1
apr
Seneste opdatering: 2/4-09 kl. 1508
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Der er  over 16 måneder til valget i Sverige i 2010, men der varmes tidligt op i teaterfoyeren. Replikkerne er allerede slidt ned til absurditet. Hvem forbinder længere noget med ordet “främlingsfientlig”, som forekommer i hver anden sætning ? Enoch Powell var skrækslagen for at hans land skulle havne  i en tragedie, lig den han havde set i Indien, han havde de ædleste politiske motiver: forebyggelse af ulykker. Alligevel gik han over  i historien som en afskyelig person, en ikke-humanist, den Onde selv. Hele den såkaldte debat, var ét langt symptom på, at der var noget der ikke kunne debatteres, at æstetikken lapper langt ind over selve “sakfrågorna”, indholdet. Det samme ser vi i Sverige nu fyrre år efter. Man diskuterer ikke de masssive problemer, Sverigedemokraterna er et symptom på, selvom der trods  pressens økonmisering med sandheden, er hårde facts nok som diskussionsunderlag. Man diskuterer Sverigedemokraterna og deres mulige “främlingsfientlighet” og retorik. Det er ikke en politisk diskussion, det er en leder i  et glittet modeblad. Det er et demokrati, der piller hår op af suppen, mens restaurationen brænder. Det er ukvalificeret og impotent og det tegner til en udmarvende og sejg valgkamp, der bliver en pine at overvære. En dårlig fodboldkamp, som måske endda ender 0-0. Det er antagelig for meget at håbe  på, at valgkampen nogensinde kommer om bag ordene og ind til sagen. Det hele er facade. “Generøs flygtningepolitik”, “alla människor lika värde”,  “främligsfientlig”, – det er alt sammen tomhed og jag efter vind i et teaterspil med  mere eller mindre gode skuespillere. Tilskuerene forlader ikke forestillingen som mere  overbeviste demokrater, men de går ud i et land, der er  ændret for altid mens forestillingen spillede.

“Avgrundshögern” – C’est Nous !

Andreas Malm finner hennes svenska motsvarighet i kulturskribenten och samhällsdebattören Dilsa Demirbag-Sten. Det är i denna borgerliga hegemonistiska världsbild som Muhammedkarikatyrerna och Lars Wilks rondellhundar får sin islamofobiska kontext. Danmark har ju sedan länge passerat anständighetens gräns gällande synen på invandrare och musimer i synnerhet.

Hur bred och djup misstron är mot muslimer vet vi ännu inte. Det har, precis som Andreas Malm påpekar, funnits en viktig orsak att känna stolthet över att vara svensk: vi har hittills varit förskonade från avgrundshögern till skillnad mot exempelvis Danmark.

Muslimen-vår tids syndabock. Den sidste nye er “parasithögern“. Sprogakrobatikken har trods alt  underholdningspotentiale.

I fraværet af sheriff, et stk. Smith & Wesson og fire alen reb

D. 3.3.2009 kunne Århus Stiftstidendes Bente Tahmasbi Hansen meddele de glade nyheder at

Stemningen er god og kaos i Århus V er aflyst. Beboerne har rejst sig mod ballademagerne. En stor del af Trillegårdsbandens hårde kerne sidder nu bag tremmer og resten følges tæt.

ÅRHUS: »Vores svind er nu på niveau med alle andre Faktabutikker, så der er ikke mere organiseret kriminalitet i butikken. Også stemningen er god, så vi har kun vagter i det samme omfang som i alle vores andre butikker,« siger lederen af Fakta på Kappelvænget i 8210, Michael Christiansen.[…] Det lovløse vest er blevet lydigt

Men ak, det blev en stakket glæde, for d.d. 2.4.2009 ser det ud til at banditterne er vendt tilbage:

To unge fra Trillegårdsbanden blev onsdag aften anholdt efter stenkast mod den hårdt plagede Fakta-butik på Kappelvænget.

Østjyllands Politi fik anmeldelse om stenkast mod forretningen klokken 20. Da betjentene kom til stedet ville de unge ikke følge en henstilling om at forføje sig. Det medførte anholdelse af to unge på henholdsvis 17 og 19 år.[…] Stenkast mod plaget butik

Der er selvfølgelig flere velkendte sider i dette: Ønsket om solstrålehistorier som kan give en illusion af at det går den rette vej fører til overdreven optimisme, en provinsavis karakteriseret ved konfliktskyhed og enfoldighed er særligt tilbøjelig til ikke at se de videre perspektiver, og, måske, en journalist der er personligt fedtet ind i historiens problematik, og ingen redaktionssekretær der kunne drømme om at skære igennem her (LFPC).

Geert Wilders’ Freedom Party rises to 32 seats

The Freedom Party of populist right-wing leader Geert Wilders has climbed again in the polls, this time to a record of 32 seats in the 150-seat parliament. The Freedom Party is in first place and is now four seats ahead of the Christian Democrats, the largest of the three parties in the governing coalition. Pollster Maurice de Hond attributes the rise in popularity to his departure from a parliamentary debate on Thursday. He walked out of the debate in a huff, describing the debate on the economic crisis as “a sham”. Sixty percent of voters who describe themselves as right-wing say they will vote for Wilders’ Freedom Party. Radio Netherlands

Kurt Lundgrens minnesfond til gagn för det fria  ordet

se her og her. Ordet er friere i Sverige end i al den tid jeg husker, men det siger desværre ikke alverden.

En avis med hænderne over dynen

jessenOvre i Århus har de en lille hensygnende avis der vistnok kun holdes i live af pengeinfusioner fordi det Berlingske Hus ønsker et fremskudt brohoved i JP-land. Århus Stiftstidende kalder sig stadig for en borgerlig, liberal avis, men det er mange år siden de var en regulær partiavis for de konservative, og det borgerlige skal under alle omstændigheder forstås på nutidens betingelser, hvilket formentlig kan indsnævres til noget med samfundsøkonomien. På det værdipolitiske område ligner de såmænd alt andet: Pænhed og en dræbende konsensus og konformitet der overlapper den yderste venstrefløj. Som sådan illustrerer pjoskeren ret fint det borgerlige hængedynd og profilløsheden. Man er anstændig, tænker gode tanker, og Dansk Folkeparti er den magiske talisman som man rituelt stiller sin stuerenhed til skue ved hjælp af. Hykleriet i shamingen af dette demokratiske parti, samtidig med at man selv har ansat en journalist som Ole Jessen som ikke kan betegnes som borgerlig efter noget kriterium, er så tykt at man kunne skære i det. Men de ville aldrig fatte det selv. Venstreradikalisme betragtes i disse kredse som ren livsstil, ikke som noget samfundsundergravende, og derfor ikke ækvivalent med den ekstremisme på den anden fløj som de mener at DF tilhører.

SÅ GØR DANSK Folkeparti det igen. Puster til ilden. […]

Dansk Folkeparti benytter desværre enhver lejlighed til at skabe splid mellem de mange befolkningsgrupper af forskellig herkomst, der har et ønske om at bo i Danmark. Den optræden er med til skabe det modsatte af, hvad partiet på det yderste højre i dansk politik siger, det står for.

DANSKE FOLKEPARTI VIL nemlig ikke integration. Dansk Folkepartis popularitet næres ved fortsat at lægge nogle befolkningsgrupper for had. De grupper, der ikke religiøst eller på anden vis indordner sig under, hvad Dansk Folkeparti mener, er dansk. Men det parti har vel ikke patent på danskhed endsige på definitionen på danskhed. […] Det Udanske Folkeparti

Til illustration af den tilgang til emnet islam som Stiftstidendes journalist Ole Jessen repræsenterer, og som altså angiver avisens anstændige alternativ til DF, kan flg. eksempler nævnes: “Det er samtidig meget små grupper af muslimer, som er langt, langt ude i ideologisk ekstremisme i forhold til det store flertal af moderate muslimer, som i øvrigt bor og færdes i en by som Århus” (22.8.2005), “De Islamiske Domstole [i Somalia] havde skabt fred, og det er overdrevet at sammenligne dem med Taliban i Afghanistan. De består af 13 grupper, hvoraf kun én eller to er meget ekstreme, siger Osman Farah” (20.1.2007), “Vi bestemmer altså selv, om vi vil gå med tørklæde. Det er ikke noget, vores forældre skal bestemme,« siger de tre piger i munden på hinanden” (20.1.2009), “Flere muslimske organisationer i Danmark tørster stadig efter retfærdighed, og derfor hives to redaktører fra Jyllands-Posten i landsretten i næste uge med krav om, at de dømmes for blasfemi og injurier” (2.5.2008). Jessens arbejder er karakteriseret ved overfladiskhed, rene plusordsreferater uden perspektivering eller kritiske spørgsmål, mikrofonholderi og enfoldighed, alt sammen velkendte nutidsjournalistiske dyder, men her altså i en grad man formentlig kun kan slippe afsted med i en provinsavis. Trods alt. Men alt i alt måske en kompakt opsummering af journalistik, borgerlig profilløshed og hykleri i dagens Danmark (LFPC). [foto: Århus Stiftstidendes Ole Jessen i marken med venstreradikale demonstranter, 11.10.2008]

 

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


HelgeD-H

Posted: 2 april 2009 - 06:52 - Svar

Ak! Naivismens inerti m.h.t. Den Politisk Korrekte mening.
Hvad er det vi gør med vort land? Og hvad er det de andre oprindelige befolkninger
gør med deres oprindelige nationer rundt omkring i (Vest)europa?
Virkelighedsflugt, tant og fjas, “X-faktor”, “sandhedens time”, underholdning,
grænseoverskidende tabubrydende sex til frit skue, og politisk fnidder.
Det er den sikre deroute til afgrunden. Hele tiden skal man stadig høre hvor fremmedfjendske vi etniske danere er.
Sir Enoch Powell og Mogens Glistrup blev stemplet som afskyelige personer, nogle ikke-humanister, og de onde selv. Pia Kjærsgaard, DF-mænd og DF-kvinder
og Geert Wilders får ustandselig de samme betegnelser i medierne.
For hver dag der går bliver ikke-muslimer mere og mere kringsat af imperialister.
Fordi jeg ikke på islam tror, skal jeg leve som i helvede på jord.
Tavse Flertal – Så vågn dog op !

intel

Posted: 2 april 2009 - 09:58 - Svar

Det er groft, at Snaphanen omtaler Ole Jessen som journalist.

Det rigtige ord er PROPAGANDIST.

Niels H

Posted: 2 april 2009 - 10:08 - Svar

Her er en der har prøvet buskort tricket:

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1149050.ece

Gunnar Biering

Posted: 2 april 2009 - 10:12 - Svar

Jeg møder løbende svenskere, og en gang imellem er der anledning til at spørge dem om, hvad de mener om den svenske indvandringspolitik. De er alle imod den, men mener ikke, at de kan gøre noget. De fleste kan ikke forestille sig at stemme på Sverigesdemokraterne.

Sveriges politiske billede er nok som Danmarks var i ca. 1995. Der er store muligheder for det etablerede parti, der først kaster korrekthedens maske, ligesom Venstre herhjemme gjorde i slut-1990erne.

Det drejer sig vel om at stille den svenske udlændingepolitik 20 år tilbage, til før alt gik amok under Carl Bildt. Så må de tage den derfra. Første trin i førstehjælp er nu en gang at standse katastrofens udvikling.

Niels H

Posted: 2 april 2009 - 10:27 - Svar

Helge jeg må indrømme jeg har samme skepsis som dig, hele vores land er ved at gå nedenom og hjem. En ting er den altødelæggende politiske korrekthed men en anden er de forebilleder den nuværende ungdom bliver flasket op med. X-faktor, reality tv stjerner og gangsta rappere det er hvad en masse unge drømmer om at blive og det er absolut ikke godt for samfundet i længden

JensH

Posted: 2 april 2009 - 10:31 - Svar

OT

Jeg ved ikke om det er mig der overfortolker dette Politiken-interview med filminstruktør Ole Bornedal, men det forkommer mig at være udtryk for en ny tendens på venstrefløjen. Om sin nye film udtaler Bornedal bl.a. at “Det er på tide, at proletariatet får smæk på film”, og i filmen beskrives “proletaren” (eller “jyden” som åbenbart er det samme), som en vanvittig rablende gal rascist, der ikke går af vejen for vold mod flygtninge:

“Bosnieren jages i forlængelse af en våd byfest af en fuld hoben af borgere, der vil klynge ham op, og han bliver taget ind hos et yngre middelklassepar, der barrikaderer sig i huset, mens stemningen stiger udenfor.”

Det forkommer mig, at den gamle ‘offergruppe’, nemlig arbejderklassen, ikke længere er så velset på venstrefløjen mere, ja, vel idag nærmest noget af mest vulgære og reaktionære der findes i samfundet, mens de har fået et meget mere ‘nuanceret’ syn på den bedre-stillede middelklasse, der som Rune Lykkeberg beskriver dem samtidig udgør den kulturelle overklasse. Skyldes dette ‘paradigme-skift’ hos venstrefløjen, at det er hos de traditionelle LO-arbejdere at modstanden mod masse-indvandring og islamisering er størst??? Og at DF har mange vælgere blandt disse?? Jeg synes ihvertfald aldrig mere man hører venstrefløjen tale om ‘solidaritet med arbejderkalssen’, snarre tværtimod.

http://politiken.dk/kultur/article682313.ece

Gunnar Biering

Posted: 2 april 2009 - 10:47 - Svar

> JensH

Det er en interessant vinkel. Mon ikke indvandrerne har erstattet “arbejderklassen” som objekt for den politisk korrekte pseudoakademiske overklasses messiaskompleks? Efter 1968 skulle alt i samfundet indrettes for at imødekomme den formodede undertrykte arbejderklasse, idag er det indvandrerne – dvs muslimerne – som caffe latte-segmentet vil indrette samfundet til at betjene.
Jeg savner tiden før 1968! Jeg tror, LFPC engang skrev om lektor Blomme-typerne, der styrede samfundet dengang – dog uden Scherfigs figurs sadistiske og perverse træk.
Aviserne berettede forleden, at man taler om igen at niveaudele skoleklasserne, ligesom dengang. Så mon ikke pendulet langsomt svinger tilbage mod den sunde fornuft og erfaringsbaserede synspunkter.

Niels H

Posted: 2 april 2009 - 11:06 - Svar

JensH

Jeg har på fornemmelsen at det hænger sammen med at den “originale” arbejder klasse betaler topskat og bor i egen villa, en del af dem er nok netop cafe latte-segmentet idag. Venstrefløjen er så blevet nød til at finde nye undersåtter og da der ikke er megen prestige i at forsvare bistandssegmentet og kassedamerne, har de kastet sig over de spændende fremmede fra de sofistikerede kulturer, som kun venstrefløjen formår at værdsætte og forstå

steen

Posted: 2 april 2009 - 11:19 - Svar

@ Jens – nu kender jeg ikke Nørresundby så godt, så jeg kan ikke sætte mig ind i Bornedals traumer, men det hele lugter af at “nu skal min baggrund ha smæk, og også et par smæk til mig selv”.:

»Jeg ville sådan ønske, at vi var nogle andre end os to«,
»Den scene er det stærkeste filmkunst, jeg har været med til at lave. Alt ligger i den scene: fortvivlelsen, kærligheden, udsigtsløsheden, glæden, den forstilte folkelighed, fortabelsen ? Vi skød den, vi cuttede scenen. Og så græd vi alle sammen.

Jens´teori har nok noget for sig. DF er jo stort i mange provinsbyer, hvad det mildt sagt ikke er i København.

JensH

Posted: 2 april 2009 - 11:57 - Svar

@Gunnar Biering

“Mon ikke indvandrerne har erstattet “arbejderklassen” som objekt for den politisk korrekte pseudoakademiske overklasses messiaskompleks?”

Du har nok ret. Men det forklarer jo trods alt ikke hvorfor den gamle offer-gruppe, arbejderkalssen, lige pludselig nærmest er blevet foragtet på venstrefløjen. Kan Nasar Khadar mon være inde på noget af forklaringen, da han for nylig skrev en JP-klumme om venstrefløjens
tankegang mht. den ‘udvalgte’ offergruppe. Under overskriften “Venstrefløjens ”skabsracisme”: Hold kæft og vær offer!” skrev Khadar bl.a.:

“Her synger Venstrefløjen den samme sang om, at Gode Mennesker kun befinder sig til venstre for midten.
Til det formål skal Lille Hassan passe sin rolle: han er offeret, der kommer ind på scenen engang imellem og råber ’det er racisme’, og i ren taknemmelighed over, at Helligheden hjælper ham, skal han selvfølgelig sætte et rødt kryds, når han skal ned og stemme. Men han skal huske at gå af scenen igen, så Helligheden kan få god plads til at spille sin rolle og pudse glorien, og han skal slet ikke begynde at tænke selv, og f.eks. flytte stemmeblyanten et andet sted hen på valgsedlen.”

Nasar Khadars klumme handler selvfølgelig om venstrefløjen og muslimerne, men kunne man ikke bare udskifte navnet “Lille Hassan” med navnet “Postarbejder Viggo”, og så ville det være en beskrivelse på hvorfor venstrefløjen har vendt arbejderklassen ryggen???

@Niels H
“at det hænger sammen med at den “originale” arbejder klasse betaler topskat og bor i egen villa,”

Det er jo langt fra alle LO-arbejdere der gør det. Og iøvrigt, da jeg voksede op i et parcelhus-kvarter i 1970’erne var det et sådant kvarter man dengang kaldte et “arbejder/middelstands”-kvarter, og når jeg husker tilbage på hvad mine kammeraters forældre lavede, så var det rent faktisk et mix af traditionel LO-arbejderklasse og ‘boglig uddannet’ middelklasse.

@Steen

“DF er jo stort i mange provinsbyer, hvad det mildt sagt ikke er i København.”

Nej, måske ikke lige indre by. Københavns kommune er ræverød. Men hvis vi taler om Københavns-OMRÅDET, så er det værd at bemærke, at ude i vestegns-kommunerne, der ligger DF på procentsatser som er over landsresultatet ved folketingsvalg, hvorimod de ikke ligger særlig godt ved kommune-valgene i disse hvad der før i tiden blev betegnet som “traditionelle Socialdemokratiske arbejderkommuner”. Sådan forholdt det sig ihvertfald, da jeg checkede tallene i.f.m. 2005 valget. Nu er disse vestegns-kommuner også kendetegnet ved, at de har meget socialt boligbyggeri, og har som følge deraf måttet tage mange muslimske ‘flygtninge’ op gennem 1980’erne og 1990’erne, og det var da også borgmestrene i disse kommuner der var nogle af de første socialdemokrater, som brokkede sig over indvandringen.

PeterK

Posted: 2 april 2009 - 12:57 - Svar

@HelgeD
Du lokkede mig obver på ekstrabladet hvor jeg ellers kun k ommer når jeg skal have adrenaline lidt op. Her er et klip:

Citat
Og det går uden problemer, siger Kaj Majlund til ekstrabladet.dk

Han understreger, at det er noget, man gør meget ud af at undervise i i Københavns Lufthavn.

– For vi ønsker netop ikke, at der sker misforståelser, der kan tolkes i retning af racisme eller omvendt racisme, siger han.
Slut citat

Her blev man sørme klogere, der findes altså både racisme og omvendt racisme. Hvad er omvendt racisme? Positiv særbehandling, som jo også er racisme?

Gunnar Biering

Posted: 2 april 2009 - 13:09 - Svar

> JensH:
Du skriver: “Men det forklarer jo trods alt ikke hvorfor den gamle offer-gruppe, arbejderkalssen, lige pludselig nærmest er blevet foragtet på venstrefløjen.”
Lige den vinkel med de pseudointellektuelles modvilje mod arbejderklassen: Den har nok altid været der – og ihvertfald har der altid været modvilje den anden vej. De to grupper har jo helt modsatte livssyn: Arbejderne har et borgerligt, maskulint (?) livssyn, kontant afregning, enhver skal have, hvad han har gjort sig fortjent til, mens de pseudointellektuelle har et funktionærlivssyn, feminint (?), alle skal have det, de har brug for – også udlændinge, der nok har brug for at bo i den danske velfærdsstat!
Men tidligere kunne de pseudointellektuelle bedre skjule deres modvilje, fordi arbejderne stemte på Socialdemokratiet. I dag stemmer de, så vidt jeg kan forstå opinionsundersøgelser om sagen, på Venstre og Dansk Folkeparti, og det er jo utilgiveligt.

JensH

Posted: 2 april 2009 - 13:15 - Svar

@Gunnar Biering

“I dag stemmer de, så vidt jeg kan forstå opinionsundersøgelser om sagen, på Venstre og Dansk Folkeparti, og det er jo utilgiveligt”

Ja, og venstrefløjen har i modsætning til før fuldstændig opgivet tnaken om at “bevidstgøre arbejderklassen”. Men nuvel, nu har de jo også fundet en ny offergruppe de kan kaste al deres forlorne solidaritet over på.

Janne

Posted: 2 april 2009 - 13:30 - Svar

Tak for kaffe en sur gammelpatriark og tørklædevogter denne Flemming Hvidtfeldt er.

Religion og religiøs adfærd og dogmer er udtryk for holdninger som skal kunne diskuteres på lige fod med alle andre holdninger. Det forekommer mig at den århusianske avismand har det lidt svært med ytringsfriheden. Hvor er det godt at der er politikere der holder liv i ytringsfriheden – vores samfunds nerve og åndedræt. Der er mange avisfolk og kulturfolk der bestemt ikke er de bedste rollemodeller når det handler om at holde debat åben for alle.

Tankevækkende at se hvor mange ældre mænd der vogter tørklæder og altså også niqab til kvinder.

Janne

Posted: 2 april 2009 - 13:37 - Svar

Individuel frihed og tryghed/sikkerhed for det enkelte individ og samfundet må stå højere end religiøs frihed til at undertrykke og forskelsbehandle kvinder.

Karsten, Objektivist

Posted: 2 april 2009 - 13:41 - Svar

Det seneste eksempel på tilsværtningen af DF hørte jeg så sent som imorges på P1. Christina Antorini var i diskussion med DF’ere Christian Hansen (tror jeg det var) om DF’s forslag om indførelse af en seksual-kanon i folkeskolen (ja, det ser lidt underligt ud på skrift ;O). Antorini påstår i indslaget, at det er DF’s politik, at unge skal vente med sex til efter ægteskabs indgåelse !! Christian Hansen var ved at falde ned af stolen af overraskelse/grin…. Jeg er overbevist om, at der er vedtaget en skjult konsensus om, at latterliggøre DF ved enhver given lejlighed…..med alle tilrådighedstående midler…også dem der er helliget af målet.

Janne

Posted: 2 april 2009 - 13:42 - Svar

“Hvis den pågældende kvindes religion påbyder hende at gå klædt, som tilfældet var, skal hun naturligvis have lov til det.” Utroligt at en chefredaktør på en dansk avis kan være så ignorant. Kvinden må skjule sit ansigt for at gå i danske gader i 2009!

Janne

Posted: 2 april 2009 - 13:44 - Svar

Karsten, objektivist

SF og Antorini skal jo bare huske at tænke på at det kan være svært at få nye vælgere og medlemmer til SF hvis potentielle vælgere a priori latterliggøres… Tænk at SF ikke har lært det endnu.

Janne

Posted: 2 april 2009 - 13:44 - Svar

Hov Antorini er fra Socialdemokratiet. Men min pointe gælder også for Socialdemokraterne.

Johansen

Posted: 2 april 2009 - 13:55 - Svar

Kronik af Farshad Kholghi i Berlingske Tidende i dag:

“Hvis jeg var integrationsminister”

http://www.berlingske.dk/article/20090401/kronikker/704010102/

JensH

Posted: 2 april 2009 - 14:03 - Svar

@Johansen

Jaja, nogle af Farshad Kholghis forslag er da okay. Men hvis jeg imorgen blev udnævnt til Integrationsminister, så ville min første minister-handling være, at ændre ministeriets navn til ‘Repatrierings-ministeriet’.

Findes der i dagens Danmark et mere intetsigende ord end ‘integration’?? Det eneste formidlende ved ordet er, at det i det mindste ikke er direkte farligt for demokratiet som ordet ‘dialog’, som når det bliver brugt i dagens Danmark reelt betyder eftergivenhed for formørkede islamister.

li

Posted: 2 april 2009 - 14:12 - Svar

@ PeterK
Ja, jeg var også ved at falde ned af stolen af forbavselse over, dhimmi-tanten Kaj Majlunds naiv udtalelser.
Sådan en følelses mæssig bange mandslinge, der åbenbart ikke er mand nok til at forklarer de altid tudefjæsmaskerede muslimer om, at regler gælder for alle OGSÅ allahs underkastede.
Tilmed er SUT-SKO mandslingen stolt over at efterkomme særkrav for tilhængere med synlige symboler på koran-bogstavstro terrorisme, med særrum til de underkastede voldslydige udøvere af koran-terrorismen, og så i en lufthavn!
Jeg er ikke sikker på denne overfølsomme bange konfliktsky mandslinge Kaj Møglund er placeret i det rigtige job.

Tænk hvis denne uduelige dhimmi-dillitante Kaj Møglund var ansat som formand for et busselskab, ville idioten så installere aflukkede rum i busserne for at kunne kontrollere jihad-maskerede affaldssækkeklædte? og måske bederum og brækposer ved sæderne, som vi vantro kan trække over vores hoveder, når de tudefjæsmaskerede muslimer indtager bussen, for ikke at krænke de rettroende terrorister med vores blottede vantro ansigter!!

Nu må galskaben da snart stoppe!!!!!!

174-3

Posted: 2 april 2009 - 17:16 - Svar

@Janne

Flemming Hvidtfeldt foretrækker sine kvinder i kort snor.

Søren Ferling

Posted: 3 april 2009 - 10:49 - Svar

Til det med uddannelsesborgerskabet og arbejderklassen og solidaritet…

Som jeg har forstået det, har det venstreorienterde borgerskab idag vendt sin solidaritet mod den tredje verden.

Vi i i-landene er, i deres fortælling, alle – rig som fattig – middelklasse, ‘kapitalister’ og arbejderklassen er de befolkninger i den tredje verden, der udfører lavtlønnet arbejde beregnet på eksport.

Venstrefløjens racisme mod hvide er altså i sit teoretiske udgangspunkt ikke biologisk racisme, selv om det selvfølgelig bliver det i de brede masser, men klassekamp, hvor vi hvide så bare er så uheldige at have rollen som vor tids kulakker, der jo også blev folkemyrdet, fordi de var lidt bedre stillede end gennemsnittet.

Personligt mener jeg at analogien til vores eget proletariat er falsk fordi ulandene jo ikke som lande er jordløse, hvad der ellers karakteriserer proletariat, der er blevet overflødigt i jordbruget som følge af mekanisering.

Under en udpræget liberalistisk verdensorden, har marxisterne dog en pointe.

Jeg mener så også at handelsrestriktioner er den eneste vej frem – også for ulandene – det var sådan landene i i-landene blev rige og også den måde, jeg tror Afrika kan få en chance på.

Leave a Comment