30
apr
Seneste opdatering: 30/4-09 kl. 2203
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Når man nu her i forgårs læser svenske aviser usle bortforklaringer af Sveriges voldtægts-europarekord, så harmes man på ofrenes vegne. Deres fejghed, løgne og bagatelliseringer har en pris, de er på nogens bekostning, nemlig kvinderne og børnene bag de årlige 5.400 anmeldte voldtægter. Over 500 gruppevoldtægter og over 1200 overgreb på under 15 årige. For ti dage siden sendte svensk TV 4 et interview med Jenny, én af de to piger der i 2005 blev racistisk gruppevoldtaget og svært mishandlet af fire somaliere i Göteborg. Også dengang fortav medierne den del af sandheden, de syntes var for ubehagelig for dem selv at videregive, og som folk ikke havde godt af at kende. Få pjalte har mere fortjent den foragt de nyder, end disse journalister. De skulle da lige være universitetsfeministerne, der heller ikke synes at hele billedet er karriereopportunt at tale om. Søstersolidariteten har sine ret snævre grænser, hellere ta’ sit parti og blive genus-professor eller fast meningsmaskine i Aftonbladet til en god million. Det her rammer alligevel kun almuen, det billige skidt. Somalierne er ude af fængsel forlængst. I USA ville de have fået mellem 20 og 30 år, hvis ikke livstid. Hvem er de rigtige feminister? (2005: Etnisk transformation i Aftonbladet.)

screenshot007screenshot0043alla4

En festkväll med vänner blev plötsligt en skräckkväll. Jenny våldtogs och misshandlades svårt. Lyssna på hennes skakande berättelse.I en intervju berättar Jenny om kvällen som förändrade hennes liv, hur det kändes att möta våldtäktsmännen i domstolen — och hur hon slutligen lagt den brutala upplevelsen bakom sig. Video med  Jenny, 10 minutter.

Gärningsman och offer:

Urvalsgruppen består av 100 rapporterade våldtäkter efter den 1 april 2004. Andra kriterier är att samtliga offer har varit över 16 år samt att det har funnits en ensam gärningsman.Majoriteten av offren, 93 procent, var kvinnor. Åldersprofilen var lägre än i flera andra länder. Ungefär två av tre var 16-30 år, varav 42 % var yngre än 21 år. En majoritet av offren var vita och svenska medborgare. En av fem hade icke-svensk bakgrund.De misstänkta gärningsmännen var alla män där ytterst få var under 21 år. De misstänkta gärningsmännen hade en mer varierande etnisk bakgrund. En tredjedel av alla misstänkta förövare var utländska medborgare. [ Herom hersker der væsentlig uenighed samt under- og misinformation]

Fakta: De höga anmälningstalen beror inte enbart på hög anmälningsbenägenhet. Tvärtom tycks det vara så att våldtäkter är ett mer frekvent brott i Sverige.

Sverige är sämst i Europa på uppklarning i form av åtal.

Andelen anmälda våldtäkter inom relationen är inte högre än i andra länder.  Flest våldtäkter i Sverige

Turkey ‘the perfect example,’ says Albright

Måske Tyrkiet er et perfekt eksempel, men så absolut ikke på det som USA er så ivrige efter at stoppe ned i halsen på europæerne. Idioti trives også hos de der har haft deres gang på de bonede gulve, og man må spørge sig selv om den tidligere udenrigsminister virkelig er så monumentalt uvidende at hun ikke er klar over at det demokratiske islæt i Tyrkiet er eksplicit på trods af, ikke på grund af, islam, en religion skabt af en “amoralsk beduin”, i Kemal Atatürks ord, hvorfor Atatürk søgte at lægge bånd på den med drakoniske midler. Heraf landets demokratiske stund. Ved Første Verdenskrigs udbrud udgjorde kristne omkring 20% af landområdets indbyggere. I dag udgør de omkring 100.000 ud af 70 millioner indbyggere. Er dette demokratiske sundhedstegn? Via Gates of Vienna (LFPC):

[…] At a meeting with ambassadors from the member states of the Organization of the Islamic Conference, or OIC, Albright said that “There is no doubt in my mind that Muslim countries can be democracies,” Albright said. “Turkey is a perfect example of that. It is very evident, and, actually, in my study of religions, in many ways Islam is maybe the most democratic religion, because there is nobody between you and God. So I do not think that is something that can be used as a reason to not have Muslim democracies.” Turkey ‘the perfect example,’ says Albright

S: Ghettoproblemer kalder på resolut indsats – send flere penge

En socialdemokrat trykker på panikknappen, og det bedste råd hun kan komme op med er offentlige penge til bestikkelse af uromagere. At der findes situationer hvor kun stadfæstelse af statens overhøjhed giver mening, og “fritidsaktiviteter” betalt af skatteyderne er et svaghedstegn der vil give bagslag, er en utænkelig tanke for S. Måske den økonomiske krise kan fremtvinge nogle mere realistiske overvejelser (LFPC).

[…] I Herredsvang er der 1200 lejligheder, men der er kun en klub til børn og unge, hvor der blot er plads til 40 medlemmer. Det er på ingen ­måde ­tilstrækkeligt. Social­forvaltningen, som Gert Bjerregaard er chef for, må og skal træde til. Vi skal have flere klubber med uddannet personale, der har de rette kompetencer til arbejdet med de utilpassede unge. Betalingen for et medlemskab af klubberne, skal være af en størrelse, hvor alle har en mulighed for at betale. Ikke som det er i dag. […]

Jeg har selv som tillidsrepræsentant på Hasle bibliotek, set hvor galt det kan gå med uro og ­hærværk. Det var ikke en rar at opleve, jeg var heldigvis så heldig at have en ledelse, som tog problemerne alvorligt og handlede hurtigt. De fik skabt nogle løsninger, så der ­stadig er personale på ­biblioteket. Vi har i dag bl.a. en vagt i vores åbningstid. Hvis han ikke var der, var jeg der heller ikke. […] Hanne Vinther, Byrådskandidat (S): Herredsvang skriger efter fritidsaktiviteter [Århus Stiftstidende 15.4.2009, ikke online]

Update: Det socialdemokratiske ønske ser faktisk ud til at blive imødekommet, omend man kigger forgæves efter en medarbejder der skal hjælpe med personlig styling. Overvejelser i retning af erfaringer med den slags tiltag, og hvor holdbar en løsning der indbefatter “branding” og “booking og it-service” vil være den dag krybben er tom, leder man forgæves efter.

[…] 10,8 mio. kr. er det beløb, der de næste fem år skal få bydelen Herredsvang ind i en bedre gænge – og skubbe endnu mere på de aktiviteter, der allerede findes. […]

»Det lyder af mange penge, og vi kan da også gøre meget mere nu. De fleste midler går til ansættelsen af fire medarbejdere,« siger hun, der hidtil har været alene om at koordinere og sætte aktiviteter i gang. […]

De nye medarbejdere ansættes inden for et par måneder – og de bliver: NEn medarbejder, der bliver tovholder på de boligsociale indsatser som beskæftigelse (for voksne), integration, gamle og nye aktiviteter, borgerinddragelse med videre. En børn-og unge-medarbejder, der involverer sig i aldersgruppens fritidsliv, […] En journalist på deltid, som skal brande Herredsvang og indgå i aktiviteter, der forbedrer bydelens image. En grafisk medarbejder, som støtter kommunikationsindsatsen med plakater, foldere mv., og som også står for booking og it-service til borgerne. […] Millioner til Herredsvang [JP Århus, 30.3.2009]

»En af vor tids store kirkeledere«


rowan_williams_islam_is_awesomeDet er lidt af en sensation, når ærkebiskoppen af Canterbury, Rowan Williams, til december kommer til København. Den anglikanske kirkes åndelige overhoved, der efter paven er en af de mest indflydelsesrige religiøse personer i verden, har aldrig tidligere besøgt Danmark. Nu kommer han så for først at holde frokostmøde med de danske folkekirkebiskopper. Dagen efter prædiker han ved en økumenisk klima-gudstjeneste i Københavns Domkirke i anledning af klimatopmødet. – Jan Nilsson er teologisk medarbejder i Det mellemkirkelige Råd og Det mellemkirkelige Råds kontaktperson til Porvoo-fællesskabet. Han har selv mødt ærkebiskoppen flere gange og mener, det har meget stor betydning, at Rowan Williams kommer til Danmark.

“Han er en af vor tids store kirkeledere, der er respekteret i mange kirkesamfund. Man inviterer ham til det økumeniske møde, fordi stort set alle kirkesamfund – også selvom de ikke er anglikanere – respekterer ham som forbillede, siger Jan Nilsson, der uddyber, at Willams særlig på klimaområdet er foregangsmand.”

Kirkelig topleder kommer til DanmarkSharia law in UK is ‘unavoidable’.Williams klima-engagement er så dybfølt, at han ikke  har siddet i en flyvemaskine i hele 2008. Man må formode han sejler eller cykler hertil hvis han ikke ta’r et flyvende bedetæppe.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


synopsis-olsen

Posted: 30 april 2009 - 09:13 - Svar

“Store Kirkeledere”

Rowan Williams opførsel kommer ikke som nogen overraskelse. Han har allerede undskyldt overfor muslimerne for Korstogene, en forbavsende tåbelig udtalelse, som fuldstændig ignorerer historien. Muligheden for en lignende undskyldning, for de langt værre overgreb fra Islam, af en muslimsk leder, er lattervækkende. Han har også taget imod Yasser Arafat med åbne arme, en brutal terrorist og fortaler for folkedrab, en morder og gennemført kriminel. På denne måde er han den fuldkomne postmoderne gejstlige, hans moralske dømmekraft er ligeså fleksibel som hans trofasthed overfor sin tro.

George Orwell sagde det på bedste måde, “Man skal tilhøre intelligentisiaen for at tro sådanne ting: Ingen almindelig mand ville være et sådant fjols.” Det er ikke mindre end uforuroligende, at lederen af en kristen trosretning vil acceptere nogen del af en ideologi som er den diametrale modsætning til sin egen og historisk set den mest ondskabsfulde fjende.

Den Anglikanske Kirke har haft tilbagegang gennem mange år, tilslutningen er faldet til et niveau som ville være ubærligt hvis ikke for regeringernes støtte. Mange vender sig til pubben når alvorlige tider indtræffer, i stedet for til deres præst. Med ledere som Rowan Williams, er det let at se hvorfor. Gad vide om Folkekirken ikke også ville ‘falde’ hvis regeringsstøtten, kirkeskatten faldt bort?

Hans holdning på klimaområdet viser jo at manden er alvorligt syg.

Poul Højlund

Posted: 30 april 2009 - 11:49 - Svar

“Den vanligaste förövaren är etnisk svensk, oftare nykter än i andra länder, och våldtar en yngre tjej han känner. Samme förövare är den som troligast slipper undan straff.”

Betyder “etnisk svensk” det, som det plejer, eller er det nysprog for “statsborger”?

Hvis det vitterlig betyder etnisk svensk, er EU-studiet enten regulær løgn, eller også har unge blåøjede svenske mænd udviklet sig bizart de sidste 15 år. Det må da være et studie værd!

Hvis det betyder statsborger, er de svenske aviser og forskere endnu mere ynkelige end jeg forestillede mig. Og det er vel også et studie værd?

LFPC

Posted: 30 april 2009 - 11:55 - Svar

‘Etnisk dansk’ eller svensk bruges vist helt inkonsekvent i medierne. Det kan være ret forvirrende.

Carsten D

Posted: 30 april 2009 - 12:01 - Svar

De sidste dages posteringer om forholdene i Danmark og i særdeleshed i Sverige, får mig til at tænke på folketingsdebatten fra den 21. april 1983 i forbindelse med udlændingelovens vedtagelse.

Nogle dage forinden havde justitsminister Ninn Hansen til JP udtalt bl.a.. … at det var nødvendigt, at opretholde et effektivt stop for indvandringen, ”ellers er der risiko for alvorlige raceuroligheder og Danmarks eksistens som nation”.

Udtalelsen blev ved den førstnævnte folketingsdebat heftigt angrebet af det sædvanlige råbekor, f.eks. Torben Lund, Anne Grete Holmsgaard, Preben Wilhjelm og Bernhard Baunsgaard. Sidstnævnte tog udgangspunkt i ministerens frygt for måske 100.000 ville indvandre til Danmark, og spurgte retorisk: ”Hvad er grunden til at rejse en sådan diskussion, når ikke ét menneske i dette land forestiller sig en sådan mulighed?”

Vi gentager: ”ikke ét menneske i dette land forestiller sig…”

Ak, ja, man fristes til kommentaren: Biedermann – ræk mig tændstikkerne.

I dag har vi vel i DK et antal tilvandrede, der befinder sig på den høje side af en kvart mio.
Vi og ikke mindst Sverige (som ikke vil erkende problemet – men det kommer), står midt i voldsomme problemer og en dansk venstresnoet advokat, der har stemt på partier, der står bag enhver lempelse af vor udlændingelov, advarer nu om svære raceuroligheder.

Hr. advokat – og alle i andre naivist tosser, lad venligst være mede at placere nogen skyld for problemerne hos Ninn Hansen og vi andre, der hele tiden har været imod den galopperende galskab, som du/i nu (for sent) indser, er ved at løbe ud af kontrol.

Og – vi går selvfølgelig ud fra, at ansvaret for oprydningen efter vel den største politiske tåbelighed i Danmark nogensinde foretages af jer, der har skabt problemerne – og at oprydningen foretages NU – og ikke overlades til vore børn og børnebørn.

Janne

Posted: 30 april 2009 - 14:02 - Svar

“Søstersolidariteten har sine ret snævre grænser, hellere ta’ sit parti og blive genus-professor. Det her rammer alligevel kun almuen. Somalierne er ude af fængsel forlængst.”

Ja, det er en rystende omgang arrogance og mangel på empati mange ofre mødes med af flere politikere og flere medier i og med at der lægges låg på viden om voldtægterne og hvem der har begået dem.

Som kvinde og som borger sætter jeg stor pris på at Snaphanerne bliver ved med at kritisere de forfærdelige forhold for kvinder i bl.a. Sverige.

Janne

Posted: 30 april 2009 - 14:21 - Svar

“Jeg har selv som tillidsrepræsentant på Hasle bibliotek, set hvor galt det kan gå med uro og ­hærværk. Det var ikke en rar at opleve, jeg var heldigvis så heldig at have en ledelse, som tog problemerne alvorligt og handlede hurtigt. De fik skabt nogle løsninger, så der ­stadig er personale på ­biblioteket. Vi har i dag bl.a. en vagt i vores åbningstid. Hvis han ikke var der, var jeg der heller ikke.”

Politikeren (S) roser et offentligt bibliotek for at bruge vagt.

En vagt på et bibliotek. En vagt ved kirken i Gellerup. Ekstra vagter under retssager. Vagter på banegårde. Vagter i indkøbscentre. Vagter på sygehuse når skudofre bringes ind. Vagter hos politikere. Avistegnere har vagter osv.

Jeg bryder mig ikke om socialdemokraternes multikultur med vagter.

Janne

Posted: 30 april 2009 - 14:24 - Svar

Ærkebiskoppens nye bispehue klæder ham. :o)

ole burde

Posted: 30 april 2009 - 16:23 - Svar

Det varmer dejligt om hjertet at se ,at ogsaa snaphanen har opdaget Ahmed og Salim, som efter min smag er en genial tegneserie, bl.a. fordi den er i stand til at snakke de helt unges sprog.

Ang. Rosengaard : Det bedste der kan ske, er hvis der opstaar autonome muslimske enklaver.
Jo vaerre jo bedre. I sidste ende kan man bygge et hegn omkring og vente taalmodigt paa at fjenden (toer man godt bruge dette ord i 2009 ? eller blir det foerst acceptabelt omkring 2020 ? )
finder en ny,original maade at skyde sig selv i benet paa..

morlille

Posted: 30 april 2009 - 17:45 - Svar

Vedr. journalister i Sverige, så er de danske journalister ikke et hak bedre. Når de nu VED, at deres svenske kolleger fortier, forstiller og lyver, så burde danske journalister afdække løgnen, fortielsen og forstillelsen. Det gør de ikke, for de er medlemmer af den samme loge!

steen

Posted: 30 april 2009 - 18:17 - Svar

Poul : “etnisk svensk” betyder helsvensk, indfødt med to forældre. Statistikken kan ikke lide det modsatte: født i Sverige, tilhørende en delvis ukompatibel kultur – hvilket var nok så statistisk interessant, når det kommer til synet på kvinden.

Når der er tale om udlændinge, benytter man “utrikesfödde” – det gir så dejligt lave tal, fordi 30 års efterkommere ikke tæller med.

Robin_Shadowes

Posted: 30 april 2009 - 21:19 - Svar

Jag misstänker att dom politiskt korrekta försöker stjäla uttrycket etnisk svensk. Folk har nämligen sett igenom mediernas lögner. Enligt nomenklaturan så är alla med svenskt medborgarskap svenskar. Numera kan de flesta läsa mellan raderna och förstår således att den kriminelle svensken i tidningen, i verkligheten är en utlänning. Därför tror jag att dom politiskkt korrekta börjar bli riktigt desperata. Vad dom än hittar på så misslyckas det. Halal-tv blev ingen hit. Drevet mot rasistiska poliser i Malmö floppade. Spioneriet mot Sd misslyckades. Dialog med stenkastande muslimer funkar inte heller så bra. Så nu försöker man göra alla som befinner sig i vårt land till etniska svenskar. Det är en del av hjärntvätten och fungerar nog på dom som fortfarande inte har internet och bara har tillgång till MSM.

JensH

Posted: 30 april 2009 - 22:10 - Svar

De Svenske jounrmalisters totale mangel på empati med disse ulykkelige kvinder som har fået smadret dres liv er nærnest chockerende, og fortælleer alt om, at hvis der skal komme et oprør mod udviklingen hinsidan skal den komme på TRODS af medie-eliren.

Leave a Comment