13
jun
Seneste opdatering: 14/6-09 kl. 0434
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

wafa-sultan

I morgen taler Wafa Sultan på en konference i København om ytringsfrihed. Hun er en af de muslimer, vi skal bakke 100 procent op, hvis vi mener vores frihedsværdier alvorligt. I morgen taler hun i København på en konference om ytringsfriheden og islam arrangeret af Trykkefrihedsselskabet. Her deltager også den hollandske partileder, den islamkritiske Geert Wilders, og flere andre.

Wafa Sultan blev for alvor kendt, da hun for et par år siden skulle optræde sammen med en religiøs lærd på den store arabiske tv-station, Al-Jazeera. Her leverede hun et engageret forsvar for de vestlige frihedsværdier og kritiserede de muslimske lande for at bygge på religiøse dogmer og diktatur frem for frihed og demokrati. Karen Jespersen, ny kommentator i Berlingske Tidende. (se også: Wafa Sultan kommenterer Kairo-talen.)

Kristendemokrater – nu med islamisk kvindeindpakning

ozdemir2Now you see it – now you don’t. Nogen i det wallonske kristendemokratiske parti CDH har været klartsynet nok til at se at dette måske ikke var den bedste konstellation, og har følgelig gjort et lidt halvhjertet forsøg på sovjetkommunistisk bortretouchering af det penible tørklæde. Hos den lokale tyrkiske koloni forholder det sig lige omvendt – her er indpakningen tværtimod en del af brandingen af fr. Özdemir. Noget for enhver smag, men begge parter tilhører jo ‘bogens folk’ med rødder tilbage til Abraham/Ibrahim, så hva’ pokker (LFPC). Election Postmortem in the Netherlands and Flanders

Another Year of Anti-Semitism and Anti-Israelism in Norway

European Jewish Congress udhængte forleden – forklaringen på dette monumentale svips har vi stadig til gode – nogle af Israels og de jødiske mindretals mest ihærdige fortalere i form af Dansk Folkeparti og Geert Wilders’ PVV som antisemitter. The Institute for Global Jewish Affairs har bedre føling med virkeligheden i denne afdækning af frådende antisemitisme i Norge. Artiklen er meget lang, og dette er blot indledningen. Via Europe News (LFPC):

Again over this past year there were significant anti-Semitic and anti-Israeli incidents in Norway. Among these were anti-Semitic television satire programs, an act of the Nazification of Israel by a Norwegian diplomat, physical attacks on a pro-Israeli demonstration, death threats against Jews and a desecration of a Jewish cemetery.

Publications by NGO Monitor reveal that the Labor-dominated Norwegian government is indirectly giving financial support to NGOs that demonize Israel. This Norwegian government’s attitude toward Israel is among the most negative in Europe.

A number of Norwegian Jews have said in various media that anti-Semitism and anti-Israelism are on the rise in the country.

There are increasing indications that the number of extreme and sometimes violent anti-Semites among Muslim Norwegians may approach or even exceed the membership of the local Jewish community. Some of these Muslims participated in the largest riots in many years in Oslo in January 2009. […] Manfred Gerstenfeld: Another Year of Anti-Semitism and Anti-Israelism in Norway


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?