2
mar
Seneste opdatering: 3/9-12 kl. 1821
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

strandgade_010

In manchen Seelen wohnt so tief die Kindheit,
Dass sie den Zauber niemals ganz durchbrechen,
Sie leben hin in traumgefüllter Blindheit
Und lernen nie des Tages Sprache sprechen.

Weh ihnen, wenn ein Unheil sie erschreckt
Und plötzlich hell zur Wirklichkeit erweckt!
Aus Traum gescheucht und kindlichem Vertrauen
Starren sie hilflos in des Lebens Grauen.

Ich weiß von solchen, die der Krieg erst weckte,
Da sie des Lebens Mitte überschritten,
Und die seither am Leben wie erschreckte
Traumwandler zitternd und geängstigt litten.

Es scheint: in diesen Hoffnungslosen sucht
Die Menschheit ihrer blutgetränkten Erden,
Sucht ihrer Grausamkeit und Seelenflucht
Erschauernd und beschämt bewusst

Herman Hesse (1877-1962) (foto med skyldigt hensyn til Hammershøi) Hans perspektiv er dog løftet 6-8 meter op over gadeplan.

The call of the toad

Gunter Grass’s 1990 diary has just been published. Former East German writer Monika Maron looks at how blinded Grass was by his own preconceptions.

On January 1st 1990 Günter Grass decided to start keeping a diary because after the fall of the Wall so many unusual things were happening that he felt it was his duty to keep a record. He wrote of his intentions to make repeated forays across the border between the two German states and of his plans to get involved in the forthcoming elections. Now, twenty years after the fall of the Wall, he reveals the results of his duty-fulfilment: not in order to admit how many things he misjudged, not to celebrate the fact that the catastrophe he predicted never happened, but to prove that his warnings and his ominous predictions were right, then, later on and still today. He warned about practically everything that he saw on the horizon of German unity………… In Grass’s eyes, the population of the GDR is a betrayed, misguided, colonised mass or a lot of depressed civil rights activists whose dream of a German-German confederation, one shared by Grass himself, had been brutally dashed by the West German colonial masters. (Süddeutsche Zeitung on 7 February, 2009 via Sign and sight)

The sound of silence: Hvor er Nørrebrobandernes apologeter?

Måske har jeg ikke kigget de rigtige steder, men det plejer jo heller ikke at være nødvendigt med en indsats for at finde apologi, uanset hvor håbløs og idiotisk sagen er, så længe det er de ædle vilde. Men hvor er de? Man kan skyde skylden for 9/11 på USA (m/u konspiration), man kan se terrorceller som bestående af fortvivlede ofre, man kan finde globale optøjer over nogle tegninger en rimelig reaktion – hvor er de, annemariehelgerne, christianbraadthomsenerne, margrethevestagerne – hvor er offerretfærdiggørelsen af de bandemedlemmer der forhindrer udbringning af mad til gamle? Proportionerne er vel ikke mere groteske end i de eksempler jeg nævnte her; er det mon fordi det i bogstaveligste forstand nu er ‘too close to home’? (LFPC)

[…] “Vi har også haft episoder, hvor vores sundhedspersonale og sygeplejersker er blevet truet med, at de vil få hovedet skudt af. I øjeblikket observerer vi nøje, hvad der sker, og hvordan vi skal løse problemerne. Vi har en beredskabsplan, som vi kører efter, men det er klart, at det er uholdbart. Vi tager ingen chancer i forhold til personalet. Vi ved nøjagtigt, hvad hver ældre har brug for, og er der tale om livsvigtig medicin, så må vi bringe det ud med politibeskyttelse,” siger Mogens Lønborg.

29 pensionister på indre Nørrebro i København måtte mandag aften undvære deres kommunalt udbragte mad. Det skete, efter at en chauffør fra firmaet Multitrans, der bringer mad ud for Københavns Kommune, blev truet med et skydevåben tidligere på dagen. Han fik at vide, at hvis han kørte ind i området omkring Blågårds Plads, så ville der blive skudt efter ham. Muligvis fordi han kørte i en varebil, som bandernes vagter ikke vil have til at køre ind i det konfliktfyldte område.[…] Flere kommunalt ansatte truet af indvandrerbander, Engelske turister advares mod Nørrebro.

Hvem bestemmer i Danmark ?

Søren Pind  på pletten igen i fravær af andre. Rigtige politikere opdager farer i god tid. Metervaren kommer tøffende med lappegrejet efter skaden forlængst er cementeret, og her taler vi ikke engang om de politikere, der er hovedskyldige i skaderne. Man må håbe for Danmark, at Pinds tid kommer en dag.

Det er simpelthen chokerende. Jeg tænker på reaktionen hos diverse myndigheder over at anarkiet igen har taget magten i vore gader.I dag er politiinspektør Per Larsen ude og forklare os alle sammen, hvordan vi skal passe på når vi går på gaden i København. Sundhedsborgmester Mogens Lønborg “opfordrer til at man holder de ældre medborgere ud af konflikten” fordi det nu heller ikke kan lade sig gøre at bringe mad ud til ældre på Nørrebro.

I fjor – i februar, det er åbenbart ved de tider – var balladen også slem. Her kom jeg for skade at kritisere politi-ledelsens dialogtilgang, og kom noget galt afsted. Men essensen er jo meget enkel: Vi vil have lov til at gå i fred på gaden. Mennesker, som de der i øjeblikket skaber skræk og rædsel, har alle – ALLE – noget kriminelt på samvittigheden. Af de farligste forbrydere i dette land er en 1/3 udenlandske statsborgere, har justitsministeriet oplyst overfor mig. Hvorfor er de stadig her i landet? Det kan ikke være i strid med menneskerettighederne at udvise folk, der på det nærmeste er ved at iværksætte en borgerkrig her i landet!

Fra 1999 studerede jeg bandekriminalitet på tæt hold, besøgte New Yorks borgmester Gulliani og tog hans metoder i anvendelse mod graffiti-miljøet, der i følge Berlingske cavlingvindere også er en del af det hårdkogte miljø i København. Og i de år vandt vi. Meter for meter, kilometer for kilometer. Ved hjælp af nul-tolerance – skønt det ofte skete til rynkede øjenbryn, skæve smil og hån fra politiledelsens side. Det er den eneste vej frem – og er nogen i tvivl om, hvad det er for en størrelse, så læs her:

Der er ingen undskyldning længere. Det er for absurd, at vi skal til at høre om hvad de gør i Manchester og hvad ved jeg. Vi kender udmærket problemet. Det det er, er mangel på vilje og erkendelse, ikke mindst i det københavnske bystyre. Og jeg VIL simpelthen ikke tie om det længere. Hver eneste gang jeg har fået at vide, at jeg var galt på den, og dette og hine forslag var for vidtgående, er det indtil nu helt og aldeles og udelukkende kun blevet værre og værre.

De mennesker sætter i øjeblikket vores tryghed på spil. Den her udvikling har været tydeligt i hvert fald siden 2004, ja længere tilbage endnu. Jeg advarede højlydt om den til kommunevalget i 2005 med forslaget om tre gange og så er det ud, hvor alle mulige i stedet havde travlt med Ritts boliger. Jeg talte igen med store bogstaver i fjor, hvor bestemte folk midt i brandene og kaos blot refererede til de værste uroligheder siden besættelsen som forårsaget af nogle “ballademagere” der sku stå lidt tidligere op og finde sig et arbejde. Og nu er så igen den foreløbige kulmination, nemlig kæde-drab, også på uskyldige. Tingene går jo tilsyneladende kun en vej. Og der er kun et svar: Rå, hård magt, demonstrationen af at vi ikke tolererer anarki, og samtidig indførelse af den ovenanførte nul-tolerance politik helt fra bunden af. Se så at komme igang.

(Søren Pinds  ugebrev)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


monse

Posted: 3 marts 2009 - 01:58 - Svar

Hvor er Nørrebrobandernes apologeter?

Tja, her er et bud. Fra Berlingske 2. marts:

“Per Larsen fulgte som daværende chefkriminalinspektør i København den store nordiske rockerkrig tæt. Han mener, at den nuværende konflikt er vanskeligere at håndtere for politiet:
»Det var nemmere dengang, hvor det var to klart afgrænsede grupper, hvor vi kendte aktørerne, og vidste hvor de boede. I dag har vi et klart billede af den ene side i konflikten, rockerne. Men over for dem står en række grupper, som vi ikke kan kortlægge på samme måde, fordi det simpelthen er så komplekst, det som foregår. Så det er sværere at løse nu end dengang,« siger han.”

Altså mange ord om “grupper vi ikke kan kortlægge”, “komplekts”, samt fra artiklen i øvrigt “diffuse struktur i bandekrigen” og “meget fragmenteret og komplekst”, men ikke et ord om den selv efter danske rockernormer extreme voldskultur hos de muslimske forbryderbander, og det muslimske parallelsamfund, der beskytter dem.

polinos

Posted: 3 marts 2009 - 08:26 - Svar

Well, virkeligheden har ramt det coole Nørrebros multikult-romantiserende indbyggere (de danske i alt fald) og deres åndsfæller i mindre globaliserings-udfordrede omgivelser som en forhammer for panden.
Jeg konstaterede i går, at selv Politiken valgte ikke at besmykke virkeligheden, men kaldte en spade for en spade og “unge indvandrere” for det, de var. Forvirringen var størst hos TV-Avisen, hvor det, der åbenlyst var aftenens top-nyhed, var begravet langt nede i sendefladen, gemt under ligegyldig propaganda mod skattereformen, men selv der kunne man ikke undgå at sætte navn på. Til gengæld undlod man at stille politiet og Københavns Kommune det åbenlyse spørgsmål, jeg er sikker på, at samtlige seere har siddet og brændt inde med: Jamen, hvorfor posterer man ikke politbetjente på hvert gadehjørne, og lader madbilerne eskortere af bevæbnet politi?
Men forvirringen i den herskende klasse, indbefattet mediekratiet, er stor lige nu.Hvordan skal man tolke det, man ser? For vi ser ikke bare et totalt sammenbrud i statens evne og vilje til at opretholde magtmonopolet; det er et også et sammenbrud i den særlige “progressive” verdensforståelse. The chickens has come home to roost!
Når man er kommet sig over sin skadefryd, og det varer ikke længe, for det er i virkeligheden skrækindjagende, det der sker, er det nemt nok at sætte det ind i en større sammenhæng. Vi ser et eksempel – og der er talrige over alt i verden i dag – på det den amerikanske forfatter John Robb skriver om i sin bog “Brave New War” og på sin stærkt anbefalelsesværdige blog, “Globalguerillas”: 4. generations krigsførelse, open source krigsførelse, hvor små, fleksible og hastigt muterende grupper af “guerillaer”, der sømløst blander kriminelle, politiske, personlige, religøse og alle mulige andre motiver, fører krig mod hinanden og især mod en stadig mere impotent statsmagt.
Deres strategi er meget enkel: Angrib på de områder, hvor samfundet er mest sårbart, hvor det gør mest ondt, og hvor statens hjælpeløshed fremtræder tydeligst. Som f.eks. at hindre madudbringning eller ambulancepersonale og læger i at arbejde. Taktikken er “swarming” – angrib enkelte mål og forsvind igen (som vi så det for godt et år siden under mini-intifadaen i København og andre byer), og efterlad myndighederne som en vaklende kolos på lerfødder, mens den “civile” befolkning efterlades frustreret og utryg.
Næste naturlige stadie: Det, der skete på Balkan, og som såvel Robb som Stjernfeldt og Eriksen beskriver i “Hadets anatomi”: Statens autoritet og magtmonopol forsvinder, og hvad enten vi vil det eller ej, tvinges vi til at søge beskyttelse hos “vore egne”. HA er måske banditter, men de er trods alt vores banditter! Tror man, jeg overdriver, så se kommentarfeltet på HA’s hjemmeside eller AK81’s Facebook-side.
Velkommen til den fagre nye krig og den fagre nye verden!

HelgeD-H

Posted: 3 marts 2009 - 08:33 - Svar

Hindret madudbringning til ældre (Danskere) på Nørrebro minder om en belejringstilstand.
På forsiden af Politiken i dag spørges med store typer:
»Hvad skal der gøres for at stoppe skyderierne ?«
Lad mig på forhånd sige med det samme, at kun Politisk Korrekte løsningsforeslag
godtages. Løsningsforeslag fra Dansk Folkeparti afvises straks som for vidtgående, og fremmedfjendsk.
Det tror pokker, at de politiske beslutningstagere er rådvilde og er på Herrens mark.
Til sidst ender det med, at man spørger lederne af banderne, »Hvad mener i ?«
Bandelederne skal nok fortælle hvordan de vil have det:
Nørrebro som autonom enklave, kun for muslimer, med muslimsk lov og orden,
samt sharialov, og danskerne skal indordne sig på Nørrebro.
I det lange løb er byerne til muslimerne, og Danerne kan så bo ude på landet,
og “forære” livsfornødenheder til de etniske byer.

Ciska

Posted: 3 marts 2009 - 08:48 - Svar

Den med “Hvad mener i ?” er allerede blevet lanceret af ingen ringere end MICHAEL HVIID JAKOBSEN. Hørte ham op til flere gange i radioen igår lire den sædvanlige plade med dialog. Hvorfor bruger de altid ham når det drejer sig om muslimterror. Større apolog skal man jo lede længe efter.

Janne

Posted: 3 marts 2009 - 09:05 - Svar

Så længe det radikale venstre, socialistisk folkeparti og enhedslisten og venstresnoede aviser står parat og kræver flere offentlige kroner og lavere straffe, hver gang indvandrerbander laver ballade i Danmark, sker der ingen ændring. Vi ser det hver gang, indvandrerbander laver ballade, at der er politikere der står parat med offerretorikken og ‘send flere penge’ pladen. Socialdemokratiske borgmestre, f.eks. ham i Århus har travlt med at jage rockere ud af byen. Men borgmestrene er tavse ang. indvandrerbander. De svage (de ældre og børn og dem der er ofre for indvandrerbanders vold og trusler) lades i stikken af vore politikere, der ikke aner deres levende råd når det gælder indvandrerbandernes ekstreme rå, primitive og barbariske adfærd.

Vi har familie, venner og bekendte flere steder i København og det er mildest talt ikke rart at vide at de kan blive de næste ofre for indvandrerbanders visitation, knivstikkeri og skydevanvid. Det er lige før det er nødvendigt at de farver håret sort og toner huden mørk for at kunne få lov til at være i fred på Nørrebro og dele af Amager – for at undgå at blive visiteret og skudt på af i adfærd Gestapo lignende indvandrere. Multikultur er flere steder et råt og barbarisk kunstprodukt. Et usolidarisk, råt og fatalt eksperiment. Et eksperiment nu også med dødelig udgang.

Janne

Posted: 3 marts 2009 - 09:07 - Svar

Polinos

Du må da kunne få noget af det du skriver i en eller anden avis. Det er alt for godt til ‘kun’ at læses på en blog. Mange flere bør læse det du skriver.

Janne

Posted: 3 marts 2009 - 09:13 - Svar

Multikultur som kunstprodukt…

Det kunne man lave en kunstudstilling af på de store danske museer og kulturhuse.

Malerierne af af den rå multikultur ville givet ligne Guernica af Picasso.

Janne

Posted: 3 marts 2009 - 09:19 - Svar

Jeg ville gerne have kommenteret Herman Hesse, men mit tyske er ikke så godt at jeg får alle nuancer med.

Janne

Posted: 3 marts 2009 - 09:28 - Svar

Mere politi eftergivelsespolitik overfor barbari:

“”Man skal efterkomme deres ønsker – hvor ubehageligt det end kan være. Det kan være farligt at stritte imod. De kan finde på at bruge våben,” siger han.”

h t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-20809308.html?forside

steen

Posted: 3 marts 2009 - 09:38 - Svar

Janne, jeg skal se om jeg kan finde en oversættelse. (jeg tror ikke jeg skal gi mig ud i at oversætte poesi)

Hesse var 37 år da I verdenskrig brød ud. Han var også voksen under den anden. Han skriver om den barnlighed og uskyld, der kun kan vækkes af……..krig.Vi kender sådan nogle allesammen, ikke?

Han bevarede trods den tid han levede i, et tæt forhold til sin barndom op i høj alder. (“Kinderseele”, “Peter Camenzind”)

intel

Posted: 3 marts 2009 - 10:27 - Svar

Michael Hviid Jakobsen er ikke videnskabsmand. Han er apologet.

JensH

Posted: 3 marts 2009 - 11:14 - Svar

@Ciska

Angående sociolog Michael Hviid Jacobsen så har han også lige gjort sig selv til både spin-doktor og forretningsmæssig rådgiver for indvandrer-banderne:

“Men de unges taktik er slet ikke klog for deres egen virksomhed, mener sociolog ved Aalborg Universitet Michael Hviid Jacobsen

– Det er voldsomt uklogt, for bandekriminalitet har det bedst, når offentlighedens søgelys ikke retter sig mod dem. Hvis de unge vil forhindre folk i at udføre deres arbejde og tager ældre som gidsler, så vil det få befolkningen op af stolene og tvinger politikerne til at tage drastiske midler i brug. Det vil blive bastant, og det gavner ikke banderne selv og “forretninger”, mener Michael Hviid Jacobsen.”

http://jp.dk/indland/krimi/article1620212.ece

Er det virkelig den slags idioti vores skattepenge går til??

LFPC

Posted: 3 marts 2009 - 12:05 - Svar

JensH: Jeg skulle lige til at lave en post om samme intetsigende artikel. Banale konstateringer som man kan sætte i kontrast til Nicolai Sennels’ forsøg på at forklare, men som han altså bliver shamed for at gøre.

LFPC

Posted: 3 marts 2009 - 12:13 - Svar

Polinos:

Stategien minder om den amerikanske venstreradikale “Cloward-Piven strategy” som Discoverthenetworks.org havde en artikel om i går:

[…] In their 1966 article, Cloward and Piven charged that the ruling classes used welfare to weaken the poor; that by providing a social safety net, the rich doused the fires of rebellion. Poor people can advance only when “the rest of society is afraid of them,” Cloward told The New York Times on September 27, 1970. Rather than placating the poor with government hand-outs, wrote Cloward and Piven, activists should work to sabotage and destroy the welfare system; the collapse of the welfare state would ignite a political and financial crisis that would rock the nation; poor people would rise in revolt; only then would “the rest of society” accept their demands.

The key to sparking this rebellion would be to expose the inadequacy of the welfare state. Cloward-Piven’s early promoters cited radical organizer Saul Alinsky as their inspiration. “Make the enemy live up to their (sic) own book of rules,” Alinsky wrote in his 1972 book Rules for Radicals. When pressed to honor every word of every law and statute, every Judaeo-Christian moral tenet, and every implicit promise of the liberal social contract, human agencies inevitably fall short. The system’s failure to “live up” to its rule book can then be used to discredit it altogether, and to replace the capitalist “rule book” with a socialist one. […]

Torben S. Hansen

Posted: 3 marts 2009 - 12:55 - Svar

Ukendskab til fortiden medfører øget risiko for at gentage dens katastrofer. Endnu værre er ideologi, som udelukker valg af relevante parametre og blokerer for empirisk undersøgelse af foreliggende problemer. Eric Voegelin (Erich Vögelin) skrev om ideologerne og deres “virkelighedstab” – Realiätsverlust – og de ulykker, dette har forårsaget i det 20. århundrede. Han oplevede ikke begyndelsen af det 21. århundrede, men hans analyser er også gyldige i det aktuelle kaos, som die Gutmenschen afstedkommer i dag. I begyndelsen af 1600-tallet skrev en spansk dramatiker om den værste form for døvhed, som skyldes viljen til ikke at høre: “El peor sordo es él que no quiere oir”. Islam er blind, og Vesten er døv.

http://www.voegelinview.com/ev/voegelin_pungent_observations.html#ideo logue

On Ideologists—Who Otherwise
Are Not Quite Stupid

Ideologies, whether Positivist, or Marxist, or National Socialist, indulge in constructions that are intellectually not tenable. That raises the question of why people who otherwise are not quite stupid, and who have the secondary virtues of being quite honest in their daily affairs, indulge in intellectual dishonesty as soon as they touch science.
That ideology is a phenomenon of intellectual dishonesty is beyond a doubt, because the various ideologies after all have been submitted to criticism, and anybody who is willing to read the literature knows that they are not tenable, and why. If one adheres to them nevertheless, the prima facie assumption must be that he is intellectually dishonest.
The overt phenomenon of intellectual dishonesty then raises the question of why a man will indulge in it. That is a general problem that in my later years required complicated research to ascertain the nature, causes, and persistence of states of alienation.
Autobiographical Reflections
CW Vol 34,
Chapter 14 Concerning Ideology, Personal
Politics, and Publications,
pp 73-74.

On the Ideologue’s Resistance to Rational Debate

[The ideologue’s] problem will become clear, as soon as we state the alternatives to persistence in his dream. In order to accept reason, he would have to accept truth experienced–but the reality of existential tension is difficult to revive, once it has atrophied. If the prison of his dream, however, were broken in any other manner than by a return to reality, the only vista opening to him would be the bleakness of existence in a world-immanent time where everything is post-everything-that-has-gone-before ad infinitum.
The second alternative would release a flood of anxiety, and the dread of this flood keeps the doors of the prison closed. We should be aware of this horror, when sometimes we wonder about an ideologue’s resistance to rational argument. The alternative to life in the paradise of his dream is death in the hell of his banality. His self-made immortality is at stake; and in order to protect it, he must cling to his conception of time.
For the time in which the ideologue places his construction is not the time of existence in tension toward eternity, but a symbol by which he tries to pull the timeless into identity with the time of his existence. Though the reality of tension between the timeless and time is lost, thus, the form of the tension is preserved by the dream act of forcing the two poles into oneness. We can characterize the ideologue’s “post-Christian age,” therefore, as a symbol engendered by his libidinous dream of self-salvation.

CW Vol 12
Immortality: Experience and Symbol
pp. 76-77.

Johansen

Posted: 3 marts 2009 - 13:04 - Svar

Er indre Nørrebro ved at udvikle sig til en art sharia-enklave?

Hva er meningen? Skal de “vantro” skubbes ud på lang sigt?
Nu kan der ikke bringes mad ud til de ældre mennesker, som har behov for dette.
Almindelige borgere kropsvisiteres af indvandrerbander.
Der bliver flere og flere islamisk indpakkede kvinder i området.

Er dette hvad man kalder en erhvervsrisiko for omsorgsmedarbejdere på Nørrebro?

http://jp.dk/indland/article1619859.ece

JensH

Posted: 3 marts 2009 - 14:15 - Svar

LFPC spurgte:

“Hvor er Nørrebrobandernes apologeter?”

De er så småt ved at komme sig over det første chok, og er nu i fuld gang med at hvidvaske indvandrer-bandernes hærgen på Nørrebro. DR har således fundet frem til, at der er en god og fornuftig forklaring på, hvorfor indvandrer-banderne ikke vil tillade mad bliver bragt ud til de ældre på Nørrebro. Det viser sig nemlig, at en persom med fobindelse til AK81 arbejder for udbringningsfirmaet Multitrans:

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2009/03/03/03130521.htm

Der må lyde et lettelsens suk hos alle ‘de progressive’. Nu er virkeligheden igen i overensstemmelse med visonerne.

Vivi Andersen

Posted: 3 marts 2009 - 14:25 - Svar

Det der foregår med Nørrebro området er lige efter Bogen.

Der er intet tilfældigt i de unge muslimers handlemåder – hvilket enhver der orker at læse Koranen, Hadith og Sunnah selv kan læse sig frem til.

Allah har gennem Muhammed givet opskriften på hvordan muslimer der har bosat sig i vantro områder og lande skal udføre deres Jihad.

Selve tilvandringen til vantro områder og lande er også en del af Jihad´en.

Men så længe vores politikere ikke vil tage alvorligt hvad muslimer selv tager alvorligt og agerer efter …..så længe vil politikerne fortsætte med at kommer med løsningsforslag og planer som ingen virkning har.

Tidspunktet, hvor vi skal bestemme os for om vi vil forsvare vores eget land mod en fortsat islamisering eller vi hellere vil lade denne fortsætte og dermed acceptere vores egen dhimmisering, er ved at være her.

Jeg vil tro vores politikere en rum tid endnu fortsætter med at handle som de plejer .

Om det er fordi de ikke har sat sig ind i hvad det er Islam står for og hvilken agenda Islam har ved jeg ikke.

Men idiotien fra 1930 ´erne gentager sig i dag.

Magga

Posted: 3 marts 2009 - 14:53 - Svar

Vivi Andersen.

Dine ord bekræftes af Nicolai Sennels’ JP-kronik i dag. Du får linket, for måske har du ikke set det i den andent tråd.

http://jp.dk/meninger/kronik/article1619672.ece

PeterK

Posted: 3 marts 2009 - 14:54 - Svar

@ alt for mange.

Det er IKKE indvandrerbander. De fleste af dem er overhovedet ikke indvandrere, de er født her i landet, nogen af dem endda af forældre der er født her i landet.

Vi har ikke et indvandrerproblem her i landet, vi har ikke engang et problem med indvandrere fra en geografisk defineret del af verden. Vi har en allerhelvedes masse problemer med indvandrere der tilhører en bestemt religion. Det har alle andre lande der har indbyggere – indvandrere eller fødte i landet – der tilhører samme religion.

Næh, der er ingen kolde på højkant for at gætte navnet på religionen, der i virkeligheden er en racistisk ideologi forklædt som religion.

Vivi Andersen

Posted: 3 marts 2009 - 15:05 - Svar

JensH

Vejen til Helvede er brolagt med undskyldninger.

Men denne forklaring DR kommer med og som Politiet bekræfter fjerner ikke Allahs bud til hans muslimer om Jihad mod vantro og deres områder/lande indtil Islams banner vejer overalt.

Og den fjerner ikke de afstumpede handlemåder muslimske unge er parate til at tage i anvendelse.

Årsagen til denne afstumpethed er at finde i den arabiske psyke, som er helt speciel.

Nicolaj Sennels er, så vidt jeg husker, inde på nødvendigheden af at vi sætter os ind i hvad denne drejer sig om.

Før vi forstår den psykologisk habitus araberne besidder før finder vi ikke måder at imødegå denne på.

I forbindelse med psykopater ved vi idag, at

vi skal kende de signaler en psykopat udsender

og vi skal vide, hvordan vi håndterer en psykopat.

Går man blåøjet og naiv ind i et forhold, det være sig af forretningsmæssig, personlig eller af anden art, med en psykopat ender det rivende galt for een selv.

Axel

Posted: 3 marts 2009 - 15:15 - Svar

@ PeterK:

Ja, præcis! Det skide Asa-sammenrend … hvad ligner det? Fuldmåner, urter … BÅL på engene!

Gunnar Biering

Posted: 3 marts 2009 - 15:15 - Svar

Det kan være rigtigt nok, men i det omfang, der optræder andre kriminelle udlændinge end muslimer, skal de naturligvis behandles på samme måde.
Det fører mig til: Det fremgår af TV2s Internet-nyheder, at Venstre vil fremsætte en række forslag, bl.a. at besiddelse af skydevåben eller ulovlig kniv som hovedregel skal straffes med – udover fængsel – udvisning for bestandig!
Hvis dette virkelig er sandt, og det går gennem Folketinget, så er bandeproblemet stort set løst på 3 måneder.

Vivi Andersen

Posted: 3 marts 2009 - 15:16 - Svar

Forresten, er det så ikke forunderligt at vores hjemlige politikere ikke kaster blikke på hvad der foregår i de øvrige Vestlige lande ?

Alle har de de samme problemer med indvandrede arabere !

Og hvordan kan det så være ?

Vivi Andersen

Posted: 3 marts 2009 - 15:46 - Svar

MAGGA

Mange tak for linket til Sennels artikel, som jeg ikke havde læst.

Desværre tror jeg at effekten af Sennels forsøg på at vække vores politikere har lange udsigter.

Vi skal meget tættere på kanten til et egentligt folkeligt oprør før politikerne fatter der skal handles hårdt og konsekvent.

Vil Folketinget mon bestemmer sig for at gennemføre den af Venstre foreslået stramning …..

Jeg håber det primært af hensyn til vores egne børn, børnebørn og deres efterkommere, men også fordi jeg gruer ved udsigten til at vi ellers om føje tid vil stå med langt flere problemer fordi de arabiske Småbrødrer altså også bliver til Storebrødrer !

Jeg vil foreslå at vi begynder med at kalde en spade for en spade :

de muslimer det handler om er ARABERE .

Om de af oprindelse er Gaza Arabere, Vestbred Arabere, Jordanske Arabere, Syriske Arabere, Libanesiske Arabere osv. er for så vidt underordnet.

Men jeg foretrækker disse langt mere præcise beskrivelser end f.eks. den som forøvrigt også Sennels anvender i sin artikel nemlig Palæstinensere.

Disse ER arabere – og at vi anvender betegnelsen palæstinensere viser vores, de Infideles, bøjelighed overfor de krav som oprindelig ARAFAT kom med.

JensH

Posted: 3 marts 2009 - 16:09 - Svar

@Vivi Andersen

“Vil Folketinget mon bestemmer sig for at gennemføre den af Venstre foreslået stramning”

Hvis du tænker på Venstres forslag om stramning af våbenloven, herunder en udvisning af udlændinge med våben, så tvivler jeg meget på det. Det er sådan et politisk symbol-forslag, som lige pludselig ‘popper op’ når bølgerne går højt i den offentlige debat. Vi hørte de samme slags politiske udmeldinger under vinterferie-intifadaen i 2008, og alle disse forslag fra dengang kom der intet ud af. Politkerne ønsker bare at virke ‘handlekraftige’ i disse situationer, hvor muslimerne spiller med musklerne i landets byer, og politiet og andre myndigheder fremstår totalt magtesløse. Når ‘urolighederne’ først har lagt sig en smule sætter ‘appeasement’ og apologien ind igen.

Men selvom forslaget skulle blive til faktisk lovgivning, så vil landets dommerstand ALDRIG udvise nogen muslim for at gå med våben. Der kan ryge en Øst-Europæer engang imellem, (med mindre vedkommende kommer fra Kosovo, Albanien eller Bosnien), men aldrig Araber.

Magga

Posted: 3 marts 2009 - 16:10 - Svar

Enig Vivi, og det er derfor jeg næsten altid kalder palæstinenserne for pal-arabere. Men den går ikke i et læserbrev til en dansk avis, for så vil de ikke have det.

Det er, som om dert er finere at være palæstinenser end araber.

Måske er det finere, fordi offerrollen er så massivt findyrket af pal-araberne, at de er blevet helt uundværlige krammedyr for venstrefløjen. Noget at hulke legalt over. Som Danielle Steele. 🙂

Emeritus

Posted: 3 marts 2009 - 19:49 - Svar

Til Monse:

‘…Altså mange ord om “grupper vi ikke kan kortlægge”, “komplekts”, samt fra artiklen i øvrigt “diffuse struktur i bandekrigen” og “meget fragmenteret og komplekst”, men ikke et ord om den selv efter danske rockernormer extreme voldskultur hos de muslimske forbryderbander, og det muslimske parallelsamfund, der beskytter dem…’

Ja, ordjongløren, den rare politimand og talsmand Per Larsen gør sit allerbedste for at tale situationen ind i en række ikke sammenhængende episoder, men sandheden er, at ghettoen på Nørrebro enten er tæt på at være svejset sammen til en stor krimiborg eller alternativt meget snart forvandles til et fuldbyrdet islamisk stronghold. Politiet kan ikke tage fat noget sted i miljøet, uden at hele bydelen bliver agressiv.

Analytikere kan nok så meget konstatere, at ballademagerne hverken spekulerer særlig meget over, hverken om de gør det for Muhamed eller Allah, når de aktionerer. Det behøver de heller ikke. Lige som vi heller ikke behøver at tænke på vore præster, Jesus eller korsets tegn, hver gang vi opfører os modsat de voldelige muslimer. Det ligger i opdragelsen, det ligger på rygmarven – Islam er kodet ind med modermælken.

København er nu tæt på den situation i model, som vi tankeløst har forlangt, at Israel har skullet finde sig og finde en sameksistensløsning på i de seneste 60 år. Den findes ikke. Tvært imod har myndighederne mistet kontrollen med udviklingen på Nørrebro. Beboerne er blevet fremmede, udlændinge, og den kriminelle islamiske enklave, Nørrebro er erobret udland. Ægte Islam.

Med venlig hilsen

Leave a Comment