10
dec
Seneste opdatering: 28/11-11 kl. 1817
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

November 13-16, 2008

Nu det er store rettighedsdag, læg mærke  til David Littman, som Spencer  omtaler i video 2:

“Vid en hearing i juni skulle professor David Littman från Association for World Education plädera för inkluderandet av kvinnors mänskliga rättigheter i de mänskliga rättigheterna. Utan att använda begreppen islam eller sharia, vilka ju är förbjudna i HRC, avbröts han efter 22 sekunder av den egyptiske delegaten med orden ”islam skall inte korsfästas i detta råd”. Mötet fick ett skandalöst och högst ovärdigt förlopp – Littmann avbröts sexton gånger. Så förbjöds Littmann att tala om könsstympningen i Egypten trots en förbudslag från 1997. Enligt Unicef könsstympades tre miljoner flickor varje år i 32 länder varav 29 är medlemmar av OIC. Likaså förbjöds han att kritisera den officiella giftasåldern för flickor i Iran – nio år och steningen av kvinnor som våldtagits. “Rättigheter under attack”

»Inklusionsseminar«

Jeg havde lovet at tage forbi Rådhuset midt på dagen, for at se om der var nogle fotos at tage, nu festsalen lagde  rum til Konference om kulturliv og menneskerettigheder – se program. Jeg havnede  midt i “Hvad betyder det religiøse tørklæde for integration og ligestilling”. Antropolog Britta Mogensen og  Lone Nørgaard prøvede at gøre forsamlingen begribeligt, at tørklædet er mere  end  religiøst signal og ikke  et hvilket somhelst  Dagmarkors.  Jeg tror ikke den sank ind. Iøvrigt følte jeg mig ikke særlig “inkluderet”, da forholdet kvinder til mænd var cirka 35: 1, uden at jeg skal være fræk og elaborere mere på det. De få ældre kvinder var de vidende. Jeg sprang derfor “Opera over  arabiske digte”, præsentationen af Inklusions T-shirtén, Gerner Nielsens “Inkluderende  design”,  Dukketesten, Regnbuefamilier og “Hymn to Human Rigths” over, og gik direkte  til den store  buffet i kantinen. Der er ikke et ord, ikke et begreb, ikke en idé, der er så god, at krakilere ikke kan skamride og  ødelægge den til kvalmeniveauet. Derfor, når jeg hører ordet “Menneskerettigheder” bliver  jeg fjern i blikket, indstiller mig på at skulle have moralske bølle- bank og mærker efter om jeg nu har min (lovlige) lommekniv i lommen. Levebrødsidealisternes virksomhed er med andre ord kontraproduktiv. Dét eneste man efterhånden ønsker sig i julegave, er nogle opsagte og overtrådte konventioner.Da jeg forlod Rådhuset så jeg, surprise, imam Abdul Wahid Petersen vimse over Rådhuspladsen mod dagens lokkende program. Overborgmesteren var ikke at se. Hun skal være tilgivet.  (fotos Snaphanen).

Video:  I en ny, tankevækkende dokumentar-kortfilm fra Institut for Menneskerettigheder, skal brune, danske børn vælge den flotteste dukke. Næsten alle vil have den hvide dukke. , Københavns Kommunes kampagne “Oplev forskellighed”

Kritik af religion alligevel tilladt? Så kan kun et skarn vel være mistroisk?

Så vil jeg hermed erklære mig et skarn. Skal vores fremtid baseres på naiv tillid ud fra nogle ikke-bindende her-og-nu erklæringer, eller på 1300 års historiske erfaringer? Jeg ved godt hvad jeg vælger at holde mig til. Lidt tankevækkende, at både Tariq Ramadan og den myrekrybsinducerende FN-rapportør for ‘racisme’ (hvilken race er islam?) Doudou Diene næsten samtidigt kommer med en lille godbid der vel skal gyde olie på vandene: Det er skam ikke meningen, at kritik af islam skal kriminaliseres.

I en tid hvor moské-kaserner skyder op som svampe i europæiske byer, og alle andre religioner end islam er forbudte i Saudi-Arabien, må der naturligvis helt andre boller på suppen: Der må som en goodwillgestus til en start opføres en domkirke, en synagoge, et hindutempel og en pagode i Mekka. Hvis dette så virker oprigtigt nok, kan vi gå i gang med at stille ultimative krav om en reform af islam der fjerner alt det supremacistiske, dvs. herrefolksmentaliteten, i denne religion/ideologi, én gang for alle. Så er vi måske så småt på rette vej. De forblommede ord citeret her gør mig om noget endnu mere mistroisk. Dette er ren taktik der skal lulle os i søvn til den dag vi endegyldigt står med ryggen mod muren (LFPC).

[Tariq Ramadan:] To criticize the religion and Muslims is not Islamophobia; a critical attitude towards religion must be accepted. But to criticize someone or discriminate against them only because they are Muslim-this is what we can call Islamophobia, this is a kind of racism. […] TAREK VERSUS TARIQ

[…] Paris Senegaleseren Doudou Diene overraskede alle på en konference om ytringsfriheden i Paris, da han afblæste hele striden mellem Vesten og de muslimske lande om, hvorvidt kritik af religioner skal sidestilles med racisme og fremmedhad. […]

»Blasfemi og ærekrænkelser mod religioner er ikke et af de dokumenter, der ligger på bordet. Arbejdsgrupperne arbejder kun på at implementere det, der blev vedtaget i enstemmighed på Durban I konferencen i september 2001,« sagde Diene. […]

»Læren [af Muhammedkrisen] er, at man ikke kan betragte enhver kritik mod en religion som en racistisk diskrimination. Men også, at der under diaboliseringen af islam efter 11. september 2001 var grupper, der spredte had mod islam ,« sagde han og forsikrede, at intet i den aktuelle proces forsøger at begrænse ytringsfriheden, hverken karikaturer eller religionskritik. […] [Vesten har intet at frygte på racisme konference [sic] JP 10.12.2008, ikke online]

Kronik: Den herskende skinhellighed fejrer sig selv

Menneskerettigheder Den herskende menneskerettigheds-ideologi er en forfalskning af menneskelivet, som ikke blot fratager os retten til at hævde og værne, hvad vi har kært, men som også ophæver den lov og ret, som retssamfundet bygger på………Den meget bigotte og meget frelste Eleanor Roosevelt, forkvinden i FN’s kommission til udformning af en verdenserklæring om menneskerettigheder, anede virkelig ikke, hvad hun indlod sig på. I hende samledes den puritanske, amerikanske tradition i sin mest sværmeriske udgave.  Kristeligt Dagblad

¨Søren Krarup fejrer også dagen med en debatartikel i Berlingske Stidende: “60 år med religionserstatningen”.

Københavns Kommunes kampagne “Oplev forskellighed”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Pegi

Posted: 10 december 2008 - 17:11 - Svar

Det “inkluderende” er kun en overgangsfase, når fundamentalisterne har overtaget dagsordenen definitivt, vil det være helt slut med inkluderende tiltag, og man vil i stedet søge at skabe en ny monokultur. Eksemplificeret i Gellerup, hvor man er i gang med etnisk udrensning. Her må områdets kirke og kirkegængere beskyttes af vagter, og områdets grønlændere blev stenet ud.

PB

Posted: 10 december 2008 - 17:25 - Svar

Hvis man betragter menneskeheden som et hele, hvis oprindelse dateres til efter kometindslaget, der “fjernede” dinosaurouroserne, så er der sket en imponerende udvikling.
Vi er nået langt, også i problemløsning, i forhold til vor , fortidige, civiatiationers negative afslutninger.
Vi, som menneskehed, har, pt. et voksende problem, mislyd i “skaberværket”, Islam! Født i hjernen på en mand der levede for 1400-1800 år siden.
Et menneske der, middellmådig som os andre, greb efter (de 15 min.) berømmelse og nok egentlig ikke selv begreb de vidt rækkende konsekvenser hans “lirum larum” ville ha, langt ud i fremtiden, dvs. til vore dage.
Mine Damer og Herre. For at gøre en lang historie kort, så er vi i de Nordlig/Vest orienterede (Lutheransk/Kristent) orienterede demokratier, under et stigende pres af et befolkningsoverskud, der hylder denne misvækst/defekt på menneskehedens stamme.
Desværre er vore “førende” politikere under indflydelse af den vildfarelse at det er noget “man” kan “imødekomme og dialogisere” sig ud af!
Intet kunne være mere forkert!
Vi har at gøre med psykopatisk erobre ideologi, der , for det første “har tid nok”,til at betjene sig af lige dele løgn, forstillelse, intimidering, og for det andet gerne betjener sig af korporlig afstraffelse, for at holde “fårene i flokken”

En helt personlig “irritation# er det, deagligt , når kvinder på forhånd slår blikket ned og indtager “Madonna” attituden!!
For the f…, vi er sgu da ligeværdige!!

Jacob A

Posted: 10 december 2008 - 18:15 - Svar

Fra Krarups kronik:

“1789 har fyldt historien med blod og mord og guillotiner og slavelejre. Alle ideologierne – kommunisme, fascisme, nazisme, maoisme – er børn af(menneskerettighederne) ”

Hvortil jeg vil sige: højest de to ud af de fire. Og selv denne påstand er nok riimeligt forenklede.

VH
Jacob

Magga

Posted: 10 december 2008 - 19:44 - Svar

Ang. Dukketesten.

Ja, filmen er i sandhed tankevækkende, fordi den demonstrerer, at de adspurgte børn har en overvældende præference for lys hud, blå øjne og gult hår.

Det er i sig selv hjertegribende, for de adspurgte unger er skønne på deres egen brunøjede og sorthårede måde, og selv om de fleste har alabasterfarvet hud, anser de åbenbart sig selv for at være “brune“, hvilket kan undre.

En lille pige forklarede, at det er fordi, hun bliver meget brun, når hun er i solen. Måske har vi her en ekstra forklaring på, at muslimske piger gennemgående ikke tillader solen at komme meget i kontakt med deres hud.

Vi så ingen etnisk danske børn og hvorfor mon ikke? De kunne jo have fortalt noget om danske børns syn på andres farver, og det er vel filmens egentlige postulat, at det er der problemet ligger: hos danskerne.

Interviewerens stemme er ulideligt kvalm, og hans dansk dårligt. Det hedder ikke: “hvaaafår en dukke” men “hvilken dukke“. Det virker ellers ikke, som om børnene har problemer med at forstå og tale dansk, og de er alle velklædte og veltrimmede.

Det luskede ved filmen er den skjulte dagsorden, for det er jo meningen, at vi skal påtage os skyld og skam for, at disse yndige unger finder deres egne øjne, hud- og hårfarve mindre pæn end de “danske” farver. At påpege mindreværd og racisme er filmens egentlige ærinde.

Her vil jeg lige indskyde, at jeg selv er så gylden i løden og har så brunt hår, at jeg har oplevet en flok somalier, der blev ved med taktfast at råbe “perker, perker, perker” efter mig. Min far, farfar og mine onkler var sorthårede og blev betragtet som flotte fyre med et godt tag på pigerne. I min barndom var negerdukker attraktivt legetøj, jeg havde dem i flere størrelser, og indtil for nogle år siden havde mine venners to mulatbørn en herlig tilværelse i den stedlige skole, hvor de var alles små mascotter. Så kom der muslimske børn på skolen, og mulatbørnene blev moppet fra skole og kammerater.

For fire-fem år siden skrev jeg derfor et lille essay over et fotografi fra min avis af en flok egyptiske børn, der var fotograferet i deres klasseværelse en dag, hvor de havde deres yndlingslegetøj med sig i skole. Det var nøjagtig det samme som i Dukketesten. Yndige småpiger sad stolte og fremviste deres guldhårede og blåøjede dukker med lys hud. Og lad mig tillige minde om, at på de muslimske ægteskabsmarkeder er det en stor fordel at være lys i det, for så er man i højere kurs. Et par kendte herboende muslimske politikere med sans for at markedsføre sig selv har da også valgt sig meget lyse danske koner.

Så alt i alt konkluderer jeg, at beundringen for det lyse, der sikkert med tiden udvikler sig til et had/kærligheds-forhold, kan opstå uden dansk medvirken, og måske er den oldgammel i Asien og Afrika.

Dette kunne Institut for Menneskerettigheder passende undersøge, hvis man ikke kan løsrive sig fra emnet hudfarve m.m..

Personlig synes jeg ikke, at emnet har noget med menneskerettigheder at gøre. Undtagen hvis man ser det i en kulturel synsvinkel, men det er jo netop det, vi ikke må.

Det er synd for børnene, men jeg kan ikke se, hvordan vi andre skal kunne modvirke disse forhold, så længe al kritik af kultur og derunder religion betragtes som racisme. På den måde spænder Institut for Menneskerettigheder endnu engang ben for sig selv.

Victor

Posted: 11 december 2008 - 00:25 - Svar

Nu sker der endelig noget. Et nyt italiensk parti – med gode forbindelser til den katolske kirke – vil kæmpe for at forsvare det kristne Europa.

Mod hvem??? Mod de sekulære og de moralske relativister!! Derfor kan alle troende blive medlemmer:

Fra the times:

http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/faith/article5269250.ece

HelgeD-H

Posted: 11 december 2008 - 01:03 - Svar

Julekort fra Pia Kjærsgaard er virkeligt noget jeg ønsker mig.
Dagens B.T. fra d. 10. dec. bragte en artikel (side 18) med overskriften:
Dronningen slår julemanden.
I den forbindelse har TNS Gallup for Post Danmark spurgt 1.114 danskere, hvilken kendt dansker de helst vil modtage et julekort fra.
I rækkefølge er:
Dronning Margrethe 3%, Niels Hausgaard, Villy Søvndal,
Mærsk McKinney Møller >2%, Kim Larsen, Lene Espersen,
Pia Kjærsgaard >1%, og julemanden.

I B.T.s optik er det odiøst at modtage et julekort fra Pia Kjærsgaard.
Jeg ville blive rigtigt stolt af at modtage et julekort fra Pia Kjærsgaard.
Det må min skytsengel hjælpe mig med.

HelgeD-H

Posted: 11 december 2008 - 01:12 - Svar

Beklager taste fejl:
Dronning Margrethe 3%, Niels Hausgaard, Villy Søvndal,
….resten passer.

LFPC

Posted: 11 december 2008 - 01:18 - Svar

Hvad med julekort fra Ahmed Akkari? Det ville da være originalt, og så endda fra Grønland. Han kan bare affarve skægget.

Johansen

Posted: 11 december 2008 - 01:39 - Svar

HelgeD-H

Jeg gjorde det modsatte sidste år. Jeg sendte et julekort til Pia Kjærsgaard. Det var Trykkefrihedsselskabets julekort med profeten. 🙂

HelgeD-H

Posted: 11 december 2008 - 10:05 - Svar

@Johansen
-At sende julekort til Pia Kjærgaard er en rigtig god idé. 😀
Tak for dit tip.
Det viser også at hun og Dansk Folkeparti får opbakning blandt
befolkningen. -Særligt nu hvor politiken i lederen, og andre,
hoverer over at DF er blevet ydmyget med EU-underkendelsen af DF-aftalen med regeringen af 22.september.

Sender man julekort får man vel også Goodwill til at modtage
julekort med julehilsen. 🙂

Er det mig tilladt at sende et julekort til Hr. Johansen ?
Du ved….. . Ja!, eller Nej!
Det agter jeg nemlig at gøre hvert år fremover,
så længe det overhovedet kan lade sig gøre. 🙂

Beklager meget, at min sætternisse har været på spil :
Dronning Margrethe, matematisk mindre end tegn, 7%
Kronprins Frederik, Kronprinsesse Mary,
Anders Fogh Rasmussen, matematisk større end tegn, 3%
Niels Hausgaard, o.s.v.
Så skulle det være på plads med artiklen fra B.T. fra i går.

I denne juletid, anbefalelsesværdigt link som jeg også kunne
tænke mig Hr. Snaphane kunne bruge som endeligt indlæg inden
julen er ovre, på samme måde som: “Se nu stiger Solen”.
http://www.youtube.com/watch?v=UgzOmdLTrko&feature=related
Tidligere postering i »Diana West i København.«

Med de bedste hilsener.

Johansen

Posted: 11 december 2008 - 10:46 - Svar

HelgeD-H

Naturligvis er det tilladt at sende julekort til hr. Johansen. Julekort varmer i en kold tid. 🙂

For øvrigt så sendte jeg også julekort til Flemming Rose som tak for Muhammedtegningerne.

Janne

Posted: 11 december 2008 - 11:09 - Svar

Pegi

“Det “inkluderende” er kun en overgangsfase, når fundamentalisterne har overtaget dagsordenen definitivt, vil det være helt slut med inkluderende tiltag, og man vil i stedet søge at skabe en ny monokultur.”

Som da grønlændere blev jaget ud af Gellerup.

HelgeD-H

Posted: 11 december 2008 - 11:15 - Svar

@Johansen
-Din respons modtaget med tak.
Flemming Rose skal jeg endelig også huske, at giv min opbakning,
-han er nemlig et mandfolk.

Rasmus Rasmussen

Posted: 11 december 2008 - 12:05 - Svar

Hallo her i julehyggehjørnet. Hvad med at sende nogle “julekort” til Peter Skaarups blog på broderskabets Samarbejds-Politiken (“Muslimske bombemænd kan også være bange”) så at en anden en kan blive aflastet i sit mangfoldige virke for fædrelandet?

Leave a Comment