11
mar
Seneste opdatering: 12/3-09 kl. 2225
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv. Sydsvenskans polistiske chefredaktør og hof-PK ít, Heidi Avellan, der lugede kritiske røster ud i årevis og gjorde samfundsdebat i avisen til en parodi – og som nu udbreder sine “rumsrena” tanker  i Berlingske Tidende,-  klynger sig endnu til håbet:

Fyra representanter för norska Fremskrittspartiet kommer på studiebesök till stadsdelen Rosengård. Bakgrunden är att det högerpopulistiska partiets ledare Siv Jensen, som dock avstår Malmöresan, har varnat norrmännen för ”smygislamisering” och fört fram Malmö som ett avskräckande exempel. I Sveriges tredje stad har sharialagar ”fullständigt” tagit över, hävdade Jensen nyligen. Alltså: en ännu värre vinkling än det tendentiösa TV-inslaget 2004 i amerikanska Fox News om ett ghettoiserat Malmö i brand. Det är utmärkt att Malmö stad nu reagerat på den norska rappakaljan genom att bjuda in till ett gästspel i verkligheten. Redan igår förmiddag fanns ett tiotal norska journalister på plats i Malmö.  Kom igen, Malmö, kom igen. Norske  journalister er ankommet og har lanceret udtrykket “parabolindvandrere”, en mildere omskriving for kolonisatører.

“Gæstespil i virkeligheden”. Hvis virkelighed ? Avellans, SVT´s,  min,  Pär Lagerkvists ? Og så netop timet på en dag, hvor Malmø er i amerikansk TV og ikke for noget, der gavner turismen og “Øresundsintegrationen” – vi troede det var Skånelandene, vi skulle finde sammen med, og så var det Babelstårnet. Hvis det var muligt, ville man have ondt af Heidi Avellan, men hun har ikke optjent  medfølelse her på bloggen. Hun skriver på bekostning af nogle af de hæderlige skribenter, der kunne have advaret Malmø og Sverige, mens tid var. Hvis de altså ikke havde været åsiktspensionerade leverandører til Sydsvenskan:

CBN: Malmø, Sweden – Growing Muslim Influence


malmo-feb-2009-100

 A few years ago, the London Guardian newspaper called Sweden the most successful society the world has ever known. But Sweden today is being transformed by a large influx of immigrants from the Middle East. Massive immigration has made Malmö today one quarter Muslim, and stands to transform it into a Muslim majority city within just a few decades. [..]

Don’t ask Malmö’s Jews to give the city the same glowing assessment. Jews who dare walk the streets wearing their yarmulkes risk being beaten up. “It’s true. Jews cannot walk the streets of Malmö and show that they’re Jews,” said Lars Hedegaard.

Hedegaard lives across the water from Malmö in Copenhagen, Denmark, where he was a columnist for one of Denmark’s largest newspapers. He says pro-Israel demonstrations in Malmö, like the ones during the fighting in Gaza earlier this year, were met with rocks, bottles and pipe bombs from Arabs and Leftists.

“I was there for demonstration; a pro-Israeli demonstration with about 400 or 500 people,” Hedegaard told CBN News.  “Jews and non-Jews, and I came over to cover it. The police allowed, I’d say a hundred Palestinians or Arabs to shout and threaten and throw bombs and rockets at us. A homemade bomb landed about ten yards from me, and went off with a big bang. And now of course, I thought the police were going to jump these guys, get them out of the way. They didn’t. They just let them stand there.”  Hedegaard says as Malmö goes, so goes the rest of Sweden. “I think the best prediction is that Sweden will have a Muslim majority by 2049, so we know where that country’s going,” he said.

CBN: Lars Hedegaard, Erik Almqvuist, Mathias Karlsson og Ted Ekeroth. CBN skærer historien tæt og er nådesløst “rakt på sak”, polemisk men faktaspækket helt frem til en en uge gammel svensk avisartikel. Der vil nu følge nogle SVT Debatter med  Janne Josefsson om, hvorvidt det er en rimelig, nuanceret fremstilling, efter at SVT´s top-sossar i Stockholm har fået kokkaffet galt i halsen over de skamløse yankees. Man vil kalde det “højreorienteret TV”, alarmisme og dukke hovedet, og håbe det ikke passer. Jamen, vi ville da også foretrække, at det var bar højreorienteret løgn og sensation.

Sveriges Baghdad Bob

Landets åbenbart eneste kriminolog, Jerzy Sarnecki, der også går under det velerhvervede navn, Jerzy Sanslöski:

Länskriminalen presenterade igår sin kartläggning av yrkeskriminella personer i södra Sverige. Av de 100 personer som är finns på den så kallade y-listan, har 77 invandrarbakgrund. Helt irrelevant information, enligt kriminologprofessorn. I rapporten presenteras endast information om ålder och etnicitet. Men inte socio-ekonomska faktorer, som enligt professor Jerzy Sarnecki är minst lika intressanta i sammanhanget.

– Familjeförhållanden är ett exempel. Men också annat som enligt mitt förmenande är mer relevant för polisens arbete, säger Jerzy Sarnecki. Totalt sett blev de hundra personerna på y-listan dömda till 72 års fängelse under förra året, och polisen beslagtog 34 kilo narkotika, 71 skjutvapen och 72 kilo sprängmedel. Kritik mot kartläggning av kriminella, Audio: Lyckad strategi mot tungt yrkeskriminella

Kriminaliteten i landet er ganske vist steget lodret under 30 år, “men nogle år falder den også, og resultatet af Länskriminalens  statistik kan føre til stereotype tanker.”

Are Muslim radicals trying to provoke a civil war in Britain?

The shameful protests by a group of Muslim extremists demonstrating against the return of British soldiers serving in Basra are wrong on so many levels…

But we do not want the civil war that is currently being fought in the desert wastes of Helmand between British Muslims and the British Armed Forces to spill over onto the streets of Britain. “Oh, but it will Con – it will”, se kommentarer. Firebrand preacher Anjem Choudary praised the Muslims who had protested at yesterday’s parade for the 2nd Battalion Royal Anglian Regiment in Luton.

Man kan selvfølgelig diskutere herfra og til Det Store Europæiske Sammenbrud hvem der provokerer:  De der hader os, eller de myndigheder der aktivt hjælper de oprindelige briters værste fjender. En brite står således anklaget for fornærmende tilråb til sin regerings gæster:

[…] And in an inflammatory message posted on an Islamic extremist website, Choudary viciously mocked their comrade who was killed by friendly fire in Iraq. His words came as police charged a man who allegedly shouted abuse at the Muslim anti-war protesters. […] Muslim hate preacher ridicules troops abused in anti-war protests – and mocks their dead comrade

Går den, så går den, og det synes jo at gå i det uendelige. Briterne er åbenbart rede til at finde sig i alt, og bidske aviskommentarer synes at være tilstrækkelig lynafleder for befolkningens frustration. Hvis den nu ikke gik længere (selvtægt, borgerværn, oprør – den slags), eller hvis hæren engang i fremtiden, som antydet af General Dannatt, foranstalter et statskup for at afværge det værste kaos, er dette så forsvarligt i lyset af disse begivenheder? Er der ikke et punkt hvor landets ledere kan siges at have opsagt den sociale kontrakt? 

Shari’a making inroads in the West,Video: Shame on you,Truth Tube TV – kun  for meget robuste  nerver

article-1160958-03d82262000005dc-580_468x329_popup

Tegning: Daily Mail, lokalt også kaldet Daily Hate, men man må have lov at spørge, hvem der i dette tilfælde er begyndt med at hade, for ikke at tale om hvem der har gjort det muligt. Dette er trods alt  bare en spydig bladtegner. Fortjener de  at blive tegnet sådan eller ej ? Video:  Royal Anglian Regt. Homecoming Parade Luton.Soldiers back from Iraq were forced to endure a tirade of abuse yesterday — from hate-filled british Muslims.  (Steen/LFPC)

snn1109bb-682_751558asnn1108b-682_751559aDonér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Magga. Islamister er blot fromme muslimer

Posted: 12 marts 2009 - 12:25 - Svar

Jeg arbejder ihærdigt for at blive mere hård i filten bryder mig ikke om det, det er blot nødvendigt.

Men hver gang jeg ser et af de der billeder med sorte gespenster, får jeg stadig åndenød og føler det, som om jeg har fået et slag i mellemgulvet og mister fodfæstet et øjeblik. Bagefter føler jeg et had, som jeg aldrig tidligere har kendt til, og det bliver værre og værre. Det er jeg næppe ene om.

Når dette er skrevet, vil jeg imidlertid tilføje, at jeg ser det som en stor fordel, at islam fører sig så stærkt frem i denne tid. Jo mere og jo hurtigere islam giver sig til kende, jo hurtigere sker der en opvågning, så at flere går i gang med at hjælpe os med at bekæmpe dette morads af ondskab og undertrykkelse.

Hvad der sker i øjeblikker, er fuldstændig absurd, og står det til de 57 muslimske medlemslande i FN, er bloggerne snart en race, der kan forfølges med de værste straffe.

“Next to suffer from this U.N.-sanctioned McCarthyism will be writers and journalists in the democratic West, with the resolution targeting the media for the ‘deliberate stereotyping of religions, their adherents and sacred persons.”

http://tiny.cc/VkeLw

JensH

Posted: 12 marts 2009 - 12:58 - Svar

Gad vide om denne tilladelse også var blevet givet hvis det havde været en begravelse af en etnisk Dansker:

http://politiken.dk/indland/article667671.ece

Jeg må indrømme jeg får kvalme ved tanken om hele dette optog. Normalt er den slags lig-optog forbeholdt afdøde statsmænd og monarker, og jeg kan allerede nu forstille mig hvordan medierne vil lave reportager som fra denne ‘begivenhed’ som om det virkelig var en statsmands-begravelse, udover de selvfølgelig vil svælge i offerretorik og interviews med fremmødte Danske apologeter.

Janne

Posted: 12 marts 2009 - 13:11 - Svar

JensH

Det er klamt at bruge et lig på den måde.

LFPC

Posted: 12 marts 2009 - 13:13 - Svar

“While non-binding,” said UN Watch executive director Hillel Neuer, “the resolution constitutes a dangerous threat to free speech everywhere. It would ban any perceived offense to Islamic sensitivities as a ‘serious affront to human dignity’ and a violation of religious freedom, and would pressure U.N. member states — at the ‘local, national, regional and international levels’ — to erode the free speech guarantees in their ‘legal and constitutional systems.'”

Det er stadig et helt åbent spørgsmål for mig hvordan, hvis det overhovedet er muligt, en evt. FN-resolution vendt mod islamkritik kan implementeres. Umiddelbart vil jeg mene det er umuligt at gennemføre dens intentioner i lande hvis traditioner er den inderligt imod. Den vil skabe kolossal modvilje i sig selv, og kunne f. eks. modarbejdes ved globalt koordinerede aktioner af civil ulydighed. Jeg melder mig allerede nu som deltager her. I bedste fald vil den fuse ynkeligt ud, og yderligere undergrave det FN der efterhånden er en sammenslutning af slyngelstater vendt imod os.

Jeg ved ikke om det er overdreven optimisme, men jeg har svært ved at forestille mig islamofober blive arresteret og stillet for retten på dette grundlag, i hvert fald i lande som Danmark med en fri debat. Andre lande som Holland og Sverige kunne måske tværtimod bruge resolutionen som påskud.

JacobCT

Posted: 12 marts 2009 - 13:22 - Svar

JensH

Angående begravelses-demonstration omtalt på http://politiken.dk/indland/article667671.ece

Nej – en rocker eller en hvilken som helst anden dansker ville næppe få lov til dette…
Nu skal de døde muslimer gøres til martyrer og de scener kender vi jo udmærket fra Gaza.
Vi komme til at se masser at skilte med anti-vestlige slagord, tilhyllede kvinder, langskæggede truende arabere, og sikkert også et barn eller to der bliver misbrugt til propaganda mod Danmark, vesten, Israel – frit valg på alle hylder.
Vi skal huskes på, at det er de racistiske danskere som er de egentlige forbrydere…..

Magga. Islamister er blot fromme muslimer

Posted: 12 marts 2009 - 13:46 - Svar

LFPC

Der er så meget, som vi for kun få år siden ville have nægtet kunne ske, men som siden skete.
Jeg forestiller mig, at vi snart vil opleve forbrydelser, der legitimeres med, at det er islamisk lov, og at der vil opstå krig i gaderne, hvis danske myndigheder blander sig.

Først på året var der en underlig sag i Norge, som jeg ikke kender slutningen på. En muslimsk mand havde flere gang henvendt sig til myndighederne, men var blevet afvist. Derefter fik et af de stor osloblade fat i sagen. Denne mand fortalte, at mindst en imam havde opfordret til, at muslimer blot kunne stjæle fra “de vantro”. Der var givet grønt lys fra moskeen til butikstyveri.

Nu skal vi jo ikke lade os rive med af den infame sladder fra de muslimske miljøer, men noget syntes der at være om sagen, og jeg tvivler ikke på, at der også sker meget her i det gedulgte.

Jøsses, skal vi nu også til at have de der martyrligparader. Mon der skal skydes for at markere?
Borgmesteren vil vel ikke forhindre våbenbrug en sådan sorgens dag? En kraftig omgang skydning med de der – hvordan staves det – krash—koffer?— (de ligner maskingeværer), må der da til.

intel

Posted: 12 marts 2009 - 13:50 - Svar

Var der ikke også ligtog med Abu Laban i sin tid?

JensH

Posted: 12 marts 2009 - 13:57 - Svar

“Der vil nu følge nogle SVT Debatter med Janne Josefsson om, hvorvidt det er en rimelig, nuanceret fremstilling”

Hvilket det nøje udvalgte publikum kan blive enige om det IKKE er. Jeg så den SVT debatt Janne Josefsson havde efter optøjerne i Rosengården, og der blev ikke sagt noget der på nogen som helst måde kunne have stødt Tøger Seidenfadens fornemmelse for ‘god debattone’.

LFPC

Posted: 12 marts 2009 - 13:59 - Svar

“Nej – en rocker eller en hvilken som helst anden dansker ville næppe få lov til dette…”

Er det ikke sket nogle gange? Makrellen (Bullshit-præsidenten der blev skudt af Jønke) fik i hvert fald et ligtog hvor enken også kørte på MC. Der var vist også en Bandidosbegravelse under den forrige rockerkrig hvor tilskuere der kom for tæt på fik øretæver. Så der er fortilfælde, sikkert flere end disse her.

JensH

Posted: 12 marts 2009 - 14:08 - Svar

@Magga

“hvordan staves det – krash—koffer?— (de ligner maskingeværer)”

Du mener ganske givet Kalashnikov, (også kendt som AK-47). Det er et russisk storm-gevær, som siden det blev færdig-udviklet af russeren Mikhail Kalashnikov i 1947, har været det fortrukne hånd-våben for guerillabevægelser verden over, (specielt fordi det er robust, nemt at vedligeholde samt at producere). Det er fuldstændig korrekt, at det altid er det gevær de skyder op luften ved begravelser og demonstrationer i mellemøsten. På Nørrebro tror jeg nu snarre det bliver almindelige små hånd-pistoler der vil blive affyret op i luften. Et AK-47 stormgevær er trods alt lidt stort at rende rundt med i det centrale København:

http://en.wikipedia.org/wiki/AK-47

JensH

Posted: 12 marts 2009 - 14:18 - Svar

Nu er det glimrende at Politiet (omsider) er kommet op i omdrejninger i denne sag, men jeg alligevel ikke lade være med at tænke på, om Berlingske Tidende ville have slået sagen så stort op hvis det havde været kantinedame Mona fra Glostrup og ikke gymnasieelev Malene fra Nordsjælland:

http://www.berlingske.dk/article/20090312/forbrydelsen/90312110/

PeterK

Posted: 12 marts 2009 - 14:26 - Svar

Når jeg ser disse forbryderligtog – mafiaen i USA kunne også det der stunt, så kommer jeg hver gang til at tænke på filmen The Hour of the Gun. Her knalder Wyatt Earp og Doc Holiday et par af Clanton brødrene ned, og disses kister føres derefter gennem Tombstones gader med et stort skilt der forkynder “Killed in the Streets of Tombstone”. Gerningsmand gøres til offer. De onde ler og de gode græder. Den tidligere sheriff, før Earp, var ude af stand til at gøre op med banderne, ret aktuelt.

PerH

Posted: 12 marts 2009 - 14:30 - Svar

@LFPC
“Jeg ved ikke om det er overdreven optimisme, men jeg har svært ved at forestille mig islamofober blive arresteret og stillet for retten på dette grundlag,
i hvert fald i lande som Danmark med en fri debat. Andre lande som Holland og Sverige kunne måske tværtimod bruge resolutionen som påskud.”
Problemet med FN resolutioner som den om defamation of religions er desværre, at den desværre konsistent forsøger at bygge videre på teorier om indskrænkning af ytringsfriheden, som vesten (på nær USA) allerede har inkorporeret i disses retstilstand. Danmark har for eksempel en blasfemiparagraf (§ 140) og en anden mod hate speech (§266 b). Har man først accepteret, at krænkende ytringer om kollektiver skal være underlagt juridisk ansvar, er det allerede en åben ladeport for totalitære kræfter.
Tyve år tilbage ville venstrefløjen formentligt have støttet en afskaffelse af blasfemiparagraffen, men idag er venstrefløjen lige pludselig blevet tilhænger af forbud mod krænkelse af religiøse følelser. Og den borgerlige fløj er ikke stort bedre. Det var uundgåeligt at noget sådant ville ske, fordi tilvandring af millioner fremmede med et sociopatisk potentielt uundgåeligt sætter myndighederne under et pres for at opretholde den offentlige ro for enhver pris. Juraprofessorer som Henning Koch er ret så eksplicitte i deres argument for at bevare blasfemiparagraffen. Hvis vi provokerer med ytringer kan det true samfundsroen. Naturligvis undgår den gode professor at forklare, hvem det er antireligiøse ytringer kan provokere til voldelig adfærd. For at sige det åbent er jo i sig selv et tegn på fobi over for en gruppe mennesker. Og det liberale dogme om alle menneskers og kulturers essentielle mangel på ondskab tilsiger jo, at ingen kultur eller befolkningsgruppe må anklages for at være mere farlig end en anden.
Så vores elite er i et dilemma: På den ene side må man lægge en dæmper på inflammatoriske ytringer, men på den anden side må man aldrig indrømme åbent, hvorfor man gør det. Den egentlige grund som er, at millioner af subversive muslimer med et ukendt potentiale for sudden jihad syndrome alene ved deres tilstedeværelse undergraver fundamentet for retsstatens magtmonopol kan ikke siges højt, for det ville ryste det liberale paradigme.
OICs resolutionsforslag er for stærk kost selv for politikerne i Folketinget, men dens egentlige signalvirkning vil formentligt blive taget til følge. Det er forbundet med store omkostninger for ethvert land at tillade ytringer, der krænker medlemmerne af fredens religion. Hvis vestens elite blot havde sagt til LOIC, at vi ikke vil gå på kompromis med ytringsfriheden var ladeporten blevet lukket, men desværre har vi selv ladet den stå åben ved ikke straks at ophæve alle love mod blasfemi og hate speech. Eftersom vi allerede kriminaliserer blasfemi, og politikerne ikke er villige til at ophæve disse forbud er vi allerede blevet bragt i defensiven. Men det er historie. Eliten har valgt side.

Gunnar Biering

Posted: 12 marts 2009 - 14:33 - Svar

Vedr. ligtog:
Det fremgår af ovenstående, at det er den sagesløse iraker, der blev skudt i Mjølnerparken, der skal begraves. Jeg synes også, det er en bizar forestilling – men efter det oplyste var han altså ikke forbryder osv. Så den del af ovenstående indlæg, der forudsætter det, er fejlplacerede.

PeterK

Posted: 12 marts 2009 - 14:33 - Svar

@JensH

Ja, bemærk 2 ting.

1. Berlingske tager æren, selvom overfaldet blev debatteret heftigt i blogverdenen og efter meget kort tid ignoreret i medierne. Det må fru Knudsen ordne med sig selv og sin resterende samvittighed.

2. Pigens dæknavn er “Aisha”.

Skal vi gætte på hvor hendes kulturelle tilhørsforhold er ?. Hvis vi gætter rigtigt på spørgsmål 2, skal vi så gætte på om Erik Hansens racistiske dokumentationscenter har registreret overfaldet? Behøver vi at gætte på om det var tilfældet hvis overfaldet gik den modsatte vej?

Det er selvfølgelig akademisk muligt, at pigen der gemmer sig under navnet “Aisha” i virkeligheden hedder Camilla Jensen eller lignende, men jeg tror det ikke er særligt sandsynligt.

Gunnar Biering

Posted: 12 marts 2009 - 14:46 - Svar

Ang. ligtog:
Jeg finder også sagen bizar, men: Det fremgår, at det drejer sig om begravelsen af den efter det oplyste sagesløse iraker, der blev skudt i sin bil i Mjølnerparken. Det er altså ikke et forbryderligtog.

JensH

Posted: 12 marts 2009 - 14:50 - Svar

@Gunnar Biering

Jeg tror du misser pointen. Det er ikke et spørgsmål om denne Iraker er involveret i bande-kriminalitet eller ej. Mit oprindelige indlæg gik for første på, at jeg fandt et sådant ligtog gennem Københavns gader smagløst. For det andet gik mit indlæg på hvordan medierne ville svælge i offerretorik i forbindelse med dette ligtog. Dertil er så kommet nogle betragtninger om, at vi måske nu skal til at se begravelses-scener som dem vi ser i fjernsynet fra Gaza-striben, (med våben affyret op i luften), samt om hvorvidt familien til en (uskyldig) etnisk Dansker ville kunne få tilladelse til et ligtog gennem Københavns gader.

Magga. Islamister er blot fromme muslimer

Posted: 12 marts 2009 - 15:10 - Svar

JensH

“Et AK-47 stormgevær er trods alt lidt stort at rende rundt med i det centrale København:”

Jamen det sker da, gør det ikke? Tak for orienteringen. 🙂

PerH

Også tak til dig for din lille forelæsning.

Himmel, hvad der det vi sidder og skriver om!

Gunnar Biering

Posted: 12 marts 2009 - 15:14 - Svar

@JensH
Jeg er enig med dig, som også fremgår af, at jeg kalder optoget bizart.
Min indvending var mod PeterK, som talte om forbryderligtog. Jeg mener, at man skal være præcis i sit sprogbrug, især da når der er tale om dybt alvorlige sager som drab.

carin

Posted: 12 marts 2009 - 15:15 - Svar

it’s the price you pay for your political correctness,
it a shame, i used to love my holidays Sweden but not anymore

JensH

Posted: 12 marts 2009 - 15:20 - Svar

@Gunnar Biering

Okay, så er vi enige.

@Magga
Arh, de løber vel ikke ligefrem rundt med dem hængende over skulderen i byens gader. Det er som regel inde fra en bil de skyder med den slags våben.

Gunnar Biering

Posted: 12 marts 2009 - 15:33 - Svar

@PerH
Et interessant indlæg om begrænsninger af ytringsfrihed.
Kan man opsummere dit budskab således:

Vedr. kollektiver (samfundsgrupper, religioner o.s.v.) bør kun gælde almindelige retsregler om, at det er ulovligt at opfordre til lovovertrædelser (f.eks. at råbe “dræb jøderne”.) Alt andet skal kunne siges.

Vedr. personer bør udover det ovenstående også gælde injurielovgivning, beskyttelse af privatlivet o.s.v.

Jeg synes, det lyder særdeles fornuftigt!

JacobCT

Posted: 12 marts 2009 - 15:37 - Svar

@ LFPC
“Er det ikke sket nogle gange? Makrellen (Bullshit-præsidenten der blev skudt af Jønke) fik i hvert fald et ligtog hvor enken også kørte på MC”

Jo, det har du ret i.

Tillad mig så i stedet et andet tanke-eksperiment:
Hvis en jøde var blevet dræbt under en hate crime af islamiske bander, ville politiet mon så give tilladelse til at der kunne laves et optog gennem byen?
Eller ville politiet som så ofte før forhindre dette under henvisning til truslen mod offentlig ro og orden ?

PerH

Posted: 12 marts 2009 - 16:04 - Svar

@Gunnar Biering
“Vedr. kollektiver (samfundsgrupper, religioner o.s.v.) bør kun gælde almindelige retsregler om, at det er ulovligt at opfordre til lovovertrædelser (f.eks.
at råbe “dræb jøderne”.) Alt andet skal kunne siges.”
Ja det er rigtigt. Jeg sondrer skartp mellem tilskyndelse til umiddelbar lovløshed dvs. opfordringer til at begå vold mod personer og tilskyndelse til had.
Det skal således være straffrit at sige:
– Gruppen X formerer sig som rotter
Men ikke
– Gå ud og dræb gruppen X
Det første er ikke en umiddelbar tilskyndelse til at begå vold men er kun en udløser såfremt modtageren via sit eget ræsonnement accepterer det moralske budskab og reagerer på det. Modargumentett mod denne sondring er oftest, at hadefuld tale dêrsom den antages som sand og moralsk fører til vold, men i et frit samfund må folk have frihed til at lytte til budskaber og selv påtage sig ansvaret for deres adfærd. Altså skal kun direkte tilskyndelse til vvold og lovløshed være strafbelagt.
“Vedr. personer bør udover det ovenstående også gælde injurielovgivning, beskyttelse af privatlivet o.s.v.”
Ikke helt med. Det er allerede strafbart at fremsætte ærekrænkende sigtelser om personer. Men kollektiver på millioner kan naturligvis ikke være omfattet af injurielovgivningen. En påstand om at jøder, muslimer, sorte, hvide er forbryderiske er jo hverken kategorisk sand eller falsk, og fordi den er sand for nogle gruppemedlemmers vedkomne må det naturligvis være straffrit at fremsætte en sådan udtalelse, blot den holdes i generelle vendinger. Jo bredere et kollektiv man angriber, desto større ytringsfrihed må derfor gælde. Den politiske ytringsfrihed ville være nul værd, hvis logikken fra § 266 b blev overført på ytringer om alle mulige kollektiver.

JensH

Posted: 12 marts 2009 - 20:03 - Svar

@JacobCT & LFPC

Jeg har lige hørt en repræsentant for Københavns Politi udtale, at der har været den slags før, men forskellen i.f.t. tidligere er at kisten vil blive båret gennem byen, hvorimod den tidligere lå i en rustvogn. Så det er altså på den måde et nyt mellemøstligt fænomen der nu vidner indpasd i Danmark.

Iøvrigt er TV2 Nyhederne og TV2NEWS begyndt at varme op til begravelsen som var der tale om en kongelig begravelse. Jeg formoder de vil sende live fra begravelsen, og at Jes Dorph Pedersen og Ulla Therkelsen vil kommentere, (sådan som de plejer ved kongelige begivenheder).

LFPC

Posted: 12 marts 2009 - 21:24 - Svar

“Hvis en jøde var blevet dræbt under en hate crime af islamiske bander, ville politiet mon så give tilladelse til at der kunne laves et optog gennem byen?
Eller ville politiet som så ofte før forhindre dette under henvisning til truslen mod offentlig ro og orden ?”

Man kunne muligvis forestille sig Per Larsen iføre sig sin stiveste lyserøde skjorte og rævesmil, og sige noget i den retning. Men så ville der godt nok falde brænde ned. Det ville han aldrig slippe afsted med, politikerne og justitsministeren ville blive rasende, og optoget ville blive godkendt. Så langt er vi ikke skredet i Danmark endnu.

Da en ung jødisk mand for nogle år siden blev slået ihjel i Paris var der en mindedemonstration, men der kom ikke ret mange deltagere – den dræbte tilhørte ikke en godkendt offergruppe – og optoget blev chikaneret af derboende muslimer.

LFPC

Posted: 12 marts 2009 - 21:29 - Svar

“kisten vil blive båret gennem byen, hvorimod den tidligere lå i en rustvogn. Så det er altså på den måde et nyt mellemøstligt fænomen der nu vidner indpasd i Danmark”.

På den måde udstiller de deres fremmedhed for hele Danmark. Det kan umuligt give dem nogle sympatipoints, netop fordi det er så frastødende et syn. Den mindste ansats til Mellemøstlig opførsel i forbindelse med optoget vil puffe en masse vaneanstændige over i vores retning. De skal virkelig lægge bånd på sig selv for at dette ikke kommer til at skade deres image. Jeg er varm tilhænger af alt der virker som øjenåbner, så man kunne måske sige at dette optog bare vil skære ud i pap hvad der allerede er en realitet, og derfor være en ‘god’ ting.

Johansen

Posted: 12 marts 2009 - 23:32 - Svar

Det var den samme øjenåbner mange fik, da en far havde klædt sin mindreårige søn ud som islamisk selvmordsterrorist til en Hamas-demonstration i Odense 29/12 2008.

Apropos de kvindelige? sorte spøgelser.
De er uhyggelige. Det er som et mareridt at se mennesker klædt ud på den måde i det 21. århundrede. Som om man er blevet sat ind i en tidsmaskine tilbage til præ-moderne tid.

Vivi Andersen

Posted: 12 marts 2009 - 23:36 - Svar

JensH

Det du skriver sad jeg netop og tænkte – at dette blot er endnu en skive der skæres af salamien.

Jeg finder det fuldstændig grotesk at der gives tilladelse til dette.

Men det er mig der ikke vil acceptere fakta -at vi er et godt stykke fremme i islamiseringsprocessen.

Angående Durban II har jeg læst at USA deltager på sidelinien.

Staterne bliver altså ikke væk .

HelgeD-H

Posted: 13 marts 2009 - 08:34 - Svar

De kvindelige sorte spøgelser i niqab i det 21. århundrede, jeg tænker på “sorte slyngel” i Anders And. 😀
Spøg til side. De kvinder ( i Flok) viser de ikke vil Vesten.
Jo Længere man er fremme i islamiseringsprocessen desto mere reaktionært synes islam at blive. http://www.youtube.com/watch?v=kPxvLu4VIq8 Daily Life in Albania 1944.
En muslim m/k er i yderste konsekvens ens bøddel.
Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at man er hensat tilbage til Muhammeds tid, som ikke-muslimer bekriget af muslimer. Man Kan bare læse Kåre Bluitgens
bog: “Koranen og profeten Muhammeds liv” , ISBN 87-638-0049-7

Før Muhammed kom til magten i Mekka og Medina må der have været mange
kirker og synagoger på den Arabiske halvø.
Kirkerne og synagogerne blev efter Muhammeds magtovertagelse jævnet med jorden, eller ombygget til moskéer.
Det forekommer mig, at Arabien har henvendt sig til et dansk arkæologi-selskab
som har ny teknologi som er i stand til at scanne jordoverfladen for uopdagede
fortidsminder. Så kan araberne destruere de sidste rester af jahiliya på arabisk
islamisk jord.
Det er en dyd for muslimerne at ødelægge kirker, klostre og synagoger, men en
helligbrøde for muslimer at profeten Muhammed bliver illustreret.

Skønt jeg også har online “underskrevet” for at protestere mod Durban II,
så vil politikere og statsledere alligevel ikke holde sig væk fra Durban II.
De udfordrer skæbnen, og det ender med at de muslimske lande får deres vilje
med at det bliver forbudt at modsige islam. Vesten er blevet svagere 🙁

PeterK

Posted: 13 marts 2009 - 09:40 - Svar

@Gunnar Biering

Forbryderligtog.
OK, jeg ved ikke om han var kriminel, så jeg trækker den tilbage.

JensH

Posted: 13 marts 2009 - 10:28 - Svar

@LFPC

“På den måde udstiller de deres fremmedhed for hele Danmark. Det kan umuligt give dem nogle sympatipoints, netop fordi det er så frastødende et syn”

Du har vvirkelig en pointe der. Det er lige før jeg nu sidder og håber på, at nogle af deltagerne affyrer medbragte våben op i luften, om så det ‘kun’ er gas-pistoler. Det virkelig give de måbende seere mindelser om scener de normalt kun ser på TV fra Gaza-striben. Og det er ikke utænkligt det sker. Muslimerne i København må jo efterhånden have den fornemmelse, at de kan tillade sig hvadsomhelst, og samtidig møde fuld forståelse fra centrum-venstre flertallet på Københavns rådhus.

JensH

Posted: 13 marts 2009 - 10:47 - Svar

Tjah, men kan jo tage denne historie som udryk for, hvor godt de Danske jøder er integreret i det Danske samfund:

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/03/13/061405.htm

Ligesom der findes en vis procentdel af befolkningen som helhed der er dybt naive når det kommer til islamismen, så er der logisk set også en vis procentdel af de Danske jøder som er naive. De Svenske jødiske organisationer har også været stærke fortalere for den vanvittige udlændingepolitik der føres hinsidan, og generelt siger det vel en del om de Skandinaviske samfund, som ifølge alle målinger er såkaldte ‘højtillidssamfund’, hvilket vil sige, at der borgerne imellem er en høj grad af tillid, og en høj tiltro til andre medborgeres gode og reelle hensigter. Det er selvfølgelig altsammen glimrende, men det gør også at Skandinaverne til tider har en naiv tilgang til mere kyniske og voldsprægede kulturer. Da de Skandinaviske jøder som sagt er særdeles velintegrede har de selvfølgelig denne samme tendens til naivitet, når det kommer til specielt islamisk kultur og supremacisme. De er har ikke de samme erfaringer som deres trosfæller i Israel, og er som alle andre heroppe produkt af den Skandinaviske ‘dialog-kultur’.

174-3

Posted: 13 marts 2009 - 11:15 - Svar

@PeterK

Vi ved på den anden side heller ikke om, han IKKE var kriminel.

Jeg mener ikke at have læst nogen steder, at han ikke tidligere var kendt af politiet?

174-3

Posted: 13 marts 2009 - 11:29 - Svar

@PeterK

Lidt om Mustafa Shakir Hsownay. Ifølge denne artikel er han uskyldig, og der er i øvrigt ingen, der fortjener at blive skudt ned på gaden.

B.T. 10.03.2009:

“Allah vil straffe Mustafas mordere

Søster til bande-offeret fra Mjølnerparken ønsker ikke selv hævn

Af Birger A. Andersen

De flygtede fra krigen og volden i Irak. I stedet er de blevet dødeligt ramt af bandekrigen i København.
»Vi troede, at der ville være fred nok her. Men det var nok omvendt. Måske havde det været bedre at blive i Irak, så Mustafa ikke var blevet skudt. Det er ikke til at vide,« siger 20-årige Somaya.
Forrige fredag blev hendes storebror Mustafa , 25, et af bandekrigens uskyldige ofre. I en byge af pistolskud blev han mejet ned i en bil på en parkeringsplads i Mjølnerparken på Nørrebro af ukendte gerningsmænd. Selv om han ifølge politiet intet havde med banderne at gøre.

(…)

Hendes (Somayas og Mustafas) irakiske familie er meget troende muslimer, der har lagt deres liv i hænderne på Allah. Derfor nærer de heller ikke noget brændende ønske om hævn overfor Mustafas mordere.
»Vi ved som troende, at hvert menneske har sin tid. Når det bliver færdigt, så dør vi. Ligegyldigt hvor vi er.
Og de, som skød Mustafa , kommer til at få deres straf før eller siden. En dag får de deres straf. Derfor føler vi ikke noget behov for hævn eller noget. Men det er svært at tilgive dem,« siger Mustafas lillesøster.

Ud at sejle
Umiddelbart inden drabet havde han været på arbejde i sin fætters fastfood-restaurant Tex-Mex i Griffenfeldsgade. I næste uge skulle han være begyndt at sejle.
»Han ville arbejde i tre-fire måneder med at sejle, så han kunne tjene penge. Så ville han komme tilbage, få en lejlighed, blive gift, købe en bil og leve livet stille og roligt,« fortæller hans lillesøster.
Nu venter familien i stedet på, at kriminalpolitiet frigiver Mustafas lig, så han kan blive fløjet til Irak og begravet i familiegravstedet i den lille landsby i det sydlige Irak, hvor familien stammer fra.
»Min anden bror rejser med derover til begravelsen og regner ikke med at komme tilbage. Han fik et chok ligesom os alle sammen. Han har ikke noget at blive her for nu. Han vil helst derover,« fortæller Somaya.
»I vores familie vil vi gerne begraves i vores hjemland, når vi dør. I fremtiden vil vi nok også rejse til Irak en gang imellem for at besøge Mustafa ,« tilføjer lillesøsteren til et af de uskyldige ofre for den københavnske bandekrig.
Politiet står fortsat uden konkrete spor af gerningsmændene, som øjenvidner har beskrevet som danske af udseende.

Bandekrigens dødsofre
2. marts 2009
Anders Wehage, 30, dræbes af to maskerede mænd på Café Våren på Amager. Tre andre såres af skud.
27. februar 2009
Mustafa Shakir Hsownay , 25, dræbes af skud i Mjølnerparken på Nørrebro.
14. august 2008
Osman Nuri Dogan, 19, dræbes af skud fra en Kalashnikov-riffel på Ruten i Tingbjerg.”

Axel

Posted: 14 marts 2009 - 10:42 - Svar

Småtingsafdelingen, men alligevel …

Kalashnikov er den engelske translitteration – den korrekte danske er Kalasjnikov.
Bogstavet ‘h’ findes ikke i det kyrilliske alfabet.
(Det kyrilliske ‘H’ svarer til det latinske ‘n’. Russ.: ‘HET’ = eng. translitt.: ‘nyet’, da.: ‘njet’.)

Vi skriver jo heller ikke Chernobyl, men Tjernobyl, og ikke Gorbachev, men Gorbatjov … osv.

Leave a Comment