25
jan
Seneste opdatering: 26/1-09 kl. 1008
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

også når der ikke er krig i Mellemøsten. Byen har større muslimtæthed end Marseilles, så det er egentlig kun at forvente at retsstaten og politiet må abdicere så meget desto hurtigere og ynkeligere end i København. Borgerlig lov ? Take a hike!  Her kommer Folkhemmets nye SA ér hånd i hånd med de anstændige.   “Vi har ikke for få poliser, det ser bare sådan ud. Vi har for mange kriminelle”, bemærkede en svensker forleden. Også i Malmø var moddemonstrationen ulovlig, og den kunne ikke være  mere  ligeglad. Malmø gled endnu et skridt mod sin uafvendelige fremtid. Flere penge til demokratifremmede oplysning ? Be my guest, fast arbejde !   Ted Ekeroths video fra Stortorget søndag 

Gadens parlament igen: 30-talets stämningar mot judar är tillbaka

“Several police officers approached me and asked me to stop filming. They said that I was “provoking” the others. Apparently they werent provoking us when the were filming (which they were), – when they threw glass bottles, stones and fireworks at us.The Swedish police is crap, to put it bluntly. They have caved in to aggressive muslims, they have caved in to violence. It is now shown that violence will work better than peaceful manifestations.”

“Motdemonstranter kastade ägg mot dem som talade och mot publiken. Sedan kom flaskor och en fyrverkeripjäs. Massan av motdemonstranter skanderade “mördare” och “krossa sionismen”. Det skriver Allan Widman, folkpartiets försvarspolitiske talesman, som var en av talarna vid den urartade manifestationen i Malmö. När manifestationens deltagare, de flesta svenska israelvänner, leddes bort från Stortorget och in i Kompanihusgränd var besvikelsen stor både på polisen och motdemonstranterna. De fick inte hålla sitt möte. De hånades och hotades. En mycket gammal kvinna vid min sida yttrade: “Det var precis så här den gången också. Vi leddes undan och de andra blev kvar på torget”.  Newsmill

Kvällspostens syn på trusselsbilledet er interessant. Alt for “husfreden” :

– Jag tycker det är alltför provocerande att göra en sådan här israelisk demonstration just precis efter vad befolkningen i Gaza har fått uppleva, menade Ahmed som bor i Västra Hamnen men har rötter i Betlehem.Han och hans fru ville inte stanna kvar vid demonstrationen med sina två minderåriga barn.
– Det känns alldeles för aggressivt, menade Ahmed.

Sydsvenskan har også en vis forståelse for moddemonstranternes terrorisering af  demokratiet:

– Alla har rätt att säga sin åsikt och jag tycker det är fel när man säger saker om judar eller kastar saker, men man måste förstå att många av ungdomarna är upprörda. Vissa här har släktingar som dog i det här kriget för bara en vecka sedan, säger han. Flera av dem som medverkade under manifestationen för Israel hörde av sig till Sydsvenskan igår kväll och berättade att de uppfattade situationen som mycket skrämmande och hotfull.

 Pro-Israel rally crashed in Sweden, Protestors gathered to support Israel were pelted with eggs and bottles, then dispersed by police.  Af de svenske aviser, kommer Skånska Dagbladet nærmest den virkelighed, som deltagere  fortæller om. Resten har fået godt med den sædvanlige, åndelige  photoshop. For eksempel: Sydsvenskan ljuger – arabisterna attackerade fredlig demonstration.

bilde

Adskillige har klaget til og over politiet:

Till polismyndigheten Skåne. Till Ewa-Gun Westford:  Fredlig demonstration i Malmö avbröts av glasflaskor, äggkastning och hets mot folkgrup

Hej,

Vänder mig till Dig, för att Ditt namn figurerar i Sydsvenskans rapportering på nätet, men egentligen är det ett öppet brev till Polismyndigheten i Malmö.Organisationen för Fred i Mellanöstern, Shalom-Fred,  fick både polistillstånd och polisbeskydd inför dagens manifestation på Stortorget kl. 13. 

Talarna var bl a Mats Skogskär, journalist från Sydsvenska Dagbladet, Allan Widman, riksdagsman Folkpartiet m.m. och många andra.Manifestationen var helt fredlig, utan några skrik eller skällsord, inte MOT palestinier, men FÖR fred i Mellanöstern, mot 8-åriga raketbeskjutningar i södra Israel, samtidigt med sympatiyttryckningar med civilbefolkingen i Gaza.

Motdemonstranter började med att med en kniv (varifrån? varför?) kapa av kabeln, så att talarna kunde inte fortsätta, kasta flaskor, ägg och även smällare på oss. Man skanderade dessutom “död åt sionister, död åt israeler”. Det har jag och många bredvid mig hört. Detta är olagligt och rubriceras enligt paragraf 8 i brottsbalken som HETS MOT FOLKGRUPP. Hets mot folkgrupp är straffbart i Sverige.

Jag och många med mig kände sig besvikna att polisen inte reagerade på detta kraftigare och i stället för att förskingra motdemonstranterna, tvingade man oss att avsluta demonstrationen. Vi blev förda och lotsade mot smågator och det hela påminde mer om pogromer i 1930-talets Europa, än om Malmö i Sverige år 2009.

Jag borde känna mig trygg med så många polisbilar, poliser till häst osv. Men eftersom polisen reagerade inte från början på motdemonstranternas hotelser och hets mot folkgrupp (motdemonstranterna som INTE hade polistillstånd till sin demonstration), så var hotet påtagligt.Men det är INTE sant, som det står på Sydsvenskans hemsida nu, att “arrangörerna valde att avbryta talen”.  Det fanns ytterligare en talare som inte kunde komma till tals.

Att känna sig tvingat att avstå från ett fredligt möte, därför att andra grupper med hjälp av hatiska utrop (märk väl – ingen störde palestiniernas demonstration igår på Gustav Adolfs torg,, ingen från vår grupp skulle ens tänka tanken!)- att känna sig tvungen till detta – är ett slag mot svenskt demokrati.Jag är mycket ledsen och besviken .

Med vänlig hälsning,  Bozena Werbart, svenskt medborgare och judinna. Professor, Enhetschef.

Al ære værd, men man kan ikke argumentere imod demografi, andet end ved at flytte fra byen i tide. Samtidigt strammer Sveriges dysfunktionelle demokrati til et andet sted: Misstänkt brevskrivare åtalas för dödshot mot Billström Enligt hotbrevet var 200 personer ute efter representanter för Sveriges flyktingpolitik. ”Vi ska döda Dan Eliasson och Tobias Billström” uppgavs i brevet.  SE også Invandrarfientliga brev till S-politiker. (Se også min uddybende kommentar)

Condell: Shame on The Netherlands

“Lewis Carroll couldn’t have written this one any better”

At the time I did not know whether the dutch or the swedish government would the first to offer them (islam)everything they want on a silver plate, but in the event the dutch establishment just happened to have a convenient fall guy, who they did not want embarrasing them anymore.“You’re not allowed to insult anyone’s beliefs in the Netherlands, even if those beliefs insult you and everything you stand for.”

“Whenever we heard the words ‘human rights’ in connection with Islam, we’re about to be confronted with another piece of ugly opportunism that spits in the face of genuine human rights and insults everyone’s intelligence. What kind of justice system is it where the truth is inadmissible as evidence?”

“You’re being chewed up and spat out, is what’s happening to you people. Look at what you’re doing: you’re prosecuting a man who is under twenty-four hour protection from attack by violent Muslim, yet he’s the criminal for expressing an opinion. Lewis Carroll couldn’t have written this one any better.”

De europæiske rushdier

Af Helle Merete Brix

Ved et nyligt møde om Forfatterne og Ytringsfriheden, holdt Kahttan Jasim, født og opvokset i Irak, men siden 1980erne politisk flygtning i Danmark, et bevægende oplæg. Jasim opremsede en liste af navne på mennesker, der enten er blevet dræbt, forfulgt eller tortureret i forskellige muslimske lande.

Jeg havde hans indlæg i tankerne, da jeg for læste Victims of Intimidation: Freedom of speech within Europe´s muslim communities. Rapporten er den seneste fra den britiske tænketank Centre for Social Cohesion, som med den kun 30-årige direktør Douglas Murray i spidsen har udgivet en række vigtige publikationer i den korte tid tænketanken har eksisteret. Sappho.dk    (se også Weekly Standards: Faith, Fanaticism, and Freedom of Speech


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Johansen

Posted: 25 januar 2009 - 22:22 - Svar

Jeg kunne ikke have sagt det tydeligere end Pat Condell! 🙂
Den multikulturelle mafia – den vending vil jeg huske. Og så kan jeg fuldt ud tilslutte mig udsagnet, at selv om multi kultierne undertrykker meningsmodstandere, så kan de aldrig ændre vores opfattelse i hjertet. Det kan jeg virkelig følge!

Universalgeni

Posted: 25 januar 2009 - 23:54 - Svar

Fyrværkeri! Må jeg lige være her. Nej, palæstinenserne smed den onde hakkeme med granater. I Sverige. Tåregas-granater for at være helt præcis. Det var ikke politiet. Det var fredens religion, der gassede jøder…

Y-net News: http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3661576,00.html

Johansen

Posted: 26 januar 2009 - 09:08 - Svar

En lovlig pro-israelsk demonstration chikaneres volsomt af en ikke-lovlig moddemonstration i Malmø. Fra den pro-palæstinensiske demo kastes der med æg, glasflasker og kanonslag/røgbomber mod den fredelige pro-israelske demo, hvor der spilles musik og holdes taler.

Hvorfor opløses den ulovlige palæstinensiske demonstration i Malmø ikke?
Hvorfor opløses den lovligt anmeldte pro-Israel demo inden talerne når at komme på?
Hvorfor fik heilende Hamas-tilhængere med et sort jihad-flag lov til at indtage Rådhuspladsen i København efter den lovligt anmeldte støttedemonstration for Israel? Denne moddemo var heller ikke lovligt anmeldt.
Hvorfor skærer poltiet ikke igennem og opløser fanatikerne?
Er det de aggressive fanatikere som bestemmer i gaderne nu og ikke ordensmagten?
Er det ikke politiet, som har magtmonopolet til at håndhæve lov og orden?

steen

Posted: 26 januar 2009 - 09:45 - Svar

@ Johansen – i Kbh sad politiet tungt ovenpå den langt mindre moddemo (dog uden at tiltale lovovertrædere) – Malmø har passeret det punkt, hvor politiet kan – og kan tillade sig det.

At tænde en større muslimsk opstand i Malmø, er et langt frygteligere scenarie end i Kbh. Det ved svensk politi. Derfor trækker de sig, tror jeg. Ordre fra højere sted. Krisestyring kommer før hævdelse af nogle få jøders rettigheder. Man kan, heldigvis for København, dårligt sammenligne de to demonstrationer. Malmø har en helt anden situation på hænderne, set fra politiets side.

@ Jens – de havde ikke tilladelse i KBH, men de var en lille gruppe på under 50, de ku ikke vippe med ørerne. Se fotos fra Malmø, helt anderledes fordeling af antal, og på 20 min kan der komme 20.000 ind fra Rosengård. Og hvad da ? Så går byen op i røg. Det er realiteterne på slagmarken, som en general ville ha sagt. Cost / benefit analyse.

@ Helge: 3

)De heilende Hamas-tilhængere……..fordi ordensmagten ikke har kræfter til at dæmme op for denne massive ulovlige moddemonstration

Det er ikke rigtigt. Politiet var mindst 6 : 1. De ku´ gøre hvad de ville. Jeg var der. De pillede bla nogle ned fra Rådhusets balustrade, de ville vifte med flag derfra.

JensH

Posted: 26 januar 2009 - 09:50 - Svar

@Johansen & Steen

Angående den uciviliserede mod-demostration d, 10.01.2009, så mener jeg at have læst, at de ikke havde fået tilladelse til at demonstrere på selve Rådhusåladsen. Som Steen nok husker, så blev vi på Rådhuspladsen efter pro-Israel-demonstrtionen var forbi indtil en civilklædt betjent bad os om at forlade pladsen ‘da den anden demonstration skulle til nu’. Havde de tilladelse til at demonstrere (indtage) Rådhuspladsen???

HelgeD-H

Posted: 26 januar 2009 - 09:54 - Svar

Uofficielle svar: 1)Det tør ordensmagten ikke. 2)Det er nemmere at opløse den lovlige mere civiliserede demonstration. 3)De heilende Hamas-tilhængere med et sort Jihad-flag får lov til at indtage Rådhuspladsen fordi ordensmagten ikke har kræfter til at dæmme op for denne massive ulovlige moddemonstration.
4)Politisk Korrekthed og Politiet i miskredit i “Den røde støjsender”, samt de rødes
undergravelse af respekt for ordensmagten, gør at politiet ikke bare kan skære igennem uden at blive kritiseret. 5) Ja! 6)Officielt ja. Men i realiteten bliver det
fremtidige muslimske militser (Mutaween/Taleban, indvandrerunge der som voksne
elsker sharialovhåndhævelse tager over for at håndhæve lov og orden).
-Sådan er det blevet. 🙁

JensH

Posted: 26 januar 2009 - 10:36 - Svar

@Steen

“Det er ikke rigtigt. Politiet var mindst 6 : 1. De ku´ gøre hvad de ville. Jeg var der.”

Det var jeg også, (hvis det er København du referer til), og jeg er helt enig. Politiet kunne sagtens have forhindret mod-demonstraterne i at ‘indtage’ selve Rådhuspladsen. Men som sagt, så var der civil-betjente der gik rundt og fortalte os der blev på pladsen lige efter pro-Israel-demonstrationen var overstået, at nu skulle vi forlade pladsen da en anden demonstration skulle til at finde sted der. Det næste jeg ser ovre fra Burger King er, at disse mod-demonstranter farer ind på Rådhuspladsen hujende og skrigende som vilde dyr. Hvis denne demonstration virkelig ikke havde tilladelse til at komme ind på Rådhuspladsen, så mener jeg at Københavns Politi missede en god mulgihed for at vise disse ‘unge’, hvem der bestemmer i København. Politiet havde ihvertfald mandskab nok til en sådan ‘magtdemonstration’. Men jeg ved selvfølgelig ikke hvilke overvejelser og hensyn politiet gjordesig i den pågældende situation.

Johansen

Posted: 26 januar 2009 - 10:45 - Svar

Steen

Lykkeligvis er situationen mellem København og Malmø forskellig. I Malmø er det helt forrykt ud. Hvorfor er der mon ikke flere svenskere, der protesterer mod det åbenlyse vanvid?

Pro-Hamas tilhængerne havde ikke tilladelse til en mod-demo d. 10/1. Hvis poltiet var 6:1, hvorfor fik de dem så ikke opløst?
Jeg så godt at de hev dem ned fra Rådhusets balustrade, men de skulle slet ikke have haft lov til at indtage Rådhuspladsen.
Hvorfor anholdt poltiet ikke de konkrete personer, som de var vidne til råbte “dræb alle jøder” og “alle jøder skal udslettes”?

Det er simpelthen for svagt. Alt for svagt. Politiet skal sætte sig meget mere i respekt og slå hårdt ned på disse aggressive og truende fanatikere.
Nul tolerance skal ikke blot være en tom floskel. Den skal realisereres. Det er det eneste sprog, de forstår.
Islamisterne får kun blod på tanden af svaghed og eftergivenhed. Få dem anklaget for opildnen til drab og for gadeoptøjer/pøbeloptøjer. De minder mig i alt for høj grad om de sorte stormtropper. Der skal ikke tages let på det her.

JensH

Posted: 26 januar 2009 - 11:06 - Svar

@Johansen

“Det er simpelthen for svagt. Alt for svagt. Politiet skal sætte sig meget mere i respekt og slå hårdt ned på disse aggressive og truende fanatikere.”

Jeg er helt enig. Men set ud fra politiets synspunkt forholder det sig nok lidt anderledes. De ønsker givetvis ikke optøjer, som dem vi har været vidne til i København startende fra ‘ungdoms–husets (glædelige) lukning. Dertil kommer, at medierne over en bred kam står på ‘demonstranters’ (læs: ballademagernes) side. Hele denne weeknd er medierne jo nærmest gået i selvsving over denne betjent som angiveligt har sagt ‘perker/’perle’ til en ‘demonstrant’.

Så på den baggrund er det forståligt at politiet vælger en ‘henholdende’ attitude, men jeg mener dog den i lændgen kan være farlig. Ballademagerne kan hurtigt opfatte det som svaghed fra politets side, og få opfattelsen af, at det er dem ‘ser styrer gaden’, og at de kan tillade sig hvadsomhelst. Hvis den opfattelse breder sig hos venstrefløjen og islamsiterne, så bliver det for alvor svært for politiet at genoprette respekten for lov og orden. Gaza-konflikten var trods alt en mindre lokal konflikt derned. Hvad nu hvis der kommer en stor-konflikt i mellemøsten. Hvis USA/Israel eksempelvis vælger at angribe Iran?? Kna du forstille dig de ‘demonstrationer’ vi i så fald vil se i landets byer??

Johansen

Posted: 26 januar 2009 - 11:32 - Svar

JensH

Ja, tingene er i sandhed blevet vendt på hovedet. Man er mere optaget af, hvad en betjent har sagt til en demonstrant, end at anholde aggressive elementer fra en ulovlig mod-demonstration, som skreg “dræb alle jøder”.
Hvor er proportionerne henne? Eller er det kun noget den poltiske korrekthed taler om, når deres yndlingsofre bliver ramt i Gaza?

Poltiets tilbageholdenhed er farlig set ud fra min optik. Jeg ønsker, at poltiet sætter sig fuldstændigt igennem over for demonstranter, der opildner til had og drab på andre befolkningsgrupper.
Jeg er som bekendt ikke tilhænger af feminiseringen. Ikke når det gælder alvorlige opgaver, som poltiet skal varetage. Politiet skal bruge deres magtbeføjelser til at sikre de lovlydige og fredelige borgere. Galningene skal fjernes uden tøven.

Magga

Posted: 26 januar 2009 - 11:34 - Svar

JensH

Posted: 26 januar 2009 - 11:53 - Svar

@Johansen

“Jeg er som bekendt ikke tilhænger af feminiseringen…”

Områder som retspolitik (lov og orden) samt forsvars- og sikkerhedspolitik egner sig ikke rigitg til det du kalder ‘feminisering’, og med den nuværende politik risikerer politikerne og politiet, at almindelige borgere ‘tager loven i egen hånd. Hvis den opfattelse breder sig, at politiet ikke er i stand til at beskytte ens famile og ejendom, så vil borgere narturligvis etablere egne borgerværn, og så er retsstaten virkelig ude på en glidebane. Men her er der en Europæisk regering som den Danske og andre regeringer virkelig kunne lære noget af:

Berlusconi-deploy-30-000-soldiers-Italys-streets-wave-violent-rapes

http://tinyurl.com/dn7ytf

Tænk hvis de Svenske politkere havde det politiske mod, (2008 -> 5.379 voldtægter i Sverige).

Johansen

Posted: 26 januar 2009 - 12:42 - Svar

JensH

Ja, der er sandelig mere konsekvens over Berlusconis retspoltik. Han kommer bl. a. kvinderne til undsætning.
Det kunne svenskerne sandelig lære noget af med deres vage holdning til den eksplosive voldtægtsrate. Det virker som om, at Sverige svigter de svenske kvinder fatalt. Er svenskerne dog inderlig ligeglade med, at kvinderne voldtages i hobevis – herunder uhyrligt mange massevoldtægter?
Man græmmes over den tårnhøje voldtægtsrate i Sverige. Det er fuldstændigt utåleligt.
Heldigt for voldtægtsforbryderne, at jeg ikke er enerådig justitsminister i Sverige. Der ville blive indført “no mercy”.

JensH

Posted: 26 januar 2009 - 13:03 - Svar

@Johansen

“Er svenskerne dog inderlig ligeglade med, at kvinderne voldtages i hobevis – herunder uhyrligt mange massevoldtægter?”

Enten har den Svenske elite besluttet sig for, at denne nationale voldtægts-epidemi i en overgangsfase er prisen værd for realiseringen af det multikulturelle paradis, (det er jo heller ikke elitens kvinder det går ud over). Eller også er de efterhånden så skræmte over udviklingen generelt, at de ikke tør udfordre de indvandrede kriminelle -herunder voldtægtsforbryderne- og derfor vælger at lade som om problemet ikke eksisterer.

Men nu vi taler Sverige og de uhyggelige voldtægtstal, så er det meget ‘pudsigt’ at denne uhæmmede og barbariske jagt på kvinder foregår i netop feminismens Sverige. Jeg tror alle de sýv Svenske Riksdagspartier har erklæret sig som værende fenministiske, og det er emne den miningsdannende elite går meget højt op i. Da jeg lå syg for ca. 1,5 år siden lå jeg derhjemme og så Svensk TV, hvor de transmitterede live fra en feminisme-høring i den Svenske riksdag med deltagelse af både kvindelige politikere og eksperter, (Drude Dahlerup var der også). Det specifikke emne for høringen var, at der var alt for få kvindelige ledere i både den private og offentlige sektor. Mens jeg lå og hørte på al denne kvalmende politikse korrekthed og moraliseren slog det mig, hvor absurd hele forestillingen i virkeligheden var. Her sad disse højtuddannede priviligerede kvinder og diskuterede kvinders adgang leder-stillinger, (d.v.s. deres egne karriere-håb), samtidig med at deres knap så priviligerede medsøstre ude i det virkelige samfund nærmest blev voldtaget på samlebånd. Derfra forekom hele resten af høringen mig nærmest at være surrealistisk.

JensH

Posted: 26 januar 2009 - 13:04 - Svar

@Johansen

Ps.

“Heldigt for voldtægtsforbryderne, at jeg ikke er enerådig justitsminister i Sverige. Der ville blive indført “no mercy”.

Cut their balls 🙂

Johansen

Posted: 26 januar 2009 - 13:09 - Svar

Just præcis, JensH. 🙂

Michael Sjøberg

Posted: 26 januar 2009 - 13:37 - Svar

“For to år siden opfandt den velanskrevne tyrkiske sociolog, Serif Mardin, udtrykket ‘nabopres’ (’mahalle baskasi’) for at forklare det sociale pres til at indordne sig efter konservative religiøse normer.”

Vi flyttede til Nørrebro i 1992 og noget af det første jeg observerede var hvordan indvandrerne holder hinanden i skak med sladder og den rangorden som eksisterer mellem de forskellige folkeslag.

Så fik jeg en tjans som pakkepost i Vanløse og på det tidspunkt begyndte nogle af de mere velbeslåede indvandrere at flytte derud fra brokvartererne.
Sjovt nok kunne man godt komme ind og aflevere pakkerne uden at manden var hjemme og der var heller ikke tørklæder på.

Nu er vi flyttet til Padborg og for 2 år siden startede der en indvandrerpige i min søns klasse…to uger efter ankomsten bar hun ikke tørklæde mere.

Out of sight…

Men eller skide godt set Serif Mardin!

Michael Sjøberg

Posted: 26 januar 2009 - 13:39 - Svar

Sorry…mit indlæg skulle have været postet under denne her…

Dogmatikkens magtmonopol

Als

Posted: 26 januar 2009 - 14:20 - Svar

Denne kronik bliver hun, Dilsa Demirbag-Sten, næppe populær på i landet, hvor 20 % ikke ønsker at se en jøde som statsminister (DN 2006-03-15).
http://www.expressen.se/kultur/1.1439792/hatets-roster

Anonym

Posted: 26 januar 2009 - 20:54 - Svar

Skånska Dagbladet er en god avis, den anbefales. Det er også den eneste der skriver om landbrug, landområder og hvad der ellers sker ude på landet – ud fra skånsk identitet. Sydsvenskan er malmøitisk, storsvensk og socialdemokratisk.

Solipsisyfos

Posted: 28 januar 2009 - 00:21 - Svar

,,Pludselig,, er en hel by infiltreret og ghettoficeret. Malmø er blevet muslimsk. Nørrebro, Kbh, er blevet muslimsk. Stort set samme befolkningsantal.

Overskriften siger ,,interessesfære,,. Er der et demografisk-geografisk-strategisk mønster?

Der er ikke tvivl i mit sind om at der er en plan. Især når jeg tænker på effektiviteten ved containerafbrændingerne i 2008.

Har imamerne udvalgt egnede byer? – eller foregår udviklingen efter tilfældig/mulighed-princippet?

Janne

Posted: 28 januar 2009 - 09:55 - Svar

JensH

“Her sad disse højtuddannede priviligerede kvinder og diskuterede kvinders adgang leder-stillinger, (d.v.s. deres egne karriere-håb), samtidig med at deres knap så priviligerede medsøstre ude i det virkelige samfund nærmest blev voldtaget på samlebånd. Derfra forekom hele resten af høringen mig nærmest at være surrealistisk.”

Det viser meget godt hvorfor den rød/grønne svenske og danske betonfeminisme og kvinfo ikke duer. De tænker primært på sig selv og egne projekter. Ikke på kvinder i nød (information om de mange voldtægter er generende for deres multikultur glansbillede) og ikke på samfundet som helhed. Her minder betonfeministerne om Det Radikale Venstre. De har virkelighedsresistensen til fælles. Bl.a. derfor hænger kvinfo nu selvforskyldt på det talende og håndtryksvægrende tørklæde. En kvinde i religiøs uniform er blevet kvinfos logo af navn og gavn. De rød/grønne betonfeminister er usolidariske med kvinder i nød og usolidariske med vores samfund og kultur og frihedsrettigheder.

JensH

Posted: 28 januar 2009 - 10:29 - Svar

@Janne

“De rød/grønne betonfeminister er usolidariske med kvinder i nød og usolidariske med vores samfund og kultur og frihedsrettigheder”

Vi kunne ikke være mere enige. Da fandens oldemor blev gammel gik hun i kloster……..

Leave a Comment