11
maj
Seneste opdatering: 27/3-12 kl. 1924
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Le 4. mai Robert Redeker parle en français dans la Societé de Presse Libre à Copenhague, presenté par le président Lars Hedegaard. C ést lanniversaire de la libération de loccupation allemande en 1945, et après le discours on entonne une chanson de liberté.

Videoen er-bortset fra indledningen- på fransk. Der forventes en version med engelske undertekster hen ad vejen. Se også Robert Redeker in Copenhagen, I.

“At være i Søren Kierkegaards fædreland her i aften, er meget bevægende for mig:”

På tredie år under jorden

Af Helle Merete Brix for HRS

Da den franske filosofilærer og forfatter Robert Redeker for nylig besøgte København og talte i Vartov om religion og kritik af religion, var det en venlig og beskeden mand, der stod på podiet. Samme indtryk fik man under den private middag aftenen før, hvor vi var en lille gruppe, der mødte Redeker. Det foregik på en restaurant i København, og de to franske politifolk og en enkelt dansk, der udgjorde sikkerhedsforanstaltningerne under hans besøg, spiste diskret ved et bord i nærheden. Når Redeker ikke talte med os, kiggede han med glade øjne ud af vinduet, på de regnglinsende brosten og de forbipasserende på pladsen. Bagefter gik tre af os sammen med Redeker og politivagterne igennem regnen til fods til hans hotel. For en aften i frihed er en luksus for Redeker.  HRS


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 12 maj 2009 - 04:18 - Svar

“…on entonne la chanson de liberté danoise.”, tror jeg det bør være i enden af ordene under hr. Hedegaards åsyn:
http://www.nomos-dk.dk/skraep/svend_moeller_kristensen.htm

Peter Buch

Posted: 12 maj 2009 - 06:38 - Svar

“C´est anniversaire de la libération de l’occupation”… så vidt jeg fandt frem til.
Slet eventuelt disse to kommentarer når der er rettet.

Jeg må hellere søge et arbejde.

JensH

Posted: 12 maj 2009 - 11:45 - Svar

OT

Politken må juble. Endelig har de efter 8 år fået en islam-leflende kulturradikal statsminister:

“Statsminister Lars Løkke Rasmussen slår nu utvetydigt fast, at Geert Wilders er uvelkommen på konference. Wilders er hadefuld, mener Løkke”

http://www.berlingske.dk/article/20090512/politik/90512100/

Hvad er efterhånden forskellen på VK-regeringen og centrum-venstre rent værdipolitisk. Senest så vi igår, at en såkaldt Konservativ justitsminister ikke mente de autonomes stormtroppers uhindrede voldsorgie i København skulle have konsekvenser for nogen.

Peter Buch

Posted: 13 maj 2009 - 09:01 - Svar

Jeg er arbejdssøgende og fik blot 10 ved studentereksamen i fransk i 1984.
Rediget udgave:
C’est l’anniversaire de la libération de l’occupation allemande en 1945, après le discours on entonne la chanson de liberté danoise.

Peter Br.

Posted: 13 maj 2009 - 09:18 - Svar

Ja Lars Løkke Rasmussen kunne godt virke som en slatten embedsmand der blot skal ha butikken til at køre nogenlunde lydefrit, der bliver nok ikke meget værdikamp og omstrukturering af samfundet i den regerings levetid.

PeterK

Posted: 13 maj 2009 - 10:00 - Svar

Løkke skulle også blot til sit første topmøde, før han synes at det var meget mere naturligt at få striben af muslimske lande rundt om Middelhavet ind i EU, end kerneeuropæiske lande som Ukraine, og HvideRusland, selvom sidstnævnte lige skal have vippet Europas sidste diktator ud. Løkke mener jo også at det er helt naturligt at vi roder rundt i Georgien i den kaukasiske krudttønde, landet der berigede verden med både Beria og Stalin.

JensH

Posted: 13 maj 2009 - 10:52 - Svar

@Peter Br. & PeterK

Kort sagt, vi skal i fremtiden forvente nye skille-linjer i Dansk politik når det kommer til værdipolitiken, og at Durban II alliancen mellem centrum-venstre ‘oppositionen’ og VK regeringen ikke var nogen enlig svale. I så fald betyder det jo, at DF er i forholdet til VK-regeringen er både i opposition og samtidig agerer støtteparti. En lidt akavet parlamentarisk situation, hvor DF kan få lidt lunser ved finanslovsforhandlingerne, men ellers må affinde sig med, at der sker en ‘Europæisering’ af værdipolitken, hvilket vil sige i retning af det centrum-venstre med Lykketoft og Morten Østergård i spidsen står for. Gad vide hvor længe DF kan leve med den bizarre situation, at de konstant skal agerere sikkerhedsnet for en regering, der generelt fører en politik som er DF’s vælgere inderligt imod??

JensH

Posted: 13 maj 2009 - 14:14 - Svar

Breaking News

Ifølge Berlingske Tidende ønsker Statsminister Lars Løkke Rasmussen en euro-afstemning i denne valgperiode:

“Det er mit mål, for jeg ønsker, at Danmark skal være et fuldgyldigt medlem af EU, siger Løkke efter en arbejdsfrokost i Bruxelles med EU-Kommissionens formand, Jose Manuel Barroso.”

http://www.berlingske.dk/article/20090513/danmark/90513112/

Ikke nok med LLR er lalle-liberal mht. værdipolitiken og specielt i kampen mod islamiseringen af Europa, men han er også en af disse naive EU-begejsterede venstrefolk, som jeg troede hørte 1990’erne og Uffe Elleman til.

EH

Posted: 11 maj 2010 - 14:40 - Svar

De seneste opinionstal afspejler regeringens svaghed og ikke oppositionens styrke. Jeg må indrømme at jeg er rimeligt forbløffet hvilken gople Lars Løkke har vist sig at være. Med hans CV havde man forventet lidt mere. De seneste udtalelser om Wilders stripper ham totalt. Den værdipolitik som VK(O) har vundet 3 valg på dumpes helt til fordel for en usikker politisk og økonomisk dagsorden. (vigtigt naturligvis, men alligevel). En strategi som indtil videre kun har bragt ham længere væk fra statsministertaburetten. Mangler han ganske enkelt lysten og ikke mindst energien til denne post? Evnerne burde jo være der, eller hva? Tvivlen er begyndt at nage lidt. Fiaskoen ved klimatopmødet mener jeg ikke kan tilskrives LL, men elegant var han jo ikke ligefrem, vel? For nu ikke at LL skal løbe med hele ”æren” for miséren, så tag et kig på den samlede regering. Hvis man ser bort fra Per Stig i kulturministeriet, er der så nogen som udstråler stor kompetence indenfor deres ansvarsområde? Så vil jeg gerne vide hvem.
Enig i den betragtning at DF er på kanten af hvad de kan acceptere. Men alternativet er naturligvis skræmmende.

Universalgeni

Posted: 11 maj 2010 - 17:51 - Svar

Jeg fatter ikke, hvorfor Løkke er så tavs. Det er uhyggeligt.

Leave a Comment