9
feb
Seneste opdatering: 10/2-09 kl. 0016
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Et sætning mange unge har hørt. På diskotek i Sønderborg, på værtshus i Åbenrå, Haderslev, Kolding,  men næppe i Rungsteds lyksaligheder. Pigerne er blevet seksuelt chikanerede og drengene fysisk lemlæstede. Det indgår i en hverdagsfortælling og erfaring, ikke som læserbreve i aviserne, men en “a fact of life” til senere brug.  Hvilken vil man helst ikke tænke på. I Sverige er det kommet så vidt, at den plagede underklasse af brandbeskattede, hårdtarbejdende mindre bemidlede, der har måttet lægge ryg til elitens romantiske kultur-eksperimenter, fryder sig åbenlyst når samme penge- og medie- elite rammes af det, de selv mærker byrden af hver dag. En sådan skadefryd ligger os ganske fjernt. Indtil videre.

Har Malenes forældre i Rungsted mon har stemt på Nyrup, Jelved, Lone Dybkjær, Vestager, Lykketoft, Auken, Holger Nielsen, Villy Søvndal, Mimi Jacobsen, Elisabeth Arnold, Helveg jun. sen. og ekstra senior, Birhte Weiss, Ritt Bjerregaard, Frank Aaen og fortsæt selv listen, “ansvarlige politikere” som det jo hedder, undtagen når ansvaret skal fordeles? Eller har de bare stemt Konservativt i den periode, hvad der i denne sammenhæng kan komme ud på ét ? ( Alle, der kunne svigte, svigtede, skriver  Morten Uhrskov. Nogle svigter stadig, især i over-Danmark oppe langs kysten, hvor alt er, som det altid har været, bortset fra på den såkaldte “perker-plæne” nedenfor Eremitageslottet. Et penibelt hår i hummer-suppen, dog hurtigt passeret med  50 km/t. og soltaget oppe på cabrioleten.)

Det  skal hun ta en snak med mamma og pappa om. Måske er politikerne med lidt held ansvarlige endnu, hvis ikke de lider af amnesi, anstændighedsbetændelse og derfor er indisponerede. Der sker en polarisering i disse år, den er i det store  hele uafhjælpelig, hvor lidt man end bryder sig  om den. Den er på skinner. Smålighed ? You ain´t seen nothing yet, når historien for alvor begynder at rekapitulere, hvad disse hædermænd og kvinder har gjort ved Danmark. Den dag den rigtige regning forfalder og historikerne kan gør fallitboet op, da har disse  riddere af Dannebrog én trøst: det blir ikke værst i Danmark. Vi vil få advarsler. Sverige, Holland, Belgien, England står først for tur. De kan nå at dø, emigrere eller strikke en dårlig  undskyldning sammen. Aben er  deres børns, Malenes jævnaldrende og hendes børns. Reservatet Politiken har antagelig også nogle årtier endnu at fabulere i, med øgede krav til sproggymnastikken, inden tæppefald og den fuldstændige moralske bankerot.

Vil de allesammen  blive husket efter fortjeneste til den tid? Mit gæt er, næppe! Ingen er mere verdensberømte mens de lever, end medifolk, intellektuelle og politikere, og færre tager det over 24 timer at glemme, når de er døde. Hvem husker Weekendavisens fremragende  Bent Albrectsen, Berlingerens Jens Kistrup eller Politikens Robert Nauer ? Næh, det er tante Karen fra Ping klubben og Matador, der gik over i historien, de trivielle der skrev den uskyldige Danmarkshistorie. Dannebrogsridderne skal alligevel ristes en rune her for deres varige indsats, selvom det naturligvis er bedre at være en stor “kulturpersonlighed” mens man lever, end bagefter. Men nogen bør huske dem.

Tre gymnasiepiger blev overfaldet på Hovedbanegården af en gadebande. Politiet greb fire gerningsmænd på fersk gerning, men lod dem gå, selv om pigerne ville anmelde dem for grov vold. Senere afviste Station City at modtage pigernes anmeldelse. Se og hør Malenes historie om politisvigt her.Video:  ”Til sidst kunne jeg ikke stå oprejst længere”

35 jihad training compounds on American soil

Here is a press release from the Christian Action Network: “Never-Before-Revealed Terrorist Training Video Exposes 35 Compounds On American Soil”:

“Act like you are his friend. Then kill him.” – Sheik Muburak Gilani explaining how to kill American infidels

Washington, DC-The American public was never supposed to know. The 2006 Justice Department document that exposes 35 terrorist training compounds in the U.S. was marked “Dissemination Restricted to Law Enforcement.” All the copies of Sheik Muburak Gilani’s terrorist training video, “Soldiers of Allah,” had been confiscated and sealed-all of them, that is, except one-that Christian Action Network now reveals in the documentary Homegrown Jihad: The Terrorist Camps Around the U.S. […] 35 jihad training compounds on American soil

Politisk mordforsøg i Sverige

Igår blev den ledende nationaldemokrat Vavra Suk, forsøgt myrdet af “antifascister”. (Vi rubricerar ärendet som mordförsök, säger Söderortspolisen, AFAiter försökte mörda NDare med sten). Sverige har en “stolt” tradition på det område. Der er rigtig mange mennesker i Sverige, der ikke helt har forstået, at demokrati er samtale. Samtale mellem folk, der taler samme “sprog”, vel at mærke. Det samme gjaldt i høj grad de forsamlede arabere på Stortorget. De kan bare ikke lære, at uenighed ikke er carte blanche til at maltraktere og true folk. Ganske vist har Nationaldemokraterne ikke opfundet den dybe politiske tallerken. For meget Karl d. 12 og David Irving til nogensinde at passere o.5 % i meningsmålingerne, men derfra til et kvalificeret mordforsøg. Vi ved fra Hasse Alfredsson, at en enfoldig idoit har et liv i sin egen ret..Jeg har dog spået politiske mord tidligere, de er også kommet så sikkert som regn i svampesæsonen, og der vil komme flere, sådan som kortene nu er fordelt. Jeg var i Sverige, da Palme blev myrdet, – nær Osby, for en sikkerheds skyld – men slap hjem uden at blive tiltalt, til trods for det brune  hår. Relativt sjælden kulør i 1986, man husker  fantombilledet. ND er ikke nazister, de er bare ramt af den særlige, svenske politiske uskyld, der ligner idioti og så har de haft for få historietimer i skolen. Sådan går det, når verden lader én i fred med ens egne tanker i et par hundrede år. Hele det politiske spektrum bliver kulret og forrykt. En lille smagsprøve fra Nationaldemokraternes partiprogram bare så man ved, i hvilket univers vi bevæger os.

Begränsa inflytandet av främmande kulturer i Sverige, särskilt sådana vars uppfattningar går stick i stäv med det traditionellt svenska. Prioritera sunda ideal i offentliga sammanhang som visar upp eftersträvansvärda och livsbejakande egenskaper. Begränsa offentlig exponering av nedbrytande eller degenererande inslag såsom glorifieringen av perversioner, sjuk konst och framhävandet av amerikansk ghettokultur. Detta görs bäst genom att låta de boende i området själva välja vilken konst de vill ha.

Byggarkitektur är en form av offentlig konst. Byggarkitekturen och den offentliga konsten påverkar människors välbefinnande och skall därför tas på största allvar. All offentlig konst skall utgå från folket.Byggarkitekturen och den offentliga konsten skall ha som mål att försköna samhället och skapa harmoni, välbehag och inspiration hos den enskilde medborgaren. Vackert och skönt är vad majoriteten av svenskarna uppfattar som vackert och skönt. På samma sätt som konstnären har frihet att ställa ut sina verk på ett galleri skall medborgaren ha rätten att slippa osund konst i sin vardag.

Den lille charmør med klumpfoden, Magda og de mange filmskuespillerinder, er passeret helt ufordøjet gennem systemet. “Wollt Ihr die totale Bewusstlosigkeit ?”. Det tar´ikke mange offentlige kegler. Gi´ mig noget “syg og degenereret kunst,” tak, og lad så være med at slå hinanden ihjel så længe. Bare lidt endnu.

Tørklæder og dialog mod pyromanterror

Räddningstjänst Syd hoppas locka fler med mångkulturell bakgrund att bli brandmän. Nu har 24 elever som valts ut bland 186 sökande påbörjat en konstnadsfri specialutbildning som bland annat finansieras av EU.– Huvudmålet är att vi ska få en ökad integration och mångfald i vår egen organisation. Det finns ett behov att komma ut med information på annat språk än svenska i våra områden, säger Andreas Berg.

– De som bor i området ska känna igen sig när räddningstjänsten kommer på plats. Sammanlagt finns omkring 14 olika språk representerade förutom svenska och engelska bland eleverna. Shatila Salami hoppas att hon med sitt modersmål arabiska ska kunna hjälpa till inte bara med information utan även som färdig brandman så småningom.  – Jag tror att de kan känna sig mer trygga när jag kan hugga in med arabiska, säger Shatila Salami.  Brandmän med olika bakgrund sökes,  Slöja ska stoppa muslimer från bränder,og mere svensk underkastelse: Småbarn tvingas recitera Koranen.

Krarup: Manden der er lyst i band

“Hvordan går det dog til, at Geert Wilders i den grad er lyst i band?”, spørger Søren Krarup. Tja, det er jo det vi her spekulerer over og prøver at indkredse i almindelighed, men der kan godt gives et kort svar hvad angår det personlige: Det er fordi sandheden er ilde hørt. På samme måde som Ayaan Hirsi Ali er “oplysningsfundamentalist”, Lars Hedegaard er “monomant optaget” af islam, Wafa Sultan er “populist”, på samme måde er Geert Wilders “højreorienteret”, “skinger” og “indvandrerkritisk”. Disse etiketter, for mere er dette ikke, samt hans frisure og et engang udtalt ønske om at forbyde Koranen, er alt der skønnes nødvendigt til at afslå at beskæftige sig med substansen. Og det virker jo: Der har jo ikke ligefrem rejst sig nogen storm af protester med krav om falsifikation af hans centrale pointer. Og det skal de være glade for, hans bagtalere, for så ville de komme til kort (LFPC).

Sidste år hørte jeg den hollandske politiker Geert Wilders tale i Landstingssalen på Christiansborg. Han var inviteret af Trykkefrihedsselskabet af 2004 og talte til en temmelig stor forsamling på et smukt engelsk.

Hvorfor nægte, at jeg havde været spændt på at høre ham? Rygterne var jo gået. Den ene politiker efter den anden journalist havde fordømt ham som en uhyggelig og uhyrlig type, og vores statsminister, hvis vurdering jeg ville tillægge en vis vægt, havde taget drastisk afstand fra ham.
Årsagen hertil var i første række den film Fitna, der undsagde islam som en totalitær trussel mod kristenheden og Europa. Anders Fogh Rasmussen havde ganske vist ikke set filmen. Det havde jeg. Jeg havde kunnet konstatere, at det var en saglig og præcis identifikation af islam som en bloddryppende lovreligion, en undertrykkende og aggressiv ideologi.

Wilders havde simpelt hen læst Koranen. Det var denne bog, han citerede. Uimodsigeligt og uafrysteligt. Men Anders Fogh Rasmussen sagde nej uden at vide, hvad han sagde nej til.

Det skuffede mig, men gjorde mig også mere nysgerrig med hensyn til Wilders. Var han så slem, som en udbredt opinion i Europa ville gøre ham til? Hans tale og optræden på Christiansborg dementerede denne bandlysning fuldstændigt. Et kultiveret, lødigt og begavet menneske, som holdt en tale af ånd og historisk og kulturel indsigt. Hvordan går det dog til, at Geert Wilders i den grad er lyst i band?

Derom spurgte jeg mig selv sidste år, da jeg mødte ham, og det samme spørger jeg om i år, hvor stærke kræfter vil forhindre ham i at deltage i den konference om islam , som han er selvskrevet til at være deltager i – endda en meget fremtrædende og betydningsfuld deltager.

For han har erfaringer. Han ved, hvad han taler om. Han, en folkevalgt hollandsk politiker, må leve under jorden i sit fædreland, vogtet af livvagter i en grad, så han er afskåret fra at leve et almindeligt familieliv, truet af islamister og terrorister. Og så skal han oven i købet tåle at blive lyst i band af det offentlige liv i Europa.
Jeg har et forslag. Det er stilet til Helle Sjelle (K), som afviser Wilders’ deltagelse i islamisme-konferencen. Det er for så vidt også stilet til Anders Fogh Rasmussen og dem, der mener som han. Gå til kilden! Lyt til Wilders selv! Læs ham på dansk! Forholdet er, at tidsskriftet Nomos i sit sidste nummer har trykt en tale, Geert Wilders holdt 25. september 2008 i New York.

Den er – vil jeg skynde mig at sige – oversat til dansk, og den giver et klart og overbevisende billede af denne bandlyste hollandske politiker. Igen er jeg blevet slået af Geert Wilders’ sans for historie og kulturel sammenhæng. Danske politikere kunne lære meget. Denne hollænder ser tingene i sammenhæng og perspektiv, og enhver europæer bør lytte til hans ord.
Nu er de tilgængelige. Nomos har trykt dem. Talen foreligger. Læs den, Helle Sjelle!

Søren Krarup: Manden der er lyst i band [Berlingske Tidende, 8.2.2009, ikke online]

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Janne

Posted: 9 februar 2009 - 13:06 - Svar

OT

Se et ækelt forsvar for muhammeds ægteskab med en lille pige:

“Da Profeten (Fred og velsignelser være med ham) giftede sig med Aisha (Må Allah være tilfreds med hende) var hun moden – både psykisk (de mange beretninger om Aisha viser, at hun var en meget moden og selvstændig kvinde) og fysiologisk (hendes egne beskrivelser af sin krop inden ægteskabet viser, at hun også var fysisk moden). Yderligere er hun et eksempel for muslimerne, ligesom de andre af Muslimernes mødre, idet Allah (subhaanu wa ta’aala) siger”

Hvornår har en pige på 6-9 år været både fysisk og psykisk moden? Føj for pokker en gang rabiat religiøs relativerings bæ.

h t t p://vip.bt.dk/nielsjuul/index.php?id=609&no_cache=1&nonce=6tPfVs0J&ope nid.mode=cancel

Emeritus

Posted: 9 februar 2009 - 16:29 - Svar

Søren Krarup stiller et retorisk spørgsmål, som han godt kender svaret på. At Wilders er lyst i band er lige så forklarligt og ‘indlysende’, som forfølgelsen og det årelange karaktermord på Pia Kjærsgård har været modbydeligt at være vidne til. Det er de samme, mørke kræfter Wilders og Pia er oppe imod.

Med venlig hilsen

Poul Højlund

Posted: 9 februar 2009 - 18:21 - Svar

i forsættelse af Emeritus: – og Søren Krarup selv, ikke at forglemme!

Derfor er det af afgørende betydning, at Krarup gør, hvad der er i hans magt for at overbevise / presse de ikke-se-ikke-høre pæne mennesker i Venstre og Konservative til at invitere Wilders.

Magga

Posted: 9 februar 2009 - 18:38 - Svar

Janne.

Ja, det er jo klart, at en 6-9 årig ikke er en kvinde men et barn. Selv om hun måske var moden af sin alder, kan hun jo ikke have været moden set i forhold til en moden voksen person, skønt nogle rollinger virkelig er skarpsindige og kloge, det er blot noget helt andet.

Er nu ikke så sikker på, at Aisha ikke kan have været i stand til at formere sig, da hun var ni år.

Jeg forstår ikke rigtigt al det der med pædofili her og der og alle vegne. Er der blevet flere pædofile eller har de bedre betingelser, fordi de bekræfter hinanden i deres “behov”? Er det et tegn på, at der er særligt mange umodne mænd i vore dage eller hvad er det? Jeg har ingen anelse om svaret.

Magga

Posted: 9 februar 2009 - 18:48 - Svar

Ang. invitation af Wilders, er det vel især den konference vedr. islamisme, der ingik i sidste finanslov, man har i tankerne.

Det skulle ikke undre mig, om den bliver syltet, for den var oprindeligt ment til at skulle finde sted her først i februar, dvs. i god tiden inden Durban II.

Efter at Liberal Alliance havde fået pengene forhandlet på finansloven, gik Naser Khader ind i det efter sigende uafbrudte rejseloop, der blev dråben, som fik bægret til at løbe over for hans partikammerater, fordi han altid sad på et fly eller opholdt sig i udlandet. Selv sagde han, at han var ude for at engagere “stjerner” til sin konference.

Efter at Khader var tåbelig nok til at melde sig ud af LA, har han været dødsens fornærmet over, at den konference, som han anser for at være hans projekt, hvor han skulle brillere, er røget ud af hans hænder. Men det kan da udmærket være en politisk rævekage, og fra starten blev de bevilgede penge og den overordnede myndighed placeret hos integrationsministeren.

På trods af de mange rejser, er der intet, der tyder på, at Khader fik truffet aftaler med “stjerner”, og jeg anser det for mest sandsynligt, at man enten ikke kan nå at få stablet noget på benene, eller at man bevidst går efter at opgive konferencen. Gerne for mig. Krudtet bør bruges på at finde ud af den mest fornuftige handlemåde ift. Durban II.

Victor

Posted: 9 februar 2009 - 18:57 - Svar

I dag sker der noget nyt: Jeg linker til en al jazeera video.

Stationen har lige lavet en reportage om Hamas terror-kampagne mod Fathah-aktivister i Gaza….

http://www.youtube.com/watch?v=tJCGqQrxCaA&feature=ytn%3Amptnews

Janne

Posted: 9 februar 2009 - 19:19 - Svar

“Brandmän med olika bakgrund sökes, Slöja ska stoppa muslimer från bränder”

Dermed bliver ildspåsætterne belønnet med indførelse af sharia uniformer til kvinder. Hvad bliver det næste?

Janne

Posted: 9 februar 2009 - 19:31 - Svar

Magga

Som jeg ser det er det et problem at ægteskab mellem en voksen mand og en lille og umyndig pige beskrives og gøres til noget ophøjet og uangribeligt i aviser (blogs på netaviser) – som om barnebrude er noget der skal opfatte som helt normalt i vores del af verden – bare fordi det er et ulækkert fænomen der forekommer i en hellig bog.

Magga

Posted: 9 februar 2009 - 20:42 - Svar

Janne.

Ja, det er ækelt at læse om, men det er da værre, at det foregår midt i blandt os, og uden at de sociale myndigheder foretager sig noget eller ved det.

Jeg lægger af og til mærke til ganske unge piger med uformelig figur og dødsenstrist sjosket indpakning, der har dette udslukte blik, som om alt håb forlængst er pint ud af dem for altid. Måske er de kun 15-17 år og går rundt som i tranche.

Da Politiken har så alt for nemt ved at se igennem fingre med indvandringens tragedier, vil jeg lige nævne noget, som jeg har moret mig herligt over.

For nogle år siden fusionerede Politiken og Jyllands-Posten som bekendt på det forretningsmæsige plan men ikke på det redaktionelle, og det har været en forretningsmæssig succes.

Nu er det sådan, at vi jyder jo har det med at holde på moneterne, og da det i øjeblikket er krisetider, og JP gerne vil spare, har man fået en genial idé. Københavnerredaktionen skal udvandre og indvandre. Forstået på den måde, at man har opdaget, at Politiken har ganske mange tomme kvadratmeter i højborgen på Rådhuspladsen.

Ergo har JP besluttet at nedlægge sin københavnerredaktion på Kgs. Nytorv og flytter ind hos Politiken, der sikkert ikke kan gøre vrøvl.

Engang, hvor en muslimsk demonstration var på vej under Muhammed-krisen, talte jeg med en nervøs JP-journalist, der holdt til på Kgs. Nytorv og fortalte, at man var bevogtet af sikkerhedsvagter. Herovre er Jyllands-Posten ifm. krisen og siden omdannet fra at være et frit hus til at være en befæstning.

Nu er Tøger sikkert ufriviligt kommet i fedtefadet midt i et minefelt. Det er der en sjov artikel om i dagens JP,blandt andet stod der, at JP-medarbejderne kun må bruge Politikens kantine fra kl. 11.30 til halv tolv osv. osv.

Morsomt, synes jeg.

steen

Posted: 9 februar 2009 - 20:48 - Svar

ja, det er så ikke de eneste tomme kvadratmeter, der er ledige på Politiken. Fik tilsendt dette idag, ikke noget jeg gider op søge selv, men da denne blog nu er nævnt:

Tørklædeloven er et af de senere års mest ekstreme eksempler på den stigende intolerance og leflen for Dansk Folkeparti, der præger det politiske Danmark.
Tøger Seidenfaden

i DF’s tjeneste?
Skrevet af Rune Engelbreth Larsen 9. Feb 10:21
3 kommentarer
I en debat med skoleleder Lise Egholm fra Rådmandsskolen og børnepsykolog Nicolai Sennels i Deadline den 7.2.2009 (22.30) lancerede sidstnævnte en række antimuslimske generaliseringer, bl.a.:

Niels

Posted: 9 februar 2009 - 21:54 - Svar

Her er lidt sjov underholdning i disse dystre tider, måske mr. Snaphanen kunne gøre det til en artikel, der er timevis af underholdning på det site, det er muslimer I vesten der spørger deres Imam i Iran (over nettet) hvordan de skal håndtere denne favre voksne verden og de store spørgsmål, I får lige et par teasers:

A Muslim works in a non-Muslim country, in a private office, or in a government office, or on contract for a specific project where he is paid by the hour. Is it permissible for him to waste some hours or work negligently or intentionally delay the job? Does he deserve the full wages?

intentionally delay?? sabotage??? tjah hvorfor ikke..

Is it permissible for a Muslim business owner to employ non-Muslims in his business even though there are Muslims who need jobs?
bare og læser/arbejder

http://www.najaf.org/all/index.php?l=ENG&c=q_a&keyword=&type=&to=QUE&p age=7

LFPC

Posted: 9 februar 2009 - 21:59 - Svar

“Ja, det er ækelt at læse om, men det er da værre, at det foregår midt i blandt os, og uden at de sociale myndigheder foretager sig noget eller ved det”.

Tilfældet Aisha er af samme grund vigtigt at blive ved med at gøre opmærksom på, netop fordi Muhammed anses for ‘uswa hasana’ og ‘al-insan al-kamil’, fuldkomment menneske og rollemodel for alle tider. Hvis det ikke var tilfældet ville hans privatliv være ca. lige så relevant som Grauballemandens. På grund af Muhammeds ‘ægteskab’ med Aisha, der stadig iflg. egne erindringer legede med dukker da hun blev hentet af den gamle, bliver småpiger den dag i dag bortgiftet med ældre mænd. Da Khomeini kom til magten i Iran for 30 år siden nedsatte han den giftemodne alder for piger til ni år, med henvisning til Muhammeds eksempel.

Muhammed havde i øvrigt sex med hende før de ni år (hun blev ‘gift’ som seksårig), men først samleje ved de ni. Før da dyrkede han noget der eufemistisk kaldes ‘thighing’. Muslimske tekster bedyrer at han p.g.a. sin særlige status vis-a-vis Allah havde en helt særlig kontrol over sine kønsorganer.

‘The Aisha abuse case’ er også et godt, hårdtslående argument for os at trække frem i debatter, fordi så godt som alle mennesker vil føle afsky ved tanken, og det ikke kan bortrelativeres eller bagatelliseres som tørklæder og andet tøjeri bliver det. Findes der ret mange bedre argumenter for at alle kulturer ikke er ligeværdige?

LFPC

Posted: 9 februar 2009 - 22:02 - Svar

Her er de referencer jeg tænkte på:

“Thighing” is an Islamic practice still followed today even in Muslim communities in the U.S. and Britain:

Regarding the practice of “thighing”, the masterbating between the legs of a female infant or actually sodomizing her, Islamic clerics have this to say:

Pedophilia decrees from http://www.islamic-fatwa.net

Question 1809

After the permanent committee for the scientific research and fatwahs (religious decrees) reviewed the question forwarded by the grand scholar of the committee with reference number 1809 issued on 3/5/1453 and 7/5/1421 (Islamic calendar)

Question: ‘It has become widespread these days, and especially during weddings, the habit of mufa’khathat of the children. (mufa’khathat – literally translated, it means “placing between the thighs” which means placing the male member between the thighs of a child).

What is the opinion of scholars, knowing full well that the prophet, the peace of Allah be upon him, also practiced the “thighing” of Aisha – the mother of believers – may Allah be pleased with her ?

Answer: After studying the issue, the committee has answered as follows:

As for the prophet, his thighing his fiancée Aisha when she was six years of age and not able to consummate the relationship was due to her small age. That is why the Prophet used to place his male member between her thighs and massage it, as the prophet had control of his male member not like other men.

Ayatollah Ruhollah Khomeini, The Supreme Leader of Iran, the Shia Grand Ayatollah, 1979-89 said in his official statements:

A man can quench his sexual lusts with a child as young as a baby. However, he should not penetrate. Sodomizing the baby is halal (allowed by sharia). If the man penetrates and damages the child, then he should be responsible for her subsistence all her life. This girl, however, does not count as one of his four permanent wives. The man will not be eligible to marry the girl’s sister. It is better for a girl to marry when her menstruation starts, and at her husband’s house rather than her father’s home. Any father marrying his daughter so young will have a permanent place in heaven.”

Khomeini, “Tahrirolvasyleh” fourth volume, Darol Elm, Gom, Iran, 1990

“It is not illegal for an adult male to ‘thigh’ or enjoy a young girl who is still in the age of weaning; meaning to place his penis between her thighs, and to kiss her.”

Ayatu Allah Al Khumaini’s “Tahrir Al wasila” p. 241, issue number 12

“Young boys or girls in full sexual effervescence are kept from getting married before they reach the legal age of majority. This is against the intention of divine laws. Why should the marriage of pubescent girls and boys be forbidden because they are still minors, when they are allowed to listen to the radio and to sexually arousing music?”

“The Little Green Book” “Sayings of the Ayatollah Khomeini”, Bantam Books

MUHAMMAD, THE PROPHET OF ISLAM

PART 1 MECCA

An Arab is regarded as an old man, a sheik, when he is fifty.

Muhammad married Aisha when she was six years old in Mecca and she joined him in Medina three years later when he was 53. He began having sex with Aisha when she was nine years old and still playing with dolls.

This is the original story told by the ONLY valid biographers of Muhammad and Islam, Ibn Ishaq and Tabari, and the hadiths of Bukhari and Muslim. Refer also to the works of the Qur’an commentators Ibn Kathir and Ibn Qayyim. (Ibn Kathir, The Life of the Prophet Muhammad (Al-Sira al-Nabawiyya), Volume II, translated by professor Trevor Le Gassick, Garnet Publishing Limited, UK. The Center for Muslim Contribution to Civilization, 2000. pp. 93-94)
(Ibn Qayyim Al-Juaziyyah, Zad-ul Ma’ad fi Hadyi Khairi-l ‘Ibad (Provisions for the Hereafter, From the Guidance of Allah’s Best Worshipper) translated by Jalal Abualrub, [Madinah Publishers & Distributors, December 2000] Volume I, pp. 157-158)

Muhammad said that he had dreamed of Aisha before demanding her from her father, and his own brother in Islam, Abu Bakr, claiming special ‘prophets rights’ when Abu Bakr was reluctant to give her to him.

Bukhari, Volume 5, Book 58, Number 235: Narrated ‘Aisha: That the Prophet said to her, “You have been shown to me twice in my dreams. I saw you pictured on a piece of silk and someone said to me, ‘This is your wife.’ When I uncovered the picture, I saw that it was yours. I said, ‘If this is from Allah, it will be done.”

Bukhari, Volume 7, Book 62, Number 18: Narrated ‘Ursa: The Prophet asked Abu Bakr for ‘Aisha’s hand in marriage. Abu Bakr said “But I am your brother!”

The Prophet said, “You are my brother in Allah’s religion and His Book, but she (Aisha) is lawful for me to marry.”

Marriage to a female already offered to another was illegal in Arab law. Abu Bakr had already arranged for Aisha to marry Djubayr Mutim.

Muhammad married ‘A’isha in Mecca when she was a child of six and lived with her in Medina when she was nine or ten. She was the only virgin that he married. Her father, Abu Bakr, married her to him and the apostle gave her four hundred dirhams. (Ibn Ishaq, Sirat Rasulullah (The Life of Muhammad) translated by Alfred Guillaume [Oxford University Press, p. 792)
Tabari VII:7 “The Prophet married Aisha in Mecca three years before the Hijrah, after the death of Khadija. At the time she was six.”

Tabari IX:128 “When the Prophet married Aisha, she was very young and not yet ready for consummation.” [The History of Al-Tabari: The Foundation of the Community] translated by M.V. McDonald annotated by W. Montgomery Watt [State University of New York Press, Albany 1987], Volume VII, pp. 6-7) (The History of Al-Tabari: The Last Years of the Prophet, translated and annotated by Ismail K. Poonawala [State University of New York Press, Albany 1990], Volume IX, pp. 129-130)

Bukhari, Volume 5, Book 58, Number 236: Narrated Hisham’s father: Khadija died three years before the Prophet departed to Medina. He stayed there for two years or so and then he married ‘Aisha when she was a girl of six years of age, and he consummated that marriage when she was nine years old.

* 1 year ago

Source(s):
http://islam-the-monster-unchained.blogs

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20071221232108AAppsxu

Niels

Posted: 9 februar 2009 - 22:03 - Svar

Sorry mit indlæg blev cuttet af lag, men jeg håber en af de større sider vil lave en post om det her, man kan få et indblik i stenaldermandens hjerne og hans sans for moral og etik, loyalitet og taknemmelighed (og et godt grin) der er timer af under holdning: lidt flere spørgsmål:

Is it permissible for a Muslim business owner to employ non-Muslims in his business even though there are Muslims who need jobs?

Is it allowed for a mature and responsible Muslim to encourage a child to buy a lottery ticket and then ask him to present it to himself as a gift? Is it permissible for him to ask an Ahlul Kitab person to buy the ticket [for him] with the intention of winning the prize?

A Muslim who is committed to promote his religion is compelled to work in a government department in the West; this may lead to committing certain forbidden acts. He does this with the hope that he will have in future a greater influence in that department. In this way he serves his religion and considers this service more important than committing the forbidden acts. Is this permissible for him?

Is it permissible to harass a Jewish, or a Christian, or an Atheist neighbour?

In European schools, there are teachers who do not believe in any religion and reject the idea of God in front of their pupils. Is it permissible for Muslim pupils to remain in such schools, knowing that they can be greatly influenced by their teachers? Question:

It is not permissible; and the guardian of the child is fully responsible for that.

Some people, be they Muslim or non-Muslim, in the West approach you with expensive items for sale at a price so cheap that the potential buyer is almost convinced that the item is stolen. Is it permissible to buy it, if one knows for sure, or feel a strong probability, that it is has been stolen from a Muslim?

There are machines used in telephone tapping. Is it permissible to use such devices without the knowledge of the intended personin order to use it against them when the need arises? answer:

It is not obligatory on one speaker to ask the permission of the other speaker to record the conversation on the telephone line. However, he is not allowed to publicize it or let others listen to it if it will cause an insult of a mo’min or disclose his secret — unless that is over-ridden by another equal or more important obligation.

Pharmaceutical companies in the West run tests on the drugs they manufacture before selling them in the market. Is it permissible for a doctor to use a drug on his patient —without the knowledge of the patient— before its testing period is over thinking that that particular drug would cure the disease?

What is the ruling on marriage between two people who are carriers of the AIDS virus? Question:

There is no problem in it. However, if sexual relation between them is bound to worsen the disease to a serious level, it is necessary for them to refrain from it.

If a Muslim woman commits adultery, is it permissible for her husband to kill her?

Se flere af livets store spørgsmål og den høje Imams svar her:

http://www.najaf.org/all/index.php?l=ENG&c=q_a&keyword=&type=&to=QUE&p age=7

Niels

Posted: 9 februar 2009 - 22:10 - Svar

Den muslimske dokter der vil give patienten uafprøvet medicin

Spionen der ikke må aflytte andres telefoner, med mindre det er meget vigtigt

Må man genere sine dhimmi naboer?

Dhimmi hælervarer det må man vel?

Ingen gambling? argh så sætter jeg sønnike til at synde for mig

Læs det site gutter og please lav en post, der er så mange uhyrligheder underholdning, krummen tæer, dobbelmoral, idioti osv. i de spørgsmål

Pk

Posted: 9 februar 2009 - 22:18 - Svar

Skide dansker. Fint indlæg, sandt som det er skrevet.
Desværre er der i politik en naturlov.
Socialister og humanister kan aldrig gøre noget forkert, så
kære hr.snaphane de omtalte politikere vil aldrig føle noget
ansvar.
Drømmen om København som beirut har været for stor.
Gad vide hvorfor disse politikere hader os danskere så meget?

LFPC

Posted: 9 februar 2009 - 22:28 - Svar

Niels’ eksempler eller mine referencer vedr. Aisha er gode at have ved hånden hvis man ved man kommer ud i diskussion med virkelighedsresistente Gutmenschen. Det er straks sværere at glide af med ‘man læser så meget på internettet’ eller lignende, når man kan henvise til autentiske muslimske sites.

Koranen og hadith er søgbare her:

The Center for Muslim-Jewish Engagement ved University of California

Centeret skiftede på et tidspunkt navn og fjernede nogle af de mere blodtørstige hadith, ligesom de gjorde adgangen til flere pinlige tekststeder vanskeligere:

USC MSA removes, does not repudiate genocidal hadith

Denne site har alle de referencer vedr. Muhammeds sexliv med Aisha man kan ‘begære’:

Muhammad and Aisha Revisited: An Examination of Muhammad’s Marriage to a Prepubescent Girl And Its Moral Implications

HelgeD-H

Posted: 9 februar 2009 - 22:52 - Svar

Kære Malene fra Rungsted velhaverkvarter, jeg håber du bliver overbevist
Dansk Folkeparti-medlem, ligesom mig, efter at dig og dine to andre veninder
blev udsat for dette grimme overfald ved Københavns Hovedbanegård,
midt om natten d. 24. januar, af op til 15 (indvandrer)unge.
Og det værste, for jer, var at politiet lod aggressorerne gå.
Morten Uhrskov Jensen har 100% ret i sit fremtidsscenarie i sin kronik i
Jyllands-Posten fra den 15. august 2008.
Efter at Metock-dommen fra EU har underkendt danmarks udlændingelov.
Og invandrerungdomsbandemedlemmer har fundet ud af, at truslen om udvisning
kun er tomme ord, og som var det eneste de var bange for, er der ikke længere
noget som holder dem tilbage fra at gøre dansken fortræd.

Emeritus

Posted: 9 februar 2009 - 23:50 - Svar

‘… Ingen er mere verdensberømte mens de lever, end medifolk, intellektuelle og politikere, og færre tager det over 24 timer at glemme, når de er døde…’

Fæ dø,
Frænde dø,
Ét jeg ved, som aldrig dø:
Dommen over hver en død.

Jeg synes bedst om denne gamle oversættelse.

Med venlig hilsen

barfbag

Posted: 9 februar 2009 - 23:52 - Svar

Off topic.
Apropos al denne snak om der blev sagt ordet “perle” eller “perker”, hvor det venstreorienterede mediebureau Modkraft.dk’s journalist erkender i TV2 mandag den 9. februar 2009, klokken 22.00, at det var “perle”: Jeg plejer at se på Dansk film database (“Mærkedage”) hver dag, hvem der har fødselsdag: Zeev Sevik Perl har fødselsdag i morgen, tirsdag den 10. februar 2009:
http://www.danskefilm.dk/skuespiller/2449.html eller bare http://www.danskefilm.dk/ “Skuespiller sorteret alfabetisk” efter første navn.

HelgeD-H

Posted: 9 februar 2009 - 23:59 - Svar

Nu har jeg set videoen om Malene som fortæller om overfaldet.
Det er dog en stærk pige som står frem.
Hvad er det for et Danmark vore ansvarlige politikere har givet
Malenes generation, og hendes efterkommere ? -Hvor uhørt.

Det minder om beretningerne om kuffars helvede på jord
skildret i bladet DANSKEREN.
Kuffar skal træde til siden over i rendestenen når en gruppe muslimer går forbi.
Når kuffar bliver overfaldet, må kuffar ikke gøre modværge, men er henvist til
at bede om nåde: »Ikke slå, ikke slå«.
Nu har Poul Nyrop Rasmussen jo sit fine job i EuropaParlamentet,
langt væk fra Hovedbanegården, og Malene som mærker resultatet af indvandringen i 90’erne.
Hvordan bliver dem som overfaldt Malene og hendes veninder som voksne ?
Indvandrerpigerne som stoltserer med hijab på, og som skal have respekt
på samme måde som britiske memsahib i kronkolonien Indien for 100 år siden.
Og for indvandrerdrengenes vedkommende som militsmænd og Mutaveen som
elsker sharia og gudestat ligesåmeget som foragten for Dansk lov.

Johansen

Posted: 10 februar 2009 - 00:47 - Svar

Jeg kan næsten ikke udholde de forfærdelige henvisninger til legaliseringen af sex med mindreårige piger i islam. Det er bare for kvalmende og sygt. Stakkels barnebrude.
Tanken om hvad de små piger må stå model til er uudholdelig. Tænk at nogen kan finde på at behandle børn på den måde. De mindreårige piger må bare lægge krop til. Føj hvor det vender sig i mig.

JensH

Posted: 10 februar 2009 - 10:28 - Svar

@HelgeD-H

“Malene som fortæller om overfaldet. Det er dog en stærk pige som står frem.”

Bevares, det er da modogt at Malene fra Nord-sjælland at stå frem, men det hun oplevet er altså en volds-terror, som børn og unge af underklassen og den lavere middelklasse har måtte lægge ryg til i årtier efterhånden. Men interessant at se at mediernes forargelse nu hvor vi taler om, at den tilvandrede vold-kultur rammer børn af det bedre nord-sjælandske borgerskab. Det var åbenbart desværre det der skulle til før disse (alt for) højtlønnede ‘folkeopdragere’ fandt det ulejligheden værd at beskæftige sig med ‘fænomenet’.

HelgeD-H

Posted: 10 februar 2009 - 11:15 - Svar

@JensH
-Det er jo også det scenarie Morten Uhrskov Jensen beskriver i sin kronik.
Og det var det samme som dengang Ib Stetter (MF) selv blev overfaldet,
og fik slået sine briller i stykker, for henved 30 år siden.
Man må ikke få lagt låg på den problematik Malene X blev udsat for,
for det er et samfundsproblem som stedse forværres
i takt med at indvandrerbanderne føler sig mere og mere som herrefolk.
Men det kunne da være forfriskende at V.I.P. børn med 20.000 Kr. i lommepenge
om måneden, og et forlorent luksusliv, kan mærke aggressorernes vold så
deres forældre vil gribe til nældens rod. 😀

JensH

Posted: 10 februar 2009 - 11:57 - Svar

@HelgeD-H

“kan mærke aggressorernes vold så deres forældre vil gribe til nældens rod”.

Jeg er desværre bange for du har ret. Ikke at jeg ønsker nogen skal blive udsat for vold, men sålænge det kun er underklassens børn der er ofrene, vil det være muligt for ‘den pæne og anstændige’ middelklasse at feje den ubehagelige virkelighed under gulvtæppet. Jeg tror desværre at først når børnene af det bedre borgerskab bliver ramt af volden vil der komme fokus på problemet. Deres rescourse-stærke forældre vil ikke finde sig i at deres poder bliver udsat for den slags, og de skal i så fald nok sørge for at volds-problemet bliver sat på den offentlige dagsorden.

HelgeD-H

Posted: 10 februar 2009 - 23:00 - Svar

Malene X brænder igennem, når hun træder frem i pressen.
Dette voldsoffer blandt mange, er der sat ansigt på.Der er bare det, at hvis hun tager politiets undskyldning for gode varer, og siger det var så det
-falder sagen til jorden, og episoden er glemt om 14 dage.
Og på et senere tidspunkt er det nogle andre piger som bliver overfaldet,
uden at de går til pressen.
Der må være nogen som læser snaphanen.dk , eller uriasposten.net
som kender, eller tilhører Malene X’s omgangskreds
http://www.ghg.dk/forside0708/gaester.htm
Og råde hende til, at hun fortsat ikke skal finde sig i dette politisvigt.

Bjovulf

Posted: 11 februar 2009 - 01:41 - Svar

@Barfbag

Og hvis nogle få stadig skulle være i tvivl … 😉

Perker eller perle – original x 2 – 25 % hastighed, samme toneleje via FFT.mp3 (76.33 KB)
http://www.megaupload.com/?d=XPGTHNEV

Så er der vist lizzom ikke mere at diskutere, vel ? “Lydeksperten” og TV-Kaos-folkene tog grueligt fejl – måske med vilje for sidstnævntes vedkommende ? – og de andre TV-stationer med
adgang til alskens avanceret teknisk udstyr og avanceret software var ikke deres opgave
voksne. Måske ønskede jounalisterne “ubevidst”, at det var sandt – evt. påvirket af den fejlagtige
tekstning fra TV-kaos ? – for her var da sandelig en PK-sag, der kunne bruges i “det godes”
tjeneste af DR & co. ? Man end ikke overvejede, om den stærkt venstreorienterede og notorisk politifjendtlige kilde kunne have skjulte motiver, men tog bare alt for pålydende. Yderst pinlig journalistik !

Det er også interessant, når man ser mere af videoen, at den pågældende demonstrant konstant optræder provokerende, højtråbende og skaber sig helt vildt efter det lille puf i forbindelse med anvisningen, over at han og hans pacemaker (sic !) har taget ubodelig skade. Man kan jo godt begynde at få en lille mistanke om, at hele dette optrin var arrangeret i samarbejde med TV-Kaos med henblik på at fremprovokere en eller anden form for reaktion fra politiet, der så kunne bruges politisk og til at tilsvine politiet (uden grund). Det er meget påfaldende, hvordan han er helt klar over, hvor TV-KAOS-kameraet er placeret og straks kan løb hen til det og jamre løs over, hvilken dyb uretfærdighed, der lige er overgået ham – faktisk helt UDEN at nævne ordet “perker” !!! ( han havde altså ikke engang selv lagt mærke til det, selv om han stod ½ meter fra politibetjenten) – til trods for den påståede beskadigede pacemaker ! 😉 –

H.

Bjovulf

Posted: 11 februar 2009 - 04:04 - Svar

Hurtigere links findes her:

Normal hastighed
http://uriasposten.dk/netfiles/kopier/Perle-original.mp3

Kvart hastighed med bevaret toneleje (spektrum), dobbelt lydstyrke
http://uriasposten.dk/netfiles/kopier/Perle-25pct-hastighed.mp3

HelgeD-H

Posted: 12 februar 2009 - 19:42 - Svar

Politi slendrian i Malene-sagen. De ansvarlige betjente som afviste anmeldelsen,
Ole og Rasmus ifølge Malene, kan man pludselig ikke finde. Dette er det seneste
man kan læse i Berlingske Tidende. Efterforskningen ser ud til at trække i langdrag.
En langvarig sagsbehandling vil være en følelsesmæssig belastning for hende,
foruden alle de traumer hun har pådraget sig efter overfaldet, når hun hellere skal
tænke 100% på at få en optimal studentereksamen.
-Og så er det blevet ødelagt ved politi-svigt og udeblevet retfærdighed.
Etnisk vold rammer både høj som lav, men den øvre middelklasse har bedre
mulighed for at undgå muslimske ungdomsbander i nogle år endnu.

HelgeD-H

Posted: 13 februar 2009 - 19:37 - Svar

Lidt fremskridt i Malene-sagen: politiet har sigtet en 16-årig pige for overfaldet.
Pigen som slog, sparkede, spyttede på, og rev hårtotter af voldsofferet, er af anden
etnisk oprindelse end Dansk. Og undskyldte sig med at have været fuld.
Hvis hun er muslim måtte hun ikke drikke spiritus.
Endvidere har politiet indkredset 10 delagtige i overfaldet, og vil tage straffelovens
§244 i brug.
Der henvises til:
http://www.berlingske.dk/article/20090213/forbrydelsen/90213165/
Når voldsofrene går til pressen og står frem, og episoden om politisvigt bliver kendt, får det politiet til at oppe sig. 😀

Leave a Comment