6
nov
Seneste opdatering: 6/11-08 kl. 1744
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Jeg ville have foretrukket Hillary Clinton (hun var mest tilbøjelig til at bombe Iran), og dernæst Obama, fordi hans kone er så attraktiv”.

Radiointerview med Henryk Broder  SWR  Baden Württemberg fra igår. MP 3 download, 13.7 KB, min.30:00. Hold fast, det går stærkt. Besøg Broders “internet-kibbutz”,  Die Achse des Guten.  (undrer enkelte, hvor vores videoer med Bawer og Broder bliver af, skyldes det midlertidig, force majeure hos kameraholderen. Vi håber de foreligger i løbet af en uges tid.)  Foto © Snaphanen.

En nat på Rigets skadestue

På grund af “rygtilfælde” og 100 % s immobilitet, var 112 så venlig at samle mig op fra gulvet og bringe mig over på Rigshospitalet. Det var med nogen bæven, at jeg overnattede der, men det viste sig at være en helt igennem opløftende erfaring, når man lige  bortser fra at den lindrende  rygblokade først blev lagt i morges. I baghovedet spøgte svenske vårdcentraler, der minder om bazaren i Cairo og hvor man i øvrigt skal vente  12 timer på at komme til, og så endda betale ved kasse et. På RH er sygeplejerskerne venlige, kønne og omsorgsfulde, nogle er endda svenske. Der er  ingen vrælende, fulde eller truende  klienter, ingen skud- eller voldtægtsofre. Og til sidst en taxa hjem, smertepiller,  sko og  strømper og hvad jeg nu ellers var kommet afsted uden, foruden penge. Endda en låne-stok, jeg er lidt flov over at behøve. Det er i nøden man indser, hvad effektive, fungerende institutioner  betyder. Tak, RH!  “Kris – det beror på vad man jämför med “, som Bibbi Häggström skrev for et  år siden i en sygehussammenlignende artikel.

Hela lördagsdygnet i TV ägnas åt Obama

lange tiders sjoveste parodi. Kan man sige sige, at Margot Wallström klarer at parodiere sig selv ? Dixie Chicks- det være en spøg, men det halvmaniske tøsesprog  genkender man. Det er “Margot  Appellation d’origine contrôlée” :

Hurried up to watch early TV-news this morning and cheered together with my youngest son for Barack Obama’s over-whelming victory!

YES – there are huge problems ahead of him and the USA,
YES – expectations may be too high,
YES – he will probably face dangers of all kinds,
YES – he is rather inexperienced and young,
YES – he might be tempted to take protectionist measures,

BUT – he embodies CHANGE!  He has mobilized young people, poor people, the Afro-American population.  Wallströms blog. Læsning der gør, at man forstår at værdsætte en overskift som denne: Forty-Fourth President, Twelfth Imam

Teori og praksis

Fredrik Lindström, linguistic researcher and stand-up comedian, once said about Sweden: “The worst people in the world live in the best country in the world.” What he meant by this is that while civilization is highly developed in Sweden, the people living there fail to meet the basic abilities of members of even the most primitive of tribes: social isolation is common, depression is on the rise, especially among teenagers, the police only solve six percent of all heavy crime, and the isolationist mentality among Swedes fears conflict and authority at all costs. The Swedish people are intelligent, creative and polite, but socially and emotionally neurotic.

The social problems are reflected in the Swedish culture, now clashing with the growing segment of the population that is foreign-born. The latest controversy is about a new television show called Halal-TV, showing three young muslim girls who document Swedish society from a Muslim, suburban perspective. The famous Swedish tolerance was immediately put to the test:

Muslim TV Show Shocks Swedish Public: The Social Problems of a Cold Country up North af Alex Birch, et nyt bekendtskab og en rigtig skarp, ung “sydsvensker”.

Norge opfinder……..engangs hijabben

nu godkendt af Islamisk Råd i Norge. Denne her er vel for pirrende, rent erotisk. Man risikerer en imam med en grøn plastik fetich. Den skal være sort, brun eller grå.  “Nå mangler vi bare godkjente engangsmuslimer, så er vi i boks..” lyder det i en lidt spids norsk kommentar.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 6 november 2008 - 06:52 - Svar

Pas på gulve og din ryg.
God bedring.

Venlig hilsen Peter

steen

Posted: 6 november 2008 - 07:01 - Svar

tak. ER “så god som ny” om en uge, sagde dowtoren…….lidt opsøgende journalistik, er ikke at foragte. Har ikke brugt sygehuse siden Sverige, for mange ¨år siden, da øksen ikke ramte træet, men……………….

HelgeD-H

Posted: 6 november 2008 - 08:51 - Svar

@Steen
-Jeg vil også ønske dig god bedring, efter dette grimme mindre uheld. Det er en trøst, at dowtor’i sagde du Er “så god som ny”
om en uge.
Som blog-master sammen med LFPC er der brug for dansksindede af jeres slags, også til at i kan bringe aktuelle indlæg, som vi andre
kan kommentere. I gør et stort arbejde.

Jeg skylder dig en kommentar, i indlægget “Berlins tilvandrede kaos”, fra omkring d. 20. oktober 2008.
Kommentaren kommer her:
Du skal have mange tak for din research om – og fraråder mig at referere til Altermedia.
Jeg er glad for ikke at have skrevet dens link her på snaphanen.dk
Jeg vil ikke længere røre siden med en ildtang.
Og når man nærlæser kommentarerne i “schluss mit dem defäitismus”
ringer alarmklokkerne når man kan læse bogstaverne N, P, D.
Desværre må fakta være sande: I Hamborg og berlin er 60% under 18 år ikke etniske tyskere. De unge kan enten være medløbere, eller
være jagede tyske-kartofel. Og 60-70% af de etniske hanner træner kampsport mens tysken hygger sig i smug.
Jeg er glad for din sidste pasus om, at DF er fri af at blive kastet snavs på. Og at (nidkære) svenske journalister ikke kan finde noget komprommiterende på DF, selv om de gerne ville.
Jeg er også glad for Pia Kjærsgaard’s svar i Folketingssalen
til Vestager’s Farisæiske spørgsmål om Pia og DF er anti-muslimer
eller ej. Og at Pia kom med et tredie svar: Jeg er træt af, at man ikke kan købe en kylling her i Danmark som ikke er Halal-slagtet.
Det er vigtigt der heller ikke kan blive kastet snavs her.
Snaphanen.dk skal gerne være mere sober end Urias.
Urias har modstykket UriasWatch.

johansen

Posted: 6 november 2008 - 14:38 - Svar

Rigtig god bedring med ryggen 🙂

Engangshijaben er hverken pirrende eller erotisk. Den er gyselig.
Det er en skandale, at man bøjer sig for islamiske særkrav om tilsløring på offentlige sygehuse.
Sexistisk, islamisk kvindeuniformering hører hjemme i fritiden. Patienterne bliver taget som gidsler i de bogstavtro muslimske kvinders promovering af islam. Hvem tilgodeser patienternes religionsfrihed?

johansen

Posted: 6 november 2008 - 14:47 - Svar

Ang. tilsløring af sygehuspersonale

Jeg har gang i noget desangående. Lægger det frem, når det er blevet publiceret.

Kimpo

Posted: 6 november 2008 - 14:57 - Svar

Hej Steno – god bedring med kadaveret. Du får det næsten til at lyde tillokkende at være på hospitalet: omsorgsfulde søde kvinder – damn!

ps: Hijaben ser fin ud, lige noget for Johansen, selvom hun ikke vil indrømme det 🙂

steen

Posted: 6 november 2008 - 15:23 - Svar

takker. Man ligger jo på langs med laptop og får maden bragt.

Jeg har set Johansen in real life, og det ville sgu være synd 🙂

Johansen

Posted: 6 november 2008 - 17:17 - Svar

Broder var ganske fornøjelig at tale med.
Han fortalte bl. a., at han engang har prøvet at køre igennem Kreutzberg (lille Tyrkiet) i Berlin med et amerikansk flag og et israelsk flag på hver side af bilen. Han kørte stærkt 🙂

steen

Posted: 6 november 2008 - 17:42 - Svar

Broder – han er en pygmæ med et stort og hurtigt hovede. Jeg skal poste et billede af ham på et tidspunkt, hvor han stolt viser sit slips frem for garderhøje skandinaviske kvinder. Jeg har glemt, hvad det lige var med det slips, men historien kommer jo på video.

Johansen

Posted: 6 november 2008 - 20:29 - Svar

Slipset var med stars and stripes. Havde vist nok haft det på i forskellige sammenhænge, hvor det ikke var velset.
Han påstod, at han også havde haft et med lutter israelske flag.

Sygeplejekostumet er bedre uden skæmmende og kvindediskriminerende hijab. Hættemumierne er ikke just vellidte blandt patienterne.

Janne

Posted: 6 november 2008 - 20:55 - Svar

Johansen

Jeg forstår godt patienterne. Det er også ubehøvlet af sygehuspersonalet at missionere i arbejdstiden. Det er også ufølsomt, krænkende og provokerende at sygehusledelsen tillader den slags religiøs propaganda.

HelgeD-H

Posted: 6 november 2008 - 22:03 - Svar

Jeg kan forestille mig, at Hijab sygeplejerskerne behandler de patienter, som ikke vil høre tale om deres missioneren dårligere.
Faktisk at Hijab sygeplejerskerne kan skifte lune fra slesk smiger
til at blive rene sataner, som kan forsømme erklærede kristne
patienter.
Der er endnu tilgode, at en eller flere patienter kan være så tossede, at konvertere på sygesengen.

Janne

Posted: 6 november 2008 - 22:21 - Svar

Helge

Jeg ved ikke om sygehuspersonale forsømmer nogen. Altså udover at forsømme anstændig hensyn til patienters religionsfrihed.

Det der trigger mig er at nogle ansatte i offentlige embeder bruger arbejdstid til systematisk at missionere med religiøse symboler. Det finder jeg ekstremt stødende i forhold til min og andres religionsfrihed. Så på den måde mener jeg at sygehuspersonale forskelsbehandler. Simpelthen ved anmassende at missionere med deres private og mig komplet uvedkommende religiøse præferencer i arbejdstiden.

Offentligt ansatte bør fremstå neutrale når de har med borgere at gøre. Men så længe sygehuse mener det er ok at ansatte anmassende og provokerende missionerer i arbejdstiden, så længe vil der være missionerende personale lønnet af stat og kommuner. Så det er faktisk også stat og kommuner i Danmark der i stigende grad ikke respekterer danske borgeres religionsfrihed.

HelgeD-H

Posted: 7 november 2008 - 00:10 - Svar

@Janne
-Nåh nej. Hvis de bliver grebet i direkte plejeforsømmelse af missionsafvisende patienter må det være afskedigelsesgrund.
Hvis ledelsen tør fyre Hijabsygeplejerskerne.
Kan de ikke vinde en sjæl tror jeg “de” er som en tordensky
inde under deres hijab, så de missionsafvisende patienter
kan få det at mærke.

Jeg kender alt for godt den foragt fra visse personer over jeg erklærer mig som DF-mand.
Det er bare en skam, at jeg har svært ved at udtrykke mig mundtligt, det er let at tromle mig ned med ordflom.
Fait acomplit efter fait acomplit gør det op ad bakke med at hævde Danmark. Dag for dag demonteres ting vi forbinder med Danmark.
Fjernelsen af julemærkerne gør mig mærkeligt nok til at føle en
tomhed frem for at kæmpe.
Kan jeg bruge min tekst, med små ændringer, på Urias til at klage til hjemmesiden for julemærket ?
Jeg beder venligst om din hjælp til et udkast over en klage til
kontakt julemærket, som er så skarpt og sobert som muligt uden at gribe til injurier.

Se Janne ! Nu bliver vi belemret med Konvertit Marsha, som har begået faneflugt, og til at sætte lus i skindpelsen på
snaphanen.dk, og til at være en troll.
Er Marsha et pigenavn ? Og slemt hvis det bliver en fast skribent.
Det måtte jo komme.

Victor

Posted: 7 november 2008 - 00:55 - Svar

1) Du er da vist ude på at ødelægge Thøgher Zeitungspfhandens dag….her har han i årvis troet at han var “the hidden imam”.

2) Hvis det du har var et hekseskud kan jeg meget anbefale at du får en kineser til at give en omgang massage med vacuum glas. Det fungerer skaseme – du får rykket i steder, hcvor du ikke vidste du havde steder.

Janne

Posted: 7 november 2008 - 11:46 - Svar

Helge

Ang. julemærket, så synes jeg at man kan bruge argumenter som at det er fjollet at kalde et mærke uden jul for julemærke.

Man kan komme ind på hvad mærket betyder for en som person og som et stykke dansk kultur. Man kan komme ind på traditioner, på identitet og præferencerammer samt erfaringsgrundlag hvad angår julen og dens skikke og traditioner i Danmark.

Et argument for at bevare julemærket julet er også at vi netop i disse her år ser at danske og vestlige traditioner og skikke i stigende grad behandles som stedbørn – af hensyn til alle andre end os – og derfor er det vigtigt at gøre opmærksom på sit mishag ved den udvikling/afvikling.

I England har de nu lavet valgmulighed, således at man kan købe et julet mærke, hvis man ønsker det. Der bør mindst være valgmulighed i Danmark også.

Det er ikke fordi jeg ønsker at julemærker bliver kristne. De skal bare være julede. F.eks. kan der være nisser, julehjerter, engle, julegrise, julebuk, flæskesteg, kagemænd og koner, kræmmerhus, juledekoration, pyntet juletræ, pakkekalender, kalenderlys eller andre motiver fra en dansk jul. Der er masser af motiver og traditioner og skikke at vælge ud af. Påfaldende at Julemærkefonden netop har valgt dem alle fra. Og det mener jeg at Julemærkefonden skal gøres opmærksom på.

Men skriv til fonden. Det behøver ikke at være så fancy. Det vigtigste er at fonden får besked om at julen i julemærket mangler og at vi er nogen der ønsker den tilbage. I sig selv er det at der ingen jul er i julemærker måske en lille bitte ting, men set i en større sammenhæng ses det at multikultur har meget svært ved at rumme netop dansk/vestlig kultur og skikke. Også derfor bør Julemærkefonden have besked. Julemærket og fonden skal ikke som så meget andet kuppes af multikulturens poppede og overfladiske ideologiske ‘designere’.

Det er ikke nok at betale til en god sag – her ophold for børn der trænger til hjælp – hvis sagen indbefatter fjernelse af det vi som danskere holder af.

’Gode sager’ – f.eks. julemærket og julemærkefonden og julemærkehjemmene og i sidste instans børnene der får ophold på hjemmene – skal ikke bruges til at fjerne et stykke dansk kultur. Her vores gode danske jul.

Men gør dig dine egne tanker og brug dine egne ord. Det kommer du længst med.

Janne

Posted: 7 november 2008 - 12:09 - Svar

Set i et større perspektiv har multikulturideologerne i det hele taget været geniale at de har fundet ud af at bruge netop hjælpeorganisationer (og vores hjerter) til at fremme multikultur med og der ved nedtone vores lokale kultur (og frihedsrettigheder). Hvem kan da få sig selv til at sige nej til at hjælpe nødlidende?

Hvem kunne dog vide, at vi ved at hjælpe nogle hjælpeorganisationer, i samme stund også er med til at udhule vores egen kultur og vores frihedsrettigheder?

FN’s Menneskerettigheds Råd er et ganske godt eksempel. Det skulle være så godt og så er det faktisk skidt. Virkelig skidt.

Leave a Comment