5
jun
Seneste opdatering: 7/6-09 kl. 1349
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

vesggctirddenugklv

(foto, den blodige amerikanske landgang på Omaha Beach)

Who today could offer a prayer on the eve of battle as did President Roosevelt on D-Day in 1944?

“Almighty God: Our sons, pride of our nation, this day have set upon a mighty endeavor, a struggle to preserve our Republic, our religion, and our civilization, and to set free a suffering humanity. Lead them straight and true; give strength to their arms, stoutness to their hearts, steadfastness in their faith. They will need Thy blessings. Their road will be long and hard. For the enemy is strong. He may hurl back our forces. Success may not come with rushing speed, but we shall return again and again; and we know that by Thy grace, and by the righteousness of our cause, our sons will triumph.”

Today, a real hero for the ages, Dutch Parliamentarian Geert Wilders, who comes closest to Roosevelt and Churchill and who has put his life on the line to warn about Jihad and the present enemy, is marginalized and ignored while academies honor and invite tyrants.

Exclusive: Reflections on D-Day: June 6th, 1944Voices of the Veterans: D-Day, first wave on Omaha Beach,Antony Beevor: Den blodige succes, se også i år Reagans udødelige tale på Pointe du Hoc ved 40 år jubilæet i 1984.

EU og islamiseringen

“Folket er problemet”, som Tøger Seidenfaden jo så bramfrit udtrykte det. Spørgsmålet er imidlertid om han og EU-eliten har noget at frygte fra dén kant. Det er en surreel oplevelse at konstatere apatien over for det som Fjordman har betegnet ‘et slow-motion statskup’, hvor EU tiltager sig mere og mere magt, og megalomane Babelstårn-projekter der vil forvandle Europa til ukendelighed ingen nævneværdig modstand møder. Ikke bare er modstanden fraværende, men de euro-mediterrane planer som kronikørerne her fremlægger er stort set ikke blevet nævnt i mainstreammedierne. Søger man f. eks. på et af de tidligere navne “Euromed” på Infomedia finder man ikke ret mange hits, og de fleste er i læserbreve og kronikker, altså ikke fra redaktionelt hold. Folk med erfaring i den slags siger at det har været mere end vanskeligt at få optaget noget så konkret afdækkende som kronikken her. Lader vi os blot opsluge med et ‘whimper’, eller kommer det til det som El Inglés eufemistisk kalder en ‘diskontinuitet’? (LFPC).

Når Lissabon-traktaten træder i kraft, kan Danmark ikke længere føre sin egen indvandringspolitik. Derfor er unionen også alt andet end stendød. Unionen vil springe ud i fuldt flor næste år, når Lissabon-traktaten skal føres ud i livet. Der er banet vej for den med de brohoveder, som kommissionen for længst har etableret – ikke mindst i kraft af projekt Middelhavsunion. Traktaten betyder yderligere opløsning af nationalstaterne og fuld skrue for islamisering af Europa. Det store spørgsmål står tilbage: Er et ”multikulturelt” Europa med muslimske parallelsamfund i stedet for (delvist) suveræne nationalstater den fremtid, EU-borgerne ønsker for deres efterkommere? Hvis nej – så overvej nøje, hvor krydset bliver sat ved Europaparlamentsvalget i morgen.

Kronik af  Lone Nørgaard, lektor, cand. mag., Frederiksberg og Torben Snarup Hansen, historiker, Vanløse

Dronningens nye klæder

dronning_sonja_isl_1040023x

Moskeen i Oslo som dronning Sonja besøkte mandag, er ideologisk tilknyttet Jamaat-e- Islami. Organisasjonen går inn for å skape en islamsk stat i Pakistan. Dronningen besøkte moské som støtter fundamentalister. Som man kan se på videoer, sidder forsamlingen kønsadskilt.

On May 25 Queen Sonja of Norway visited the Islamic Cultural Centre (ICC) in Oslo. She entered the mosque wearing a shawl, and when she put out her hand to greet a male representative of the mosque he refused to shake it.  Was the Queen informed beforehand of the ICC’s ideological platform?  I strongly doubt that she was, since I consider the Queen a thoughtful and intelligent person.

What is the Islamic Cultural Center (ICC)?  ICC is directly linked to the Pakistani religio-political movement known as Jamaat-i-islami; its founder, Abu Ala Maududi, is the foremost Islamist ideologue in Pakistani history, and thus ICC’s top ideologue.  Along with the extremist Said Qutb, Maududi was the leading ideologue in the last century for the world’s Sunni Islamists, and served as an inspiration for terrorist movements such as al-Qaida. Hege Storhaug: The Queen’s New Clothes, Frontpage Mag.

Mere om Sarkozy og ‘islamiseringens uafvendelighed’

Det ser ud til at historien her under om Phillippe de Villiers der citerer Præsident Sarkozy for at sige at Europas islamisering er “uafvendelig”, og at det er et spørgsmål om årtier, har fået stor udbredelse også i fransksprogede webmedier, se f. eks. Philippe de Villiers : « Pour Sarkozy, l’islamisation de l’Europe est inéluctable » og Réaction officielle de l’UMP aux propos de Philippe de Villiers . Det er unægteligt en historie med ligeså uafvendelige perspektiver: Hvis de ting vi her i blogverdenen råber vagt i gevær om er fastslået viden baseret på demografiske data på allerhøjeste sted i Frankrig, er det utænkeligt andet end at denne viden også indehaves i regeringskredse i de øvrige europæiske lande – deriblandt i Danmark. Det følger ligeledes, at denne viden bevidst bliver forholdt den danske befolkning, og at al multikulturel snak fra officielt hold er pludren og mummespil – undgå panik før lukketid. Man mindes om El Inglés’ udtryk “managing decline“, som efter hans mening er det perspektiv som den drakoniske håndhævelse af multikulturen i Storbritannien skal ses i (LFPC).

Grundloven kontra sharia

For første gang i den tid, jeg kan erindre, er Danmarks Riges Grundlov truet. Som en enorm hovedløs kæmpe har den 1300 år gamle muslimske sharialov rejst sig og truer med at nedtrampe de grundlovssikrede frihedsrettigheder, vi altid har regnet for selvfølgelige – dem, der på én gang værner den enkeltes frihed og sammenbinder de enkelte mennesker i et folkeligt dansk fællesskab, så vi ikke blot er løsrevne atomer i universet.Ganske vist formår sharialoven ikke i sig selv at true grundloven, for grundloven kan egentlig kun trues indefra – af vores eget medløberi. Og det ikke blot herhjemme, men i hele den vestlige verden – mest ynkeligt udtrykt af den engelske kirkes leder, ærkebiskoppen af Canterbury, Rowan Williams, da han erklærede, at det ”tilsyneladende var uundgåeligt”, at England inkorporerede sharia’en – eller dele af den – i engelsk lov. Enhver engelsk muslim skulle så selv kunne afgøre, hvilken lov han ville dømmes efter i en engelsk retssal. Ærkebiskoppen fatter tilsyneladende ikke, at dermed er hele lovens mur brudt ned og det enkelte menneske prisgivet totalitær vilkårlighed.

I England er denne proces godt i gang. Punkt for punkt er principper fra sharialoven efter krav fra de derboende muslimer blevet indsat i engelsk lov og retspleje – især med hensyn til ægteskabs- og arvelovgivning. Og herhjemme foreslog en dansk strafferetsekspert, professor Vagn Greve, for et par år siden, at sharias bestemmelser om blodgæld blev en del af den danske lovgivning, så man, når der er sket et drab, kan undgå retsforfølgning ved at den skyldige betaler blodpenge til den dræbtes familie. Jesper Langballe Grundlovstale


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


li

Posted: 6 juni 2009 - 05:21 - Svar

Hvis Dronning Sonja gerne vil besøge en moske så skal hun selvfølgelig have lov til det.
MEN, når hun iklæder sig et forbandet tørklæde istedet for de sædvanlige mærkelige nytårs hatte, så går hun over min grænse for anstændig opførsel.
Hun kunne i respekt for kvinderne, have iført sig en af sine utallige omfangstige hatte der udemærket dækker det muslimske forbudte hovedhår og ikke som her forfalde til det muslimske kvindeundertrykkende symbol tørklædet.
Selvfølgelig skulle Sonja ikke møde op med en spand på hoved, men en af de sædvanlige hatte ville være passende og neutrale, men nej, konen møder op i et tørklæde og viser dermed forståelse for kvindeundertrykkelse, føj for en underdanig frygt handling Sonja udviser.
Tager Sonja hatten af i en kirke? tager Sonja tørklæde på i en kirke?
Det er i mine øjne leflen for kvindeundertrykker klanen iSLAM.
På med hatten, Sonja eller lad dit land islamisere, hvilken side vælger du?der er desværre ingen mellemvej eller smutvej, vi er ved skillevejen! mere eller mindre frivilligt, lad os ikke trækkes ad den islamiske vej……

M16

Posted: 6 juni 2009 - 07:13 - Svar

Kvinder og mænd er da ligestillet i iSLAM: Ham abekatten til højre har jo lige taget opvasken, han glemte bare at hænge viskestykket på plads. 🙂

Spøg tilside, så indse det kære venner det går kun een vej, mod KRIG !

li

Posted: 6 juni 2009 - 08:02 - Svar

@M16
Ja, og ham klovnen i midten af opvaskeren og Sonja har lige lavet mad og har forlagt grydelappen på hoved 😀
Hold kæft et renvasker, hjernvasker oprydnings folk! disse islamister….
Gid de opløses i vand! disse rene vandalister! lad dem skylle ud med badevandet i kloarken iSLAM!
Nej, realiteter til side, men hvordan undgår vi de rengørings vanvittige udryddelses folk som islamisterne??

Slyrgraff

Posted: 6 juni 2009 - 08:28 - Svar

Ved profetens skæg, det går stærkt!

Janne

Posted: 6 juni 2009 - 09:48 - Svar

Beskæmmende at se at også kongehuset er dhimmificeret. Også dronningen lader sig bedække med kønsuniformen der signalerer at hun på grund af sit køn og formørkede religiøse tabuer skal forskelsbehandles. Hun skulle ærlig talt skamme sig, så usolidarisk hun er med de mange kvinder på verdensplan der oplever at netop tørklæde, burka og religion bruges til at kue, kontrollere og straffe kvinder og kvinders seksualitet med. Hun fremstår som en fremtrædende statsfinansieret ignorant.

Peter Buch

Posted: 6 juni 2009 - 12:33 - Svar

Ördög

Posted: 6 juni 2009 - 15:23 - Svar

Dagens visdomsord från de svenska kloakjournalisternas hjärntrust.

Piska upp dansken, Zlatan!
http://www.pitea-tidningen.se/kronikor/torbjorn_carlsson/artikel.aspx? ArticleId=4675045

JensH

Posted: 6 juni 2009 - 15:46 - Svar

steen

Posted: 6 juni 2009 - 17:58 - Svar

Ördög, Et jounalistisk primalskrig. Den fortjener jo at blive skrevet ud. En sælsom blanding af agressioner, sport og politisk propaganda. Ironisk at det er en svensk journalist, der er så chauvin.

Hvad hvis Sverige – undskyld, Zlatan taber? Det er godt der er 1500 kilometer til Piteå 🙂 (Der er 412 nyhedssøgninger på “Zlatan Danmark” , noget overdrevet, det er jo ikke på landsholdet, han scorer mål.)

kärringen Kjärsgaard

Det må være på tide at genlæse Orwells lergendariske essay om fobold og nationalisme:

At the international level sport is frankly mimic warfare. But the significant thing is not the behaviour of the players but the attitude of the spectators: and, behind the spectators, of the nations who work themselves into furies over these absurd contests.
There cannot be much doubt that the whole thing is bound up with the rise of nationalism
Serious sport has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.

Piska upp dansken, Zlatan!
Fredrik Reinfeldt försäkrar att Moderaterna aldrig kommer att samarbeta med Sverigedemokraterna och det är trots allt en markering mot den högerpopulistiska främlingsfientligheten. En viktig markering med tanke på det allt rumsrenare muslimhatet. Numera svänger sig inte rasisterna i första hand med rasteorier utan pratar om kulturella skillnader och en svenskhet som riskerar att gå förlorad.
Visst, det finns kulturella skillnader, men i möten med människor av skilda ursprung brukar det nästan alltid visa sig att det är mer som förenar än som skiljer. Jag föredrar definitivt en smältdegel av intryck och avtryck än någon slags konstlad stereotyp bild av svenskheten.
Därmed inte sagt att samhället inte kan ställa krav på medborgarna.
Jag ställer mig inte bakom extrema islamister lika lite som jag stöttar extrema kristna grupper. Jag gillar överhuvudtaget inte ismer som försöker kväva den fria tanken och censurera min rätt att säga vad jag tycker. Priset för det är att de jag inte gillar också får tänka och tycka fritt. Dock inte oemotsagda, men det är en annan sak.

Det är bra att Reinfeldt gör en rågång. Att han inte öppnar för den danska öppenheten. Jag ironiserar, men det är väl så vi gärna vill karaktärisera dansken. En frimodig typ som käkar smörrebröd och tar en pilsner lite som det passar. Ett dejligt, avslappnat folk, men med danska folkpartiet som stödparti till den borgerliga regeringen är det lite si och så med den saken. Partiledaren Pia Kjärsgaard sprider sin obehagliga främlingsfientlighet och hetsar öppet mot främst muslimer. Numera sprids bilden av ett inskränkt och fixerat Danmark.

Jag har inget generellt emot danskar, men när jag frambringar bilden av saligt bortgångne Ernst-Hugo Järegård som skriker “Danskjävlar” från sjukhustaket i Lars von Triers Riket så ser jag kärringen Kjärsgaard framför mig.
Ett utmärkt skäl för att piska upp Danmark i VM-kvalet på den svenska nationaldagen i morgon. Ja, rent sportsligt behöver Sverige hur som helst tre poäng. Det borde gå, danskjävlar.

I år infaller alltså nationaldagen på en lördag och därmed ingen extra röd dag i allmanackan. Orsaken till nationaldagen är kanske inget vi slår frivolter i pur upphetsning över och firandet är på alla sätt styrt av staten. Vi har pådyvlats firandet. En process som pågått ett antal år nu. Därmed inte sagt att det nödvändigtvis måste vara fel att vifta med blågula flaggor, men själv viftar jag bara om Sverige slår Danmark.
Jag undrar just vad de verkligt nationalistiska virrpannorna säger om landslaget. Zlatan, Henke, Majstorovic, Safari och det är fler pojkar med ska vi säga osvenska namn alternativt “fel” hudfärg som bankar på landslagsdörren. Ibland är det nog småjobbigt att vara patriot.

Nej, ska vi nu fira nationaldag så borde den viktigaste grundbulten vara att stå upp för integration och slå fast att nationalism inte handlar om lingult hår och blå ögon. Den svenska gemenskapen är betydligt bredare än så.
Nationalisterna marscherar i Europa och ska vi tvätta bort lukten av det rasistiska 30-talet så måste fler än AFA ta strid mot de mörka krafterna. Ett steg i rätt riktning är i alla fall Reinfeldts markering.

Robin_Shadowes

Posted: 6 juni 2009 - 18:55 - Svar

Så här skriver Fjordman i en kommentar på GoV:

Hamas is an organization that desires a genocide of Jews. This is clearly stated in their founding charter, which means that President Obama is now reaching out to people who desire the genocide of Jews. It is not an anti-Semitic conspiracy theory that about 80 % of American Jews voted for Obama. The mantra of the anti-Semites is that Jews don’t care about anything other than Israel, but in this case, they don’t even care about Israel.

There are too many Jews who alienate people who could potentially be their allies at the same time as they support continued Muslim immigration and try to reach out to Muslims who would like to cut their throats. Groups such as the ADL are seriously undermining the long-term interests of Jews themselves. I am puzzled that so many Jews don’t seem to be able to grasp this simple fact, although even people who hate Jews usually give them credit for being clever. How do we deal with the suicide Jews?

The trick is to get the Israelis to understand that now that American authorities are abandoning them, they need to find as many new allies as they can, as fast as possible. While many Jews apparently don’t fully grasp this fact, in this historical period European patriots may well be their most natural allies. The Islamization of the Western world constitutes nothing less than an existential threat to Jews. If any parties in the Western world oppose mass immigration of alien peoples, and by extension Muslim immigration, Jews should support this for their own good if nothing else. What Israelis should do right now is to spread information about the EU’s plans to create Eurabia. That way they could reach out to potentially non-hostile average European citizens and form an alliance with them against their own media and authorities, which are not only consistently hostile to Israel but also very hostile to their own peoples.

Eurabia was born with an anti-Israeli alliance. Consequently, it would make sense to combat Eurabia with the formation of a pro-Israeli alliance. As long as European patriotic and anti-EU parties commit themselves to containing the most rabid anti-Semites, Israelis as well as European and American Jews have every reason to support them.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2009/06/pipe-dreams-about-hamas.html #readfurther

JensH

Posted: 6 juni 2009 - 21:32 - Svar

Efter at have læst Torbjörn Carlssons platte kommentar glæder jeg mig endnu mere over Danmarks 0-1 sejr. Ufatteligt at man i 2009 skal se en såkaldt ‘progressiv’ bruge en fodboldlandskamp til at fremme sine egne politiske idiosynkrasier, hvor en Svensk sejr skulle ‘dokumentere multikulturalismens sejr over ‘nationalismen’. Det kunne jo næsten give nogle assosiationer til den måde Tyskland brugte OL i 1936 til at promovere nazismen, samt hvordan Sovjet brugte OL i 1980 til at promovere ‘kommunismens overlegenhed’.

steen

Posted: 6 juni 2009 - 21:46 - Svar

@ Jens – jeg var egtl. også ligeglad, men efter chauvinisten Torbjörn Carlssons artikel, håbede jeg på svensk nederlag.

Fulgte kampen på P 3, det lød som om det mere var Svergie der tabte, end Danmark der vandt.

JensH

Posted: 7 juni 2009 - 07:48 - Svar

@steen

Jeg vil nu ikke sige jeg var ligeglad med resultatet før jeg læste orbjörn Carlssons artikel. Jeg håbede da på en Dansk sejr, men det var nu ikke sådan min verden var brudt sammen hvis vi havde tabt. Men efter at have læst denne underødige artikel, blev jeg godt helt sat op til en Dansk sejr, og fulgte intenst med på TV3Puls. Du har iøvrigt ret i, at det mere var Sverige der tabte end Danmark der vandt. en pyt med det. Jeg håber Torbjörn Carlsson har gevaldige tømmermænd idag, og det er i mere end en forstand.

Iøvrigt, jeg læste din kommentar om, at du nu overvejer at stemme Ja til ændringen i tronfølgeloven. Jeg var egentlig ret ligeglad med denne afstemning, indtil de Radikale og Politken gjorde det til et spørgsmål om en mer eomfattende ændring af grundloven. Nu stemmer jeg helt klart ‘Ja’, da jeg ikke ønsker centrum-venstre senere skal bruge dette spørgsmål om ligestilling i kongehuset som løftestang for en mere omfattende grundlovsændring.

Og at centrum-venstre fuldstændig vil ændre spillereglerne for måden hvorpå vort demokrati fungerer er jeg ikke i tvivl om. Mere end 8 års VKO-stryre har betydet, at de nu ser helt anderledes på det at ‘flertallet styrer hen over hovedet på mindretallet’, (det var aldrig noget prblem før i tiden???). Jeg tror de vil bruge en grundslovs-ændring på at sikre, at selv om de skulle miste flertallet ved et demokratisk valg, så kan en borgerlig regering alligevell ikke føre borgerlig politik, da en sådan vil være ‘grundlovs-stridig’.

De vil pake disse udemoratiske tiltag ind i pæne floskler som eks. ‘mindretals-beskyttelse’, emn meningen er er for mig klar nok. Det er den forresten også for CEPOS-juristen, Jacob Mchangama, som i sin Berlingske-klumme skriver følgende om havd vi kan forvente af en Centrum-venstre grundlov:

“Sådanne store og dramatiske omvæltninger synes ikke at appellere til danskerne, som de er flest. En grundlovsændring i form af den som Enhedslisten, SF, socialdemokratiet og de radikale ønsker sig vil efter min overbevisning udgøre en sådan omvæltning og være en klar forringelse af den konstitutionelle model vi har her i landet. En eksplicit reference til FN og EU bør undgås da disse organisationer slet ikke har samme legitimitet, folkelige forankring eller overlevelsesevne som det danske nationale demokrati. EU og FN kan med tiden forgå men det danske demokrati vil forhåbentligt bestå.

Indførelsen af sociale rettigheder har et klart politisk sigte. Sådanne rettigheder vil institutionalisere velfærdsstaten, og dermed vil centrum-venstre ikke længere behøve at kæmpe for deres samfundsmodel, den vil simpelthen være et ”menneskeretligt” krav, som i sidste ende skal opretholdes af domstolene. Det vil være et markant brud med dansk tradition, hvor spørgsmål om økonomisk og social politik henhører under lovgivningsmagten, der selv løbende står til ansvar for folket. En forfatning bør i sin natur være ukontroversiel og kun indeholde de rettigheder som alle, eller næsten alle, i befolkningen kan enes om at efterstræbe bliver overholdt. Og derfor bør grundlovens rettighedskatalog aldrig fornedres til at være et omfordelingspolitisk manifest.”

http://mchangama.blogs.berlingske.dk/2009/06/05/skal-grundloven-%c3%a6 ndres/

Nu er det sådan, at jeg egentlig ikke ønsker nogen grundlovs-ændring, da jeg mener den nuværende fungerer glimrende, (if it ain’t broken, don’t fix it). Det er selvfølgelig trist, at de Radikale har svært ved at læse den på grund af ‘det gammeldags sprog’ den er skrevet i, men det er jo altså ligesom ikke grund nok til, at de øvrige 97 % af befolkningen skal ulejliges med det. Iøvrigt har jeg ikke den samme tro som Henrik Gade Jensen på, at det Borgerlige Danmark er så stærkt, “at vi roligt kan revidere grundloven”. Der findes alt for mange lalle-liberale og ‘anstændige borgerlige’ i Venstre og konservative til, at jeg kan have tillidtil, at en sådan grundlovsændring ikke bliver domineret af ‘tanke-gods’ fra Centrum-venstre.

Peter Buch

Posted: 7 juni 2009 - 08:10 - Svar

Stem roligt et nej til den voksende magt der tjener de få i den herskende klasse. Et nej er først et nej når det blir´sagt.

Et nej til ændring af Tronfølgeloven udsætter muligheden for regenten snart igen, hvad sent må ske, er i tørklæde.

Tør du stemme nej?

Det kunne endda klæde dig.

Tronfølgeloven:

Fødselstidspunkt, køn, evner betyder intet – for en regent- det vigtige er at borgerne har magt.
Har de bedste magt er livet bedst.
De “bedste” bedes læst og tolket som ordet “borgerne” i afsnittets første sætning. Stem nej.

Det logiske nationalkonservative nej.

Jeg finder ofte det er bedst jeg har magt. Min nabo har det på samme måde. Med sig selv.

Vi synes begge det er bedst når vi, og ikke borgere i andre lande bestemmer hvad der skal være lov i Danmark. Derfor stemmer vi på de der ytret mest hævder de vil tilbagetage suveræniteten til de af vore, naboens og mine valgte repræsentanter i Folketinget.
Derfor stemmer naboen og jeg på Dansk Folkeparti og Folkebevægelsen mod EU, de søger mest at tage suveræniteten tilbage. Dansk lov til danske hoveder, skuldre og hjerter. Det synes vi er ganske væsentligt.

Vi stemmer begge nej til ændringer i tronfølgeloven. Fødselstidspunkt, køn og evner er – for regenten- underordnede, det vigtigste er stadig at borgerne har magt.

Borgerne er jo langt de bedste. Synes naboen og jeg.

Giv også din nabo og dig selv magt. Stem retten hjem.
Så.
Stem med dine fødder. Lad hoved og hjertet råde.
Godt valg.
Godmorgen.

PS: At jeg ikke er vild med tørklæder har nok noget med mit køn at gøre. Kønt ikke?

Leave a Comment