme tal, er for mig et fingerpeg om, at det er i den omegn, det reelle tal ligger.
Personligt tror jeg, at tallet er på den lave side – vi ligger nok snarere på en kvart million muslimer i landet.
At en minoritet, der trods alt blot udgør fem procent af befolkningen kan skabe så store problemer, er dybt foruroligende. I storbyområderne udgør muslimerne formentlig 10 procent eller flere af befolkningen, og da er den samfundsmæssige opløsning i en række områder allerede tydelig.
DERFOR er det også så vigtigt, at vi har pålidelig statistik til rådighed. Problemerne er rigeligt store allerede, og vi har ikke behov for overdrivelser, konspirationsteorier eller lignende, når det gælder antallet af muslimer.
Der er for mig ingen tvivl om, at offentlige myndigheder mere eller mindre bevidst slører etnicitet og religiøst tilhørsforhold i en række statistikker – især kriminalstatistikker. Derfor er mistænksomheden over for bl.a. Danmarks Statistik forståelig.
Til gengæld forstår jeg ikke, at der ikke er kritikere, der har gjort sig den ulejlighed at sætte sig ned, og regne lidt fordomsfrit på tallene. Skulle jeg engang få tid, kunne jeg selv finde på det, men her er nogle forslag til, hvordan man kunne køre det, bare på baggrund af eksisterende kilder:

– Brug Hedegaards metode. Få en kørsel fra Danmarks Statistik over fornavne på drenge og piger. ALLE, der er har et CPR-nummer, tæller med, og muslimske fornavne er ganske karakteristiske.
– Tæl, hvor mange danskere, der er medlemmer af Folkekirken, og find frem til tal for andre trossamfund, i det omfang, de findes.
– Sammenhold med tilgængelige tal på, hvorfra indvandrerne kommer, hvor stor en andel af befolkningen i deres hjemlande, der er muslimer, og – i det omfang, det er muligt – hvor mange efterkommere, de formodes at have.
Hver for sig er disse faktorer ikke nok. Men lægges de sammen, burde de give et kraftigt fingerpeg om, hvor stor en befolkningsgruppe, vi taler om.

Og så kommer vi til det med udviklingen i fremtiden. Får muslimerne markant flere børn end etniske danskere?
Vi kender alle billederne fra storbyerne af tilslørede kvinder, der er ude at traske med hele børneflokken. Men vi, der bor i andre dele af landet kender til det samme syn, blot er kvinden dansk. Bedrager øjnene eller hvad?
Her har jeg brug fem minutter i dag på at kigge statistik:
Gå selv ind på http://www.statistikbanken.dk/statbank5a/default.asp?w=1280
og leg lidt med tallene:
Heraf fremgår det, at fertiliteten er højst i områder, der primært bebos af danskere: Det er ikke bare småkommuner, vi snakker om, det er store kommuner som Holstebro, Herning, Ringkøbing-Skjern o.s.v., og det er “hvide” københavnske omegnskommuner og sjællanske udflytterkommuner, mens storbykommunerne, København, Århus, Aalborg med de mange indvandrere alle ligger lavt.
I en lang række af disse primært “danske” kommuner ligger fertiliteten over 2,1, og befolkningen vokser altså “naturligt”.
Dette er årsagen til, at jeg skrev, at noget kunne tyde på, at den danske demografiske udvikling er mere gunstig end i andre europæiske lande.
Men det ændrer selvfølgelig ikke ved, at der er kommuner – f.eks. Københavns Kommune – hvor udviklingen går i den helt forkerte retning, hvilket indikerer en øget opsplitning af samfundet. Tilsvarende vil en øget indvandring som følge af EU’s underkendelse af dansk indvandringspolitik formentlig få antallet af muslimer til at stige igen, og vi vil se en øget “import” af “kusiner” fra hjemlandsbyen, der medtager en højere fertilitetsrate, end de muslimske piger, der er født i Danmark.
Grundlæggende er jeg helt enig med LFPC i, at dette er spørgsmål af afgørende betydning for Danmarks fremtid. Små ændringer i indvandringsmønster eller fertilitetstal kan på lidt længere sigt få massive konsekvenser.
Derfor er det også vigtigt at få ædruelige tal på bordet, og kan vi ikke få dem fra Danmarks Statistik, må vi jo selv gøre en fordomsfri indsats. Jeg er overbevist om, at det faktisk KAN lade sig gøre at nå frem til nogle rimeligt pålidelige tal, alene på grundlag af den statistik, der foreligger allerede i dag.
Så hvis nogen mangler noget at foretage sig i fritiden, så…

LFPC

Posted: 30 oktober 2008 - 13:31 - Svar

Der er nogle initiativer i denne retning allerede. Ebbe Vig på danmark.wordpress.com, og nogen der kalder sig Demografisk Råd og Selskab. Når det drejer sig om hardcore talanalyse er det selvfølgelig ikke uden risiko for at lægfolk som undertegnede kan have mere end svært ved at vurdere lødigheden. Men i fravær af officielle og troværdige analyser er det selvfølgelig helt berettiget.

Mon ikke berøringsangsten i forhold til at sætte tal på muslimerne udspringer af mere eller mindre bevidste associationer til Nazi-Tyskland? I vore dage er vi imidlertid forvænt med transparens, så fortielse og hemmeligholdelse går bare ikke i længden.

“Vi har ikke noget betydende “indvandringsproblem” i Danmark. Men vi har – som de fleste andre vestlige lande – et problem med islam”.

Og medier og myndigheder kæmper og kæmper for ikke at sætte de rigtige ord på, med “utilpassede” som det seneste skud på stammen. Man skal nok ikke være blind for at andre ikke-muslimske førmoderne kulturer ville forårsage lignende problemer hvis de var her i samme antal, som Sverige har eksempler på med visse kristne irakere. Men i virkelighedens verden er det ikke noget jeg vil bruge for meget energi på. Netop disse grupper ville formentlig langt lettere kunne moderniseres, fordi de ikke er tynget af supremacistisk ideologi, men ‘blot’ førmoderne arvegods i form af ære/skam-tankesæt. Ingen ville turde foreslå selektion på basis af religion ved tildeling af opholdstilladelser og flygtningestatus, men personligt ville jeg ingen skrupler have med at vi f. eks. udvalgte fordrevne jøder og kristne fra Irak, på bekostning af deres bødler.

Jeg er selvfølgelig med på at det gadebillede jeg refererer til kan være lokalt betinget, og også af perceptionspsykologiske faktorer – eller på godt dansk, disse grupper er meget synlige. Men en fremskrivning der siger at disse storbytendenser vil slå markant igennem på sigt må være ubestrideligt, og her bliver konsekvenserne for landets velfærd og sammenhæng som helhed, som du også gør opmærksom på mht. København.

Johansen

Posted: 30 oktober 2008 - 13:50 - Svar

Så vidt jeg ved selekterer vi allerede de omstridte FN kvote flygtninge? Jeg mener at have læst, at vi nu modtager kvote flygtninge fra Myanmar og Congo – ikke fra muslimske lande.

Jeg var på Nørrebro i forgårs. Der ER sket en kæmpe forandring i gadebilledet, siden jeg boede der for 12 år siden.
Der er bedrøveligvis tilslørede kvinder over det hele. Jeg føler mig nærmest fremmedgjort, når jeg spadserer rundt i den bydel. Det er drønubehageligt at blive konfronteret med den diskriminerende flagning på kvinder!

polinos

Posted: 30 oktober 2008 - 14:14 - Svar

-> LFPC

Jeg er helt på det rene med, at selv om alt tyder på, at Danmark er et af de demografisk set heldigst stillede europæiske lande, med en relativt høj “indfødt” fertilitet og en forholdsvis lav “tilvandret” fødselshyppighed (ud fra de tilgængelige fakta) ændrer det selvfølgelig ikke ved, at det kan vi ikke bruge til meget, hvis vi ender i et samfund fyldt med “sorte huller” (og her hentyder jeg altså ikke til hudfarve!), “fortabte zoner” eller i et Europa, der er forvandlet til Eurabien. Det vil være et alt for provinsielt synspunkt.
Jeg ved ikke, hvad der skal til, for at den herskende klasse får øjnene op for, hvad der rent faktisk sker. Selv i Danmark, hvor debatten er friere end i noget andet europæisk land, er fortrængningen massiv – “man” ønsker ganske enkelt ikke at konfrontere det ubetryggende forhold, at der er et sammenfald mellem kulturel og religiøs herkomst og social dysfunktionalitet, og betjener sig i stedet af kodede omskrivninger.
Det kan i princippet stå på meget længe. Svenskerne, der forlængst ser ud til at være på vej ned i afgrunden, og hvor håbløsheden lyser stadig mere ud af de beretninger, I bringer her på bloggen, kan STADIG ikke se virkeligheden i øjnene.
Derfor er det også så vigtigt, at vi, der er kritiske over for den førte politik og den totalitære multikulturelle ideologi bidrager så meget, vi kan, med oplysning. Jeres fabelagtige blog, der sammen med Uriasposten og Hodjas fortjent er landets mest læste, er medvirkende til at holde vågerne i den tilfrosne offentlige diskurs isfri.
Lad os håbe, at seriøse læsere af bloggen med forstand på tal og statistik tager opgaven på sig. Selv er jeg desværre et fjols til tal, men jeg vil prøve at se, hvad jeg umiddelbart kan finde og poste det her, hvis det ser interessant ud.

Johansen

Posted: 30 oktober 2008 - 14:25 - Svar

Polinos

Jeg er helt enig med dig i at der må kastes lys over den demografiske udvikling i Danmark. Danskerne har krav på sandfærdig oplysning også på dette helt essentielle felt.

Apropos “tilfrossenhed” kom jeg til at tænke på dette glimrende indlæg fra JP forleden, hvor Søren Espersen rammer hovedet på sømmet:

http://jp.dk/arkiv/?id=1495380&eceExpr=istid%22%20/%3E&eceArchive=o

LFPC

Posted: 30 oktober 2008 - 14:52 - Svar

Ja, det var et rigtig fint indlæg. Jeg tænkte lidt på at man kunne poste det andetsteds under en kulturradikalers navn for at se om ikke ganske mange så ville være enige. De fleste vil sikkert lukke helt af ved navnet Søren Espersen.

Niels Gyldensten

Posted: 30 oktober 2008 - 17:21 - Svar

@polinos
citat:
“Jeg er helt på det rene med, at selv om alt tyder på, at Danmark er et af de demografisk set heldigst stillede europæiske lande, med en relativt høj “indfødt” fertilitet og en forholdsvis lav “tilvandret” fødselshyppighed (ud fra de tilgængelige fakta)…”

Det indtryk du har fået, er netop hvad der var tiltænkt dig.

DU KENDER INTET TIL DANSKERNES FERTILITET ELLER INDVANDRERNE FERTILITET, OG DU BLIVER KUN BEDRAGET ENDNU MERE VED AT LÆSE TAL HEROM, DER KOMMER DANMARKS STATISTIK.

Fertilitet og fødselshyppighed er for det første slet ikke det samme; den første forudsætter uændret aldersfordeling og kan kun undersøges nærmere ved kæmpemæssig kontrolleret interviewundersøgelse, der ikke været gennemført i Danmark i nyere tid.

Er du den sidste der ikke ved at tredjegenerationen er den, der føder børnene (for danskerne) i disse år. Det betyder de fødte skal kaldes danskere efter den måde DS tæller indvandrere.

Der er i øvrigt ikke sket nogen væsentlige ændringer i sammensætningen af tilstrømningen. Det eneste vi med sikkerhed kan sige er, at tilstrømningshastigheden steg med 9,6% i 2005, med 14,1% i 2006 og 19,3% i 2007 sammenlignet med indstrømningen året umiddelbart før. Østtilstrømningen er end ikke medregnet.

Det drejer sig om tilstrømning fra områder uden for Vesteuropa, Israel, Nordamerika, Japan, Australien og New Zealand til ophold med fast bopæl og cpr.nr. i Danmark.

Et citat mere:
“..De to mest kvalificerede gæt, jeg har set, er leveret for et par år siden af Lars Hedegaard, der simpelthen talte muslimske drengenavne op, og – så vidt jeg husker – nåede frem til godt 200.000. Dette tal faldt sammen med en mere videnskabelig undersøgelse (jeg kan ikke lige i skrivende stund huske, hvem der foretog den), der nåede frem til 210.000 muslimer ved at tælle op..”

Lars Hedegaards optælling af navne fra database hos DS var helt ude i hampen. Det er blevet afvist fra alle kanter; men resultaterne passede skam på beregning de ledende, så de blev gentaget gang på gang i alle medier til de sad solidt fast i fåreflokkens hjerneforlapper. I begyndelsen 90-erne meldtes i øvrigt det samme antal. Den anden undersøgelse, som du angiveligt har kendskab til, kan du ikke huske.
Meget passende:
Konklusionen er, at jo flere der kommer, desto færre er her. Og det fuldstændig rigtigt. HURRA.

@Johansen
“Så vidt jeg ved selekterer vi allerede de omstridte FN kvote flygtninge? Jeg mener at have læst, at vi nu modtager kvote flygtninge fra Myanmar og Congo – ikke fra muslimske lande..”

Antallet vi modtager af kvoteflygtninge udgør mindre 1/30 af samlede indtag.
Ja, skal vi ikke gentage: SÅ VIDT DU VED, d.v.s du tror.

Niels

Robin_Shadowes

Posted: 30 oktober 2008 - 17:37 - Svar

Under Ramadan fanns det skolor här i Sverige där man kunde “prova på” att vara muslim för en dag. Detta gjorde mig väldigt misstänksam, då jag vet och ni med för den delen att dessa muslimer kan vara väldigt sluga och förslagna. Har ingen aning om hur många som verkligen provade på detta men enligt muslimsk sed borde väl dom som lät sig luras, nu vara muslimer föralltid. Så ser i allafall jag på saken. Nån här som vet bättre kanske?

Janne

Posted: 30 oktober 2008 - 18:22 - Svar

Polinos skriver:

““man” ønsker ganske enkelt ikke at konfrontere det ubetryggende forhold, at der er et sammenfald mellem kulturel og religiøs herkomst og social dysfunktionalitet, og betjener sig i stedet af kodede omskrivninger.”

Den undladelse er faktisk at lade dem i stikken. F.eks. de indvandrerdrenge og unge mænd der får lov til at løbe rundt om natten og hærger særligt i større byer eller konstant laver ballade i skolen og ødelægger det for både elever og lærere.

At macho kultur – evt. religiøs macho kultur – i indvandrer-familier kan være skyld i drenge og unge mænds problemer og hærgen bør der klart tales om og handles på. De fleste forældre ved godt hvordan de skal opdrage egne børn og sørge for at de ikke laver ballade og er voldelige. Hvorfor er der så netop så mange indvandrerdrenge, der ender op som sociale tabere og funktionelle analfabeter? Indvandrer piger klare sig generelt bedre og er ikke en del af volden og hærværket mod børnehaver, skoler, biler osv. Det tyder altså på at der er mange flere forældre der skal have (og afkræves en) vilje til at opdrage drengebørn til civiliserede, ansvarsfulde og demokratiske borgere. Som de tilsyneladende i højere grad opdrager deres døtre til, som derved får flere muligheder senere hen. Om pigerne så får lov til at vælge mellem muligheder senere hen er en anden sag…

Kommuner der ikke skrider ind – ud over at bede forældre holde drengene hjemme fra gaden – de svigter faktisk disse drenge og unge mænd, fordi de ikke levnes store chancer for at klare en civiliseret skolegang, tage en uddannelse og dermed på sigt få et job og et ordentligt og demokratisindet liv på lige fod med andre. Man giver dem faktisk ikke mulighed for at få respekt ved at lade stå til og give dem chancer igen o g igen – andet end den respekt som de kan finde i nattelivet og blandt primitive ballademagere. Man fastholder disse drenge og mænd i social armod og stupiditet ved ikke at stille større og kontante krav både til dem og ikke mindst deres forældre.

Kommuner skal stille større krav til indvandrerfamilier og mange familier bør have kurser i demokrati, sekularisme og dansk kultur og slukke for de Danmarksfjendske paraboler bare engang imellem. Ikke at stille krav om ansvarlighed og samfundssind er omsorgssvigt af drengebørn (og piger). Hvorfor er det f.eks. kun indvandrerpiger der skal have mulighed for at få en uddannelse og drengene der bare kan passe sig selv i gaderne og dermed ender med ikke at få en fod inden for på uddannelse etc. – simpelthen fordi de ikke aner hvordan de skal finde ud af at passe skolen? De drenge og unge mænd får ikke chancen for at lære civiliseret adfærd så længe de overlades til gadens bøller eller til religiøse fanatikere ditto – eller overlades til forældre der er religiøse fanatikere. Hvis forældre ikke kan holde dem hjemme og til lektierne og lære dem social, demokratisk adfærd, så må familien have fast opsyn eller børnene fjernes og bo i bedre og trygge rammer. Som det er nu overlades mange af drengene til en primitiv og destruktiv gadekultur eller til religiøse fanatikere. Hvem har glæde af det? Hverken drengene eller os eller vores samfund.

Man hjælper ikke disse unge ved at lade stå til eller give dem chancer igen og igen. De mange chancer fastholder dem i armod og dumhed. De holdes ude af skolen og uddannelse og job ved at ‘man’ – socialrådgivere, pædagoger og politikere – ikke siger stop og lader drengene og de unge mænd mærke konsekvenser. ‘Man’ ville næppe byde sine egne børn og unge denne manglende konsekvens og faktisk ufølsomhed. Så hvorfor behandle indvandrerdrenge og mænd så valent og uengageret og helt uden forventninger? Det nærmer sig da racisme.

Og så har jeg endnu ikke været inde på at ’man’ faktisk skider på vores retsfølelse og retsbevidsthed ved ikke at sætte grænser og det koster os som bekendt alle en masse penge at ’man’ lader stå til – af et stort hjerte og fordi man vil vise godhed. Men godhed kan være grum. Det kan være et fængsel for drengen eller den unge mand, der har brug for grænser og krav. Det er grumt og dekadent ikke at stille krav og have forventninger til indvandrerdrenge og unge mænd. Også sekulære forventninger og krav om at de skal vise respekt for vores samfundsstruktur og normer og vores frihedsrettigheder. Hvis der ikke rettes op på den dekadente og slappe holdning hvad indvandrerdrenge og indvandrerforældre angår, så bliver de et endnu større proletariat end de er nu. De lades i stikken dér. Det kan ingen være tjent med. Det gavner ingen. Stil derfor krav, Politikere, socialrådgivere og pædagoger!

M.h.t. Søren Espersens artikel i JP, så viser Dansk Folkeparti sig mere og mere at være et moderne frihedselskende parti. Et lys i en ellers formørket og frelst multikulturel – og derfor konfliktsky – istid.

Janne

Posted: 30 oktober 2008 - 18:54 - Svar

Kan I huske den 16-årige dreng i Ålborg der tæskede en musiklærer ihjel? Den 16-årige fik i årenes løb mange chancer af kommunen, for det var så synd for ham og man ville så gerne hjælpe ham. Den hjælp han fik – de mange, mange chancer – hjalp ham bare ikke rigtig. Han endte faktisk med at slå en mand ihjel. Jeg mener derfor at kommunen har svigtet den dreng lige så meget, som hans ophav har. Kommunen har svigtet ved ikke at sætte grænser og stille krav. Kommunen har svigtet ved ikke at skære igennem og ved ikke at fjerne drengen fra hans ophav.

Resultatet af kommunens velmenende og langmodige ‘godhed’ – med mange, mange chancer og stor, stor forståelse og mange socialrådgivere, pædagoger og betjente etc. på lønningslisten til at tage sig af bl.a. den dreng – er nu at drengen har taget en mands liv og derfor nu skal sidde flere år i fængsel. Hvad er det for et liv?

Kommunal pædagogisk godhed kan være rigtig grum. Velmenende chancer på børns og unges vegne kan være dyrt betalte både for den enkelte og for samfundet.

HelgeD-H

Posted: 30 oktober 2008 - 23:01 - Svar

Jeg ved ikke bedre Robin_Shadoves.
Det er horribelt at tænke på, at på visse svenske skoler er eleverne blevet tilskyndet til at være muslimer for en dag
på prøve.
Det minder mig om den danske film fra årtusindskiftet
om drengen Aksel som har muslimske “venner” og som vil prøve
at leve som en muslim.
Det må være svenske skoler i storbyerne det drejer sig om, med mange indvandrerbørn.
Om det var visse læreres idé med muslim for en dag ved jeg ikke.Jeg og andre vil blive glade for at se om der er tilgængelige links til emnet om de omtalte svenske skoler.

Fremsiger man først Shahada (trosbelkendelsen) i vidneres påhør
er man muslim for altid uden fortrydelsesret.
Shahada er lige så bindende som værnemagtens soldater-ed.
Bryder konvertitten sin troskabsed har andre muslimer ret til
-nærmest pligt til at slå vedkommende helt eller halvt ihjel.

Peter Buch

Posted: 31 oktober 2008 - 02:32 - Svar

Niels Gyldensten ville med et bedre sprog i det skrevne opnå betydeligt mere med hensyn til at oplyse andre om tal og tilstande med mere.
“Og det fuldstændigt rigtigt” kunne omformuleres til “Og det er fuldstændigt rigtigt”.
“LÆSE TAL HEROM, DER KOMMER DANMARKS STATISTIK” kunne omskrives til “LÆSE TAL HEROM, DER KOMMER FRA DANMARKS STATISTIK.”
Betydende småting der betyder alt.
Det er beklageligt at småting som dårligt sprog afholder mig – og flere andre vil jeg formode- fra rigtig at glæde os over det for mig at se gode indhold og skæmmer billedet af indsigt og seriøsitet i hr. Gyldenstens ytringer, hjælp venligst hr. Gyldensten!

polinos

Posted: 31 oktober 2008 - 12:31 - Svar

-> Niels Gyldensten

Jeg er lidt tung i opfattelsen, så jeg ved ikke, om jeg har forstået dig ret. Men jeg opfatter dit indlæg sådan, at man efter din mening ikke kan bruge Danmarks Statistiks tal til noget, når det gælder fertilitet. Hvad bygger du den antagelse på? De tal, DS angiver for min egen kommune svarer fuldstændig til dem, kommunen selv opgiver. Det kan selvfølgelig være en sammensværgelse altsammen, men mener man det, er “tro” ikke nok, så må der beviser på bordet – og dem har jeg ikke set.
Derfor går jeg ud fra, at DS’ fertilitetstal er korrekte, indtil det modsatte er bevist.
DS’s nyeste tal viser, at indvandrere fra 3. verden i dag har en fertilitet, der ligger tæt på gennemsnittet for danske kvinder. Du mener, kan jeg forstå (hvis jeg har forstået dig ret), at dette tal “skjuler”, at 3. generation, der ikke optræder i statistikken som indvandrere eller efterkommere (er de virkelig nået i den fertile alder? Det kan dog ikke være ret mange!) så at sige “føder børnene”. Det vil altså sige, at de har en højere fertilitet end danske kvinder – og også en højere fertilitet end de indvandrerkvinder af 1. og 2. generation, der optræder i statistikken. Lyder det sandsynligt? Og i så fald: Hvor er beviserne på din antagelse?
Igen… Du kan afvise det hele som en sammensværgelse fra DS’ side og mig som en naivist (det sidste må jeg så leve med), men i så fald skal du rykke ud med nogle beviser, der kan overbevise mig.

Som det fremgår af det, jeg allerede har skrevet, deler jeg den dybe bekymring, stort set alle, der skriver på Snaphanen, har over den opløsende virkning, muslimske kulturer (ikke alle – i min by har vi masser af bosniere, og dem er der ingen problemer med; de får absolut heller ikke flere børn end gennemsnittet!) udøver på det øvrige samfund.
Men hvis kritikere blot kan afvises som paranoide landsbytosser, fordi de sylter rundt i sammensværgelsesteorier, de ingen beviser har for, kommer vi ingen vegne.
Det er også derfor, at jeg foreslår, at nogen med forstand på tal sætter sig ned og kigger nærmere på disse forhold.
Jeg forstår ikke din afvisning af Lars Hedegaards undersøgelse. Når ikke Danmark fører officiel statistik over folks religiøse tilhøresforhold men derimod en nøje opgørelse over CPR-registreredes fornavne, er det da en oplagt “bagvej” at gå. Den er selvfølgelig ikke nøjagtig, men hvis man kobler den sammen med andre undersøgelsesmetoder, børn man med eksisterende statistik kunne nå frem til et nogenlunde retvisende tal.
Hvad angår det, du skriver om “tilstrømningen”, fatter jeg ganske enkelt ikke, hvad du mener.

Peter Buch

Posted: 1 november 2008 - 16:53 - Svar

Tilstrømningen er sandsynligvis for hr. Gyldenstens vedkommende betegnelsen for antallet af til Danmark flyttende mennesker fra de lande der ikke er nævnt. Men det er selvfølgelig bedst hr. Gydlensten selv forklarer det. I forhold til antallet ankomne i 2004 steg antallet i 2005 med 9,6 % og så videre.

Leave a Comment