28
dec
Seneste opdatering: 29/12-08 kl. 1104
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En glimrende idé, der selvfølgelig ikke på nogen måde kan kompensere for den livsfare soldaterne udsættes for, men netop fordi Israel er så ugleset og bliver lagt for had af medierne i de vestlige lande, kan sympatitilkendegivelser af denne art sikkert give et lille rygstød, når de ved at medierne ikke taler for os alle. Egentlig støtte til fremmede landes hære er formentlig rygende ulovlig, men via dette link kan man give pizzaer til soldaterne i Sderot. Man spørger sig – hvem ønsker mest Hamas  udslettet ?   Key Arab states hope for weakened HamasEgyptians open fire on Palestinians     (LFPC).

“Miljømæssigt forfulgte”: En opgave for Morten Østergaard?

europeherewecomeEt nyt begreb til udvidelse af godhedens grænser har set dagens lys, og (for at parafrasere Lars Hedegaard), så slikker Morten Østergaard sig formentlig om munden.  For nu at sprede lidt af min velkendte pessimisme her ved årets afslutning: Glem debatten om menneskeskabt kontra ikke-menneskeskabt global opvarmning. Hvis klimaet ændrer sig til det værre i dysfunktionelle kulturer syd for Middelhavet, så sætter indbyggerne her sig altså i bevægelse nordpå, uanset hvem der er skyld i klimaændringerne. De er mange, rigtig mange; de kommer fra førmoderne kulturer der ikke deler det Radikale Venstres menneskesyn; de vil ikke blive fragtet tilbage af dertil indsatte flåder, de vil komme i land her i Europa, til trods for at vi ikke kan brødføde, endsige ‘integrere’ dem. Hvordan kan det ende godt, hvordan kan vi alligevel ende med et Danmark der er lige så frit, fredeligt og velstående om 100 år som i dag? Via Gates of Vienna (LFPC):

Millions of people are predicted to become climate refugees as global warming increases. A new international pact will be needed to protect their rights to live.
Global warming caused by human-induced greenhouse gas emissions has been linked to a host of environmental disasters. These include sea-level rise, flooding, spells of droughts and cold and other extreme weather conditions such as frequent hurricanes and cyclones. As such natural catastrophes push inhabitants to flee to safer places, environmental refugees are fast becoming an international security issue.

The Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) estimates that there will be 150 million environmental refugees by 2050. The Institute for Environment and Human Security, affiliated with United Nations University, estimated the number of environmental refugees at 20 million in 2005 and predicted the number could be 50 million as early as 2010.

In spite of millions in danger of becoming refugees, at present there is no international law to protect their rights. UNHCR, the United Nations’ refugee agency, does not recognise climate or environment refugees as these categories are not included in the list of legal refugees under the UN’s 1951 Refugee Convention. The Convention currently defines a legal refugee as a person who has fled his or her country due to persecution by the state for reasons of race, religion, nationality, membership of a particular social group or political opinion.

Anthony Simms, head of the climate change programme at UK-based New Economic Foundation, and the author of a book titled “Environmental Refugees: The Case for Recognition” argues that environmental refugees should be given UN refugee status as environmental displacement of people amounts to “environmental persecution“. Simms argues that developed nations should take responsibility as climate change comes a result of their policies. […] [min fremhævelse, LFPC] Climate change refugees seek a new international deal

Sortklædte ekstremister vandaliserer anti-nazistisk udstilling

Det er alt sammen et spørgsmål om ordvalget. Jeg valgte i overskriften her ord med tilpas vage konnotationer, så enhver selv må vurdere om der var tale om ‘nynazister’ eller om …… ‘antifascister’. Og det var altså det sidste. Lidt sørgeligt at se den ellers tilpas skarpe Jerusalem Post bruge eufemiserende gloser som “kids” og “activists” som vi jo også kender alt for godt. Via Gates of Vienna:

Roughly 1,000 pupils and left-wing activists who unlawfully occupied Humboldt University (HU) and some of whom destroyed an anti-Nazi exhibition on Wednesday were reacting to the university’s close ties to Israel, the university president has said.

Christoph Markschies told The Jerusalem Post that one of the protesters in the lobby of the university said “Damn Israel” when asked by another student to “stop” vandalizing the exhibit “Betrayed and Sold,” about the plundering of Jewish businesses under the Nazis. “Friendship with Israel is part of the HU’s identity,” said Markschies, adding that “no one can tell me that the exhibit was damaged because it was a mistake.” […]

Markschies charged the pupils and a group of hardcore leftists known as the “Black Block,” a group that terms itself anti-fascist, with disguising their anti-Semitism as anti-Zionism. […]  German kids, activists destroy anti-Nazi exhibit

“Anti-zionisme” er åbenbart slynglens første tilflugt (LFPC).

Det socialdarwinistiske eksperiment med ét muligt udfald

Eksperimentet er uhyre simpelt: Hvilken kultur vil, alt andet lige, vinde på længere sigt – kulturen der fornægter konfrontationer, eller kulturen/kulturerne der absolut ikke har skrupler i denne retning? Storbritannien er måske ‘den gale videnskabsmands laboratorium’, men eksperimentet pågår som bekendt overalt i den vestlige verden lige nu. Vil resultatet blive publiceret i et peer reviewed tidsskrift ad åre, eller er videnskab til den tid ganske enkelt et spørgsmål om at finde resultatet forudsagt i Koranen? Via Gates of Vienna (LFPC):

Hundreds of schools have barred teachers from marking in red in case it upsets the children. They are scrapping the traditional method of correcting work because they consider it ‘confrontational’ and ‘threatening’. Pupils increasingly find that the ticks and crosses on their homework are in more soothing shades like green, blue, pink and yellow, or even in pencil. […] Teachers banned from using ‘confrontational’ red ink in case it upsets children

A teacher who won £250,000 compensation after a pupil tried to strangle him has criticised a ‘can’t touch’ culture in schools after other staff initially refused to intervene. Colin Adams, 50, was attacked by a 12- year- old boy, who knocked him to the floor before punching and kicking him, and grabbing his neck. But despite other teachers yelling at the boy to stop, no one stepped in to help.[…] Victim of the ‘can’t touch’ culture: Teacher throttled by pupil as colleagues looked on

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Jakob

Posted: 28 december 2008 - 17:07 - Svar

Jeg er helt uenig i den drakoniske fremgangsmåde. I Thailand har de også ekstreme straffe – livstid mv. – alligevel er der masser af narko etc.

Fremgangsmåden til at undgå disse gangstere er at legalisere markedet. Fuldkommen ligesom under prohibition i USA gav grobund for gangstere og mafia og kriminalitet, giver vore dages prohibition mod hash, narko grobund for den slags.

Vi bør grundlæggende ikke have love der forbyder folk at indtage det de vil.

Ligesom med prostitution, alkohol etc. vil der altid være et behov for disse ting. At indføre et drakonisk diktatur er IKKE løsningen.

Med et frit marked ville disse kriminelle ikke vinde noget ved at tage til Danmark og handle. De ville blive væk fra Danmark.

Janne

Posted: 28 december 2008 - 19:28 - Svar

“Man kunne begynde med at hjemsende dem, i stedet for at slå dem ihjel, som de slår andre ihjel for ussel mammons skyld. Vi spørger bare, og det er Folketinget vi spørger.”

Jeg er enig med jer. Hjemsendelse af kriminelle indvandrere synes jeg er en passende sanktion for at ødelægge andres liv og vores samfund med import og salg af narko i Danmark.

Men vi får nok EF domstolen og EU og menneskerettighedsorganisationer efter os, hvis vi forsøger at redde mennesker i Danmark og redde vores samfund fra dybt kriminelle narkoimportører og -handlere.

Fine Line

Posted: 28 december 2008 - 19:38 - Svar

Det er en naturlig reaktion at hjemsende kriminelle udlændinge. Det er et sundt demokratisk signal at insistere på, at man ikke ønsker at understøtte udlændinge, der benytter den danske gæstfrihed til at udøve kriminalitet eller landsskadelig virksomhed.

Jakob

Posted: 28 december 2008 - 20:45 - Svar

Jaja, naturligvis skal kriminelle indvandrere hjemsendes.

Hvorfor kan man ikke læse min kommentar jeg kom ned kl. 17.07? Her kopieret ind:

Jeg er helt uenig i den drakoniske fremgangsmåde. I Thailand har de også ekstreme straffe – livstid mv. – alligevel er der masser af narko etc.

Fremgangsmåden til at undgå disse gangstere er at legalisere markedet. Fuldkommen ligesom under prohibition i USA gav grobund for gangstere og mafia og kriminalitet, giver vore dages prohibition mod hash, narko grobund for den slags.

Vi bør grundlæggende ikke have love der forbyder folk at indtage det de vil.

Ligesom med prostitution, alkohol etc. vil der altid være et behov for disse ting. At indføre et drakonisk diktatur er IKKE løsningen.

Med et frit marked ville disse kriminelle ikke vinde noget ved at tage til Danmark og handle. De ville blive væk fra Danmark.

Nils

Posted: 28 december 2008 - 21:15 - Svar

Af flere grunde er det en dårlig ide, at staten render og slår borgerne ihjel, og når det gælder narkokriminalitet, så vil hårdere straffe bare få priserne til at stige. Selv i Singapore er der narkomaner. Mange narkokriminelle er som bekendt selv ofre, som tvinges til at være kurerer eller pushere på grund af stofafhængighed og gæld, som er påført dem under afsoning – altså mens de har være under statens – utilstrækkelige – beskyttelse.

Den almindelige forestilling er, at narkohandlere skal mange år i spjældet fordi de gør fine unge mennesker til stinkende vrag, men det er staten selv, der gør fine unge mennesker til stinkende vrag, så staten burde selv i spjældet.

Den klassiske, rendestensslæbte narkoman med alt, hvad hanhun har med af elendighed, er statens værk. Staten gør livet umuligt for visse mennesker, og tvinger dem til prostitution og kriminalitet og til at ødelægge deres sundhed med dårligt stof, og tvinger dem så desuden indimellem til perioder i fangenskab, hvor deres stoftrang af den organiserede kriminalitets håndlangere kan udnyttes til at opbygge yderligere gæld og afhængighed, så deres commitment efter løsladelsen kan blive optimeret.

Det sker i statsligt regi i et joint venture med den organiserede kriminalitet, og du og jeg betaler med et stort solidarisk smil. Det manglede da bare.

Kriminaliseringen har skabt markedsforudsætningerne for salget med helt urimelige avancer af grotesk overkoncentrerede derivater af visse naturprodukter som får uforudsigelig styrke, som er fulde af urenheder, som er stærkt vanedannende og som er generelt sundhedsskadelige. I en legaliseret verden ville der ikke være narkomaner, men folk der tog sig en pibe i ny og næ – eventuelt en mindre gruppe misbrugere, som man kunne hjælpe uden først i årevis at slæbe dem overpissede gennem rendestenen.

Ved hjælp af kriminaliseringen nedbryder staten ikke bare de fine unge mennesker – den nedbryder samfundet. De kriminelle miljøers organisering griber om sig, og de bliver mere og mere en stat i staten med retsvæsenet som særlig tilknyttet filial – en service- og markedsføringsafdeling, der med meget stor finansnsiel indsats sikrer et gunstigt erhvervsklima.

Det er kun et spørgsmål om tid før somalierne opgiver at bringe deres tyggeblade over Øresundsbron i en ældre, bagtung Honda Accord med manisk cheshiremilende neger bag rattet. Det går jo galt igen og igen. Statens næste store teknologispring bliver khat i koncentreret form, som man kan sprøjte sig med, blive sindssyg og derefter komme i fængsel, hvor man så kan melde sig ledig hos mafiaen. Så er der skabt et nyt forretningsområde.

LFPC

Posted: 28 december 2008 - 22:20 - Svar

Jakob: Nogle kommentarer hænger i spamfilteret indtil vi godkender dem. Oftest fordi de indeholder links, andre gange uden nogen klar grund.

Personligt er jeg ikke særlig interesseret i diskussioner om ‘hvad man skulle gøre’. Forslag om dødsstraf eller lovliggørelse af narko har ikke skyggen af chance for at blive støttet i Folketinget, og skulle sådan noget blive gennemført en dag ville det blive i kølvandet på at andre og større lande gik forrest. Absolut ingen udsigter i den retning.

På samme måde med spørgsmålet om ghettoer, udlændingekriminalitet, jihad osv. Jeg kunne let komme med drakoniske forslag der som en begyndelse hjemsendte alle der åbenlyst ikke har nogen grund til at opholde sig her, forbud mod islam som – i sin nuværende form – en herrefolksideologi i strid med grundloven, osv. Ork, der er mange konkrete steder man kunne sætte ind. Men sådan spiller klaveret jo ikke. Og når alle disse problemer, incl. narkokriminaliteten, hænger sammen, bliver det hele et filtret morads hvor man ikke løser noget ved at sætte ind ét sted.

Som mit mantra gerne lyder, så kommer der ikke til at ske noget ‘proaktivt’ på disse områder – der kommer ikke en vælgerreaktion der sender multikulturalismen på historiens mødding, EU dropper ikke de Euro-Mediterrane planer, menneskerettighedskonventionerne bliver ikke omformuleret så de beskytter os og ikke vores fjender, osv. Hvis der nogensinde sker noget bliver det reaktivt i stedet, panikløsninger fordi virkeligheden ikke længere kan fortrænges, og sikkerheden i vores lande er blevet drastisk forværret.

Det er meget godt at kunne pege på ‘hvad vi burde gøre’, og dette gør jeg også selv, men det er bare vigtigt, synes jeg, at man ikke derved glemmer hvilken træghed og selvpåført blindhed vi er oppe imod, og at det først og fremmest er her problemet ligger. ‘Hvad vi burde gøre’ ville sikkert give sig selv, hvis ‘vi’, de europæiske vælgere, via vores politikere satte f. eks. et mål der hed: Vi vil bevare vores frihed.

Vivi Andersen

Posted: 29 december 2008 - 01:51 - Svar

Helt enig, LFPC.

Men den dag hvor politikerne indrømmer deres fornægtelser af den virkelighed de almindelige borgere i årevis har måttet og må leve med er det såmænd alt for sent.

For da vil vi ikke bare stå midt i optrækket til vores, borgernes, reaktioner, men sandsynligvis være godt igang med at sætte hælene i jorden.

Når folk finder ud af at nok er nok og bestemmer sig for at begynde at handle fordi vi er blevet svigtet, tørret og snørret af egne som EU-politikerne, så kan processen ikke sådan bare lukkes ned .

I stedet kunne vi og vores politikere have udført hvad Hr. Møller altid har sagt man skal, nemlig udvise RETTIDIG OMHU.

Men dette forpasses hele tiden.

Tilbage er at afvente, hvor branden starter i Europa, igen.

Jakob

Posted: 29 december 2008 - 02:56 - Svar

@LFPC
Jeg forstår at spam-filteren skabe problemer. Jeg undrede mig over at jeg selv kunne læse hvad jeg havde skrevet, men at det ikke fremgik offentligt som en kommentar.

Helt grundlæggende finder jeg det forkasteligt, at staten skal stille sig til dommer over, hvad folk indtager/spise etc. Og når vi nu ved, at kriminaliseringen/prohibition giver grobund for gangstere, kriminalitet og tilvandring af kriminelle udlændinge, så ville det være en win-win situation at legalisere. Men ja, det har desværre lange udsigter – men man må håbe det går i den retning. Og indførelse af drakoniske straffe er i hvert fald ikke løsningen. Her er jeg enig med Nils, som påpeger at det blot vil drive priserne op og gøre det endnu mere attraktivt marked kriminelle.

Du kan have ret i, at der måske ikke vil ske noget proaktivt. Det er sandsynligvis den begrædelige realitet. Men ikke destomindre må det være målet. Jeg tror mere på, at vore friheder vil bliver indskrænket mere og mere og at samfundet vil udvikle sig i en mere og mere totalitær retning i et forsøg på at ‘forsvare sig selv’. Det finder jeg ekstremt trist og ønsker at modvirke med al kraft. Egentlig er ønsket om drakoniske straffe for moralsk kriminalitet uden ofre såsom khat-tygning, hash-rygning eller andre stoffer for den sags skyld lige netop et eksempel på den totalitære anti-friheds udvikling vi risikerer.

Elefanten

Posted: 29 december 2008 - 06:51 - Svar

Tilvandring fra fjerne lande og kulturer bør anskues ud fra et klima- og miljøperspektiv. Når en somalier bosætter sig i Danmark, 16-dobles forbruget af energi og ressourcer. Man rejser jo ikke hertil fra de varme lande for at spare på varmen.

Der er derfor store miljømæssige fordele ved at lade folk blive boende i deres eget land og i deres egen kulturkreds.

Link:
http://www.dailytimes.com.pk/default.asp?page=2006%5C05%5C31%5Cstory_3 1-5-2006_pg4_15

Magga

Posted: 29 december 2008 - 07:33 - Svar

Vivi Andersen og andre

LIbertas er et godt navn.

http://jp.dk/arkiv/?id=1543283&eceExpr=libertas“%20/>&eceArchive=o

Det er jo ganske utroligt, hvad der foregår i øjeblikket. Vort Folketing har højst noget at sige ifm. 10 pct. af lovgivningen, resten foregår i hemmelighed bag nedrullede gardiner, og vi kender end ikke navnene på bveslutningstagerne. Det er jo en form for lusket diktatur.

Vi har ikke mere folkestyre, det er lige s stille afskaffet.

Morten - - -

Posted: 29 december 2008 - 10:47 - Svar

Der kommer ikke nogle flygtninge til Danmark p. g. a. klimaforandringerne. De kommer derimod, hvis vi opretter et begreb, der hedder – eller betyder – noget i retning af “miljømæssigt forfulgte”.

– – –

HelgeD-H

Posted: 29 december 2008 - 11:19 - Svar

“Miljømæssigt forfulgte” -Den er go’. Så er skylden den rige verden’s ?!!
Vesten som kører bil, og afbrænder fossilt brændsel, olie som udvindes
primært fra den Arabiske halvø som betales fra vesten i petrodollars,
petrodollars som bruges til udbredelse af islam og betaling af vestlige
politikere samt strategisk opkøb af vestlige virksomheder.

Vesten havde været bedre hjulpet ved at have fundet alternativer til
olie og benzin. Have fortsat med at udvinde Leuna-benzin, og have udviklet bedre
akkumulatorer til elbiler.

Leave a Comment