18
dec
Seneste opdatering: 10/1-10 kl. 2200
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Fred Åkerström: “Glimmande Nymf, blixtrande öga”: Fredmans epistel N:o 72, Carl Michael Bellman. Vi har lovet musik i julemåneden. Det er ikke let at finde noget, der ikke konstrasterer svært mod det øvrige indhold, men vi må udholde det. Åkerström, Bellman, eros. Libido på P 1, gå hjem og vug noget så vissent og få noget P 1 coaching. Hvem har ikke været 4 år, 10 år, 14 år, 17 år, uspolerede, fortryllede, uberørte af ævl ? Alle er med. Det tager kun min. 6:35, vibrerende af den erindring, så er vi tilbage igen . La petite mort: “Bofinken nyss, nyss, Cajsa Lisa, slumrande slöt sin kvittrande visa. Solen nyss slocknat och fästet har tjocknat, enslighetens tystnad rår; jag till Fröjas dyrkan går…”

Somna, min nymf! Dröm om min lyra,
till dess vår sol går opp klockan fyra,
och du dig sträcker,
och armarna räcker
till min kanna och min famn,
eldad av mitt blod och namn.
Cajsa, du dör! Himmel, hon andas;
döden ger liv, och kärlek bortblandas.
Men fast din puls slår matt,
så blundar ögat glatt.
Håll med fioln; god natt!

H.C.Andersen oversatte først Bellmann til dansk.

Gellerups gejstlige: Utilpassethed, ikke herrefolksmentalitet bag ildspåsættelse

Så kom den, den obligatoriske forsikring fra kirkeligt hold i Gellerup – den seneste episode har skam slet ikke noget med kirken som kristen institution at gøre. Ser man bort fra at de næppe i virkelighedens verden kunne sige andet, med tanke på konsekvenserne, så er det givetvis rigtigt, at man ikke i dette tilfælde eller i en del andre kan pege på et forsætligt, antikristent motiv til indbruddet og ildspåsættelsen. Man må se på overordnede omstændigheder, som det vanskeligt bortforklarlige faktum, at netop denne kirke må bevogtes af muslimske lokale. Desuden kunne motivspørgsmålet i teorien afklares ved at kigge på statistik over gerningsmænds etnicitet kontra gerningsstedets ‘ditto’ – er moskeer således statistisk set lige så udsatte for indbrud og ildspåsættelser? Motiver kan findes ikke blot i bevidst forsætlighed, men også i opdeling af verden i ren/uren og halal/haram. Ville de gejstlige være villige til at anlægge denne perspektivering, eller er dette på forhånd udelukket – i hvilket fald svaret på motivspørgsmålet så giver sig selv? (LFPC)

[…] Når man i kirkens menighedsråd kan være så sikker på, at indbrud og hærværk ikke er religiøst betinget, skyldes det indbruddenes art.

»Vi er ikke de eneste, det går ud over. Og så har vi hverken oplevet, at de har malet på væggene, skrevet på kirkens mure eller øvet anden hærværk, der kunne pege på, at det ikke var religiøst betinget. Hvis det virkelig var dét, var det mere oplagt at gå efter religiøse symboler. Her er der tale om berigelseskriminalitet,« siger Jacob Zakarias Larsen. […] Indbrud ikke angreb på religiøst symbol

Spencer: Bill Clinton: Bought and paid for

Mange af vores læsere ville sikkert selv have set denne historie ovre på Jihad Watch, men jeg synes den skal bringes her, fordi det utvivlsomt er et af de allervigtigste og mest underbelyste spørgsmål i dag: Hvilke fremtrædende personer i vestlige lande modtager hvor mange penge fra formørkede olielande? Hvilke konsekvenser har dette for den førte politik og for påvirkningen af opinionen i vore lande? Skal dette fortsat være lovligt, eller skal det betragtes som landsforræderi og behandles som sådan? Eller skal der gælde særlige restriktioner for folkevalgte og offentlige myndighedspersoner, hvor alle andre skal forpligtes til at fremlægge deres regnskaber for offentligheden? Og så er der jo den for os helt særlige vinkel: I og med at der er overført svimlende beløb i form af olieindtægter til de arabiske lande, kunne det mon være at der også er dryppet lidt fedtet smørelse i danske lommer hist og her? Tja tja, bum bum, man kan da altid gøre sig sine tanker (LFPC).

clintonforsaleBy posting this am I saying that Bill Clinton is different from any other powerful politician, in taking money from foreign donors who obviously hope to influence the political process? No, in this Bill Clinton is not singular. But look at this list: $10 million to $25 million from the Kingdom of Saudi Arabia. Between $1 million and $5 million each from Saudi businessman Nasser Al-Rashid, Friends of Saudi Arabia, the Dubai Foundation, and the governments of Kuwait, Qatar, Brunei and Oman. And the New York Post here is worried about money from India keeping Hillary from being kind to Pakistan! Has anyone stopped to ask whether or not all these millions coming in from Muslim states might be helping make Bill (and Hillary?) soft on the jihad?

“Bill Clinton Releases Donor List,” by Chuck Bennett for the New York Post, December 18 (thanks to James):

Former President Bill Clinton released a list of donors to his private foundation this morning after resisting making the names of his Saudi Arabian and other foreign benefactors public for years.

The moves comes as Sen. Hillary Clinton prepares to become Secretary of State under President-elect Barack Obama and highlights the potential conflicts of interest she may face when sits down to negotiate with heads of state of foreign countries.

For instance, the Kingdom of Saudi Arabia itself donated between $10 million to $25 million to the William J. Clinton Foundation, the nonprofit that manages his presidential library in Arkansas as well as donate to charities around the world.

Foreign governments directly donated at least $41 million.

In addition, Saudi businessman Nasser Al-Rashid gave between $1 million to $5 million, as did the organizations Friends of Saudi Arabia and the Dubai Foundation.

Other Middle Eastern government donors include Kuwait, Qatar, Brunei and Oman – all of whom gave between $1 million to $5 million. Norway donated $5 to $10 million while Italy and Jamaica gave between $50,000 to $100,000.

Also on the list are influential Indian politicians and businessmen which critics say could hurt a Secretary of State Clinton’s perception of being an impartial arbiter between India and Pakistan.

The list also underscores ties between the Clintons and India, a connection that could complicate diplomatic perceptions of whether Hillary Clinton can be a neutral broker between India and neighbor Pakistan in a region where President-elect Barack Obama will face an early test of his foreign policy leadership. […] Robert Spencer: Bill Clinton: Bought and paid for

Tyve procent af Sveriges befolkning

Statistika Centralbyrån har forelsket sig i begrebet “utrikes födde”, men kulturelt set og i praksis, har det vist sig at være af underordnet betydning og man skal derfor tælle efterkommere i flere led med, og man når således små 2 millioner. Et tal der ville have fået andre parlamenter til at tøve, men ikke det svenske. Ingen har mere brug for en folkelig korrektion, end Sveriges Riksdag, sent som det er. Demografisk set har Riksdagen – uden at spørge befolkningen, vel at mærke, lagt landet i den allervanskeligste position i Europa, som et fremskudt laboratorium. Når man avler politikertyper, der både er dybt provinsielle, selvimponerede og med hang til radikale eksperimenter, kan ingenting forudses. Om Sveriges naboer skal hæfte for dem mere end allerede, er helt uvist. Kun Søren Espersen har turdet nærme sig det emne. Det er helt anderledes om 10 år, men så meget desto mere for sent. Her er Espersen avantgarden, mens resten bekræfter det dictum, at politikere i virkeligheden overhovedet ikke bryder sig om problemer, skønt det er det, jobbet handler om. Navnlig om at komme dem i forkøbet. I virkeligheden burde politikere aflægge Den Hippokratiske Ed: “Af og til helbrede, ofte lindre, altid trøste og fremfor alt ikke skade.”. Havde danske og svenske parlamentarikere aflagt den ed, kunne man fyre halvdelen af de danske og alle 349 svenske og Norden ville være et forbedret sted.

Sweden’s foreign-born population is expected to reach 14 percent by the end of 2008, a year in which the country’s overall population had its greatest increase since 1970. In the last decade, the Sweden’s foreign-born population has grown by 27 percent, as measured as a percentage of Sweden’s total population, according to Statistics Sweden. If people born in Sweden to two foreign-born parents are added to the mix, the total comes to 378,000 people, or nearly 20 percent of Sweden’s overall population. Immigrants central to swelling population, SCB.SE: Största folkökningen på nära 40 år

“Vi byter folk. Detta är demografi, Men att redovisa befolkninfgssiffror betraktas numera som på gränsen till rasism. Vad har du egentligen för dolt syfte med att berätta detta? Det bästa är väl egentligen att ingenting veta. Ni känner väl till att på 1700-talet betraktades folkmängden i ett land som en militär hemlighet, fienden skulle inte få veta hur många soldater ett land kunde ställa upp. Sveriges folkmängd var hemlig, men överheten visste exakt hur många som kunde sugas ut.” Kurt Lundgren

Sverige 2008: Socialrådgiver med livvagt

Väktare som skyddar socialsekreterare på arbetsplatsen. Äldreboende som tvingas göra en riskanalys och åtgärdsplan för att skydda sig mot ungdomsgäng. New York? Nej, Sverige 2008. Sonja Björkman går aldrig ensam ner till garaget i Hovsjö.
Stenkastning mot bussar, som DN skrev om på onsdagen, är ett känt problem i Hovsjö i Södertälje. Men stenkastning och inställda bussar är inte Sonja Björkmans största problem. Hon arbetar som socialsekreterare i Hovsjö och vågar inte gå ensam ned i garaget och hämta tjänstebilen. Hon vill inte heller gå ut ensam mitt på dagen och promenera i Hovsjö. Antingen får en kollega eller en väktare vara med.

– Skadegörelse mot våra bilar och hot mot oss har förekommit i flera år. Varje händelse i sig är kanske inte uppseendeväckande. Det är hela bilden som är allvarlig. Vi är vaksamma när vi är ute och de som har sina bilar här kontrollerar dem efter varje arbetsdag för att se om de har utsatts för skadegörelse, säger Helene Pettersson, resultatenhetschef……………………………Det senaste året bilar brunnit, personalen har hotats och raketer har skjutits mot dem. I september avfyrades skott mot Klockargårdens äldreboende och rutan hos en 90-årig dam på fjärde våningen sköts sönder. Då fick den skrämda personalen nog. Väktare har kopplats in och riskanalysen ska leda till ett bättre skydd. Men det hjälpte inte i förra veckan. Då härjade ett ungdomsgäng igen. En av personalens privata bilar brändes ut helt och en tjänstebil förstördes delvis.

Socialsekreterare tvingas ha väktare som skydd efter hot, Video: I Hovsjö bränner man flest bilar i landet.Samme opløsning er følelig i Norge, men i mindre grad. Endnu. Ranes og trakasseres på bussen

»Vi kommer og tager jeres julegaver«

At Danmark nu får de samme problemer som Sverige, med 15 års forsinkelse, bør ikke komme bag på nogen. De vil blive langvarige, måske irreversible. Vi kommer til at huske Jelved, Nyrup, Holger K og co. meget, meget længe. De chokerede børn er på deres regning, hvadenten de vil betale den eller ej. »Vores børn går ikke længere alene ude om aftenen. De er sammen i grupper. Alligevel bliver de røvet. Og truet. Og det er voldsomme trusler. Når man er 14 år og bange, så tror man på dem,« Forældre vil lave vagtværn for at beskytte børn i Jellebakkekvarteret mod truende gaderøvere.

Socialdemokraten Mette Frederiksen var i P 1 for en uge siden, for at lancere sin version af danskhed. Den bestod først og fremmest i lige adgang til et offentligt, “gratis” sundhedsvæsen, kunne man forstå. Hun var ikke tilfreds med DF´s “snævre version af danskhed”, hvordan den så kan være snævrere end Mette Frederiksens. Ingen har mere ihærdigt end hendes eget parti torpederet det gode, dog uden fuldstændig succes. Det ser man af, hvad det nu koster i afgifter at benytte det offentlige svenske sygehusvæsen, og her er Sverige bare en ekstrapolering af det Danmark SR – regeringen havde kurs imod. P 1 tog hende alvorligt. Vi er ikke i stand til det. Indvandring fra 3. verden og velfærd, kan ikke kombineres. Det erfarer syge svenskere nu bitterligt på pengepungen, nogle endda på livet, og det er det frontalangreb på velfærden, Frederiksens eget parti har ført an i. Danske socialdemokrater må som hidtil, forlade sig på befolkningens glemsomhed og uvidenhed. Ellers “är det kört” for partiet, som man siger og vi vil græde temmelig tørre tårer over det, mens vi prøver at forsone os med det faktum, at vi engang har stemt socialdemokratisk. Alle har brug for ( “har behov for” – på SF-dansk) en ny regering cirka hvert 10 år, men der er ingen der siger vi behøver endnu en socialdemokratisk, reformeret eller ej. Et parti, der betragter sig som forud for befolkningen, men er 20 år bagud, er svært at få tillid til igen.

Over 60 per cent of Britain’s Muslim schools have extremist links, says draft report

Og af de resterende 40%, hvor mange støtter så troværdigt, eksplicit og umisforståeligt det sekulære demokrati på ubestemt tid? Med lige rettigheder for alle grupper, incl. jøder? Hvor mange støtter lige så troværdigt, umisforståeligt og eksplicit retten til frafald fra islam, og muslimske kvinders ret til at gifte sig med vantro mænd? Jeg er ikke i tvivl om at med disse rimelige og banale krav vil procentandelen af moderate lande på 0. Så kompromis- og illusionsløse spørgsmål ser man ikke i mainstreammedierne, men denne procentandel på 60% burde jo også i sig selv give anledning til hævede bryn (LFPC).

Britain’s Muslim schools have been sharply criticised in a controversial draft report commissioned by a leading think tank which suggests that over 60 per cent of them are linked to potentially dangerous Islamic fundamentalists. An early version of the report, entitled When Worlds Collide, alleges that of the 133 Muslim primary and secondary schools it surveyed, 82 (61.6 per cent) have connections or direct affiliations to fundamentalists. The 133 schools are in the private sector but supposedly subject to Ofsted inspection….Perhaps the most alarming finding of the draft I’ve seen is that so many of these schools (including ones with no connections to political extremism) are bricking up their pupils behind a wall of Koranic injunctions and Sharia law. Telegraph

Terrorpropaganda for amerikanske midler

En mands ‘moderate’ er en anden mands morder. Gårsdagens historie om den Interpol-eftersøgte terrorismekonsulent er på ingen måde enestående. Tossegodhed er paradigmet, og pengene fosser ud af vestlige statskasser til det angiveligt ‘moderate palæstinensiske’ selvstyre, nogle af hvilke bliver spenderet på glorificering af martyrdøden. Via Gates of Vienna (LFPC):

Disturbing new videos show that Fatah, the Palestinian Authority, supposedly committed to peace, uses aid from the U.S. and Europe to teach children that Israel is irredeemably evil and terrorism is heroic.

Incoming Secretary of State Hillary Clinton faces an alarming threat to any hope of a brokered Middle East peace. Some of the $40 million already committed to “moderate” Fatah president, Mahmoud Abbas, is feeding children a steady drumbeat of indoctrination to kill Israelis, with idealized images of virgins who await suicide bombers. Whistleblower has secured advanced copies of inflammatory videos collected from the West Bank by the private organization Palestinian Media Watch. They show what children in the schools are currently being taught in lessons and through T.V. shows. This brainwashing from “moderate” Fatah is little different from the propaganda put out by Hamas, which was condemned as a terrorist organization by the United States in 1995 and by the European Union in 2003. […]

In these videos, a 13-year-old child calls in and recited a poem praising Dalal Mughrabi, a terrorist who killed 12 children and 25 adults in a brutal 1978 bus hijacking. “We come to finish your journey,” the child says. […] U.S. Millions Incite Tomorrow’s Suicide Bombers


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


intel

Posted: 18 december 2008 - 13:48 - Svar

Mere Århus:

Århus Stiftstidende (18.12.2008):

“Bil udbrændt i Århus N

ÅRHUS : En parkeret bil udbrændte kort efter midnat på en parkeringsplads ved Rydevænget i det nordlige Århus . To andre biler fik skader efter sod og varmestråling fra branden. Østjyllands Politi er i tvivl om brandårsagen.”

Johansen

Posted: 18 december 2008 - 17:26 - Svar

OT

Så blev det andet indlæg i tørklæde-følgetonen bragt i dag i Odense Universitetshospitals personaleblad, Fokus:

http://viewer.zmags.com/publication/ec26cd6a#/ec26cd6a/28

Fine Line

Posted: 18 december 2008 - 18:01 - Svar

Århus

Det ser ud til, at politiet for en gangs skyld har gjort sig nyttige og fået fat på en gerningsmand. Etniciteten er skjult i artiklen, og man tør næsten ikke gætte:

“18-årig anholdt for Jellebakke-røverier

En 18-årig mand er torsdag anholdt og sigtet for otte røveriforhold mod unge på stisystemerne omkring Jellebakkeskolen og klubben »Vrukken«.

Den 18-årige fremstilles i grundlovsforhør i retten i morgen.”

http://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081218/AAS/616158834/13 52/STIFTEN

Janne

Posted: 18 december 2008 - 19:20 - Svar

Johansen

Dit arbejde på sygehuseområdet vedr. hijabs, der symboliserer kvinders mindreværd og opdeling i rent og urent, er virkelig prisværdig. Stor tak til dig og dine kolleger.

Sygehuse der bruger religiøse symboler som en del af dresskode krænker ganske enkelt patienters religionsfrihed og lader ukritisk ansatte missionerer for religiøse dogmer uden at patienter og andre ansatte har mulighed for at give svar på tiltale. Sygehuse der klæder ansatte på i religiøse symboler misbruger sygehuse og offentlige kroner til mission på bekostning af patienters og kollegers religionsfrihed og krav om ligeværdig og neutral behandling og kontakt. Det nærmer sig statslig religiøs tvangsmission af syge og svagelige borgere og sygehusansatte.

HelgeD-H

Posted: 18 december 2008 - 19:55 - Svar

Hvordan snakker disse Hijab sygeplejersker til patienterne, når de
missionerer ? -hvad siger de, og hvorledes siger de det ?
Det må være tifold Jehovas-Vidner forkyndelse foran ved døråbningen

Johansen

Posted: 18 december 2008 - 20:21 - Svar

Janne

Tak for de pæne ord.
Tørklædesagen har kørt hele dagen i nyhedsudsendelserne i P4 radio Fyn, hvor sygehusdirektøren og undertegnede er blevet interviewet.

Magga

Posted: 18 december 2008 - 20:45 - Svar

Tariq Ramadan.

Jeg skal gøre det så kort som muligt, for jeg er fuldstændig klar over, at jeg er en belastning for bloggerne, men der er noget rivende galt, og flere må hjælpe mig med at gøre opmærksom på det.

Det drejer sig om Det Muslimske Broderskab, det store dyr i åbenbaringen. Set med mine øjne noget uhyre farligt og samfundsnedbrydende, og det indtryk har jeg især fået gennem læsning af Helle Merete Brix’ “Mod Mørket. Det Muslimske Broderskab i Europa.”, der udkom i år.

HMB er en sand whistleblower, som vi er tak skyldig for hendes sobre værk, der er fuld af nyttig information. Broderskabets europæiske nøglefigur er som bekendt Tariq Ramadan, der rådgiver EU og længe også Tony Blair.

Ingen er vist i tvivl om, at samme HMB nærer stor sympati for Naser Khader, varmt venskab er måske mere dækkende end sympati? Det forstår jeg ikke mere, har hun ikke læst Khaders “Ære og Skam“ og hans kones bog “Med Underkop“? Ved læsning af begge bøger føler jeg mig hånligt grinet lige op i ansigtet, som om jeg skulle være imbecil.

HMB skriver side 23:

“De vigtigste, islamiske organisationer i Vesten i dag er Det Muslimske Broderskabs europæiske netværk, der har skabt sig magtbastioner og indflydelse i Europa gennem mere end 30 år. I vore frie demokratier knytter de kontakter til politikere, præster, journalister, menneskerettighedsorganisationer, antiracisme-organisationer m.m., der ikke synes at have blik for de muslimske bevægelsers religiøst-politiske karakter eller dobbelte dagsorden. Der er ganske enkelt forskel på, hvad bevægelsernes talsmænd siger indadtil og udadtil.”

Det fremgår, at Det Muslimske Broderskab råder over ubeskriveligt store rigdomme, og at det ikke skyr nogen midler og ofte har stået for komplet hensynsløse handlinger i bl.a. oprindelseslandet Egypten.

Kan nogen forestille sig, at dette f.eks. kunne tiltrække en Naser Khader, den mand, der for nylig pralede overfor Jyllands-Posten med, at han ad hemmelige veje er ved at blive noget meget stort og internationalt, og som for nylig er blevet medlem af en loge, der har holdt hemmelige møder på et fransk vinslot, og som vi ellers ikke må få noget at vide om? Men logen vil gerne bruge Danmark som base for videre virksomhed med markedsføring af dens idéer, og dertil er der bevilget midler på finansloven, og Khader er i fuld gang med at arbejde for logen og at arrangere og af samme grund næsten aldrig i folketingssalen, men hæver stadig sin løn som folketingsmedlem.

I 2006, samme år som Ny Alliance, nu Liberal Alliance, blev stiftet, udkom NK’s “Ære og Skam” i tredje udvidede og reviderede udgave, og den indeholder et helt kapitel om Tariq Ramadan og dennes idéverden, dog kun set med de europæiske briller, for som vi ved, taler samme Ramadan med flere tunger og har helt andre fremtidsplaner og et frådende sprogbrug, når han taler til sine trosfæller. Der findes bånd med disse taler, og Tina Magaard medbragte et af dem til det meget omtalte højskolemøde, hvor Ramadan var indbudt. Han er den store samlende skikkelse for Det Muslimske Broderskab i Europa.

Nu skulle man så tro, at Khader og Ramadan ville være som ild og vand, men så kan man godt tro om igen. Ingen kan da heller være det mindst i tvivl om, at kapitlet om Det Muslimske Broderskab i “Ære og Skam” fra side 139-142 er én eneste lang hyldesttale til Ramadan, og det uden mindste forbehold. Et veritabelt knæfald for denne repræsentant for Det Muslimske Broderskab.

I sidste afsnit skriver Khader f.eks.:

“Jeg savner en mini-Tariq Ramadan i Danmark”

og mon ikke han i ånden ser sig selv i den rolle?

Og videre:

“De fleste muslimske teologer i Danmark har ikke format eller intellektuel kapacitet, der når Tariq Ramadans niveau”

Kan det siges tydeligere, at Danmarks yndlingsindvandrer, folketingsmand og formand for Liberal Alliance, hædret med utallige priser, foredragsholder ved utallige lejligheder er vildt betaget af Det Muslimske Broderskab?

Her kan det være interessant at flette ind, at Khader i 1997 studerede ved det kendte al-Azhar universitet i Cairo, og at han blev medlem af etisk råd i Danmark i 1998-2001, en mildt sagt uforenelig cocktail, skulle man tro.

Om al-Azhar skriver HMB side 89-90:

“Fra ayatollah Khomeini over Qaradawis mentor Hassan al-Banna (Det Muslimske Broderskabs skaber, Magga) og til islam-kyndige tilknyttet det magtfulde al-Azhar universitet har man igennem tiden betegnet muslimske og ikke muslimske modstandere som “frafaldne” eller “dødt kød” og derefter ladet andre gøre det nødvendige arbejde.

Da en imam ved al-Azhar i 1992 udråbte forfatteren Faruq Fouda som frafalden på grund af Foudas lille skrift “Nej til sharia”, gik der kun fem dage, til han blev myrdet i Cairo af to medlemmer af en islamisk gruppe. I retten optrådte en af universitetets kendte imamer, Ahmed Ghazali, til forsvar for morderne “ Der henvises til Konrad Elsts efterskrift til Daniel Pipes “The Rushdie Affair: The Novel, the Ayatollah and the West. New Delhi, Voice of India“ (1998), side 290.

Dette var altså det universitet, som Naser Khader valgte at studere ved udenfor Danmark. Samme Khader, der fører sig frem som fortaler for menneskerettigheder og demokrati. Men vi skal lægge mærke til, at den tatovering, han har på armen og ofte har pralet af, og som angiveligt betyder demokrati, er skrevet på arabisk. Arabisk demokrati er noget ganske andet end vestligt demokrati, og ordet sekulær findes for øvrigt slet ikke på arabisk.

Jeg konkluderer, at Danmark i øjeblikket har et politisk parti, hvis alt dominerende leder og samlingspunkt enten er medlem af Det Muslimske Broderskab eller forsøger at blive det og efterligne broderskabet. Samme broderskab beskrives ofte som repræsenteret i Mellemøsten af bl.a. terrorbevægelsen Hamas, der står for en ubønhørlig kamp mod Israel, indtil sidste israeler er endt i havet og “Palæstina” er “generobret“. Naser Khader er ofte på besøg hos sin slægt i Mellemøsten, hans far var palæstinenser.

I øjeblikket rejser Naser Khader verden tynd formodentlig med et hof af danske bodyguards. Han er i færd med at samle “stjerner”, som han selv kalder dem, til en konference i København i 2009. Dette har vores udskældte Hans Jørgen Bonnichsen protesteret kraftigt imod, og det forstår jeg godt. Alle, der gider at læse de bøger, der står på de fleste folkebiblioteker om Khader og hans familie, kan ikke undgå at forstå det.

Jeg ønsker jer en glædelig jul og opfordrer jer så mindeligt til at sætte jer ind i disse forhold.

Fine Line

Posted: 18 december 2008 - 21:09 - Svar

@Johansen

Håber, at du finder kræfterne til at blive ved.

Fine Line

Posted: 18 december 2008 - 21:20 - Svar

@Johansen

Det er meget overordnede svar, du får på dine spørgsmål!

Først Ikea og nu en kollega fra afdelingen.

Magga

Posted: 18 december 2008 - 21:39 - Svar

Efterskrift.

På bagsiden af Helle Merete Brix’ “Mod Mørket” kan man læse, at Det Muslimske Broderskab arbejder for at “radikalisere Europas muslimer.”

Side 162 i bogen står:

Imam Fatih Alev, herboende repræsentant for Tariq Ramadans organisation European Muslim Network, så jeg engang på dansk tv forklare om det islamiske paradis med floder og rindende vand og om helvede, ilden man aldrig kommer ud af.”

Side 64 kan man læse, at European Muslim Network er en tænketank med base i Bryssel, og at Fatih Alev er dens danske repræsentant.

Jeg konkluderer, at Naser Khader er rival til Fativ Alev, og at det er Alevs kumpaner, som Khader har imod sig, og som danskerne betaler bodyguards for at holde på afstand af Khader.

Har jeg ret i det, har vi skatteborgere løbende millionudgifter for at beskytte Khader mod interne opgør i Det Muslimske Broderskab, der er en islamistisk organisation involveret i talrige blodige opgør f.eks. i Egypten.

Johansen

Posted: 18 december 2008 - 21:55 - Svar

Fine Line

Jeg giver aldrig op – opgøret med tilsløring af kvinder er min mærkesag. 🙂
Vi bliver ikke mødt af nogen som helst modargumenter. Bare at vores protest er politisk, og at sådan er reglerne nu engang.Det er simpelthen for afglidende og tamt. Der er bare det, at menneskeskabte regler naturligvis kan ændres og udsættes for kritik.

Her kan noget af interviewet høres:

http://netradio.dr.dk/content.asp?station=8&#

LFPC

Posted: 18 december 2008 - 22:18 - Svar

Unægteligt tankevækkende oplysninger du bringer her. Meget af dette var helt nyt for mig, og andre må komme med mere kvalificerede bedømmelser af din vinkel end jeg er i stand til. Kun synes jeg at tanken om han skulle være ‘takfir’ virker usandsynlig i og med at han er omgivet af PET-folk 24/7. Lidt vanskeligt at smede rænker under disse forhold, synes jeg. Men det kunne som sagt være interessant at høre andres kommentarer.

HelgeD-H

Posted: 18 december 2008 - 22:50 - Svar

At korrekses med ordet “menneskesyn” går igen.
Politisk Korrekthed er som at blive beskudt med spærreild,
derfor må Politisk Korrektked bydes trods.

Sådan en tirade:
Når i åbenbart generelt anser kvinder som anvender tørklæde som hovedbeklædning som undertrykte, mener jeg, i med jeres
MENNESKESYN undervurderer jeres kollegers dømmekraft, og med sproglig magt stigmatiserer disse potentielle kolleger i et demokratisk kollektiv.
-Udviklingssygeplejersken.

Hvis sådan et sygehus skal spare, eller rationalisere,
-synes det nærliggende, at spørge i sit stille sind:
Vil Sygehusledelsen hellere beholde Hijab-sygeplejersker frem for
dansksindede islamkritiske sygeplejersker ledelsen diskuterer mod?
Det bedste havde været, hvis hijab-nurses blev afskediget,
men det tør sådan en ledelse ikke.

Janne

Posted: 18 december 2008 - 22:57 - Svar

“… og med sproglig magt stigmatiserer disse potentielle kolleger i et demokratisk kollektiv.”

Meget smart. Men det er ikke kritikere af tørklædet der stigmatiserer nogen. Det er tørklædet der stigmatiserer både de kvinder der bærer dem og det sted hvor de arbejder og tillige med patienter som tvinges til tørklædemission når de er allermest sårbare og trænger til støtte og hjælp. Sygehuse bliver med tørklædedresskode til missionshuse for f.eks. islam. Og for kristendommen hvis sygeplejersker og læger skilter med kors uden på uniformen.

HelgeD-H

Posted: 18 december 2008 - 23:07 - Svar

-Det kan blive til de ikke må skilte med kors uden på uniformen, mens hijab personale må vise tørklæde alt det de lyster.
Det er meget ulige, asymmetrisk, og uretfærdigt. 🙁

Johansen

Posted: 18 december 2008 - 23:11 - Svar

Janne

Du tog nærmest ordene ud af min mund.
For det er selvfølgelig det plejepersonale, som vælger at skilte med massive markører som hijab, der stigmatiserer sig selv. De ønsker at skille sig ud fra vi andre. Det er ikke os, der stigmatiserer dem. Vi ønsker blot at de skal fremtræde neutrale overfor den svage part i magtbalancen – patienterne.

Vi er patienternes advokat, hvorfor vi er ansat til at værne om patientens tarv. Det ser tørklæde-apologeterne ikke. Måske patienterne i virkeligheden ikke interesserer dem?
Det er også pudsigt, at det er toppen af kransekagen – altså de såkaldt veluddannede indenfor sygehusvæsenet, som moraliserer og dømmer os, der berettiget kritiserer den tilladte religiøse uniformering.

Jeg kommer til at tænke på et citat af Erwin Neutsky-Wulff, hvem jeg ellers ikke er særlig pjattet med. Men her rammer han plet:

“Der er grænser for hvor dum man kan fødes, men næppe for hvad man kan uddannes til”.

Nogle af de højst rangerende indenfor den offentlige sektor har taget så meget uddannelse, at det har virket fordummende. Almindelig sund fornuft er gået fløjten!

Johansen

Posted: 18 december 2008 - 23:16 - Svar

HelgeD-H

Jeg får røde knopper af ordet menneskesyn. Det misbruges til at moralisere over andre.
De radikales spydspids, Pestager har fra sit elfenbenstårn benyttet sig lystigt af dette ord i sin evindelige dømmesyge over det stinkende folkedyb.
Gad vide hvilket “godt” menneskesyn udviklingssygeplejersken er i besiddelse af? Det er åbenbart i egen optik bedre end vi andres.

Magga

Posted: 18 december 2008 - 23:33 - Svar

Er det vanskeligt, kan du ikke se dobbelt og se Samuelsen og de andre drømmere som koben for at afskaffe 24-årsreglen og få mange flere indvandrere til landet? Et parti, der er skræddersyet for bestemte interesser og allerede har nogle stærkt blåsorte træk?

Du skal læse den tidligere PET chef Ole Stig Andersens to JP_kronikker i JP i dag og i går, bl.a. om dommere og læse mine indlæg i forgårs og i dag i samme ånd.

Denne regering er meget hemmelighedsfuld, for meget og heller ikke for smart, alt for meget EU. Noget tyder på, at vi allerede er så meget i undtagelsestilstand, at der er givet tilladelse til at overvåge vores e-mail. Forsvarsminister Gade vil hverken bekræfte eller afkræfte, stor artikel i JP. Det er allerede en realitet i Tyskland.

Ole Stig Andersen må have kendt Bente Dalsbæk/Khaders kone, da han var direktør for Folketinget, og tidligere forsvarsminister og justitsminister Hans Engell gjorde det helt sikkert i sin tid i Folketinget, hvor hun var ansat som embedsmand, udvalgssekretær og taleskriver for Folketingets formand. Hun blev som bekendt fyret for ca. fire år siden af Folketingets direktør Henrik Tvarnø med efterfølgende retssag. Ret interessant, man måtte betal hende et års løn for fyring uden grund.

Det var vel Engell, der udgav Dalsbæks højst besynderlige bog på Ekstra Bladets forlag, den kan læses som en hævn, hvis man vil, og kort efter blev han gået af Politiken/JP. Det behøver naturligvis ikke at have noget med hinanden at gøre, der har sikkert været en masse andet, der trak i samme retning. Men der er meget, som vi ikke ved, det er jeg sikker på. Dalsbæk havde en nøglestilling, hvor alverdens informationer må have passeret hende.

Der er også kommet en bog her i sommer på et ukendt svensk forlag, som underligt nok ikke er på bibliotekerne, skrevet af en svensk fotograf Per Jansson “Min vantro ven Naser Khader”, findes på dansk. Til salg mange steder. Den handler om islamiseringen af Sverige, og hvordan det hænger sammen, ved jeg ikke.

Jeg har endnu ikke læst “Ære og Skam”, hvor Khader roser Ramadan til skyerne, jeg gik målrettet efter at finde noget bestemt om Ramadan i den, og fandt det. Jeg har også været index igennem for nøgleord ud fra det, der blev mig indprentet på uni om, at man skal være meget opmærksom, når man ikke finder noget, som burde være der.

Det er meget sigende, ligesom et helt absurd kapitel om “Et ældgammelt had” side. 26ff., hvor der fremsættes vildt overdrevne påstande om os europæere, det er også i islamistisk ånd:

“Da de små kongedømmer i Vesten ikke kunne få bugt med denne nye rivaliserende religion, islam, med magt, blev det taktikken bevidst at nedrakke, latterliggøre, forvrænge og miskreditere islam og dens profet og dermed nedbryde denne religion. Denne taktik har siden dengang mere eller mindre gennemsyret vestlig tankegang.”

Jeg er ret så godt inde i historien og kan slet ikke nikke genkendende til et sådant ræsonnement. Jeg er heller aldrig truffet ind i det, førend vi begyndte at bruge det som våben mod koloniseringen her i de senester år. Jeg har da læst Thorkild Hansens bestseller om det lykkelige Arabien, vi sendte Carsten Niebuhr afsted i 1700-tallet, “1001 nat” i børneudgave var en af mine første yndlingsbøger og blev slidt til laser. Holywood producerede masser af sentimental ørkenromantik med Valentino osv.

Sidder ellers og hører Bellman, har netop skrevet julebrev til kusine og fortalt, at vores morfar sang hans viser og også tit offfentligt, havde flot stemme. Fandt oplysningen i hans kærestebreve til min mormor. Sjovt sammentræf med denne tråds skønne musikalske indslag. Desværre har jeg ingen ordentlig grammofon, men jeg har plader med disse sange i ældre indspilninger.

Fine Line

Posted: 18 december 2008 - 23:47 - Svar

Nu er Stein Bagger selvfølgelig fuld af løgn, men han påstår, at afpresningen blev udført af etniske grupper:

“Bagger frikender Hells Angels

Af JOHN HANSEN | JESPER HØBERG

Offentliggjort 18.12.08 kl. 22:10

Stein Bagger fastholder, at han blev afpresset og truet til bedragerier i IT Factory. Han hævder, at truslerne kom fra udefinerede »etniske grupper«.”

http://epn.dk/samfund/article1548020.ece

HelgeD-H

Posted: 19 december 2008 - 00:00 - Svar

@Johansen
-Bliv vred når du piskes med ordet MENNESKESYN.
De kan da ikke spærre halvdelen af danmarks etniske danskere
inde med §266b.
Ordet “muslim” er for mig, som når brave danskere under besættelsen
hørte ordet “Gestapo”, eller “SS”, og så SS-runerne.
– I yderste konsekvens -Bødler.

Jeg er mere bekymret for om ledelsen kan finde på, at fritstille
danske matrioter. (Må man ikke sige Fædreland, må man sige Moderland. Modstykket til Patrioter må være Matrioter).
-Det var så det, så må man gå ind i politik.

Fik du set mine links i min kommentar ,nr.25 ,i Wilders speech in Jerusalem ?
-Discovery channel, Top Ten Tanks., You Tube: 24 Hours in Israel
-viser også med børnenes tilværelse i beskyttelsesrum i grænseområdet mod nord. Og You Tube : Tribute to IDF Women Soldiers
🙂

LFPC

Posted: 19 december 2008 - 00:11 - Svar

“Jeg får røde knopper af ordet menneskesyn. Det misbruges til at moralisere over andre”.

Og dertil at undgå at argumentere. Det er klamt og lusket. Har du mulighed for at gå hende på klingen mht. hvilket “menneskesyn” hun mener I besidder, og hvilket hun selv har? Noget siger mig at man maler sig selv op i et hjørne hvis man bliver nødt til at sætte ord på. Selvgodheden bliver umulig at komme udenom.

Johansen

Posted: 19 december 2008 - 00:23 - Svar

Ja, jeg kan sagtens gå hende på klingen, men det er lidt delikat, da vi sidder i en arbejdsgruppe sammen. Hun har jo overhovedet ikke argumenteret – blot moraliseret. Smagsdommeri i praksis.
Disse folkeopdragere lykkes ikke med deres projekt mere.

HelgeD-H
Jeg er kronisk vred over Biederman-segmentet og deres konstante tiltag i retning af islamisering af det danske samfund.

Magga

Posted: 19 december 2008 - 01:22 - Svar

“Tro mod Tro”(2005), samtale mellem Kathrine Lilleør og Naser Khader.

Side 138

Katherine Lilleør, teolog:

“Galilei var italiener. Han blev inddraget i den katolske kirkes magtkampe og blev et offer for inkvisitionen. Tilbage står, at alle de første naturvidneskabelige fremskridt bliver gjort på kirkens grund.”

Naser Khader, cand.polit.:

Jeg er simpelthen ikke enig.

Hver gang man opfinder noget nyt, finder man i islam nogle steder i Koranen, der forklarer det. Før amerikanerne fløj til Månen for eksempel, sagde man, at det var umuligt. Da de så havde gjort det, fandt de islamiske teologer nogle passager, der begrundede, at det godt kunne lade sig gøre.

Derfor siger jeg, at hver gang de bliver udfordret, og der kommer en ny virkelighed, så har historien vist, at i hvert fald islam har tilpasset sig.”

Side 139, Khader taler om “den muslimske TEOLOG (fremhævelsen er min, Magga) Tariq Ramadan”.

Kathrine Lillør: “Ramadan er aldrig inde at formulere det teologiske. Han er kun i yderkanten og taler om, at nogle må gå i gang.”

Naser Khader: “Jamen det er begynfelsen af en proces. Vi taler jo om, at islam skal tilpasse sig en ny virkelighed i Danmark og i den demokratiske tradition. ISLAM TILPASSER SIG JO HELE TIDEN.” (fremhævelsen er min, Magga)

Proces er sikkert det rette udtryk. Dybt godnat.

Fine Line

Posted: 19 december 2008 - 09:51 - Svar

@LFPC

Khader er en sammensat person. Men takfir er han næppe. Det synes usandsynligt. Jeg tror, at Khader prøver at reformere islam, men det er for at blive i vores sprogbrug lidt af en uriaspost, han dermed har sat sig selv på.

Desuden støtter Khader en øget indvandring (fra islamiske lande), og de fleste er vel efterhånden enige om, at antallet også har ganske afgørende betydning for integrationen.

Janne

Posted: 19 december 2008 - 10:20 - Svar

Johansen

Det er simpelthen blevet en grim magtkamp. En kamp om de rette holdninger og glemt er patienternes religionsfrihed og de ansattes (dem uden hijab) ditto og hele princippet om religionsfrihed og neutralitet. Vi ser faktisk at når det kommer til stykket så er det på flere sygehuse kun for hijab kvinder at religionsfriheden gælder. Friheden til at tvinge andre til at lade sig pleje af missionerende kvinder. Men så er der netop ikke religionsfrihed længere. Kun religionstvang. Sygehuse i Danmark og i mange andre lande efterhånden praktiserer tvangsmission over for sagesløse patienter. Islamiseringen hjælpes desværre godt på vej af hovne ledere i forskellige offentlige virksomheder. Men der er kun ét at gøre og det er at blive ved med at vise modstand mod tvangsmission og krænkelse af religionsfriheden og kønsdiskrimination. Tørklæderne skal af for ikke at skabe yderligere konflikter og splid. Neutral dresskode er et must for at bevare tilliden til sygehusvæsenet og til plejepersonale.

Til snaphanerne

vil jeg sige at det lille men skønne stykke Bellman falder på et tørt sted. Lyt til Bellmans lille sang om nymfen og døden og man røres dybt. Det er som om to lyttelapper ikke er nok til at få det hele med og vejrtrækningen bliver alt for tydelig og man vil bare stoppe med at trække vejret så man kan få de mindste detaljer med i musikken, i teksten og i sangen, ja i hele det lille slot af skønhed, drømme og poesi som Bellman har skabt. Læg mærke til hvordan tværfløjten fint, køligt og let smyger sig og giver nymfen krop. Hvor skønt…hvor bra.. :o)

Janne

Posted: 19 december 2008 - 10:53 - Svar

Johansen

Du kan faktisk godt se på moralen på sygehuse. Du kan med god grund anvende patienternes helbred og sikkerhed som argument og det uetiske i at bruge sagesløse patienter til objekter for sygeplejerskers og lægers missionskrav. Patienter og klienter har krav på religionsfrihed og skal naturligvis ikke belemres med religiøse kvababbelser når de kommer for at få lægefaglig hjælp i forbindelse med en sygdom, lidelse eller ulykke. Alligevel ser vi nu at patienter bliver indlagt til religiøs mission, ensretning og ufrihed, som det indpakkede kvindelige personale promoverer hver eneste dag uden at patienter kan gøre en disse. Det er altså det religiøse menneskesyn der er noget galt med. Det religiøse menneskesyn sætter religiøse regler højere end det enkelte individ og på flere sygehuse sættes religiøse regler nu højere end patienternes religionsfrihed og krav om at blive mødt af et neutralt personale. Det religiøse menneskesyn er når det kommer til stykket på flere måder intolerant. Så jo, det med at kigge på menneskesyn er ikke så dårligt endda.

Der er også det ved tørklædebrugen, at, på et tidspunkt kan der komme patienter som ikke vil behandles af en læge eller sygeplejerske uden hijab, hvilket kan resultere i at der opstår et krav om at kvindelige ansatte på sygehuse skal have tørklæde på for ikke at krænke troende patienter. Tørklædet er skruen uden ende, for det skaber mistillid og splid som ikke set i mange, mange år. Tørklædet skal naturligvis væk igen. Det skal kvinderne ikke. De skal vide at hvis de vil ansættes i offentlige institutioner så må de respektere andres religionsfrihed.

Janne

Posted: 19 december 2008 - 11:25 - Svar

Nu vi taler om moral og menneskesyn.

“”Fædrehoteller” malker de offentlige kasser”

h t t p://jp.dk/indland/krimi/article1548103.ece

Rolf Krake

Posted: 19 december 2008 - 16:09 - Svar

Rolf Krake

Posted: 19 december 2008 - 16:34 - Svar

Magga

Den nye såkaldte ‘terrorekspert’ Anja Dalsgaard Nielsen der lage ud med at gengive det muslimske broderskabs retningslinjer om at tale ordentlig om terroristerne er såmænd også i lommen på det muslimske broderskab og har siddet sammen med Tariq Ramadan ved flere lejligheder, hun blev ligeledes gjort til ‘seniorforsker’ på syddansk universitet, 33 år, flot klaret og blev så placeret i PET.
Gad vide hvor mange olie dollars der er røget i de forskellige lommer….

Anja Dalsgaard Nielsen er alt andet end ‘ekspert’, hendes materiale bliver sågar brugt sammen med Chomsky og andre hjernelamme.

Det er utroligt at PET ikke kører et baggrundstjek på dem de ansætter, at Anja Dalsgaard Nielsen er i lommen på det muslimske broderskab er der liden tvivl om.

Rolf Krake

Posted: 19 december 2008 - 16:35 - Svar

Hmm, jeg prøvede at poste links men de kommer ikke

Johansen

Posted: 19 december 2008 - 18:03 - Svar

Janne

Vi er helt enige. Det er uværdigt over for patienterne at pådutte dem sine private præferencer.

Problemet er, at dem vi er oppe imod vælger at tage et andet perspektiv end patientens. Jeg hører igen og igen, at man jo stadig kan yde god sygepleje, selv om man har tørklæde på hovedet. Bevares, man kan da godt udføre sygeplejehandlingerne, men det er bare slet ikke det, vi debatterer.
Vi debatterer hvorvidt det er rimeligt, at patienterne udsættes for personalets private sympatier, medens sygeplejehandlingerne udføres.
Denne soleklare forskel viges der udenom eller vil ikke fise ind på lystavlen. Det er dybt frustrerende, for jeg mener ikke at kunne skrive det tydeligere, end jeg allerede har gjort. Måske vil man bare ikke forstå forskellen?
Det er uetisk som sygehuspersonale at missionere, manipulere eller lave overgreb på patienten som er den svage part i magtforholdet. Det turde være såre enkelt.

Derudover befinder man sig i en verdslig institution. Repræsentanter for den verdslige institution må derfor også fremtræde neutrale. Sygehuspersonalet repræsenterer jo netop ikke en religiøs menighed eller poltisk parti. Hvorfor er det så svært at forstå det indlysende i dette?

Magga

Posted: 19 december 2008 - 18:07 - Svar

Rolf Krake

Anja Dalsgaard Nielsen. Kommer ikke bag på mig. Det er endnu værre, end vi troede, og det var slemt nok.

Jørgen Bæk Simonsen er jo heller ikke sart med, hvem han omgås og begejstret støtter og “rådgiver” til gavn for. Det er Steens fotografier fra kongressen i Bella Centeret fin dokumentation for. De billeder burde ud til et større publikum samme med en passende omtale af arrangementet.

Hvad Bæk Simonsen angår, har jeg hele tiden ment, at ganske vist har han en stor viden, men der er noget, der kikser helt, når han vurderer og trækker konklusioner. Det ses tydeligt i bogen “Vikingerne ved Volga”, hvor han omtaler muslimers møde med vikingerne.

Ole Stig Andersens to kronikker kommenteres i flere læserbreve i JP i dag, og de to skribenter er direkte negative og har intet fattet. Den tredje kommer med en passende talemåde om, at der ligger noget gemt et sted.

Det vi skal lægge mærke til i kronikkerne er bl.a. Andersens

1. Hint om, at han fornemmer, at han ifm. en undersøgelse bliver behandlet som Knut Hamsun, dvs. som en utilregnelig person. Hvem er interesseret i at gøre det? Hvem har noget i klemme, som han kender til?

2. At han ikke er vildt begejstret for Bonnichsen, men vedr. terrorpakkerne er enig i, at politikerne går for langt.

3. At han vil have dommere indblandet, når der ansættes AGENTER.

4. At han ikke vil have hemmelige domstole til at tage sig af terrorsager m.m., idet han mener, at det nuværende retssystem er fuldt tilstrækkeligt til at magte disse forhold.

5. At han gør grin med opdækningen med bodyguards og sammenligner dem med potensforlængere, som hører til i sydlandske samfund, hvor den slags virker imponerende. At han understreger, at det er meget dyrt og skruen uden ende samt ikke meget værd.

PeterK

Posted: 19 december 2008 - 18:12 - Svar

Udover det evindelige krav om religiøs pæklædnming er der et par rent praktiske, der direkte har med patientsikkerhed at gøre.

En muslim på ikke røre alkohol, det betyder at muslimsk personmale ikke på spritte af for bakterier.

Kvindelige muslimer må heller ikke vise underarme for ikke-muslimer, og da slet ikke vantro mænd. Derfor kan de ikke skrubbe op til albuen, som ellers er kravet efter direkte patientkontakt.

Det betød at et større hospital i Jylland måtte finde et andet desinfektionsmiddel til muslimsk personale, og også indrette specielle vaskerum til dem, hvor de så i tide og utide måtte rende hen, for de kunne ikke bruge de vaske der ellers findes i enhver hospitalsstue.

De er fuldstændigt uintegrerbare, og det er i sandhed an ulykke de radikale og det øvrige Politiken segment har nedkaldt over landet. Jeg tror ikke engang at balladen i Athen og Malmø får dem til at vågne op. De ville ikke kunne se problemet, om det så ramte dem personligt midt mellem øjnene. Det er ikke engang nok at deres børn overfasldes, de skal også ofres på den utopiske multikulturs alter. Ewgentlig tror jeg godt at multikultur kan eksistere, det kræver bare at islam ikke er en af dem.

Johansens arbejde er et forbillede for alle. Det er på gulvet slaget skal slås, vi får ikke en bønne hjælp fra hverken politikere eller politiledelsen.

Janne

Posted: 19 december 2008 - 18:28 - Svar

Johansen

Læger og sygeplejersker m/k kan da også sagtens yde sygepleje i bikini eller i hammer og sejl kostume. Men det får de ikke lov til. Personaleledelse og ansatte respekterer at der ikke må bruges bikini eller hammer og sejl kostume som arbejdsdresskode. Det ses altså at religion får lov til at bestemme over både ansatte, over sygehuse og over patienter. Sygehusledelser er hykleriske. De lader også sig selv trumle ned af religiøse krav. De er ikke mere neutrale, men underkastende og sleske i forhold til lige netop religion – og ikke andet. Derved kommer religion til at blive et politisk redskab på sygehuse. Andet – og ikke mindst fornuften og saglighed – vælges fra kun til fordel for religiøse urimelige og private krav. Det kan danske offentlige sygehuse, ansatte og patienter slet ikke være tjent med.

Johansen

Posted: 19 december 2008 - 22:49 - Svar

PeterK

Det er helt rigtigt. Det er på gulvet, at kulturkampene kæmpes. Kampen mod helligt halalkød i offentlige institutioner, kampen mod offentligt betalte ramadanfester på verdslige rådhuse, kampen mod religiøs/politisk uniformering af offentligt ansatte, etc. Overalt en kulturkamp mod islamiske værdier, som bid for bid forsøges indført i det danske samfund. Islams nyttige idioter baner vejen. Vi skal begynde ved os selv. Stod danskerne blot sammen og nægtede at give efter for de islamiske særkrav, ville bolværket mod islamiseringen være i bedre forfatning.

Janne

Vi kan konstatere, at sygehuset nu ikke i to forsøg vil svare på, om der er bogstavtro muslimske kvinder, som har stillet særkrav om religiøs uniformering i arbejdstiden.
Såfremt der ikke har været stillet særkrav, så er indførelsen af offentligt betalte hijabs den velkendte forhåndskapitulation og tossetolerance. De kapitulerende fortropper, som “indfrier” krav der endnu ikke er stillet.

Sygehusledelsen skulle kigge lidt på, hvorledes Dansk Supermarked håndterede særkrav om religiøs uniformering.
Her insisterede en medarbejder på at bære hijab i arbejdstiden, hvilket Føtex afviste. Dansk Supermarked vandt som bekendt sagen i retten.
Det er en arbejdsgivers suveræne ret at ensrette en uniform til personalet. Der stod Dansk Supermarked klippefast, og det skoleeksempel skulle vore offentlige arbejdspladser tage ved lære af. Det kræver en stærk ledelse, og det er der hele problemet er.

Vi skal have ledere, som tør træde i karakter og utvetydigt afvise religiøst/politisk pres. Vi har ikke brug for vatmænd eller vatkvinder. Og dem går der for mange af på dusinet.
Overuddannede vatmænd og vatkvinder glemmer snusfornuften!

HelgeD-H

Posted: 20 december 2008 - 00:50 - Svar

Vatmænd og vatkvinder er bestemt ikke racister.
Hvad er det dog for et Danmark det er blevet til
indenfor de seneste 24 År ?

Det begyndte med nytåratalen af 31.12.1984.
Baggrunden for indholdet af nytårstalen var en meningsmåling, som viste at befolkningen var imod indvandring, og at tage imod flygtninge.
Samt at Prinsgemalen havde indflydelse i Røde Kors.
Fra nytårsdag og frem, moraliserede, især TV hver eneste dag omat man var (små)racist hvis man ikke ville have flygtninge/indvandrere
hertil.
Det er sådan jeg husker det.

Man må få bugt med Politisk Korrekthed, for at man kan få Danskerne
til atter at stå sammen og nægte at give efter for de islamiske særkrav.
Man mangler fordums politiske ledere som:
Winston Churchill og Margareth Thatcher,
som kan sige til araberne:
Ingen Moské her i Europa, sålænge der ikke bygges en kirke i
saudiArabien.

Whodares

Posted: 20 december 2008 - 01:51 - Svar

Ang Clintons omgang med petrodollars.

Ja jeg tør godt sige højt at jeg er STENSIKKER på at også visse “danskere” det være sig politikere, dele af erhvervstoppen samt de sædvanlige folkeopdragende såkaldte eksperter, også er købt og betalt.

Der er alt for meget der peger i den retning, at så resten bedriver deres landsforræderi ud af frygt er sgu ikke meget bedre, men den første gruppe kan man da heldigvis klynge op i fald de bliver opdaget og dømt skyldige. (for reglerne nu vi er i krig må jo nødvendigvis strammes op til love i krigstid)ja det vil sige det havde de naive og frygtsomme sgu også fortjent.

Konspiration eller ej, så nægter jeg at tro på at EURABIAS politikere trods alt er så snotdumme at de var villige til at spolere deres lande uden at få taget sig godt betalt…..Og dog, Nyrup,Jelved,Weis osv osv tjo måske alligevel !

Vivi Andersen

Posted: 20 december 2008 - 04:29 - Svar

Kære Magga.

Jeg har meget svært ved at få øje på, at DU skulle være en belastning !

Tværtimod er det altid interessant at læse det du skriver fordi det både er informerende og godt skrevet.

I forbindelse med Khader´s forelskelse i Tariq Ramadan, så er det en meget ringe gestalt han der har kastet sin kærlighed på.

En glat og manipulerende løgnhals er hvad Tariq Ramadan er.

Har du læst denne artikel

“Tariq Ramadan kapituliert vor Wien.”

http://www.pi-news.net/2008/11/tariq-ramadan-kapituliert-vor-wien/prin t/

Desuden holder The Terror Finance Org. også øje med Ramadan

“Tariq Ramadan new links to terror” og

“Tariq Ramadan state of denial.”

http:www.terrorfinance.org/the_terror_finance_blog/2006/09/tariq_ramad an_n.html

På trods af hans vestlig universitetsuddannelse som, for de fleste vedkommende, ikke blot over tid bringer en vis mængde viden og erfaring, men tillige også for ganske mange udvirker en personlig vækst – så har det sidste ikke kunnet bide på Ramadan.

Han er iklædt den opdragelse der hedder islam – og som udvikler muslimer til løgnere og bedragere, som ingen skyldfølelser har overfor de Kafir de bedrager og lyver overfor.

De muslimske børn opvækstes fra dag 1 til sociopater.

Og som voksne er Ramadan een af de fremtrædende muslimer som med al tydelighed besidder, og fremviser, denne personlighedstype.

Selve islam er som bekendt en idologi. Og dertil kommer at den også er en snylterbevægelse som gennem dens historie har slået ned på befolkning og lande som besad værdier af forskellig art – har underlagt sig disse, stjålet værdierne og undertrykt /slået den oprindelige befolkning ihjel.

Når landet var tømt fortsatte Mohammed´s krigere videre til næste velhavende område som man så slog sig ned i og over tid tømte.

Osv.osv. osv. land efter land, område efter område den samme historie indtil der ikke var flere lande og områder islam evnede at overfalde og annektere.

Den 2. belejring af Wiens Porte 12. september 1683, hvor Osmannerne blev slået tilbage af en europæisk koalitionsstyrke – og det er kun 315 år siden!

Nu er de her igen for 3. gang ! – men denne gang med en anden type Jihad, hvor våbene er udskiftet med indvandring og familiesammenføringer og mangefødsler.

UN og EU vil have forbudt os at anvende ordet JIHAD…..for det er jo indvandring der foregår og ikke en gradvis annektering af de europæiske lande gennem Den Lille Jihad … som i gamle dage!

Nysproget ændrer ikke en disse på at det er lige præcist hvad der foregår derude i virkeligheden, nemlig den 3. Jihad mod Europa med islamisering af landende for øje.

Kalifatets og Shariaen oprettelse og indførelse er hvad indvandringen går ud på – og det er Jihad.

Leave a Comment